- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Estağfurullah canim hic öyle dusünme.bende cok yemek batirdim:)Allah razı olsun canım benim ❤ biz kendi yağımızda kavruluyoruz bir şekilde. Ama dediğin gibi bazı insanın elinin lezzeti olur, basit bir şey de yapsan nefis olur. Sen de onlardansın anlaşılan :) ben yaparım ama vasat olur yemeklerim
Artık isimlerini biliyorlar canım biz de seslenince odada sahibini arıyor hemen kim seslendi bana diye.Ay bu bebiş Çınar deyince bakiyo yerim ya :)
Canim çok gecmis olsun.yeni gördüm.dun ogleden sonra cok halsizdim.emzirdim gazini cikarip kanepeye koydum.aglamaya basladi alayim kucagima dedim.kolum kalkmadi resmen.diger kanepeye uzandim.oglum yarim saat agladi ben yerimden kalkamadim.sonra esim geldi.titremeye basladim bi usume derken atesime baktik 38.8 olmusum.basim donmeye basladi.sonra uzerimdekileri cikardim ince seylerle durdum.bi kasik calpol ictim.gece uyudum atesim dusmustu sabaha.ama surekli iyi olmam lazim dedim kendime.gece zar zor kucagima alip emzirdim oglumu.cok sukur iyiyim.asiya goturduk.asidan sonra lan damlasi verdi.4 damla dedi hemsire gunde.eve gidince bebege calpol ver dedi.atesi cikarsa yatmadan bi daha ver .aclik aglamalari olursa yogurt ve meyve suyuyla basliyoruz.ama olmazsa 6 aylik olana kadar bekle dedi.
Maşallah Duruya..Biz de 3 aylık kontrolümüzden geldik kilosu iyi bu ay hiç mama kullanmadım şükürler olsun ya ğerçi iki ğündür akşamları süt gelmiyor ağlamaktan katılıyor ya da 4. Atak haftasına girdik ondan bilmiyorum ama iki gün önce çok ağlamıştım belki onun etkisidir
sagol tesekkur ederim.anlamadim halsizlik oldu sonra birden ateslendim.ve sabaha gecti.hic boyle bisey yasamamistim.hemsirenin herkese soyledigi klasik bi cumleydi.aclik aglamasi olursa yogurt ve meyve suyuyla basliyoruz yoksa 6 aylik olana kadar bisey verme dedi.boyu kilosu iyi o yuzden 6 aylik olana kadar bisey vermeyi dusunmuyorum ins.Canim çok gecmis olsun.yeni gördüm.
Kusura bakma.
Neyin var.niye öyle oldun?
Ins bi daha olmaz da bebise sağlikli sihhatli bakabilesin.
Bu arada meyvesuyu ve yoğurdu niye ver dedi.sütün mu azaldi.
Maşallah Duruya..
Benimse süt azaldi.bide bu aralar çok huysuz.
Emzirmek icin kucagima alinca yay gibi geriliyor.cok ağliyir ya.beni mi istemiyor diye dusünüyorum.
Kakasinda da mukus var.
Sende aģlama canini biseye sıkma.bebeklerimizin sütümüze ve bize ihtiyaci var.
Yok yani emzirdikten sonra digerini sag.
Artik buyuduler. Cok gaz probleminiz yoksa yiyebilirsin.
rica ederim canim boyle bebislerin ilgisini ceken seyler bulur paylasirsak hepimizin isine yararanabelgunes zeka kartlarını ben de aldım bugün geldi baya ilgisini çekti sağol :)
Benim de sütüm azaldı.çocuk ağlasa bile 2 saatte bir emziriyordum hatta 2.5 saate çıkardığım da oluyordu,artık sure sınırını kaldırdım ne zaman isterse veriyorum sık emziriyorum daha iyi oldu gibi süt miktarı..Sık emzirince talebi artırmış oldum sanırım dedikleri gibiAynen canim geçici dönemdir sabırla emzirmeye devam sen de sıkma canını elde değil üzülüyoruz malesef
Yok azken yemiyordum bunu. Simdi yiyorum artti. Gece ve sabah sagdim bi suru cikti. okulda kolumu kaldirip tahtayi silemedim memelerimin dolulugundan.
Akıllı bıdık ❤ maşallah size ❤Ay bu bebiş Çınar deyince bakiyo yerim ya :)
Bizim de kakada mukus vardi. Doktor maflor diye bi prebiyotik damla verdi. Bir haftada gecti mukus. Artik yok.Maşallah Duruya..
Benimse süt azaldi.bide bu aralar çok huysuz.
Emzirmek icin kucagima alinca yay gibi geriliyor.cok ağliyir ya.beni mi istemiyor diye dusünüyorum.
Kakasinda da mukus var.
Sende aģlama canini biseye sıkma.bebeklerimizin sütümüze ve bize ihtiyaci var.
Çok gecmis olsun canim.sagol tesekkur ederim.anlamadim halsizlik oldu sonra birden ateslendim.ve sabaha gecti.hic boyle bisey yasamamistim.hemsirenin herkese soyledigi klasik bi cumleydi.aclik aglamasi olursa yogurt ve meyve suyuyla basliyoruz yoksa 6 aylik olana kadar bisey verme dedi.boyu kilosu iyi o yuzden 6 aylik olana kadar bisey vermeyi dusunmuyorum ins.
Ya b3nimki bugun ćok az emdi.istahi gitti.kilo almiyor.kac gündü ayni.Aynen canim geçici dönemdir sabırla emzirmeye devam sen de sıkma canını elde değil üzülüyoruz malesef
Canim link atarmiisn bende alicam.anabelgunes zeka kartlarını ben de aldım bugün geldi baya ilgisini çekti sağol :)
Canim kilo almaya engel mi mukus.bugün baya yapmis.islak mendille kalkiyor kaka.Bizim de kakada mukus vardi. Doktor maflor diye bi prebiyotik damla verdi. Bir haftada gecti mukus. Artik yok.
Canim bizim ebe de bi tuhaf.hep fazla ölcüyor.Biz de bugun asi olduk. Gecen ay 62 cmdi bu ay 59 cm cikti kiz. Saglik ocagi yanlis olcuyor.
Kan damlasi verdiler. Ac karnina diye ama bizi kiz hic ac durmuyor ki. 2 gibi emip uykuya dalmisti. 5 e dogru uyandi. Damlayi verdim. 5 bucukta acikmis agladi emzirdim. Bir ise yarasa bari.
saglik ocaginin kilo olcumune takildim ben de.sizin boy komik olmus ama :) 1.5 ayda 1 kilo almisti.simdi 2 haftada 700 gr almis bizimki.gerci 1 ay boyu gece hic emmemisti belki ondan cok almadi.simdi geceleri bi kere kalkip iki meme emiyor.sabah da uyaninca iki meme.gunduz tek meme.Biz de bugun asi olduk. Gecen ay 62 cmdi bu ay 59 cm cikti kiz. Saglik ocagi yanlis olcuyor.
Kan damlasi verdiler. Ac karnina diye ama bizi kiz hic ac durmuyor ki. 2 gibi emip uykuya dalmisti. 5 e dogru uyandi. Damlayi verdim. 5 bucukta acikmis agladi emzirdim. Bir ise yarasa bari.
Canım sizin sadece mukuslu kaka mıydı yüzde kızarıklık var mıydıBizim de kakada mukus vardi. Doktor maflor diye bi prebiyotik damla verdi. Bir haftada gecti mukus. Artik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?