Bende oturmasini istiyorum.cünkü kusmasin diye yüksek bi yastığa yatirmak zorinda oluyorum.tutan olmayinca.Deneyimli anneler, malum 5. Ayin icindeyiz ek gidaya az bi zmn kaldi cok sukur.
Kafamda deli sorular :)
Ek gida icin neler almaliyiz. Subat ayi nindirim ayi simdiden alalim.
Guzel tarif bulacagimiz site,kitap vb kaynak var midir?
Dr muz soyler ama merak ediyorum nasil olcagini :)
Birde biz bebeleri ne zmn oturtacagiz?
Kucagmda karsiya donuk gobegime oturuyor gibi ama tabi koltukta minderinde vs oturmasi daha farkli :)
yarin e bebekte beslenme urunlerinde indirim var buharli pisirici cam rende yogurt icin kavanoz kasik kase sikma kasigi fln almayi düşünüyorum baktikca varsa eksik görürüm heraldeDeneyimli anneler, malum 5. Ayin icindeyiz ek gidaya az bi zmn kaldi cok sukur.
Kucagmda karsiya donuk gobegime oturuyor gibi ama tabi koltukta minderinde vs oturmasi daha farkli :)
bu sayfadaki anne detaylica neler almis kullanmis yazmis.seviyorum boyle bloglari ya da youtu.e da videolar var. guzel fikirler veriyorlar.Deneyimli anneler, malum 5. Ayin icindeyiz ek gidaya az bi zmn kaldi cok sukur.
Ben mama sandalyesi almicam sanki.kucagima alir yediririm diye düsünuyorum.Mama sandalyemiz Chicco polly modeli, aklınızda olsun.
Bana sandalyesiz olmaz gibi geliyo heryer batar bide kendi eline veriyim yesin istiyorum ikeaninkinden alirim diye dusundumBen mama sandalyesi almicam sanki.kucagima alir yediririm diye düsünuyorum.
Benim almama sebebim haziran temmuz ağuatosta kv lerdeyiz.arabamiz yok.tasiyamayiz diye.Bana sandalyesiz olmaz gibi geliyo heryer batar bide kendi eline veriyim yesin istiyorum ikeaninkinden alirim diye dusundum
Bende gördüm buharli pişiriciye bakayim diyordum.. tecrübeli anneler sizce gerek varmi çünkü sonra işe yaramicak bisey almak istemiyorum..yarin e bebekte beslenme urunlerinde indirim var buharli pisirici cam rende yogurt icin kavanoz kasik kase sikma kasigi fln almayi düşünüyorum baktikca varsa eksik görürüm heralde
Canım bence ebebekte indirimli ürünlere bakarken başka sitelerden de bakın bir ürün indirimli haliyle diğer yerlerden pahalı olabiliyor. Misal oyuncak indirimi varken kızıma baktığım bir oyuncak bebek normal fiyatı 384 indirimli 270 lere düşmüş başka her zaman alışveriş yaptığımız bir sitede ise 200 dü fiyatı. İndirim de olsa başka sitelere bakarız eşimle ve cidden uygunsa o zaman alırız. Sonuçta bebişlerin ihtiyaçları alınacaklar hiç bitmiyor aynı ürünü fazla ücrete almaya da gerek yok.aklınızda bulunsun sizin deTamam canim cok tsk ederim.
E bebekte 16 subatta yine oyuncaklarda indirim var.bende o zaman alırım.
Canım ek gıda döneminde gurme bebek diye bir site var aylara göre çeşitlendirilmiş tarifler ve güzel yazılar oluyor ben yine faydalanacağım tavsiye ederim. Ek gıda heyecan veren bir süreç muhakkak o dönem için kaşık belki kase cam rende buharlı pişirici vs birçok şeye bakılabilir yoğurt konusunda bazıları tutturamayabiliyor onun için belki yoğurt yapma makinesi düşünenler olabilir bolca önlük vs alınabilir tabi bınlar ilk etapta benim aklıma gelenler. Oturma konusunda da ben de ne yapacağımı şaşırdım normalde 5-5.5 ay civarı destekli oturmalar başlıyor tabi burada takibini yapan dr un yönlendirmesi de önemli. Şu an oğlum mümkün değil durmuyor illa kalkıp oturacağım diyor yatarken sürekli kafayı kaldırıp dönmeye çalışıyor sinirleniyor otururken kucağımızda dik tutuyoruz sürekli öne eğiliyor durmuyor oturtur gibi yaptığımızda rahat ediyor gülücükler havada uçuşuyor ve tabi evi şöyle bir kolaçan etmeler:) yarın sağlık ocağına aşıya gideceğiz unutmazsam eğer soracağım ne olacak böyle diyeDeneyimli anneler, malum 5. Ayin icindeyiz ek gidaya az bi zmn kaldi cok sukur.
Ćok tsk ederim canim.doğru söylüyorsun.Canım bence ebebekte indirimli ürünlere bakarken başka sitelerden de bakın bir ürün indirimli haliyle diğer yerlerden pahalı olabiliyor. Misal oyuncak indirimi varken kızıma baktığım bir oyuncak bebek normal fiyatı 384 indirimli 270 lere düşmüş başka her zaman alışveriş yaptığımız bir sitede ise 200 dü fiyatı. İndirim de olsa başka sitelere bakarız eşimle ve cidden uygunsa o zaman alırız. Sonuçta bebişlerin ihtiyaçları alınacaklar hiç bitmiyor aynı ürünü fazla ücrete almaya da gerek yok.aklınızda bulunsun sizin de
Çok güzel bir model sizinki kızımda joie almıştık memnundum oğlumda da kullanacağım düşünenler olursa tavsiye ederim dengeli bir modelMama sandalyemiz Chicco polly modeli, aklınızda olsun.
Yemek yerken zor olur canım ve bir bebek için yemek sürecine katılmak önemli bir şey sofraya sizinle birlikte oturması sofra kültürü açısından önemli. Sizi idare edecek bir model düşünülebilir aslındaBen mama sandalyesi almicam sanki.kucagima alir yediririm diye düsünuyorum.
Rica ederim canım ne demek sonuçta elbette her şeyin bir ederi var ama az önce söylediğim gibi bir farkı da vermek istemem aradaki farkla alınabilecek elbise oyuncak vs şeyler olur mutlakaĆok tsk ederim canim.doğru söylüyorsun.
Bende bikac yere bakiyorum.malum hersey cok.pahali.
Bide bazi siteler önde bindirim sonra indirim yapiyor.ama yine de pahali olabiliyor.tekrar tsk ederim
Aynen. Evi doldurmak istemiyorum.. her gordugumu de almiyorum. Hem bosa israf hem de evde yer kalmiyor..kullanışlı ve az yer tutacak ürünler.Bende gördüm buharli pişiriciye bakayim diyordum.. tecrübeli anneler sizce gerek varmi çünkü sonra işe yaramicak bisey almak istemiyorum..
Ben yollarım..Doğuma yakın haber verin. Yollayım..Kızlar benim burda çok sevdigim bi komsum var.hamile.haziran mayis gibi dogum yapacak.pek durumlari yok.
Ben elimde ne varsa verecem.göğüs pedi yada gaz damlasi filan.
Siz de eger herhangi bir bebek esyasi yada anneye lazim olabilecek biseyleriniz varsa yardim yapabilirmisiniz?
Cinsiyetini daha öğrenmemis.zaten kıza da oğlana ayirmiyor giydiriyor.
Onun da bi görümcesi var.onun da kücük bi bebegi var.erkek.gecen gördüm kırmızı pembe biseyler giydirmis.yokluk çok kötü.
Annesi yerde yatiyor.bende evimdeki ranzayi bazi esyalari verecem.
Bu arada not düseyim.
Atmayi düsündügünüz şeyler olursa diye söylüyorum.
Yanlis anlasilmak istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?