2018 Ekim Anneleri

Ah gecmis olsun.
Buyuk ihtimalle ondandir ama doktorla gorustun mu?
Konuşmadim devam ederse aricam..

Allah kolaylik versin size.. ben bu derece olunca korktum görmedim hiç böyle fazlasini..
ah ah anne sütü gibisi var mi
Olabilir canım yeni basladiginiz için alışır bünyesi
Aynen öyle en güzeli anne sütü..
Çok gecmiş olsun..
Ben orayı kaçırmışım sanırım tahlil size mi oldu bebeğinize mi ?
Bana yapildi.. cocukta dogru sonuc çıkmaz dedi doktor..

Bizim doktorda böyle söyledi..

henuz bi doktor bulmadik.saglik ocagina kontrollere goturdum.bi kalca ultrasonuna gitmistik.ama bi doktor edinsek iyi olur aslinda.

Ahh ya iste cocuklarin hicbiseyi sebepsiz degil.Babaanne yuruyen felaket olmus.
Sartlara gore iyi bile o zaman kucuk adam :) sende sakinligini koruyup bence yapabilecegin en iyi seyi yapiyorsun.
Cidden cocuklar degil buyukler daha zor.Koca kadin ne desen ogrenmez bide sen biliyorsun diye hic kabullenmez.
Allah yardimcin olsun.
Insallah dusundugun gb olur kizla birlikte :)

Soğanın süt yaptığını bana da dediler ama gazdan korktuğum icin yemedim canim
Benim pompa elektrikli ayni anda sagamam sanirim emzirmekle hem tek elle emziremiyorum ki

Aynen benimde öyle esim meme de süt kalmamış ondan itiyor kendini der ben gaz derim ama memede sıkınca süt geliyor baktım dedigin gibi arak haftaları sanirim

Kizlar bu arada bugun 4. Ay asilarini olduk 6300 gr 62 cm ölçümleri agladi kuzum dayanamam oglumu emzirdim sonra esimle beraber kaynanama biraktim ise geldim esim 4 te is basi yapacak ben 4 te cikiyorum Allahim bütün çalışan annelerin yardimcisi olsun

Soğanın süt yaptığını bana da dediler ama gazdan korktuğum icin yemedim canim
Benim pompa elektrikli ayni anda sagamam sanirim emzirmekle hem tek elle emziremiyorum ki
Yok yani emzirdikten sonra digerini sag.
Artik buyuduler. Cok gaz probleminiz yoksa yiyebilirsin.

henuz bi doktor bulmadik.saglik ocagina kontrollere goturdum.bi kalca ultrasonuna gitmistik.ama bi doktor edinsek iyi olur aslinda.
Olduğum yerde bende bulamadım malesef doktor doktorda gezmek istemiyorum istanbulda tanıdık bildik doktor var oraya gitmeye karar verdim artık 150 tl muayene ücreti alıyorlar istediğimde ulaşamıyorum boy kilo ölçüp yolluyorlar ben daha detaylı bilgi versin istiyorum boy kilo sağlık ocağındada var dediğiniz gibi .. Kızımın yüzü kızarık mukuslu kaka var alerji mi ne daha onu bulamadık hepsi farklı bir şey diyor

Son düzenleme:

5.ayda az baslaniyor fazla gelecek doz degil aslinda.Ve 9ayda hepsinin rutin kontrolu var kan alinip degerlerine bakilacak.O zaman ki degere gore de kesilebilir.
Yani simdiki eksiklik icin degil ama depolar bosalmasin diye veriliyor.
Ben ilkinde sonrasinda hic kullanmamistim
Hatta takviye hicbisy vermedim simdiye kadar.

Selam kiZlar herkese, Eylul karmanin 2. Dozunu oldu bugun iki bacaktan. Bir daha ki asi 3 nisan dedi.
Demir damlasi verdi ve gunde 4 damla dedi ama bizim gittigimiz ozel dr 8 damla verilecek dedi iki emzirme arasi mumkun mertebe ac olacak dedi. İnce bagirsak ile emilip ne kdr ac olursa o kdr iyi emilirmis.
Bu demir ciddi bi olay sanirim. Bi arkadaslarin bebeginin bingildak hala acik dr demire baglamis.

Teşekkür ederim arkadaşım inşallah yer oğlum da.. kızım için buharlı pişirici bakıyorum internette uygun bişeyler var. Aklıma takılan, çorbayı tamamen tuzsuz yapmak şart mı? Çünkü oğlum yememişti öyle yapınca. Hani sağlıklı kaya tuzu öğütüp biraz eklesem? Çok korkuyorum kızım da yemez diye. Tuzsuz da saman gibi oluyor yemek be kuzum :/ sebzeleri yediremeyince meyve rendesi vermiştim oğluma. Ondan sonra da kavanoz mama yedi meyveli, başka şeyleri reddetti. Hele yumurta reddi taa ilk tadıma dayalı. Labneli yumurta sarısına 1 çay kaşığı pekmez katıp ver demişti ebe, yarım fincan ıhlamurun içine katıp.. ilk gün nasıl hevesliydi kuzum, ağzını açtı bitirdi ama sırf meraktan. Ertesi gün birazını bıraktı. Öyle böyle derken reddetti yemedi o karışımı. Şu an omlet ağzına sürmüyor, haşlanmış olarak da ayda iki kez yerse sevinirim. Ve deniyorum 4 yıldır, canı isterse yiyor. Pekmez de orda kaldı, asla yemez. Reçelin tadına bakmaz direk ret.. bir tek ıhlamur ve labne kurtuldu o karışımdan :)

Kuru soğani piyazlik doğra canim.üzerine birsz mayanoz doğra.sumak koy.biraz da tuz.
Bu karisimi elinle ovarak karistir.güzel.oluyor
Eşin tayinini İzmir'e aldırsa ya :))) valla iki poşet malzeme alıp size koşmak istiyorum :))) kim bilir neler yaparsın tadından yenmez ❤

Eşin tayinini İzmir'e aldırsa ya :))) valla iki poşet malzeme alıp size koşmak istiyorum :))) kim bilir neler yaparsın tadından yenmez ❤
Tşk ederim canim.
Keske gelsek izmire.
Ben hep komsularima yaptiklarimdan veririm.
Gecen kek yaptim.basit bisey.ertesi gun aradi tarif istedi.cocuklar firca atiyor sen niye böyle yapamiyorsun demisler:)
Senin de yapip getirenin yok.keske yakin olsam da versem.

Bize damlayı verdikleri gün oğlum bir kusmuştu, hiç kusmayan çocuk öğüre öksüre kustu :/ daha ilk dozda böyle.. çocuk tiksindi bir de, D vitamini damlasına da açmadı bir daha ağzını.. ben de zorlamadım. 1 yaşında kan sayımı yapıldı, tüm değerler üst sınırdaydı maşallah. Doktoru tahlillere bakıp, biz buna konsantre bebek diyoruz dedi :) bol sıvı ver, başka hiç bir şeye ihtiyacı yok dedi. Şimdi düşünüyorum, önümüzdeki ay kızıma da kan damlası verecekler, nasıl içecek hiç bilmiyorum. Zaten çok sık kusuyor, bu midede kalır mı bilmem

Allah razı olsun canım benim ❤ biz kendi yağımızda kavruluyoruz bir şekilde. Ama dediğin gibi bazı insanın elinin lezzeti olur, basit bir şey de yapsan nefis olur. Sen de onlardansın anlaşılan :) ben yaparım ama vasat olur yemeklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…