2018 Ekim Anneleri

Eylul geceleri 2 saatte bir uyanmaya basladi once bacaklari indir kaldir yapiyor sonra aglamaya basliyor ve ancak memede uykuya geri donebiliyor

Benim kiz 13.30 19.30 arasi 360 ml sut icmis.
Masallah kuzucuğa.tosbik olacak bu gidişle:)

Aynen öyle canim.annwsi de sürekli elinde telefon.
En iyisi biraz krese göndersin.ordaki cocuklarla belki biraz.zaman gecirir.
Zaten cocuk gördü mu kaciyor.

Yine 4 yasa kadar vermemekle en guzelini yapmissiniz ki bence yavastan zamanla azaltabilirsiniz bile. Cunku miniklerde buyuyor artik. Hele ki buyudukce ilgileri daha da artiyordur eminim. Onlari oyalamak daha da zordur.

kızlar merhaba benim sütümde çok az çıkıyor sistemi oturtamadım sabah emzirip çıkıyorum mesela öğlen arası bankada sağıyorum 2 göğüs toplamda 100 cc filan çıkıyor dün mesela öğlene kadar 100 cc anne sütü içti sonra mama aldı 4 te eve gittim gece uyuyana kadar hep emzirdim
uyurken 120 cc mama aldı bide 30 cc anne sütüm çıkmıştı mememden onu içti
sizce ne yapmalıyım nasıl götürmeliyim bu işi
mesela bugün anne sütü yoktu sabah emzirdim 8,30 da çıktım eşim sonra 90 lık mama vermiş doymamış bende 60 lık daha ver dedim
tecrübeli annelerden destek istiyorum

Kizlar e bebekten zeka kartlarindan almistim bugun oynadik baya onlarla ay ay yaziyor ustunde 0 4 ay icin siyah beyaz kartlar var icinde onlarla basladim cok sevdi hatta eliyle uzanip elimden aldi karti tavsiye ederim

ben de o kartları ve ilk 50 sözcük kartlarını beraber trendyoldan 35 tl ye almıştım 2 aylıkken gösteriyorum 2 aydan beri ilgili oğlum bu ara işe başlayınca ara verdim ama devam edlim yine :)

Donemle ilgili olarak soylemistir sanirim.
Yoksa yas buyudukce makattan uyarmada onerilmez cok.
Insallah hicbirine ihtiyac olmaz..
Kendiliginden yukselmedende gecebiliyor.
Hayir donemle ilgili soylemedi. Baştan fitil ile alışırsa cok daha iyi dedi. Bu kadar küçük bebeklere ben direkt calpol ya da benzeri şuruplari önermiyorum dedi. Hatta yarim fitil kullanirsiniz o bile yeter dedi. Bunu bana 2 ay aşısını oldugumuzda soylemisti.

Gece kalkiyor mu? Kalktiginda iki memeyi de emiyor mu? Sabah iki memeyi de emiyor mu?
Ben yatmadan memede ne kaldiysa bosaltiyorum. 20-30 ne cikarsa. Gece de tek meme emiyor. Digerini sagip oyle yatiyorum.
Tecrubeli degilim de yaptigimi paylasayim dedim.

Bıraktirmadi.. diyete devam.. on dk meme emdiktek sonra 60 cc mama içiyor..
Diyetin kaçıncı günü ve değişiklik var mı dün sabah yumurta yedim 3 çatal anca aldım ama bu sabah yüzü kıpkırmızı olmuş yine ve sürekli kaşıyor iyice kabarttı çok canım sıkıldı keşke dr u dinlemeseydim sadece süt ürünleri deniyoruz yumurta yiyebilirsin dedi yemez olaydım en başa döndüm

Oyy kiyamam benim buyukte ilk disleri 2 cikardi sonrakilerin hepsini 4er 4er.Zor oluyor.Zaten her bi sonraki dis daha zor.
Allah kolaylik versin.

Konusma gercekten birden gb.2 yas cok dönüm.Minigi daha cok merak ediyorum simdi ablada olunca nasil olacak :) Buyuk erken konusmustu.

Ah bi emzik tutsalar :) bak yine yarim saattir ayakkar indi kalkti bekledim bekledim basladi miziklaaya kaldirdim omuzda tuttum yok bacaklarini ileri geri yaptim yok mecbur memeye aldim halbuki 2 saat bile olmamisti ne yapmam gerekbu durumda

Kelin ilaci misali :)
Tok oldugunu biliyorsam sevdigi bisyden ilerliyorum.Boynuma yakin tutup cok sakin ninni soyluyorum mesela.
Her zaman yaptigimiz seyler sanki tamamen kalkmis gb :)))

Artik gece uyaninca emzirmeyelim mi? 9 bucukta uyudu. 12ye dogru uyandi salladim geri uyudu. 4te uyandi emzirdim.

Bak denemissin ve uyumus.
Bunun gb :)
Bazen olmayadabilir ama artik tek cikar yolun meme olmadigini biraz bilmek gerek.

Selamlar kızlar :)
Sabah 9.30 -11.30 arası evden çıktık kahvaltıya gittik döndük eşim izinliydi.Evden çıktık bebiş uyumaya başladı eve dönünce uyandı.Rahat rahat kshvaktı ettik :) evden çıkarken Çocuğun uyku saatine denk getirdim çok da iyi oldu :)

Bizde de belli yasa kadar hic yoktu.
Suan oynayacaksa ya da izleyeceksede alarm kuruyoruz 15 dk.Alarm calinca kendisi birakiyor.
Aslinda ne sunarsak onu aliyorlar.
Secenek gb dusunmemek lazim.
Mesela bozuk olsa 2 gun olmasa ne olacak?
Oyle dusunmek gerek.
Oyunlari bile degisiyor cocuklarin izledikleri gb dusunuyorlar.

Biz mesela bi oyun belirliyoruz.Yapilacaklari ya da cikti fln alinacaksa esim ayarliyor.Gun icinde bana hazir oluyor.Basitse ben ayarliyorum.
Kes yapistir,bardaklarla vs yapiyoruz.
Resim,boyama zaten fix :)
Evde hazir olan oyunlarda var.
Oyuncaklarinida zaman zaman degistiriyorum bi ara bazilarini kaldiriyorum bi ara cikariyorum.
Etkinlik kitaplarini flnda cok seviyor.
Baska seylerde var tabii.
Zaten cok cikan biriyim ama mesela bi yere gitmesekte hava guzel cikiyoruz.Park,bisiklet ya da scooter kendisi seciyor.Arkadasi var o da 1e basladi o gelincede bazen birlikte oynuyorlar alt katimiz,ya onlarda ya bizde hava guzelse disarda.

Ya aslinda yapilacak o kadar sey var ki :)

Kelin ilaci misali :)
Tok oldugunu biliyorsam sevdigi bisyden ilerliyorum.Boynuma yakin tutup cok sakin ninni soyluyorum mesela.
Her zaman yaptigimiz seyler sanki tamamen kalkmis gb :)))

Ay yardim ay imdat noluyo bizim bu böcülere kiz kucagimda uyudu hani o ilk dogduklari gibi bi ara ayagimda sallayinca uyuyodu simdi bu noluyo yahuu
Harika haftalari indirdim en firtinali donemdeyiz gozukuyor ama ayni Zmnda aliskanlik donemi basliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…