2018 Ekim Anneleri

Çocuk bacaklarını topladı demek ki. Uyarmadın mı, geçen ay 62 cmdi, kısaldı mı bu çocuk diye..

Ben loru kendim cok azdan sutu kesip yapiyordum.Ama hicbiseyi birbiriyle karistirmadim canim.Yumurtayi cok az agzina verirdim zaten ceyregiyle baslayip onuda minik minik veriyordum.Zaten sarisi eziliyor.Pekmez tadini keser yumurtanin.
Loruda oyle az verirdim.Tatlarini alsin diye boyle yaptim yani.
Pekmezide ayri verdim basladigim zamanda ama ek gida baslangicinda vermedim hemen tatli diye,yogurduda sade verdim.Meyveleri karistirmamaya calistim mesela.En fazla 2 tatlari yumusak olanlari.

Sen mantigi cöz,kendin ilerle.Birinin dedigi bende tutar sende tutmaz mesela.

Tuz kullanmadim.Yine dusunmuyorum.Sonradan az az baslayabilirsin.Tabii ki tuzla bazi yemeklerin tadi bile degisiyor valla :)

Yumurtayi farkli yerlerde aliyordur yine.
Pekmezde karadutun hasını tavsiye ederim.Bambaska bir aromasi var.
Ya sevmeyedebilir illa tattirdik diye sevecek gb dusunmemek gerek.
Bazen sonucta bazi seyleri cok yiyorlar sonra bi donem hic istemiyor kizimda mesela.Vucut sinyal veriyor can istiyor diye dusunuyorum.

Saglikocaginin verdigi ayri bi agir oluyor.
Kusmadi bnm minik Purferro kullaniyoruz ama demir sonucta yine bi garip kokusu var :)
Kalir diyorlar ama bilemiyoruz tabii.

Bu ay 700 gr almis. Onceden 1 kilo aliyordu. Mukusla ilgili olarak soyluyorum. 4. Ayda 700 gr iyi sanirim.

Bu ay 700 gr almis. Onceden 1 kilo aliyordu. Mukusla ilgili olarak soyluyorum. 4. Ayda 700 gr iyi sanirim.
Canim bence engel oluyor.benim bebegim güzel.kilo.aliyordu.mukus da yoktu o zaman.simdi mukus var kilo alimi yok.
Ben bundan sonrasi icin korkuyorum.
Ins gecer bu mukus.
700 gr iyi canim.ama onca icmesine bilemedim simdi.seninki istahli bi bebek.mukus gecerse daha cok alacagina inaniyorum.

Bu ay çok zor emziriyorum kızımı isteksizlik var iyice acıkma dan güzel emmiyor

Çocuk bacaklarını topladı demek ki. Uyarmadın mı, geçen ay 62 cmdi, kısaldı mı bu çocuk diye..
Ben gitmedim canim. Babasi goturdu. O da zaten eksik olcuyorlar diye bir sey dememis. Nasilsa cts hastanedeki kontrole goturcez diye onemsememis. Gecen ay asi yoktu diye saglik ocagina goturmedik bile. Benim mudurum izin vermiyor. Benim esim calismiyor siz de calismayin diyor.

O acidan ben de sasirdim. ben yokken 350 ml iciyor. Ama bir hafta hastaydi. Oksuruyordu, burnu tikaliydi ve o hafta cok uyuyordu. Belki ondan az almistir. Cts hastanedeki doktoru kac olcecek bakalim.

mudure bak egitimci olacak bi de.boyle zihniyeti olan insanlarla calismak o kadar zor ki.ben ogretmen degilim ama bizim isyerinde de o tarz yoneticiler var malesef.cocuk doguranlara sinir oluyorlar personel eksiliyo diye.neyse ki memuruz da ne kadar izin alacagimiza karisamiyorlar.Ama Allah cidden kolaylik versin istemedigi halde isini kaybetmemek icin calismak zorunda kalanlara.benim eski komsum yillar once 2 aylikken ise baslamak zorunda kalmis.hem de 2 aylik bebegini krese vermis.cok zor hayatlar.

Evet bu işe yarıyor ama benim bebek süt gelmeyince emmiyor çıldırıyor

Ebe yaktı bizi ek gıda konusunda. Hiç aklıma da gelmedi ki biraz araştırmak, nasılsa yol gösteren var diye, karıştırıp verdim onları :/ bir tek meyve konusunda doğru yapmışım, tek tek cam rendeden geçirip verdim. Şimdi yine sıfırdan başlayıp hem sizlerden aldığım taktikler, hem internet desteği ile inşallah güzel bir ek gıda dönemi geçireceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…