2018 Ekim Anneleri

biz eksik parçası varmi saglam mi gormek icin kurduk simdi oturamaz bizimkide odasına koydum zamani gelince artik

Donem olarak erken gibi. Ben daha almadım

Burdaki arkadaslar demisti ya. Kendinden almiyormus ama acikinca anneanneden aliyormus. Dusunme bunlari. Su an biberona mecbur degilsen sorun yok. Daha sonra acken denersin. Ya da dedigin gibi bir sey olsa gercekten bir iki saat almaz en sonunda pes eder alir bence.

Bazı doktorlar 4. Ayda oturma egzersizi vs diyormuş.. denemelere başladınız mı?
Ay bizimki coktan kucakta oturuyor. Cok korkup engellemeye calistim ama cocugun vucudu oyle. Kendi oturuveriyor. pusetteyken de surekli mekik ceker gibi kalkiyor. Hic yatmaz benim kiz.

Benimki genelde 7de uyur 12ye kadar. Onunla hemen yatarsam gece ben de sabirli oluyorum. sonra kaka yapip uyaniyor bir iki saat takiliyor cunku. 3 aksamdir daha gec yatmaya basladi. Genel bi duzen olduguna inanmiyorum. Bence donem donem degisecek.
bizimki bir ay boyunca her gece 7-8 saat deliksiz uyudu ben de cok rahat etmistim.ne kolaymis boyle bebek bakmak demistim kendi kendime sonra gece bir kere kalkmaya basladi.simdi iki kere kalkiyor.her yatisi 4-5 saat suruyor en fazla.dediginiz gibi daha cok degisecek sanirim :/

benım kızda öyle yapıyor ama çok acıkınca alıyor canım. Bende çok üzülmüştüm almayacak diye.Çok acıktığı zaman ver alır. Mecbur kalınca alır bebişin.

Ya dun bi isim vardi 3 saat ayri kalmak durumundaydim babasina biraktim sutude biraktim tmm dedim ilk defa olcakti boyle bir durum ama Allahtan yakindim tika basa emzirdim ciktim 3. Saate yaklasirken esim aradi panikle geliyorum cunku susturamaycagim sekilde agliyor biberonuda almiyor dedi apar topar bulustuk yarim saat kucagimda ic ceke ceke durdu sonra 5-10 dk emdi birakti
Buna istinaden dedim ki bugun biberonu benim elimden gorsun ve sakinken deneyeyim yok almadi ya cok ac degildi yada biberon istemedi cignedi bildigin
Ya bide Eylulun birden vuruyor basina aclik bikereden krize griyor napcam bilmiyorum

benım kızda öyle yapıyor ama çok acıkınca alıyor canım. Bende çok üzülmüştüm almayacak diye.Çok acıktığı zaman ver alır. Mecbur kalınca alır bebişin.

İnsallah canim cunku inan hastalik geldi aklima yani yakin olmayabilirdim dun

bence bebegi sinirlendirmeden sık sık deneyin gunun farkli saatlerinde.belki o anlik istememistir.bi de biberonun ucuna sutten surdunuz mu.aa sut geliyo diyip emebilir de.en kotu ihtimal kasikla icirirler tabi uzun surer ama hic yoktan iyidir.

bence bebegi sinirlendirmeden sık sık deneyin gunun farkli saatlerinde.belki o anlik istememistir.bi de biberonun ucuna sutten surdunuz mu.aa sut geliyo diyip emebilir de.en kotu ihtimal kasikla icirirler tabi uzun surer ama hic yoktan iyidir.

Tabi agzina bir iki damla gitti aa annem bak sut vs denedim kendi tutsun diye eline tutturmayi denedim bakiyor ediyor ama yok diliyle ittirip sakiz gibi cigniyor birde dis etleri cok belirgin oldu su birkac gundur uclar beyaz beyaz ne bulaa agzina goturuyor dis kasiyici aldim yumusak gelip atti bi kenara oyun halisindaki oyuncaklarin halkasini isiriyor

Haziranda ise donecegim 8.ayda bilmiyorum biberon gerektircek durum oluyor mu? Gun icinde ek gida ve sut nasil oluyor hic bilmiyorum. Ama mecbur kalsam almayacak demek ki dedim

Aynen ev işi nankör yap yap bitmiyor maalesef. Kangurum var çıkıyorum artık kanguruda uyuyor kuzum

Benimki genelde 7de uyur 12ye kadar. Onunla hemen yatarsam gece ben de sabirli oluyorum. sonra kaka yapip uyaniyor bir iki saat takiliyor cunku. 3 aksamdir daha gec yatmaya basladi. Genel bi duzen olduguna inanmiyorum. Bence donem donem degisecek.
7de çok erkenmiş ya yatılmazda. Bizim 9 ya da 10 oluyor uyusam mis gibi gelecek ama hep bir iş buluyorum kendime hiçbir iş yoksa tv izliyorum insan özlüyor kendiyle başbaşa kalmayı arada

700 kusur sanirim

700 iyiymiş valla :) biz hiç oyuncağa para vermiyoruz herşeyi yeğenimizden kaldı bu paraları hesap ettikçe seviniyorum :) tek çocuktu o kullandı hemde sapasağlam bizim oldu :) çok pahalılar ya minicik çıngıraklar bile servet oyuncak işi. arada zevkine alıyorum ben sadece sağolsun bizimkiler sağlam para dökmüş bana yaradı

Son düzenleme:
Neymis diye baktim merak ettim. Gecen instagramda tarifi vardi. Gormustum. E nutellayi oyle yerim ne gerek var demistim.
Yaramı deştin resmen :)) doğumdan beri aşırı derecede bir Torku yeme isteğim varki anlatamam sürekli yiyordum haftada 3 büyük kavanoz bitiyordu şuan evde açılmamıi bir kavanozum var ve ben yiyemiyorruuummmm şimdi nasıl kaşıklardım ya (( diyetime ara vermek istedim şuan aklıma girdin bunun sütsüz olanı yok mu yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…