2018 Ekim Anneleri

Günaydın herkese biz de ilk yolculuğumuza çıktık dün kanguruyla sabahları keyfi yerinde oluyor diye uyanır uyanmaz çıkardım yürüme mesafesi bitti uyumadı otobüse bindim önce durdu etrafa baktı sonra ağlamaya başladı neyseki zar zor uyuttum uyuyunca kolay bi daha uyanmıyor yavaş yavaş alışacak artık

Tam Sipariş verecektim bu aklıma geldi, benim kız öne bakanda oturmayı sever cünkü hep öyle tutuyoruz. Ama anlayamadım bu kangurularda öne bakan var mı yok mu! Nasıl anlayacaz gidip bakmadan???
ergobaby360 modeli var yuze donuk kullanabiliyosun ancak onda bile 15 dk dan fazla tutulması onerilmiyor

Cocugu alana kv hediye gb olmus
Allah yardimcin olsun❤
Hahahah sesli güldüm walla canım :) Bana şu an bir zararı yok ama ben kendi annemde olsa evde başkalarıyla yaşamayı sevmiyorum ne yazık ki ..Bir de çocuk yetiştirirkenki müdahaleler var tabi ki..Neyse Rabbim verecek inşallah bir kolaylık..
SiZler nasılsınız?bir türlü eskileri okumaya fırsat bulamıyorum Bebişler nasıl?

Allah kolaylık ve sabır versin canım.Kayınvalide işe yarıyor mu bari ? Devsmlı tepende bıt bıt yspıyordu sütünü de olumsuz etkilemişti diye Hatırlıyorum.Bu ara benim de sütüm azaldı gibi,cup cup sesi duyamayınca canım sıkılıyo dua ediyorum rızkını ver aç kalmasın diye.Duanın gücü,günü kurtarıyoruz böyle böyle.Bak burda biri yazmıştı irmik helvası sütü artırıyor diye,ben yapıyorum ve gerçekten farkediyor sen de dene.
Bol süt diliyorum canım

4 aylik oldu 2sinde oglum
gece uykulari bozuldu.gece 3 gibi emmek icin kalkinca geri uyutana kadar perisan olduk.3-4 gundur boyle valla uykusuz kalmaya da hic dayanamiyorum.kombi en dusukte yanmasina ragmen yatak odasi bu aralar 24-25 oluyor ben sicaktan uyuyamiyorum acaba bebegim de mi sicakliyor diye dusundum.petekleri kapatip yaticam bu aksam bakalim nasil olacak.ankarada belki 10 farkli evde oturmusumdur hicbirinde boyle kisin sicak olma sorunu yasamadim.hep usurduk isinamazdik.

4 aylık kontrolünden geliyorum kızlar.Beybi ağırlaşmış gibi geliyordu bana ama çok kilo almamış bu ay.Her ay 1000 üstü alırken bu ay 200 gr altı alarak kıyafetle 7280 gr geldi.Tabi bu arada saplık ocağı tartısı fazla tartıyormuş Hastanedeki Dr söylemişti orda daha eksik çıkıyor.Boyu da yaklaşık 64 cm baş Çevresi 42.5 cm imiş.Ebemiz Ek gıdayla ilgili bişeyler mırıldandı ağzının içinde anlamadım elime kağıtlar tutuşturdu ek gıdayla ilgili.Aşıdan önce doktora soracaklarını soruyordum ebe acele acele kalktı hadi işlemleri yapalım dedi Aldı götürdü beni.Aşı sonrası odaya girip soracaktım odaya da giremedim d vitamini ve Demir şişelerini odanın kapısının dışında verdi elime 4 nisan da gel dedi.Neyse Hastanedeki doktora giderim ona sorarım ek gıda öncesi gitmek istiyordum zaten.
Bu arada eve geldik bebişim emdi uyudu.Bakslım Ateş'i çıkmasa Huysuzluk da etmese bari bu sefer calpol vermedim eve gelince

Evet cnm ilk başlarda her şeye olumsuz yorum yapıyordu evdeki yardımcı bayanla bile beni kıyaslıyordu (muhtemelen başkaları tarafından fitlendigi için)ama sağolsun eşim dur deyince o da durdu ve galiba biraz hata yaptığını anladı şimdilik bi zararı yok ama faydası da yok Ne yazık ki. Aşta yapılanlar sütümü azalttı ve ek süt veriyorum ara ara İnşallah düzelecek inanıyorum buna da şükür elhamdulillah..Rabbim senin de sütünü artırsın inş.İrmik helvasını deneyeyim ben de ıhlamurun epey faydasını gördüm sanırım(gerçi herşeyi deniyorum ama :))

Geçmiş olsun cnm inş güzel bir gece geçirirsiniz aşı sonrası..Ek gıdaya direk başla diyemiyorlar 6 Aydan önce belki ondan ağız içinde konuşmuştur ama bence Babil’inin kilosu gayet iyi gibi şuna.Önceden çok aldıysa ondan sana az gelmiştir.Bizim 3.ayda kilomuz 6 idi e gayet iyi dedi dr .Senin de 4.ay İçin normal bence

nenim kendi annem bakiyor onunla bile ters dustugumuz oluyo insan rahat edemiyo evde annende olsa baska biri olunca yinede allah razi olsun

Tarhana corbasini sen mi soylemistin? O da iyi geliyor.
Bebem niye surekli emmek istiyor diye sasiriyordum. Sabah 3 saat uyuyup uyandiktan sonra emmedigi memeyi sagdim 60 ml cikti. Neyse simdi halamiz burdayken saga saga cogaltirim diye dusunuyorum. Yalnizken akiyordu sutlerim. Bebek durmuyor diye sagamiyordum. Simdi de sut cikmiyor. Uzuldum biraz.

Ben her gece kalkip bastan asagi ust bas degistiriyorum. Emzirmekten mi bu kadar terliyoruz? Yorganlari falan kaldirdim. Battaniye ortuyoruz. Esim zaten hep sicak der ama ben usurdum. Kombi en kisikta. Apartmanda en az fatura bize geliyor.

Amin canım inşallah.Ihlamur ben de içiyorum arada

Evet evet tarhana Çorbası süper süt çoğaltıyo aklıma gelmişken alayım dışardan bi yerden bizde yapılmıyo çünkü.
Niye azalıyor üzülüyorum ben de

Valla annelere 3 tekerlekli bisikler lazim :))))))))))
Cocuklar esyalar yemekler derken :))))))
Saka bi yana gercekten yasanilan yer insan icin ne onemli aslinda.
Burda bir komşu teyze var, elektrikli üç tekerlekli bisiklet kullanıyor. Bahçesi var buraya yakın, ordan mahsulü sepete atıp getiriyor :) bize de lazım ondan :)
Yaşam alanı çok önemli gerçekten. Apartman kapısından caddeye çıkılan yerler bana göre değil. Bizim mahalle komple müstakil bahçeli evler

Amin diyorum ben de :) tanıdıklarım Arasında kaç senedir bekleyenler var.Onlara her gün dua ediyorum Hamilrlikten beri nihayet biri kabul oldu,gelinimiz :))) bu sabah aldım haberini kendim gibi sevindim çok güzel duygular
Ben de kızımı sevdikçe, içim kaynadıkça dua ediyorum.. o kadar cok isteyen var ki cevremde, isteyen herkese nasip etsin Allah ım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…