bizimki de cok huzursuz oldu, sürekli aglamaktan perisan oldu kuzum, surup vermek zorunda kalmistik.4.ay aşısı yaptiran var mı, ateş yapmadi cok ilk gun biraz yükseldi sadce ama çok huzursuz durmadan ağlıyor ara ara, mamayı kesinlikle içmedi doğru düzgün en son üçte icmisti veriyorum ağzına araliksiz ağlıyorşimdiye kadar hiç böyle ağlamamisti asi yapılır gibi ağlaması o an
Cuma yapıldi aşı hala ayni normal mi canim bugun bir cay kaşığı calpol verdim az oncebizimki de cok huzursuz oldu, sürekli aglamaktan perisan oldu kuzum, surup vermek zorunda kalmistik.
Saol canim.sende cok tatlisin...cok tatlisiniz, gecen annem diyor, `sen o kadar gezerdin, evde canin sıkılıyor mu` diye, dedim `yoo, canimin sıkılacak kadar vaktim yok ki, hep bi seyler cikiyor`
hangi ara sıkılıyor diye takılayım size :)))
siz de temizlik ve ev hanimligi da full, yemekler vs
hadi ben tembelim de..
Kangrun varsa hava da iyiyse cik canim.artik 4 aylik oldular.en güzel zamanlari.etrafa bakip oyalanirlar uyurlar.Çalıştığım için evde pek olmuyordum şu an eve kapandığım için canım sıkılıyor ve ev işleri bitmiyor. Yoksa kızımla mutluyum..Ama kanguru kullanıyorum kızımla çıkarız artık.
Bende mağazaya girer girmez bi afalliyorum.evde alisveis yapacam diyorum sonra bos dönüyorum.benim de şöyle bir huyum vardır. indirim kalabaliginda hicbirsey alamam. o kalabalık beni rahat sakin alisveris yaptirtmiyor. kafam karisiyor. kozmetik indirimlerinde de hep basıma geldi, gaza gelip yerli yersiz dolu şey alirdim, sonra öyle kalır, etrafa dagitirdim. O yüzden netten alisverisi seviyorum. güzel seyler almissiniz, iyi günlerde kullansın bebeğiniz, sevgiler..
Yeter birgün size demiş :) bizde 9u hiç görmedik ama gece bir uykusunu 5 saat uyuyor bende onunla yataam dinlenicem ama bizde kaşınıyoruz aslında onlarla yyumayıp9+1+3 saat
Ama gunduz uykusu 0
Simdi yine cozuttu. Bas bas bagiriyor.
Biz kullanıyoruz bayılarak hemde kullanan çok sanırım bu aylarda en sevdikleri zatenselam kızlar, e bebekte oyuncak indirimi varken birkaç birşey alayım diyorum. Oyun halısı guzel olur dıye dusunuyorum kullanan bebişlerimiz var mı
Bizimki de birkaç gün huzursuz oldu..insallah geçecek en kısa sürede, geçmiş olsunCuma yapıldi aşı hala ayni normal mi canim bugun bir cay kaşığı calpol verdim az once
700 kusur sanirimNe kadar harcadiniz?
bende gorerek almayi severim hem gezme oluyo banada. Tesekkur ederim oyuncakları kurduk nerdeyse biz oynucaz sever insaallahbenim de şöyle bir huyum vardır. indirim kalabaliginda hicbirsey alamam. o kalabalık beni rahat sakin alisveris yaptirtmiyor. kafam karisiyor. kozmetik indirimlerinde de hep basıma geldi, gaza gelip yerli yersiz dolu şey alirdim, sonra öyle kalır, etrafa dagitirdim. O yüzden netten alisverisi seviyorum. güzel seyler almissiniz, iyi günlerde kullansın bebeğiniz, sevgiler..
Ben de oyle. Sepetteki seylere falan da hic bakasim gelmez. Tertipli duzenli olmasi lazim. Pazara da gitmem kalabalik ve daginik.benim de şöyle bir huyum vardır. indirim kalabaliginda hicbirsey alamam. o kalabalık beni rahat sakin alisveris yaptirtmiyor. kafam karisiyor. kozmetik indirimlerinde de hep basıma geldi, gaza gelip yerli yersiz dolu şey alirdim, sonra öyle kalır, etrafa dagitirdim. O yüzden netten alisverisi seviyorum. güzel seyler almissiniz, iyi günlerde kullansın bebeğiniz, sevgiler..
Gittik bugün ebebeğe fisher price oyun halısı aldım sadece. Eşim alışverişi sevmez dolaşıp bakamadım pat diyr karar veren biri de değilim bunu alıp çıktık biz.
Açtım kurdum çok hoşuma gitti.
Bir sürü şey vardı netten sipariş edicem artık bu ay. İndirimleri kaçırmadan lazım olacak şeyleri toparlamak lazım.
Biz kullanıyoruz bayılarak hemde kullanan çok sanırım bu aylarda en sevdikleri zaten
Benimki genelde 7de uyur 12ye kadar. Onunla hemen yatarsam gece ben de sabirli oluyorum. sonra kaka yapip uyaniyor bir iki saat takiliyor cunku. 3 aksamdir daha gec yatmaya basladi. Genel bi duzen olduguna inanmiyorum. Bence donem donem degisecek.Yeter birgün size demiş :) bizde 9u hiç görmedik ama gece bir uykusunu 5 saat uyuyor bende onunla yataam dinlenicem ama bizde kaşınıyoruz aslında onlarla yyumayıp
Gule gule kullansin bebitosu.700 kusur sanirim
bende gorerek almayi severim hem gezme oluyo banada. Tesekkur ederim oyuncakları kurduk nerdeyse biz oynucaz sever insaallah
Bizim yarin yarim gun. Benim son iki saatim vardi zaten. Derse gitmiycem yani. Saat 2de toplantiya gitcem.Yarin is basi yapicam cok sendromlu bir pazartesi olucak nasi alisicam bilmiyorum
Bende azönce fisher price in eğitici köpekciğin aktivite masasini kurdum.once bi yikadim.700 kusur sanirim
bende gorerek almayi severim hem gezme oluyo banada. Tesekkur ederim oyuncakları kurduk nerdeyse biz oynucaz sever insaallah
Hayır canım bizimki Sarnıç gölet :) Buca'da çam ormanları var mı? Burası hep çamlık :)
Bende başlıyorum kaç saat ayrı kalırım bilmiyorum erken gelmeye çalışıcam çok zor geliyor ayrılmak.Yarin is basi yapicam cok sendromlu bir pazartesi olucak nasi alisicam bilmiyorum
Güle güle kullanın inşallah sever :)Bende şimdi tiny love Gym Maymun Adası Jimnastik Halısı, müzikli kitap ve diş kaşıyıcısı aldım. İnşallah oyun halısını sever kızım
İzmir buluşması konuşulmuş. Ben İstanbuldayım ama yaza doğru İzmire taşınma planımız var eşimin işinden dolayı. O zamana kadar gelmiş olursak bende katılabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?