2018 Ekim Anneleri

Estağfurullah canim hic öyle dusünme.bende cok yemek batirdim:)
Güzel yemek güzel malzemeye zamana imkana bakar.
Cocukla kosturarak ancak o kadar olur.

Canim çok gecmis olsun.yeni gördüm.
Kusura bakma.
Neyin var.niye öyle oldun?
Ins bi daha olmaz da bebise sağlikli sihhatli bakabilesin.
Bu arada meyvesuyu ve yoğurdu niye ver dedi.sütün mu azaldi.

Maşallah Duruya..
Benimse süt azaldi.bide bu aralar çok huysuz.
Emzirmek icin kucagima alinca yay gibi geriliyor.cok ağliyir ya.beni mi istemiyor diye dusünüyorum.
Kakasinda da mukus var.
Sende aģlama canini biseye sıkma.bebeklerimizin sütümüze ve bize ihtiyaci var.

Canim çok gecmis olsun.yeni gördüm.
Kusura bakma.
Neyin var.niye öyle oldun?
Ins bi daha olmaz da bebise sağlikli sihhatli bakabilesin.
Bu arada meyvesuyu ve yoğurdu niye ver dedi.sütün mu azaldi.
sagol tesekkur ederim.anlamadim halsizlik oldu sonra birden ateslendim.ve sabaha gecti.hic boyle bisey yasamamistim.hemsirenin herkese soyledigi klasik bi cumleydi.aclik aglamasi olursa yogurt ve meyve suyuyla basliyoruz yoksa 6 aylik olana kadar bisey verme dedi.boyu kilosu iyi o yuzden 6 aylik olana kadar bisey vermeyi dusunmuyorum ins.

Aynen canim geçici dönemdir sabırla emzirmeye devam sen de sıkma canını elde değil üzülüyoruz malesef

Aynen canim geçici dönemdir sabırla emzirmeye devam sen de sıkma canını elde değil üzülüyoruz malesef
Benim de sütüm azaldı.çocuk ağlasa bile 2 saatte bir emziriyordum hatta 2.5 saate çıkardığım da oluyordu,artık sure sınırını kaldırdım ne zaman isterse veriyorum sık emziriyorum daha iyi oldu gibi süt miktarı..Sık emzirince talebi artırmış oldum sanırım dedikleri gibi

Nilsibel

Maydanoz sutu etkiler aklinizda olsun.Dereotu koyarsaniz daha iyi.
Sogani karamelize eder gb yaparsanizda yapacagi gazida azaltir kizlar.
Sutum az diyordun Nilsibel buara acaba maydanoz koyuyormuydun?
Yok azken yemiyordum bunu. Simdi yiyorum artti. Gece ve sabah sagdim bi suru cikti. okulda kolumu kaldirip tahtayi silemedim memelerimin dolulugundan.

Bizim de kakada mukus vardi. Doktor maflor diye bi prebiyotik damla verdi. Bir haftada gecti mukus. Artik yok.

Biz de bugun asi olduk. Gecen ay 62 cmdi bu ay 59 cm cikti kiz. Saglik ocagi yanlis olcuyor.
Kan damlasi verdiler. Ac karnina diye ama bizi kiz hic ac durmuyor ki. 2 gibi emip uykuya dalmisti. 5 e dogru uyandi. Damlayi verdim. 5 bucukta acikmis agladi emzirdim. Bir ise yarasa bari.

Çok gecmis olsun canim.
Hemsirenin dedigini anladim.simdi:)

Ya b3nimki bugun ćok az emdi.istahi gitti.kilo almiyor.kac gündü ayni.

anabelgunes zeka kartlarını ben de aldım bugün geldi baya ilgisini çekti sağol :)
Canim link atarmiisn bende alicam.
Bizim de kakada mukus vardi. Doktor maflor diye bi prebiyotik damla verdi. Bir haftada gecti mukus. Artik yok.
Canim kilo almaya engel mi mukus.bugün baya yapmis.islak mendille kalkiyor kaka.
Yedigim mi dokunuyor.
Bende bi doktora sorayim.tsk ederim bu arada

Canim bizim ebe de bi tuhaf.hep fazla ölcüyor.
Ins damla ise yarar.

saglik ocaginin kilo olcumune takildim ben de.sizin boy komik olmus ama :) 1.5 ayda 1 kilo almisti.simdi 2 haftada 700 gr almis bizimki.gerci 1 ay boyu gece hic emmemisti belki ondan cok almadi.simdi geceleri bi kere kalkip iki meme emiyor.sabah da uyaninca iki meme.gunduz tek meme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…