2018 Ekim Anneleri

biz daha 4 aylik olmadik ama yatırdığım da mekik ceker gibi kalkmaya calisiyo kucagimda zaten dik tutmak cok zor bacaklari kaldirip one egiyor kendini. Ben 150 kadinim zaten :)

Cinsiyeti kız olursa elbiseleri gönderirim canım:)

Ayy minnosun hic zorlamaz insallah seni keyifle atlatirsin :)

Kucuk cam kavanozlar fix :)
Silikon kasiklar :)
Vakumlu tabaklar cok is gorur.
Makine kismi tamamen kisisel diye dusunuyorum.
Önlükler.Hatta mama sandalyesinin altina serilecek bi ortu bile bulundurun.Cunku o asamaya kisa surede geciliyor kullanisli oluyor savruldugu icin :))))
Oyuncaklarda indirim varken mama sandalyeleri icin vakumlu oyuncaklarda guzel oluyor buarada yemek hazirlarken vs oturunca hoslarina gidiyor.
Kullanma ile alakali olunca aslinda şu olsa iyi olur deniyor genelde.
Simdiden kafanda oturtmani tavsiye ederim ama ne yapacagini nasil yapacagini.
Alinacaklar degilde bu hali hazirda bekleme daha kolaylastirir isini :) kafan karismaz allak bullak olmazsin bi anda.
Oturma iside tamamen bebekle alakali.Genelde 6 ay ama cocuk odakli cok.
Öne dogru dusmemeye basladikca verir sinyalleri

Ben mama sandalyesi almicam sanki.kucagima alir yediririm diye düsünuyorum.

Hep sen yedireceksin diye dusunme canim.
Onune koydugun zamanlarda oyalanacak fln.O kendisi yapacak kisa bi sure sonra Sana da kolaylik olur.Hem acele etmemis olursunuz.
Zaten sizinle oturt mesela gordukce ogrenecekler.
Eger yer sofrasinda yeniyorsa biri yazmisti galiba sendin? Onun icin kucuk oturaklar var destekli onlarda cok kullanisli olur.

Bende gördüm buharli pişiriciye bakayim diyordum.. tecrübeli anneler sizce gerek varmi çünkü sonra işe yaramicak bisey almak istemiyorum..

Bi sure sonra tabii ilk zamandaki gb kullanilmayacak.
Buharda pisirme aparati kullaniyorum ben normalde de.

:)))
Onu alsanda masa sandalye doneminde tekrar gozune takilacaktir :)
Bide sandalyede ilk zamanlar hafif degilde biraz dengeli olusu iyi oluyor.
Surekli hasi nesir olunca plastik bisy olmamasida cocugun gelisimi icin iyi

Ama mama sandalyesinde cok ucmayada gerek yok tabii yine de :)

Merhaba benim bebeğim içinde iri bebek dedi 37 haftalık 3450 kg 47 cm boyu. Ayrıca makat geliş. Sezeryan mu oldunuz siz nasıl gecti doğumunuz cok korkuyorum sorun olmasından

Aksam kan damlasi verdim. Gece kakasinda kucuk kan noktalari vardi. Daha once hic olmamisti. Ondandir degil mi?
Cts doktora gidene kadar bir sey olur mu? Ne yapsam?

dun sabah asiya goturdum oglumu.diger gruplarda cok ates yapti diyen kisiler olunca biraz stresle gittim.ama bisey olmadi cok sukur.dun her zamankine gore biraz daha fazla elimi tutmak istedi.ama ates ya da huzursuzluk olmadi.aksam da her zamanki gibi yatti uyudu.henuz asiyi yaptirmayanlar gozunuz korkmasin demek istedim :)

Biz yer sofrasinda yiyoruz canim.
Alsam bile 8.ayda haziranda kv lere gidecez.3 ay eve gelmicez.onu da yanimizda götüremeyiz arabamiz yok.
Hem onlar da yerde yiyor.
Rica ederim canım ne demek sonuçta elbette her şeyin bir ederi var ama az önce söylediğim gibi bir farkı da vermek istemem aradaki farkla alınabilecek elbise oyuncak vs şeyler olur mutlaka
Aynen canim.bi cocugun nelere ihtiyaci yok ki.o farkla baska bi ihtiyac karsilanir.

Ben yollarım..Doğuma yakın haber verin. Yollayım..
Tamam.çok tsk ederim.
Cinsiyeti kız olursa elbiseleri gönderirim canım:)
Tsk ederim canim.
Canim.evimizde degiliz o dönemler onun icin.

Merhaba benim bebeğim içinde iri bebek dedi 37 haftalık 3450 kg 47 cm boyu. Ayrıca makat geliş. Sezeryan mu oldunuz siz nasıl gecti doğumunuz cok korkuyorum sorun olmasından
benim de son kontrolumde 3950 demislerdi ama 3600 dogdu genelde fazla olcum yaptigini duymustum bu cihazlarin.makat gelis oldugu icin sezaryan oldum ben de.

Aynen bizde de ateş huzursuzluk uykusuzluk olmadı çok şükür.

İçimi rahatlattın canım ben de bugün gideceğim nasipse umarım sorun olmaz

Günaydın kızlar dün tam kızımın yüzü geçti bi daha yumurta yemem dedim süt ürünleri zaten tüketmiyorum bu sabah emdikten sonra hemen kızarmaya başladı diğer yanağıda oldu sanırım çoklu besin alerjisi var sabah yediğim zeytin ekmek öğlen kemik suyuna şehriye çrb salata 3 4 kaşık sade makarna bir saat sonra falanda incir ceviz akşam üstüde çay ın yanına bir kaç hurma bir avuç kadar çekirdek yedim ceviz mi alerjen şimdi diğerleri mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…