- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Ceviz ve incir ikiside alerjen dedi dr hiç kiloda almamış ne yapacağık bilmiyorum umarım yaşına girdiğinde geçmiş olur yoğurt mayalamak için ona kavanoz bile almıştımBen biryerde sanki kan damlasinin alerji yaptigi bebekler olabiliceğini okumuştum.. bizim alerji kakadaki kan noktalariyla çıktı.. onun dışında normalde kaka rengini kolaylaştırdığını okumuştum..
Işte insani bu yoruyo ne olduğunu bilememek .. ceviz yada hurma olabilir..
Benimki ilk uc ay 5er cm uzadi. Bu ay 3 cm kisaldi.Benim kızım da ilk 2 ayda 5'er cm uzamıştı, bu ay 3 cm uzamış. Senin bebeğin boyu geçen ay kaçtı? Boy kilo konusunda senin bebişi baz alıyorum benimki de tombik diye
Alerjinin yaptigini biliyorum. Bi de makatta catlak varsa oluyormus. Bu da butun gece ikindi. Onceden kakada biraz mukus vardi. Prebiyotik damlasi veriyorum gecti o. Nerden cikti bu noktalar. Bi daha kaka da yapmadi. Bu saate kadar 2 kere yapardi.Ben biryerde sanki kan damlasinin alerji yaptigi bebekler olabiliceğini okumuştum.. bizim alerji kakadaki kan noktalariyla çıktı.. onun dışında normalde kaka rengini kolaylaştırdığını okumuştum..
Işte insani bu yoruyo ne olduğunu bilememek .. ceviz yada hurma olabilir..
Cetvel kırılmış olmasın :))))))Benimki ilk uc ay 5er cm uzadi. Bu ay 3 cm kisaldi.
Yaparsin yine annesi. Eninde sonunda gececek. Cok zor ama. Allah kolaylik versin. Bi de belirsiz ya... kesin bilsen daha rahat olur. Her seyi yerken dusunmen lazim boyle.Ceviz ve incir ikiside alerjen dedi dr hiç kiloda almamış ne yapacağık bilmiyorum umarım yaşına girdiğinde geçmiş olur yoğurt mayalamak için ona kavanoz bile almıştım
Geçmiş olsun canım yine mayalarsın. Koyun veya keçi sütü kullanılabilir alerjik bünyeli çocuklarda. Komşunun torunu keçi sütü tüketiyorCeviz ve incir ikiside alerjen dedi dr hiç kiloda almamış ne yapacağık bilmiyorum umarım yaşına girdiğinde geçmiş olur yoğurt mayalamak için ona kavanoz bile almıştım
İnşallah canım amin sağ ol birden çok saldım kendimi toparlayamıyorum korkuyorum sütüm gidecekYaparsin yine annesi. Eninde sonunda gececek. Cok zor ama. Allah kolaylik versin. Bi de belirsiz ya... kesin bilsen daha rahat olur. Her seyi yerken dusunmen lazim boyle.
Bizim doktorumuz dedi ki ilk 2 ay sonrası yani 3. ve 4. Aylarda 500 gr alması yeterliSaglik ocagina gore bizim de 700 gr. Bu aya gore iyiymis degil mi? Daha once 1 kilo aliyordu. Doktora cts gitcem sorcam.
Teşekkür ederim keçi sütünede olabilirmiş bende ona unutlanıyorum inşallah onlara yoktur ve umuyorumki yaşı gelince geçmiş olur bir şey istediği zaman yasak demek çok zor olur sanırımGeçmiş olsun canım yine mayalarsın. Koyun veya keçi sütü kullanılabilir alerjik bünyeli çocuklarda. Komşunun torunu keçi sütü tüketiyor
Canim benim yazdigimada bakar misinBizim doktorumuz dedi ki ilk 2 ay sonrası yani 3. ve 4. Aylarda 500 gr alması yeterli
Ası huzursuzligudur bence. Dise erken daha, istisna çok erken çıkaranMeraba hanimlaaar ben yazmayi unuttum. Ekim 4te oglum geldiii. Simdi 4 ayligiz. 4 aylik asimiz vardi dün. Aşıdan sonra beni reddetmeye basladi. Dun 2 kez emdi gunduz. Gece emdi uyurken ama bu sabahta emmedi dogru duzgun. Gezerek emzirince emiyo ama kollarim kopuyo artik yaklasik 8 kilo ve 15 - 20 dk emzirme pozisyonunda gezmek zorunda kaliyorum. Saglik ocagini aradim dis patlatiyo olabilir dediler ama aşıdan sonra oldu yani.. Ben napicam basina gelen var mi?
Kaşıntımız var. Ama patlatmak icin bencede erken.. Saglik ocagi distendir dedi. Banada asidan gibi geldi. Gezerek emzirsem oyle alışır mı? Sadece gece mi emzircem yoksa. Kafam cok karışık.kalıcı olnaz insallah bu reddetmesi ve gezerek emmesiAsı huzursuzligudur bence. Dise erken daha, istisna çok erken çıkaran
Salya nedeni tükürük yutmayı bilmemeleri. Bi ara biz de aşırı salya vardı bu ara azaldı. Belki yine çoğalır.. Ası ne zaman oldu?Kaşıntımız var. Ama patlatmak icin bencede erken.. Saglik ocagi distendir dedi. Banada asidan gibi geldi. Gezerek emzirsem oyle alışır mı? Sadece gece mi emzircem yoksa. Kafam cok karışık.kalıcı olnaz insallah bu reddetmesi ve gezerek emmesi
Salya var ama cokta isiriyo parmagimi falan kasintisi baskamis ama patlatmak icin erken bencede. Dun sabah oldu. Aksama kadar 2 kez emdi gezerek. Gece duzgun emdi. Bu sabah hc emmedi. Saat 1 gibi gezerek emzirdim oyle emdiSalya nedeni tükürük yutmayı bilmemeleri. Bi ara biz de aşırı salya vardı bu ara azaldı. Belki yine çoğalır.. Ası ne zaman oldu?
1-2 gün huzursuzluk bizde de oldu..rahat olun. Geçer. Stres yapmayın. Çünkü o stresi hissedip daha huzursuz olabiliyor bu minik kuşlar...Salya var ama cokta isiriyo parmagimi falan kasintisi baskamis ama patlatmak icin erken bencede. Dun sabah oldu. Aksama kadar 2 kez emdi gezerek. Gece duzgun emdi. Bu sabah hc emmedi. Saat 1 gibi gezerek emzirdim oyle emdi
Bu surecte gezerek emzirmeli miyim alışır mi acaba1-2 gün huzursuzluk bizde de oldu..rahat olun. Geçer. Stres yapmayın. Çünkü o stresi hissedip daha huzursuz olabiliyor bu minik kuşlar...
İlk iki ay dediğin gibi 5 cm di 3. Ay dört cm bu ay 3 cm oldu 67 cm şu an oğlum canımBenim kızım da ilk 2 ayda 5'er cm uzamıştı, bu ay 3 cm uzamış. Senin bebeğin boyu geçen ay kaçtı? Boy kilo konusunda senin bebişi baz alıyorum benimki de tombik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?