2018 Ekim Anneleri

Ne yazık şu cocuklara ailelerin ettigi.......
18 ayla birlikte renk ogrenmeye baslarlar mesela.Oyunlar hazirlasin.Tv aramaz bile cocuk.
En azindan hatasini gormesi iyi.
Yapabilecegi bicok sey var.
Sinirlenmek istemiyorum ama cidden icimde volkan var sanki!Nasilsa duruyor diye izleyince....Ahhh ahhh!Allahin en guzel emaneti o cocuk...Ama dert ne?Yeter ki dagitmasin,sussun,uyusun.......
Icime oturdu resmen şu davraniş

Cocuk annesiyle iyilesemiyorsa dunyayi toplasak olmaz cunku dönüp dolasacagi yer onun yanidir.Komsun once kendini sonra cocugunu sevmeye baslasin❤

Donemle ilgili olarak soylemistir sanirim.
Yoksa yas buyudukce makattan uyarmada onerilmez cok.
Insallah hicbirine ihtiyac olmaz..
Kendiliginden yukselmedende gecebiliyor.

Ayni anlattigin gibiydi ve hala devam ediyor bugun 2 hafta gecti 4.ay asisinin ustunden.
Ayaklar vs normal tabii yakinda agizlarina sokacaklar :) gelisimlerinin bi parcasi.
Ama cidden bu ay firtina gibi geciyor :))
Allah yardimciniz olsun insallah alisma sureciniz yumusak gecer❤

bizde oyleyiz normalde 1 yatip 2 saat fln uyurdu öğlen bugun hic uyumamis ben isten gelince emzirdim oyle memede uyuyakaldi kuzum.

Çok üzüldüm televizyon baya kötü etkiliyormuş gerçekten bi yazı okumuştum arada maruz kalıyordu bebeğim şimdi hiç açmıyorum vıcdan azabından ölürüm valla gerçekten büyük sorumluluk Çoçuk yetiştirmek inşallah düzelir büyük bir ilgi alaka göstermeliler dediğin gibi yol yakınken düzelir belki Allah im şifa versin

Uyuyor gözleri kapalı ama vuruyor ayaklari kaldırıp kaldirip baş bir sağda bir solda bende uyuyamıyorum boyle olunca tabi, bugun gözler sis gittim okula, amin canım inşallah kolayca alisiriz bakiciya.

Ya bu gece ayaklari indirip kaldirma bizim kizda da var ve biz gaza yada kaka yapmaya yoruyoruz uyandiriyor da kendini 2 saatte bir kalkiyor bu ara emmedende uyumuyor 4.ay sendromu diye bir sey var sanirim

Uyuyor gözleri kapalı ama vuruyor ayaklari kaldırıp kaldirip baş bir sağda bir solda bende uyuyamıyorum boyle olunca tabi, bugun gözler sis gittim okula, amin canım inşallah kolayca alisiriz bakiciya.

Ayni durumdayiz hemen hemen her gece ilk 3 sAatlik uykusundan sonra o ayaklar durmuyor sabaha kadar neden acaba boyle?

Kızlar merhaba, umarım herkes iyidir bebişlerin de keyfi yerindedir. Ben külot bez i merak ediyorum. Kullanan var mı? Sanki küçükler gibi daha.. Emin olamadım sizler ne düşünüyorsunuz

Yani dra gitsin kizimda 18 aylik o da konusmuyor ki zerre tv yok oyuncak ve ilgi var. ama kimde duyduysam krese hatta daha ileri boyuttaysa bu tarz ozel kresler var. ve hepsine kres cok iyi geldi. Hani duyupta olumsuz geri bildiri almadm kimseden.
Hatta annem benm kziim icinde biraz buyuk olsa bizde yollardik dili acilrsi diyo:)))

Kızlar merhaba, umarım herkes iyidir bebişlerin de keyfi yerindedir. Ben külot bez i merak ediyorum. Kullanan var mı? Sanki küçükler gibi daha.. Emin olamadım sizler ne düşünüyorsunuz
Ya ben 3 numara aldim buyuk geldi) diger kizim 5 kullaniyor ona tam oldu. Alirken aklnzda bulunsun.

Başka bi dr daha görsün
Söylerim canim.tsk ederim.
Hiç mi ilgilenmemişler konuşma falan anane babanne falan da mı konuşmamış çocukla büyükler hep konuşur bu niye konuşmuyo der şüphelenir aile fertlerinde geç konuşma var mı acaba
Canim anne konuşmazsa onlar da seyrek görüyor ya etki etmez.daha onlara söylemedim diyor.

2 doktor da otizm demis canim.
Birde diger bulgular da var.
Cocuk oturup çalisir haldeki camasir makinesini izliyormus.
Baska cocuklardan kaciyor.
Kafasini duvara vuruyor.
Birini görünce annesinin etegine yapisiyor.
Sadece 3 4 saniye bakip gözlerini kaciriyor.
Daha bi sürü sey.
Bende tvyi telefonu kapat cocugunla ilgilen gezdir.konus.
Gelieimine uygun oyuncaklar al onunla oyna dedim.
Kitap al resimli oku dedim.
Ins yapar ilgilenir.
Benim fikrim tek doktorla kalmasın daha ilgili bilgilü bir doktor bulsun ve doktoru ne yapması gerektiğini söylesin inşallah düzelir kuzum Allah yardımcısı olsun
2 doktor görmüs canim.
Cocugun ihtiyaci ilgi aslinda.
Bende cok söyledim kendisine.
Cocuklarla biraraya getir dedim.
Ins biraz da olsa ilgilenir.
Saol canim.
Bende izletmiyorum.tv acmiyorum.ya burayla yada cocukla ilgileniyorum.oyun oynuyorum.sarki söyluyorum.
Kritik dönemlerinde dikkat etmek gerek.

Belki uyumadan mama verirsen daha cok uyur. Agir geliyor ya.

Cok tsk ederim canim.söyliyim.ins faydasi olur.ins senin kız da konusur bian evvel.
Belki uyumadan mama verirsen daha cok uyur. Agir geliyor ya.
Canim ya emmek istediginden yada wsimin horlamasindan uyaniyor bu.
Eşim çok sesli horluyor.bende uyuyamiyorum.emerken cocugun gözü aciliyor horultu sesinden.
Dün hic uyumadim.hala basim ağriyor.
Mama ictigi günler de yine uyaniyordu.bigün deniyim bakayim.ama bu ay çok tehlikeli.meme birakmalar bu ayda sık yaşaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…