Bizimki uyumadikca vermisler. O da istemem dememis.Benimki az içiyor biberonla aç kalacak diye korkuyorum. Ondan güzel geldi gözüme. Kaç saatte bir ne kadar içmiş?
Tsk ederim canim.gununuz güzel gecmis, sevindim sizin adiniza :))
Benim 1 komşum yok. kimse kimseyi tanımıyor ve apartmanın yarisi da işyeri.
daha once de yazmistim, hamileyken yan komşum 9 ay beni hiç görmemiş, epey oldu kapıda karsilasinca sizin bebeğiniz mi oldu gece bebek sesi duyduk da dedi :)))
Arada olmuyor:)sutunuz var sizin, bosa para harcamayın :))))
17 yasina kadar tirnak yedim. Kotu gorunmesi haric de bir zararini gormedim. Universiteye baslayinca bi cocuk kizlarda uzun tirnaklari siyaha boyanmis sevdigini soylemisti. O gun bugundur yemiyorum. Hep de oje surerdim bebekten once.Eşim çok sert uyarıyor takıntılar konusunda, ben sürekli yumuşatma peşindeyim. Biliyorum yapılması gerekeni ama ona da anlatmak istiyorum ki, zararlarını bilsin tırnak yemenin. Resim boya işini seviyor da, dediğim gibi boya malzemelerini ağzına atıyor. Bu yaşa kadar uzamasının belki de nedeni eşimin sürekli uyarması. Ben de ona anlatmaya çalışıyorum yanlış olduğunu, bu sefer tribe giriyor adam, çocuğa karşı tutarsız oluyoruz diyor. Çocuğun yanında demiyorum zaten ama o da çocuk gibi benim dediğim olsun diyenlerden.. çok zor işim 3 çocukla :) hep arada kalıyorum.. bu arada babası oğluma ayaklı resim tahtası yaptı, tebeşirle resim yapıyor terasta. Kolilerden robot kostümü yaptık, geniş yassı bir kolinin ortasını kesip TV yaptık, kumandayı bana verip sunuculuk yapardı yazın. Oyun hamuruyls şekil yapmaktan parmaklarım ağrıyordu. Daha bir sürü oyun icat ettik ama oğluşum 7/24 oyun/ilgi istiyor. Onu da biz beceremedik..
sabah 08:00 den su ana (18:00) toplam uyuma suresi 10 dk :)))
su an uyudu mu tabiiki hayır :))))))
ben onun uyuma ihtimalini sevdim :))))
Bizimki bugun 3 saat uyudu. ben yokken de 2 kere 45 dk uyumus. Biberonu dayadik. Karni doydu diye mi uyudu. Onceden doymuyor muydu diye dusundum.sabah 08:00 den su ana (18:00) toplam uyuma suresi 10 dk :)))
su an uyudu mu tabiiki hayır :))))))
ben onun uyuma ihtimalini sevdim :))))
Bende bekarken siyah ve bordo sürerdim.beyaz ele pek yakısiyor doğrusu.tırnaklar da düz kesilecek:)17 yasina kadar tirnak yedim. Kotu gorunmesi haric de bir zararini gormedim. Universiteye baslayinca bi cocuk kizlarda uzun tirnaklari siyaha boyanmis sevdigini soylemisti. O gun bugundur yemiyorum. Hep de oje surerdim bebekten once.
Aa soguk olmasi onunla mi alakaliymis. Bilmiyordum. Simdi ojeyi cikardim ama cok usendim. Suremiycem. Bebegin uykusu gelse de yatsak. Dun gece saat basi uyandim.Bende bekarken siyah ve bordo sürerdim.beyaz ele pek yakısiyor doğrusu.tırnaklar da düz kesilecek:)
Tırnak yemenin bi eksisi var.eller hep soguk oluyor:)
Benim 3 kardesim de tirnak yedi.ben yemedim.hep uzatirdim cünkü:)
Bu yüzden cok dayak yemisligim var:)
Aa soguk olmasi onunla mi alakaliymis. Bilmiyordum. Simdi ojeyi cikardim ama cok usendim. Suremiycem. Bebegin uykusu gelse de yatsak. Dun gece saat basi uyandim.
Sürekli ıslandiğı icin soğuk oluyor canim.Aa soguk olmasi onunla mi alakaliymis. Bilmiyordum. Simdi ojeyi cikardim ama cok usendim. Suremiycem. Bebegin uykusu gelse de yatsak. Dun gece saat basi uyandim.
Bu sorun ilk benimkinde ortaya cikmisti.Bu ara hepimizin bebeleri ayni sanirim gecelerimiz cok zor geciyor
Benim oğluşda sürekli kucak istiyor hep mızmız gittikçe zorlaşıyor sanırım bu ay zorlu olacakSürekli ıslandiğı icin soğuk oluyor canim.
Ben oje sürmuyorum simdi.kapali olunca bi yere cikinca abes kaciyor:)
Silmek de sorun:)
Benimki de bu ara gece uykusuna a zorlaniyor.
Gece 5 kere yatirdik uyandi.pes ettim.
9 bicuktan 12 ye kadar ikimizde uğrastik.12 de yatti.4 de kalkti.emdi.6 bucukta kalkti.sonra da yatmadi.
Ins düzelir.
Bu ara hep kucak istiyor.cok huzursuz.
Ins fazla alismaz.
Benimkinde de bi mızmızlik var.alti temiz karni tok olsa bile yapiyor.Benim oğluşda sürekli kucak istiyor hep mızmız gittikçe zorlaşıyor sanırım bu ay zorlu olacak
Çok güzel biraktirmamasi canım mamaylada kilosunu alır inşallah anne sütünü biraktirmalarindan çok korkuyorumBıraktirmadi.. diyete devam.. on dk meme emdiktek sonra 60 cc mama içiyor..
Benim doktor bana tahlil yaptirmisti.. yumurta zaten en yüksek değerde çikti.. benimkinin de sadece süt ürünü değil anlicağin.. diyete başlayali nerdeyse 1 ay oldu ama muhtemelen belirleyemediğimiz başka seylerde var çünkü arada yemyeşil yada sari ama kanli kaka oluyor..Diyetin kaçıncı günü ve değişiklik var mı dün sabah yumurta yedim 3 çatal anca aldım ama bu sabah yüzü kıpkırmızı olmuş yine ve sürekli kaşıyor iyice kabarttı çok canım sıkıldı keşke dr u dinlemeseydimsadece süt ürünleri deniyoruz yumurta yiyebilirsin dedi yemez olaydım en başa döndüm
Sanirim anne sütü son noktada biraktiriliyor.. yani birtürlü iyileşme olmazsa..Çok güzel biraktirmamasi canım mamaylada kilosunu alır inşallah anne sütünü biraktirmalarindan çok korkuyorum
Bebegnın uyuduğu saatleri belirleyp düzen kurmasını deneyebilrsin İstersen. Yani galiba şuan günde 3 tur uyku vardı 4 te olablr tam hatrlamyrm. Ama benm kz 3 defa anca uyuyorPeki mesela simdi uyku vs yok ya bizimkilerde acaba ilerleyen aylarda da boyle devam mi edecek hic duzen olmayacak mi mesela ogle uykusu vs gibi
Haziranda ise donecegim o zmna kadar bi duzen olur herhalde
Bebegnın uyuduğu saatleri belirleyp düzen kurmasını deneyebilrsin İstersen. Yani galiba şuan günde 3 tur uyku vardı 4 te olablr tam hatrlamyrm. Ama benm kz 3 defa anca uyuyor
Bizim olan duzenimiz bozuldu ben ise başlayınca normalde 10 bucuk gibi uyanir 1 de geri uyur 3 bucuga kadar uyur du aksam üstünde bi yarim saat uyurdu simdi uyaniyor ve uyumuyor ve hep agliyoPeki mesela simdi uyku vs yok ya bizimkilerde acaba ilerleyen aylarda da boyle devam mi edecek hic duzen olmayacak mi mesela ogle uykusu vs gibi
Haziranda ise donecegim o zmna kadar bi duzen olur herhalde
Bizim olan duzenimiz bozuldu ben ise başlayınca normalde 10 bucuk gibi uyanir 1 de geri uyur 3 bucuga kadar uyur du aksam üstünde bi yarim saat uyurdu simdi uyaniyor ve uyumuyor ve hep agliyo
Bizimki daha 3 aylık olduğu halde mızmız oldu bu aralar. Bu akşam babasına diyorum oğlanda ne yapmıştık acaba, nasıl oyalamak lazım :) ikinci bebek olsa da unutuyor insan, zaten huyları başka başka oluyor. Oyuncaklara ilgisi var kızımın, oğlum daha çok gezmeyi bakınmayı severdi. Yaz çocuğu olduğu için geziyorduk. Kızımı ise gezme amaçlı ilk defa bugün çıkardım sokağa. Kucakta gezindik biraz, güneşlendik, komşular da çocukları servise çıkarmış, iki hoşbeş ettik. Bana da çocuklara da iyi geldi :)Benimkinde de bi mızmızlik var.alti temiz karni tok olsa bile yapiyor.
Tecrübeli anneler bu ay hakkinda bilgi verse çok güzel olur.
Nasil davranmaliyiz bu ayda neler var diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?