2018 Ekim Anneleri

Maşallah canım ne güzel.Ben tek bebişle bile ev işlerini tümden bırakıp sadece bebito ile vakit geçiriyorum.o uyurken ne yaparsam o..senin bir cümlen var : boşluklarda yaşamak benimkisi :) iki Çovuklu olsam nasıl olurdu bilemiyorum.

Dogrudur.
Buyudukce yine de makat zor geliyor bana.
Daha dogrusu hic fitil kullanmadim.
Surubuda 38.5 gordukten sonra verdim ama o da saymacadir.3 gun suren ateslerde gece zorlayabiliyor onun disinda aslinda soymak,ilik dus vb mudahaleler ates dusurmeye cok yardimci oluyor.
En azindan buyugu oyleydi kucugu nasil olacak bakalim.

Yine 4 yasa kadar vermemekle en guzelini yapmissiniz ki bence yavastan zamanla azaltabilirsiniz bile. Cunku miniklerde buyuyor artik. Hele ki buyudukce ilgileri daha da artiyordur eminim. Onlari oyalamak daha da zordur.
Kızımla abisinin yanında oturuyoruz mesela, minicik haliyle tablete bakmaya çalışıyor kızım. Yahu sen 3 aylıksın diyorum :))) yeni nesil çok fena :))) oğluma da bisiklet alıyoruz, hava ısındıkça dışarı atarız kendimizi inşallah. Meydan müsait, gezeriz, azaltır tablet oyunlarını. Zamane maalesef teknolojiyle içiçe büyüyor, tamamen kopamıyor çocuklar :)

Ay minnos cok tatli.
Bazen ters tepebiliyor. Bir keresinde ben de oyle yaptim. Yolda uyandi ve Allaaaaaah.

Evet dediğin gibi seçenek çok ama biraz çocuğun mizacı da önemli. Oğlum oyuncaklarını kendi seçti hep. Bitirdiği boyaların haddi hesabı yok. Kalemleri tıraş ede ede tüketti :)) mum boyaları ben yokken ağzına alıp çiğnedi, pastel boyalarla duvarları, koltukları boyadı.. oyun hamuru çok fazla aldık, yine oyun arasında ağzına attı. Kurşun kalemleri arkalı önlü kemirdi resmen. Mutfağa gidip geliyorum olmuş bitmiş... Arabaları var boy boy, küçüklerin lastiklerini çıkarıp çiğnedi hepsini. Başta bizi oynatıp kendi seyrediyordu, daha sonra kafasına göre oyun kurdu, kırdı etti oyuncakları.. Allah'tan Legolar var, 4 yıldır bıkmadan oynuyor ama bi yere kadar. İki macera yapıp bırakıyor, yine tablete dönüyor. Asla kural kabul etmiyor. Bebeği öğrendiği günden beri tırnak yiyor, doğduğu günden bir ay boyunca da kıyafetlerini parçaladı dişiyle. Onu bıraktı ama tırnakları bırakmıyor. Sürekli her şeye direniyor. Yemek yemez, elini yıkamaz, uyku saatini takmaz. Çok zor bir çocuk. Önceden bir şekilde hallediyordum ama şimdi bebek var, çok zor oluyor. 1 yıldır kendi yapmakta olduğu şeyleri şimdi yine benim yapmamı istiyor, küçüğüm ben yapamam diyerek.. kardeş çok istemişti.. çok farklı hayal etmiştim, olmadı.. yaza daha iyi olacak inşallah herşey..

Ya bana bir kere annem fitil vermisti cocukken. Yani doktor onu yazmis ki vermis. Travmatik hatirliyorum.

Yaa ben de onceden emzirirken telefonla oynardim. Simdi kafayi kaldirip napiyorum diye bakiyor. Huysuzlaniyor resmen benimle ilgilen diyor. Ben de biraktim artik.

Allah kolaylik versin. Gozum korktu biraz.

Allah kolaylik versin. Gozum korktu biraz.
Her çocuk bir olmamakla birlikte erkek çocuklar daha zor bence. Daha kardeş piyasada yokken de direnirdi. 3 yıl her banyoda ağladı mesela.. daha şu son 7-8 aydır gönüllü giriyor. Daha bebekliğinde kıyafete direnirdi, şimdi de iki yıldır kışın çorapsız geziyor. Neyse ki terlik giyiyor bu sene. Geçen yıl onu da giymezdi

yas farki kaç aralarında

Bak denemissin ve uyumus.
Bunun gb :)
Bazen olmayadabilir ama artik tek cikar yolun meme olmadigini biraz bilmek gerek.
Tek çıkar yolun meme olmadığını oğluma nasıl öğretebilirim biraz önce meme hariç her yolu denedim pes ettim hop tekrar meme ve uykuya geçiş :) ağzında memeyle uyuyor arada uyanır gibi oluyor tekrar meme cup cup tam bir keyf modu bu arada bir süre kucağımda iyice dalmasını bekliyorum yerine koyduğumda hemen uyanıyor ve öyle pışpışla uykuya filan da dalmıyor uyku ve meme bağımlılığı bizim temel bir sor unumuz bu aralar oyun halısında da oynamıyor, oğlum bir ay önce doğduğu için atak haftasınıda bilemiyorum
öyle böyle derken büyüyecekler işte

Aynen bende merk ediyrm. Benmkilerin muhtemeln çakışcak konuşmaları:)))) amin canım saolasın

MasaAllah barekAllah :)) böyle uslu akıllı olsunlarr inş

Ben de simdi eve geldim. Karni tok oyun halisinda oynuyordu. Kucagima aldim beni yalamaya basladi. Illa meme istedi sonra. Simdi memede uyuyor. Ozlemis.

Aynen :)
Nasi uyutacagimi sasirdim bi baska uyuyor bi baska :))))) sececek heralde birini insallah :)

Bende ilkinde hic vaktim yok gb dusunurdum ikincide daha ne cok vaktimiz var diyorum :)
Insan basa gelince yapiyor :)
Aslinda ilkinde cok cocuk odakliymisim goruyorum.Yani uyanik diye sirf kucakta tutmadanda oluyor mesela her zaman degil tabii,onunda oyunu kikirdemesi baska :)
Yakininda bulununca baska biseyi yapabiliyorsun en basiti yemegi.
Benim onceligim is anlaminda sadece yemek cunku kahvalti ogle yemegi vs tek olsam belki gecistiririm bi turlu ama cocuk var.
Onun disinda az uyuyorum onunda etkisi buyuk galiba :)
Esiminde payi buyuk.Sagolsun.
Ehh pratiginde faydasi var galiba :)
Bi isin bikerede bitmeyebilecegini biliyorum :) elimdekini gecici olarak bi yere degil yerine koyarsam daha iyi oldugunu.
Bide bnm hayatim bu,ne kadar guzel diyebiliyorum sıkça cok sukur❤
Evimiz burasi bizim,burda rahat olmayacaksak nerde olacaz.

ebebekte içecekler indirimde bugün. 24 promalt 50 küsür, 4 humana still tee 75 liraya geliyor.

Promalt içmedim ama alsam mı o kadar çok içilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…