Ay evet bahar ne güzeldir ❤ bizim burda bir gölet var, çam ormanları ile çevrili. Gölet çevresine yürüyüş parkuru yapılmış, akasya ağaçlarının gölgesinde yürüyüş, koşu, bisiklet turu yapılabiliyor ❤ yemyeşil bir ortam, çeşit çeşit kır çiçekleri.. göletin içinde balıklar, ördekler, kuşlar v.b. gel bahar gelll :))
Doğru diyorsun ben de tabak kaşık alışverişine başladım gibi kesin şunu alın diyeceğiniz bir şey var mi ek gıda zamanı? Çok heyecanlıyım bir ben böyle değilimdir heralde :)
Benimki de oyle canim. Hic bir sey yokken bir anda acikip cilginca agliyor. Ben de oyleyim ama.Ya dun bi isim vardi 3 saat ayri kalmak durumundaydim babasina biraktim sutude biraktim tmm dedim ilk defa olcakti boyle bir durum ama Allahtan yakindim tika basa emzirdim ciktim 3. Saate yaklasirken esim aradi panikle geliyorum cunku susturamaycagim sekilde agliyor biberonuda almiyor dedi apar topar bulustuk yarim saat kucagimda ic ceke ceke durdu sonra 5-10 dk emdi birakti
Buna istinaden dedim ki bugun biberonu benim elimden gorsun ve sakinken deneyeyim yok almadi ya cok ac degildi yada biberon istemedi cignedi bildigin
Ya bide Eylulun birden vuruyor basina aclik bikereden krize griyor napcam bilmiyorum
Valla esim gelir gelmez 5te cocugu verip yatmisligim bile var benim.7de çok erkenmiş ya yatılmazda. Bizim 9 ya da 10 oluyor uyusam mis gibi gelecek ama hep bir iş buluyorum kendime hiçbir iş yoksa tv izliyorum insan özlüyor kendiyle başbaşa kalmayı arada
Kızlar kanguru alıcam şimdi, herhangi bir marka kullanıp memnun kalan var mı? Hepsiburada da ilk-ay kanguruya baya olumlu yorumlar var?
Hangi demir damlasını kullamıyorsunuz
Ek gıda denemelerini ne zaman düşünüyorsunuz siz bende çok heyecanlıyım tatlarını sevecek mi diye. 6 çok geç diye 4. Ayı bitirince yavaştan kaşığın ucuyla denemelere başlarız diyoruz bizde
9+1+3 saat
Ama gunduz uykusu 0
Simdi yine cozuttu. Bas bas bagiriyor.
4.ay aşısı yaptiran var mı, ateş yapmadi cok ilk gun biraz yükseldi sadce ama çok huzursuz durmadan ağlıyor ara ara, mamayı kesinlikle içmedi doğru düzgün en son üçte icmisti veriyorum ağzına araliksiz ağlıyorşimdiye kadar hiç böyle ağlamamisti asi yapılır gibi ağlaması o an
Kizlar Eylul biberon almadi. Buzlukta 3-5 tane sutum vardi tarihleri yakin artik 3 aya..
Hadi dedim bi deneyeyim yazik aticam eger icmezse dedim naptiysam almadi cignedi cignedi biberonu gozumun icine baka baka
Dusunuyorum hastaligi var sagligi var mecbur kalip biraksam anneanne babaanne falan almicak demekki biberon
Bazı doktorlar 4. Ayda oturma egzersizi vs diyormuş.. denemelere başladınız mı?
Bizde bu aksam biraz anneme biraktik.Buyuge park sozu vermistik aksama kalinca kucuk usumesin dedik.Ya dun bi isim vardi 3 saat ayri kalmak durumundaydim babasina biraktim sutude biraktim tmm dedim ilk defa olcakti boyle bir durum ama Allahtan yakindim tika basa emzirdim ciktim 3. Saate yaklasirken esim aradi panikle geliyorum cunku susturamaycagim sekilde agliyor biberonuda almiyor dedi apar topar bulustuk yarim saat kucagimda ic ceke ceke durdu sonra 5-10 dk emdi birakti
Buna istinaden dedim ki bugun biberonu benim elimden gorsun ve sakinken deneyeyim yok almadi ya cok ac degildi yada biberon istemedi cignedi bildigin
Ya bide Eylulun birden vuruyor basina aclik bikereden krize griyor napcam bilmiyorum
Haziranda ise donecegim 8.ayda bilmiyorum biberon gerektircek durum oluyor mu? Gun icinde ek gida ve sut nasil oluyor hic bilmiyorum. Ama mecbur kalsam almayacak demek ki dedim
Yaramı deştin resmen :)) doğumdan beri aşırı derecede bir Torku yeme isteğim varki anlatamam sürekli yiyordum haftada 3 büyük kavanoz bitiyordu şuan evde açılmamıi bir kavanozum var ve ben yiyemiyorruuummmm şimdi nasıl kaşıklardım ya(( diyetime ara vermek istedim şuan aklıma girdin bunun sütsüz olanı yok mu yav
bazen erken mi aldim bu sorumlulugu, daha cok kendime vakit ayirsam daha mi iyi olurdu diye aklima dusuyor (25 yasinda evlenip 27 yasinda anne oldum) cok kisisel bir konu tabi.ne bileyim iste ozluyorum kafama estiginde cikip istedigimi yapmayi :)
Evde durmayan bir ben varım galiba çocuk yokkende gezerdik ama herkes çocuk yokken gez olunca gezemezsin falan derdi olmadığını bile bile üstüme gelir gibi Allaha şükür nasip etti her hafta çıkıyoruz bazen eşim işten gelince bile çıkıyoruz hafta sonunu beklemiyoruz kızımında gezmeye hakkı var sonuçta :))))
Ben buralardayım cnm ama eskis kadar sık giremiyorum bu sıralar.Kayınvaliden plansız beklenmeyen bir şekilde 10.lohusa günümden beri bizde ve 9 ay kadar kalacak.Bununla beraber bebişe süt yetiştiremiyorum onun sıkıntısı var üstümde ve bi de 3.sınıfa giden oğlum var malum okul falan derken yetişemiyorum sanırım.(bir de hala kitap okumaya çalışıyorum :))
Stres ten uyuyamiyorum ya ise baslamak cok kötü
Evet biz 5.gün hastaneye nasıl gittiysek o günden beri çıkarıZ :) ilk zamanlar ağlayınca aşırı panik olur strese girerdim emzirme odasına gidene kadar hele emzirme odası yoksa gittiğim yerde iyice stres olurdum ben gerildikçe kızım daha çok ağlardı şuan daha rahat çıktıkça bir çözüm buldum :)Bende varim paso bisy pesindeyiz :) Huyumdur :)
Bi yere gitmesek parka cikiyorum kizlarla.
Severim gezmeyi.Zorluk olarakta gormuyorum.Hersey deneyim insana.Canta bile ciktikca deneyim kazaniyor bence esya bez manasinda :))))
Yok canım ek gıda derken maksimum kaşığın ucuna yoğurt bandırıp denetmek gibi günde bir defa asla öğün gibi değil bende korkarım ona :) şimdi 6. Ayda hiç alışkın değilken direkt öğün gibi almasın die arada minicik tat denemeleri yapcam. Özel bi ek gıda hazırlamam o yüzden aklıma yoğurttan başka denetecek şeyde gelmiyor henüz ama o an mantıklı gelen şey olursa denetirim herhalde :)6 ay nasil gec oluyor? :) Merak ettim yani sadece.
Adı ustunde 'ek' gida ya hani.
Ayy boyle yazincada mimik fln yok bi garip oldu gb geldi :)
En azindan 5-5bucuk olsun annesi.Oturmaya en yakin zamanlar daha iyi aslinda bu konuda.
4bucuk aylik bnmki suan dusundumde :)))))))yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?