2018 Ekim Anneleri

4.ay aşısı yaptiran var mı, ateş yapmadi cok ilk gun biraz yükseldi sadce ama çok huzursuz durmadan ağlıyor ara ara, mamayı kesinlikle içmedi doğru düzgün en son üçte icmisti veriyorum ağzına araliksiz ağlıyor şimdiye kadar hiç böyle ağlamamisti asi yapılır gibi ağlaması o an

bizimki de cok huzursuz oldu, sürekli aglamaktan perisan oldu kuzum, surup vermek zorunda kalmistik.

Saol canim.sende cok tatlisin...
Estağfurullah ben o kadar becerikli degilim.
Ben mesgul olsam bile canim sıkıliyor iste.
Bebegimle mutluyum ama onu alip bi yerlere gitmek istiyorum.avm park filan.

Kangrun varsa hava da iyiyse cik canim.artik 4 aylik oldular.en güzel zamanlari.etrafa bakip oyalanirlar uyurlar.
Ev isi bitmez usandirir.
Gunde 3 kere bi tezgah dolusu bulasik yikasamda yine var.camasir hele hic bitmiyor.günde 2 kere makine calisiyor.hergun ev süpürüluyor ama banamisin demiyor.ev iste.

Bende mağazaya girer girmez bi afalliyorum.evde alisveis yapacam diyorum sonra bos dönüyorum.

selam kızlar, e bebekte oyuncak indirimi varken birkaç birşey alayım diyorum. Oyun halısı guzel olur dıye dusunuyorum kullanan bebişlerimiz var mı
Biz kullanıyoruz bayılarak hemde kullanan çok sanırım bu aylarda en sevdikleri zaten

Ne kadar harcadiniz?
700 kusur sanirim

bende gorerek almayi severim hem gezme oluyo banada. Tesekkur ederim oyuncakları kurduk nerdeyse biz oynucaz sever insaallah

Ben de oyle. Sepetteki seylere falan da hic bakasim gelmez. Tertipli duzenli olmasi lazim. Pazara da gitmem kalabalik ve daginik.

Biz kullanıyoruz bayılarak hemde kullanan çok sanırım bu aylarda en sevdikleri zaten

Bende şimdi tiny love Gym Maymun Adası Jimnastik Halısı, müzikli kitap ve diş kaşıyıcısı aldım. İnşallah oyun halısını sever kızım

Yeter birgün size demiş :) bizde 9u hiç görmedik ama gece bir uykusunu 5 saat uyuyor bende onunla yataam dinlenicem ama bizde kaşınıyoruz aslında onlarla yyumayıp
Benimki genelde 7de uyur 12ye kadar. Onunla hemen yatarsam gece ben de sabirli oluyorum. sonra kaka yapip uyaniyor bir iki saat takiliyor cunku. 3 aksamdir daha gec yatmaya basladi. Genel bi duzen olduguna inanmiyorum. Bence donem donem degisecek.

700 kusur sanirim

bende gorerek almayi severim hem gezme oluyo banada. Tesekkur ederim oyuncakları kurduk nerdeyse biz oynucaz sever insaallah
Bende azönce fisher price in eğitici köpekciğin aktivite masasini kurdum.once bi yikadim.
Cok sevdi.ama oturtmak zorunda kaliyor insan.kaldirinca da ağliyor.esim kaldirdi.simdi degil bu diyor:)
Simdilik oyun halisi ve eğlence treni is görür:)

Yarin is basi yapicam cok sendromlu bir pazartesi olucak nasi alisicam bilmiyorum
Bende başlıyorum kaç saat ayrı kalırım bilmiyorum erken gelmeye çalışıcam çok zor geliyor ayrılmak.
Bende şimdi tiny love Gym Maymun Adası Jimnastik Halısı, müzikli kitap ve diş kaşıyıcısı aldım. İnşallah oyun halısını sever kızım
Güle güle kullanın inşallah sever :)

Kizlar Eylul biberon almadi. Buzlukta 3-5 tane sutum vardi tarihleri yakin artik 3 aya..
Hadi dedim bi deneyeyim yazik aticam eger icmezse dedim naptiysam almadi cignedi cignedi biberonu gozumun icine baka baka
Dusunuyorum hastaligi var sagligi var mecbur kalip biraksam anneanne babaanne falan almicak demekki biberon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…