2018 Ekim Anneleri

Benimki dün gece yine costu.
11 i gwciyordu uyudu.
00.30 da kalkti.
02.15.de kalkti.
4.30 da kalkti.
5.40 da kalkti.
7 de kalkti.
Tabi ben o aralarda uyuyamadim
Esım çok feci horluyor.uykusuzluktan sinirden deli oldum gece.sürekli esime kızdim.yan dön diye.
Sesi tavana çarpiyor ya.
Başımin sağ tarafi komple.ağriyor.
Bebekten sikayet etmiyorum.horlamasiyla bebegi uyandiran esime kızıyorum.
Ben ne yapacam ya.
Benimde sütüm azaldi.artik gece bile cuk cuk sesi gelmiyor.ondan bebegim son günlerde ayni kiloda.bezleri hafif.
Ne yapsam mama mi versem diyorum.

Evet ust rahat oluyor alta 1 kat yumusak triko bisy aldim onu giydiriyorum ek olarak.

Burda arkadaslar yazmisti. 5 dk ugrasiyorum uyumazsa kaldiriyorum sonra uyutuyorum diye. En uykusunu yakaladigim zaman 18 dk. Daha erken uyuduguna hic rastlamadim.
Herhalde annemle babam beceriksiz beni uyutamiyorlar diye agliyorlar...

:)))))iyi fikir.
Acaba onlarda sikayet etseler ne derler.

Iyiyiz cok sukur.Buyuk bi yandan minik bi yandan kosturmaca :) Hava guzel buara bol bol tadini cikariyoruz

Bu ay fena ya.Sen yine de dene sicakligi :)
Havalarda iyi oralar nasil bilmiyorum ama resmen bahar sanki.

Ohh ne guzel teyze :)
Bahce bile luks cogu yerde.Keske standart olsa ama :) herkesin istegide farkli tabii oyle isteyende var :)

Isten geldim eve bi girdim ki atlas ciglik kiyamet ağlıyor annem bütün gun seni aradi dedi napicam bilmiyorum cok moralik bozuldu

Kızlar bugün bi komsum cocugunu doktora götürdü.
19 aylik daha hic konusamiyor.diger bulgularla birlikte doktor otizm demis.
1 ay boyunca ilgilen konus eger yine de konusamazsa kesin otizm demis.
Komsum da cocuğa tv izletiyoruz hic konusmadik ilgilenmedik diyor.
Cocuga hic oyuncak almamislar.kendi haline birakip tv izletmisler.bana soruyor.
Bendd cocukla ilgilen konus dedim.krese göndersem faydasi olur mu diyor.
Bende sen ilgilenmelisin dedim.yabanci bi ortam iyice ice kapanir dedim.
Siz ne diyorsunuz.nasil yardimci olabiliriz cocuga.

Biz de bugun aşılarimizi olduk. Sizin ordaki saglik ocağı ebeleri ne kotuymus. Bana da d vit. Ve demir ilacı vermek istedi ama verecegi demir ilacinda paraben varmış. Zararsizmis ama isterseniz daha kalitelileri var ondan alın dedi. Demir ilacini biz veriyoruz ancak siz doktorunuza sorarak kullanin yine de dedi. Cunku bizim doktorumuz 5 ayda demir degerlerine bakip ilaç başlatacak. Ayrica ası sonrasi ates yukselmeye baslarsa ilk ince kiyafetlerini çıkart,duş aldir ates duşmezse yarim fitil atabilirsin dedi. Calpol'ü ya da baska bir şurubu ise önermediler. Fitilin daha az zararli oldugunu söyledi.

Başka bi dr daha görsün

Isten geldim eve bi girdim ki atlas ciglik kiyamet ağlıyor annem bütün gun seni aradi dedi napicam bilmiyorum cok moralik bozuldu
Allah yardımcın olsun canım benimde işimi kaybetme durumum vardı mecbur başlıycaktım ama yapamadım işimide kaybettim 5 saat gitcektim gitsem ama okadar bırakamam dedim gitmedim benim annem hasta o bakamadı bıraksaydım başkasına bıtakcaktım en azından annen bakıyor içini ferah tut annem olsa belki bende başlayabilirdim ama olmadı sağlık olsun sende sıkma canını alışırsınız inşallah

Hiç mi ilgilenmemişler konuşma falan anane babanne falan da mı konuşmamış çocukla büyükler hep konuşur bu niye konuşmuyo der şüphelenir aile fertlerinde geç konuşma var mı acaba

Bugün işe başladım sabah duygu yüklü çıktim evden ne zormuş anne olmak, çalışmak, aklım hep ondaydi, cuma dördüncü ay asisi olduk, aşıdan mi alerjiden mi çok huzursuz uyuyor, atak mıdır ya da, elleri hep yuzunde kafasıni bir sağa bir sola çeviriyor, ayaklarını kaldirip küt yere vuruyor gunduz uykulari iyiydi uyudu mu iki saat falan uyurdu şimdi yarım saat

Otizim bir bakışta anlaşılabilecek bir durum değildir kaldı ki okul öncesi dönemde otizm tanısı verilmez yaygın gelişimsel bozukluktur verilen tanı. 19 aylık hala konuşabilecek çağdadır bu dönemde verilecek en güzel tavsiye çocuğun sosyalleşmesi ve ilgidir. Burada da benzer bir durumu komşumuz söylemişti otizm var dr söyledi kreşe gidecek diye ama biliyordum ki bir bebekleri daha vardı ve çocukla ilgilenmiyorlardı 3 yaşında çocuk kendi başına sürekli ya apartmanın önünde ya da balkonlarındaydı eksik olan tek şey ilgiydi. Bol bol konuşup teknolojik cihazları hayatlarının bir bölümünden çıkarsınlar ha gerçekten varsa da ilerleyen zamanda alınacak önlemler vardır

Son bir haftadır durumlar bizde de böyle uykuya dalamıyor gece en geç 2 saatte bir kalkıyor aşı daha olmadık ben atak olduğunu düşünüyorum bir haftadır başka bir çocuk oldu oğlum.

Canim buyukte olsa giderken birakmayacak,hep soracak,hatta sana bisuru sey soracak vs.Yani sakin kucukluguyle bagdastirma.Tabii daha koku ihtiyaci,annenin sicakligi modundalar.Ama alisacaktir.Geri geldigini gordukce bi rutin gb olacak❤
Cok zor ama Allah yardimciniz olsun

Benim fikrim tek doktorla kalmasın daha ilgili bilgilü bir doktor bulsun ve doktoru ne yapması gerektiğini söylesin inşallah düzelir kuzum Allah yardımcısı olsun

Dun esime bahsettim gaziemirde oturmamiza ragmen inan hic duymadik ilk firsatta oradayiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…