2018 Ekim Anneleri

Tsk ederim canim.
Benim komsulari cok burda.kafama eser giderim.zaten herkes gelinsin gidilsin istiyor.
O kadar yogun ki.ben kapidan cikiyorum bi komsuma gitmeye.digeri cagiriyor.
Sana da yarin gelim.diyorum.
Valla temizlik yemek derdi olmasa evde durmam:)
Ins sende iyi komsuluklari olan bi muhite tasinirsin.
sutunuz var sizin, bosa para harcamayın :))))
Arada olmuyor:)

17 yasina kadar tirnak yedim. Kotu gorunmesi haric de bir zararini gormedim. Universiteye baslayinca bi cocuk kizlarda uzun tirnaklari siyaha boyanmis sevdigini soylemisti. O gun bugundur yemiyorum. Hep de oje surerdim bebekten once.

sabah 08:00 den su ana (18:00) toplam uyuma suresi 10 dk :)))
su an uyudu mu tabiiki hayır :))))))
ben onun uyuma ihtimalini sevdim :))))
Bizimki bugun 3 saat uyudu. ben yokken de 2 kere 45 dk uyumus. Biberonu dayadik. Karni doydu diye mi uyudu. Onceden doymuyor muydu diye dusundum.

17 yasina kadar tirnak yedim. Kotu gorunmesi haric de bir zararini gormedim. Universiteye baslayinca bi cocuk kizlarda uzun tirnaklari siyaha boyanmis sevdigini soylemisti. O gun bugundur yemiyorum. Hep de oje surerdim bebekten once.
Bende bekarken siyah ve bordo sürerdim.beyaz ele pek yakısiyor doğrusu.tırnaklar da düz kesilecek:)
Tırnak yemenin bi eksisi var.eller hep soguk oluyor:)
Benim 3 kardesim de tirnak yedi.ben yemedim.hep uzatirdim cünkü:)
Bu yüzden cok dayak yemisligim var:)

Aa soguk olmasi onunla mi alakaliymis. Bilmiyordum. Simdi ojeyi cikardim ama cok usendim. Suremiycem. Bebegin uykusu gelse de yatsak. Dun gece saat basi uyandim.

Aa soguk olmasi onunla mi alakaliymis. Bilmiyordum. Simdi ojeyi cikardim ama cok usendim. Suremiycem. Bebegin uykusu gelse de yatsak. Dun gece saat basi uyandim.
Sürekli ıslandiğı icin soğuk oluyor canim.
Ben oje sürmuyorum simdi.kapali olunca bi yere cikinca abes kaciyor:)
Silmek de sorun:)
Benimki de bu ara gece uykusuna a zorlaniyor.
Gece 5 kere yatirdik uyandi.pes ettim.
9 bicuktan 12 ye kadar ikimizde uğrastik.12 de yatti.4 de kalkti.emdi.6 bucukta kalkti.sonra da yatmadi.
Ins düzelir.
Bu ara hep kucak istiyor.cok huzursuz.
Ins fazla alismaz.

Benim oğluşda sürekli kucak istiyor hep mızmız gittikçe zorlaşıyor sanırım bu ay zorlu olacak

Benim doktor bana tahlil yaptirmisti.. yumurta zaten en yüksek değerde çikti.. benimkinin de sadece süt ürünü değil anlicağin.. diyete başlayali nerdeyse 1 ay oldu ama muhtemelen belirleyemediğimiz başka seylerde var çünkü arada yemyeşil yada sari ama kanli kaka oluyor..

Çok güzel biraktirmamasi canım mamaylada kilosunu alır inşallah anne sütünü biraktirmalarindan çok korkuyorum
Sanirim anne sütü son noktada biraktiriliyor.. yani birtürlü iyileşme olmazsa..

Peki mesela simdi uyku vs yok ya bizimkilerde acaba ilerleyen aylarda da boyle devam mi edecek hic duzen olmayacak mi mesela ogle uykusu vs gibi
Haziranda ise donecegim o zmna kadar bi duzen olur herhalde

Peki mesela simdi uyku vs yok ya bizimkilerde acaba ilerleyen aylarda da boyle devam mi edecek hic duzen olmayacak mi mesela ogle uykusu vs gibi
Bebegnın uyuduğu saatleri belirleyp düzen kurmasını deneyebilrsin İstersen. Yani galiba şuan günde 3 tur uyku vardı 4 te olablr tam hatrlamyrm. Ama benm kz 3 defa anca uyuyor

Bebegnın uyuduğu saatleri belirleyp düzen kurmasını deneyebilrsin İstersen. Yani galiba şuan günde 3 tur uyku vardı 4 te olablr tam hatrlamyrm. Ama benm kz 3 defa anca uyuyor

Vallahi sorun bende o zmn cunku ben uyutmayi beceremiyorum
Gunduz uyutma stiliniz nedir :)

Bizim olan duzenimiz bozuldu ben ise başlayınca normalde 10 bucuk gibi uyanir 1 de geri uyur 3 bucuga kadar uyur du aksam üstünde bi yarim saat uyurdu simdi uyaniyor ve uyumuyor ve hep agliyo

Benimkinde de bi mızmızlik var.alti temiz karni tok olsa bile yapiyor.
Tecrübeli anneler bu ay hakkinda bilgi verse çok güzel olur.
Nasil davranmaliyiz bu ayda neler var diye:)
Bizimki daha 3 aylık olduğu halde mızmız oldu bu aralar. Bu akşam babasına diyorum oğlanda ne yapmıştık acaba, nasıl oyalamak lazım :) ikinci bebek olsa da unutuyor insan, zaten huyları başka başka oluyor. Oyuncaklara ilgisi var kızımın, oğlum daha çok gezmeyi bakınmayı severdi. Yaz çocuğu olduğu için geziyorduk. Kızımı ise gezme amaçlı ilk defa bugün çıkardım sokağa. Kucakta gezindik biraz, güneşlendik, komşular da çocukları servise çıkarmış, iki hoşbeş ettik. Bana da çocuklara da iyi geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…