celebinin meşhur bi tatlisi bomba İzmire gidip gelen oldukca siparis veririm ben
Hayırlı olsun gelenler vs olur.. geçer gider..Yarin is basi yapicam cok sendromlu bir pazartesi olucak nasi alisicam bilmiyorum
biz eksik parçası varmi saglam mi gormek icin kurduk simdi oturamaz bizimkide odasına koydum zamani gelince artikBende azönce fisher price in eğitici köpekciğin aktivite masasini kurdum.once bi yikadim.
Cok sevdi.ama oturtmak zorunda kaliyor insan.kaldirinca da ağliyor.esim kaldirdi.simdi degil bu diyor:)
Simdilik oyun halisi ve eğlence treni is görür:)
Ben de öyle. Alacak hiçbirşey bulamam. Bazı arkadaşlarım ne güzel şeyler bulup alırlar..Ben de oyle. Sepetteki seylere falan da hic bakasim gelmez. Tertipli duzenli olmasi lazim. Pazara da gitmem kalabalik ve daginik.
Donem olarak erken gibi. Ben daha almadımBende azönce fisher price in eğitici köpekciğin aktivite masasini kurdum.once bi yikadim.
Cok sevdi.ama oturtmak zorunda kaliyor insan.kaldirinca da ağliyor.esim kaldirdi.simdi degil bu diyor:)
Simdilik oyun halisi ve eğlence treni is görür:)
Burdaki arkadaslar demisti ya. Kendinden almiyormus ama acikinca anneanneden aliyormus. Dusunme bunlari. Su an biberona mecbur degilsen sorun yok. Daha sonra acken denersin. Ya da dedigin gibi bir sey olsa gercekten bir iki saat almaz en sonunda pes eder alir bence.Kizlar Eylul biberon almadi. Buzlukta 3-5 tane sutum vardi tarihleri yakin artik 3 aya..
Hadi dedim bi deneyeyim yazik aticam eger icmezse dedim naptiysam almadi cignedi cignedi biberonu gozumun icine baka baka
Dusunuyorum hastaligi var sagligi var mecbur kalip biraksam anneanne babaanne falan almicak demekki biberon
Neymis diye baktim merak ettim. Gecen instagramda tarifi vardi. Gormustum. E nutellayi oyle yerim ne gerek var demistim.Canim hemen hemen her yerde var artik izmirde bana cok agir geliyor ya
Ay bizimki coktan kucakta oturuyor. Cok korkup engellemeye calistim ama cocugun vucudu oyle. Kendi oturuveriyor. pusetteyken de surekli mekik ceker gibi kalkiyor. Hic yatmaz benim kiz.Bazı doktorlar 4. Ayda oturma egzersizi vs diyormuş.. denemelere başladınız mı?
bizimki bir ay boyunca her gece 7-8 saat deliksiz uyudu ben de cok rahat etmistim.ne kolaymis boyle bebek bakmak demistim kendi kendimeBenimki genelde 7de uyur 12ye kadar. Onunla hemen yatarsam gece ben de sabirli oluyorum. sonra kaka yapip uyaniyor bir iki saat takiliyor cunku. 3 aksamdir daha gec yatmaya basladi. Genel bi duzen olduguna inanmiyorum. Bence donem donem degisecek.
Kizlar Eylul biberon almadi. Buzlukta 3-5 tane sutum vardi tarihleri yakin artik 3 aya..
Hadi dedim bi deneyeyim yazik aticam eger icmezse dedim naptiysam almadi cignedi cignedi biberonu gozumun icine baka baka
Dusunuyorum hastaligi var sagligi var mecbur kalip biraksam anneanne babaanne falan almicak demekki biberon
Burdaki arkadaslar demisti ya. Kendinden almiyormus ama acikinca anneanneden aliyormus. Dusunme bunlari. Su an biberona mecbur degilsen sorun yok. Daha sonra acken denersin. Ya da dedigin gibi bir sey olsa gercekten bir iki saat almaz en sonunda pes eder alir bence.
benım kızda öyle yapıyor ama çok acıkınca alıyor canım. Bende çok üzülmüştüm almayacak diye.Çok acıktığı zaman ver alır. Mecbur kalınca alır bebişin.
bence bebegi sinirlendirmeden sık sık deneyin gunun farkli saatlerinde.belki o anlik istememistir.bi de biberonun ucuna sutten surdunuz mu.aa sut geliyo diyip emebilir de.en kotu ihtimal kasikla icirirler tabi uzun surer ama hic yoktan iyidir.Kizlar Eylul biberon almadi. Buzlukta 3-5 tane sutum vardi tarihleri yakin artik 3 aya..
bence bebegi sinirlendirmeden sık sık deneyin gunun farkli saatlerinde.belki o anlik istememistir.bi de biberonun ucuna sutten surdunuz mu.aa sut geliyo diyip emebilir de.en kotu ihtimal kasikla icirirler tabi uzun surer ama hic yoktan iyidir.
Burdaki arkadaslar demisti ya. Kendinden almiyormus ama acikinca anneanneden aliyormus. Dusunme bunlari. Su an biberona mecbur degilsen sorun yok. Daha sonra acken denersin. Ya da dedigin gibi bir sey olsa gercekten bir iki saat almaz en sonunda pes eder alir bence.
Saol canim.sende cok tatlisin...
Estağfurullah ben o kadar becerikli degilim.
Ben mesgul olsam bile canim sıkıliyor iste.
Bebegimle mutluyum ama onu alip bi yerlere gitmek istiyorum.avm park filan.
Kangrun varsa hava da iyiyse cik canim.artik 4 aylik oldular.en güzel zamanlari.etrafa bakip oyalanirlar uyurlar.
Ev isi bitmez usandirir.
Gunde 3 kere bi tezgah dolusu bulasik yikasamda yine var.camasir hele hic bitmiyor.günde 2 kere makine calisiyor.hergun ev süpürüluyor ama banamisin demiyor.ev iste.
Bende mağazaya girer girmez bi afalliyorum.evde alisveis yapacam diyorum sonra bos dönüyorum.
7de çok erkenmiş ya yatılmazda. Bizim 9 ya da 10 oluyor uyusam mis gibi gelecek ama hep bir iş buluyorum kendime hiçbir iş yoksa tv izliyorum insan özlüyor kendiyle başbaşa kalmayı aradaBenimki genelde 7de uyur 12ye kadar. Onunla hemen yatarsam gece ben de sabirli oluyorum. sonra kaka yapip uyaniyor bir iki saat takiliyor cunku. 3 aksamdir daha gec yatmaya basladi. Genel bi duzen olduguna inanmiyorum. Bence donem donem degisecek.
700 kusur sanirim
Yaramı deştin resmen :)) doğumdan beri aşırı derecede bir Torku yeme isteğim varki anlatamam sürekli yiyordum haftada 3 büyük kavanoz bitiyordu şuan evde açılmamıi bir kavanozum var ve ben yiyemiyorruuummmm şimdi nasıl kaşıklardım yaNeymis diye baktim merak ettim. Gecen instagramda tarifi vardi. Gormustum. E nutellayi oyle yerim ne gerek var demistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?