2018 Ekim Anneleri

Ceviz olabilir benim de cevize alerjim var

Aksam kan damlasi verdim. Gece kakasinda kucuk kan noktalari vardi. Daha once hic olmamisti. Ondandir degil mi?
Cts doktora gidene kadar bir sey olur mu? Ne yapsam?
Daha önce olmadıysa muhtemelen damladandır canım. Gözlemle bakalım devam edecek mi.. zaten iki gün kalmış, cumartesi de görürsen olur bence

Oyyy kuzucuk annesinin elini tutup güvende olduğunu hissetmek istemiş ❤ geçmiş olsun ❤

Kızlar benim bebegimin de kakasi mukuslu.
Hatta dün baya vardi.bugün yumurtayi keseyim bakalim düzelecek mi.yavrum son 10 gündür hic kilo almamis.ve huzursuzdu.
Bununla ilgili olabilir mi?

İncir ceviz hurma çekirdek aslında hepsi de yapmış olabilir canım özellikle hurmanın alerjen olduğunu biliyorum bi kontrol et istersen

İncir ceviz hurma çekirdek aslında hepsi de yapmış olabilir canım özellikle hurmanın alerjen olduğunu biliyorum bi kontrol et istersen

Zeynep kamil alerji polikliniği varmış şimdi ararken öğrendim sırf alerji üzerine oraya randevu alacağım bu şekilde çok zorlanıyorum ve kızımın yüzünü öyle görünce özellikle eli yüzüne gittikçe canımı çok sıkıyorum

Yani umarım sonuç alırsınız ama bebeklik döneminde sonuçlar tam olarak doğru çıkmayabiliyormuş yine orada çıkmayan ama dikkat etmeniz gereken şeyler olabiliyor gözlemler çok önemli yine de.ben bıraktım dikkat etmeyi şimdilik iyi mukus da azaldı gibi çoğu zaman görmüyorum

O zaman diyeti şu şekilde yapabilirim 3 gün boyunca aynı şeyleri yiyip 4.gün ekleme yaparak dokunanı öyle daha rahat bulurum sanki .. Dr mu dedi bırakın diye peki bugün kontrolü var bakalım bize ne diyecek

O zaman diyeti şu şekilde yapabilirim 3 gün boyunca aynı şeyleri yiyip 4.gün ekleme yaparak dokunanı öyle daha rahat bulurum sanki .. Dr mu dedi bırakın diye peki bugün kontrolü var bakalım bize ne diyecek
Evet canım dr u söyledi bizim huzursuzluk döküntü beslenememe sorunumuz yoktu kakamızın fotoğraflarını da gösterdim hafif düzey belki vardır alerjisi vücut onu tolere etmeye çalışıyor şu aşamada diyet tavsiye etmiyorum dedi. Bu ay 700 gr almışız az önce sağlık ocağından geldik kilo alımı da iyi kaka durumumuz da iyi şimdilik şükür. Umarım senin de içini rahatlatacak şeyler söyler dr

Kızlar benim bebegimin de kakasi mukuslu.
Hatta dün baya vardi.bugün yumurtayi keseyim bakalim düzelecek mi.yavrum son 10 gündür hic kilo almamis.ve huzursuzdu.
Bununla ilgili olabilir mi?

Resmini çek istersen doktora gidersen kontrole gösterirsin ben de çekiyorum bi garip mukuslu gibi tam anlayamıyorum

Üç gündür delircem.Bebeğim uyku zamanlarında zorluk çıkarmazdı Ayağımda 4 o yana 4 bu yana yapınca uyurdu.Üç gündür inadım inat uyumicam işte der gibi bas bas bağıruyo ve beni itekliyor .Elinde olsa Kalkıp gidecek yastıktan.Bütün ihtiyaçlarını yoklayıp öyle uyutmaya başlıyorum her zamanki gibi.Uykusu yok deyip kenara koyayım diyorum ağlıyo kucağa alıyorum orda da bir sure sonra ağlıyo.Üzerini soyup gıdıklıyorum sanki az önce kendini yırtan o değilmiş gibi Gülüyor.Ayakta uyumaya direnince hiç kullanmak istemediğim beyaz Gürültü açtığımda anında sesi kesip uykuya geçiyor.İyi de ben istemiyorum ki o şekilde uyutmayı.Huy mu Değişti nedir.Atak haftası da değil.

Bebeğiniz emzik alıyor mu? Eğer sallanmayı reddediyorsa emzik verip üstünü örtüp loş ortamda bekletin, uyumazsa başını okşayıp alnına hafif masaj yaparak pişpişleyin. Oğlum da sallanmayı reddetti iki aylıkken. Sonra hep emziği verip yanına yatıp uyuttum. Kızım da pek tercih etmiyor sallanmayı. Genelde emzik ve sessiz ortam yetiyor uyku saatinde. Tabi saatini kaçırırsak olmuyor

Saglik ocagina gore bizim de 700 gr. Bu aya gore iyiymis degil mi? Daha once 1 kilo aliyordu. Doktora cts gitcem sorcam.

Evet evet özellikle sordum gayet iyi dedi bundan sonra ayda 400-500 gr alacaklar dedi boyu 3 cm uzamış boyu da yavaşlayacak dedi
Benim kızım da ilk 2 ayda 5'er cm uzamıştı, bu ay 3 cm uzamış. Senin bebeğin boyu geçen ay kaçtı? Boy kilo konusunda senin bebişi baz alıyorum benimki de tombik diye

Aksam kan damlasi verdim. Gece kakasinda kucuk kan noktalari vardi. Daha once hic olmamisti. Ondandir degil mi?
Cts doktora gidene kadar bir sey olur mu? Ne yapsam?

Ben biryerde sanki kan damlasinin alerji yaptigi bebekler olabiliceğini okumuştum.. bizim alerji kakadaki kan noktalariyla çıktı.. onun dışında normalde kaka rengini kolaylaştırdığını okumuştum..

Işte insani bu yoruyo ne olduğunu bilememek .. ceviz yada hurma olabilir..

Bende şimdi geldim kontrolden kızım on günde malesef 20 gr alabilmiş ve canım çok sıkkın tahlil istedi ama kesin sonuç vermez bunlar deneyerek bulursak daha iyi dedi bende tahlili yaptırmadım boşuna çocupumun canını acıtmaya gerek yok o zaman dedim ben diyete devam ederim denerim o sıkıntı değil ama kilo işi beni üzmedi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…