Üzülüyoruz elimizde değil ama olsun canım Allah büyük dertlet vermesin alerjisi varsa bak senin dikkat etmenle belki birkaç ay içinde atlatacaksınız 2-3 yaşına kadar çocukların büyük çoğunluğu atlatıyormuş bu durumu sen güçlü dur canım son yıllarda o kadar çok ki bu durumu yaşayan eminim üstesinden geleceksin sen güçlü bir kadınsın önce kendine inan ve alerjik bir bebek olabileceğini bunun birçok bebeğin başına gelebileceğini kabullen böylelikle her şey daha normal görünmeye başlıyorBende şimdi geldim kontrolden kızım on günde malesef 20 gr alabilmiş ve canım çok sıkkın tahlil istedi ama kesin sonuç vermez bunlar deneyerek bulursak daha iyi dedi bende tahlili yaptırmadım boşuna çocupumun canını acıtmaya gerek yok o zaman dedim ben diyete devam ederim denerim o sıkıntı değil ama kilo işi beni üzmedi değil
İlk okuduğumda da çok gülmüştüm canım dikkatli ölçmediler demek ki. Bizim de başta yanlış ölçtü çok az uzamış ya deyip tekrar baktı ilk 65 sonra 67 çıktı:) insanlık hali oluyor öyle deyip geçtim evde de bakıyoruz bizBenimki saglik ocagina gore 3 cm kisalmis ya.
Amin canım çok sağ ol istanbul alerjiden Şule hanıma randevu aldım bu şekilde daha kolay olur inşallah ve kafamdaki soru işaretleri gitmiş olur uzmanla devam etmek en doğrusu olacakÜzülüyoruz elimizde değil ama olsun canım Allah büyük dertlet vermesin alerjisi varsa bak senin dikkat etmenle belki birkaç ay içinde atlatacaksınız 2-3 yaşına kadar çocukların büyük çoğunluğu atlatıyormuş bu durumu sen güçlü dur canım son yıllarda o kadar çok ki bu durumu yaşayan eminim üstesinden geleceksin sen güçlü bir kadınsın önce kendine inan ve alerjik bir bebek olabileceğini bunun birçok bebeğin başına gelebileceğini kabullen böylelikle her şey daha normal görünmeye başlıyor
Üzülmüşsün canım çok doğal tabi de inan geçecektir. Bir alerji uzmanı prof dinlemiştim alerjik bebeklerde anne diyetine dikkat ettiğinde eskidrn 9. Aya kadar alerji yapan yiyecekleri denemezlermiş artık 6. Ayda da deniyoruz çünkü bazı bebeklerin geçiyor bazılarının 9-10 aylıkken geçiyor demişti bir kanalda alerjilerle ilgili programa çıkmışlar adamın eşi de çocuk gastroentoloji uzmanıymış prof o da çok güzel anlatmışlardı. Belki işine yarar youtubeda uzman görüşleriyle ilgili birçok şeyi dinlerken rastlamıştımCeviz ve incir ikiside alerjen dedi dr hiç kiloda almamış ne yapacağık bilmiyorum umarım yaşına girdiğinde geçmiş olur yoğurt mayalamak için ona kavanoz bile almıştım
Canım yanlış yönlendirmek istemem ama inel sütü olmazsa keçi sütü olur biraz efsaneymiş çünkü birbirlerine yakınmış değerleri ve inek sütüne alerjisi olan bir bebeğin genelde keçi sütüne de alerjisi oluyormuş eklemek istedim yazdığını görünçe. Derinlemesine incelemek lazım bem internetten bir dosya bulup indirmiştim ambalajlı ürünlerde dikkat etmemiz gereken şeylere kadar her şey yazıyordu tabi süt ürünleri alerjisinde diğer ürünlerde ise dikkatli tüketmek ve gün gün vücudumuza nelerin girdiğinin notunu tutmamız faydalı olacaktır böylece neyin sıkınto yaptığını bulabiliyoruzGeçmiş olsun canım yine mayalarsın. Koyun veya keçi sütü kullanılabilir alerjik bünyeli çocuklarda. Komşunun torunu keçi sütü tüketiyor
Teşekkür ederim gördüğüm her şeye bakıyorum sürekli kafam karışıyor bende en azından bir doktorla devam edeyim kesinleşsin istiyorum inşallah doğru doktor seçmişimdirÜzülmüşsün canım çok doğal tabi de inan geçecektir. Bir alerji uzmanı prof dinlemiştim alerjik bebeklerde anne diyetine dikkat ettiğinde eskidrn 9. Aya kadar alerji yapan yiyecekleri denemezlermiş artık 6. Ayda da deniyoruz çünkü bazı bebeklerin geçiyor bazılarının 9-10 aylıkken geçiyor demişti bir kanalda alerjilerle ilgili programa çıkmışlar adamın eşi de çocuk gastroentoloji uzmanıymış prof o da çok güzel anlatmışlardı. Belki işine yarar youtubeda uzman görüşleriyle ilgili birçok şeyi dinlerken rastlamıştım
Kesinlikle küçükken halletmek en güzeli canım başlarda zorluyor çeşitli yiyemediğimden ve üzüntüden süt azalabiliyor. Belki bugün alerjinin olabileceğini kabullenip alternatiflerini araştırabilirsin yiyecek yine de birçok şey çıkıyor sen şimdi halledersen belki ilerde nu durumu bir daha düşünmek zorunda kalmayacaksınTeşekkür ederim keçi sütünede olabilirmiş bende ona unutlanıyorum inşallah onlara yoktur ve umuyorumki yaşı gelince geçmiş olur bir şey istediği zaman yasak demek çok zor olur sanırım
Şuan bana sen güç verdin Allah razı olsun silkelendim bi ..Kesinlikle küçükken halletmek en güzeli canım başlarda zorluyor çeşitli yiyemediğimden ve üzüntüden süt azalabiliyor. Belki bugün alerjinin olabileceğini kabullenip alternatiflerini araştırabilirsin yiyecek yine de birçok şey çıkıyor sen şimdi halledersen belki ilerde nu durumu bir daha düşünmek zorunda kalmayacaksın
Canım bugün ben de sordum bu ay çok rastlanan bir durum olduğunu sakin bir ortamda alışık olduğu bir odada emzirebileceğimi söyledi farkındalıkları artıyor çevre daha cazip geliyor ben de çok zorlanıyorum kendini itmekten ıkınmaktan hava yutuyor kusuyor bir sürüKaşıntımız var. Ama patlatmak icin bencede erken.. Saglik ocagi distendir dedi. Banada asidan gibi geldi. Gezerek emzirsem oyle alışır mı? Sadece gece mi emzircem yoksa. Kafam cok karışık.kalıcı olnaz insallah bu reddetmesi ve gezerek emmesi
Biraz şu durumlar geçene kadar farklı yolları denemek lazım sanırım hafif karanlık sakin bir odanız varsa orada da deneyebilirsiniz belki uykuluyken çünkü en güzel o zaman emiyorlar ve hiç stres yapmayın olağan şeyler bunlar stresi bebekler algılayıp huzursuz olabiliyorlar. İlk çocuğumda da yaşamıştım gündüz hiç emmek istemediği günler oluyordu zorlamıyordum gece emiyordu 21 aylık olana kadar emdi bu emmek istememe durumunu atlatınca. İstemiyorsa zorlamayın o kadar aç kalması onu hasta etmez merak etmeyinBu surecte gezerek emzirmeli miyim alışır mi acaba
Aynen canım her şeyin başı senin kendini iyi ve rahat hissetmen böylelikle bebeğine daha faydalı olursunAmin canım çok sağ ol istanbul alerjiden Şule hanıma randevu aldım bu şekilde daha kolay olur inşallah ve kafamdaki soru işaretleri gitmiş olur uzmanla devam etmek en doğrusu olacak
Canım bak ne güzel istanbuldasın dr olarak alternatifin var bakarsın durumuna dr sana uymazsa değiştirme şansın var bizim burada danışabileceğimiz bir uzman bile yok ilçedeki çocuk dr ları Allahlık başka bir ile dr a götürüyorum zor zamanda alerji uzmanu en yakın samsunda var ona da her istediğimde gidemem eşim sürekli izin alamıyor senin durumun iyi yine başın sıkıştığında başvurabileceğin alternatiflerin var ne güzelTeşekkür ederim gördüğüm her şeye bakıyorum sürekli kafam karışıyor bende en azından bir doktorla devam edeyim kesinleşsin istiyorum inşallah doğru doktor seçmişimdir
Canim bana bi resmini atarmisin?Resmini çek istersen doktora gidersen kontrole gösterirsin ben de çekiyorum bi garip mukuslu gibi tam anlayamıyorum
Canim benim bebegimin de kakasi bikac gündür mukuslu.Canım bak ne güzel istanbuldasın dr olarak alternatifin var bakarsın durumuna dr sana uymazsa değiştirme şansın var bizim burada danışabileceğimiz bir uzman bile yok ilçedeki çocuk dr ları Allahlık başka bir ile dr a götürüyorum zor zamanda alerji uzmanu en yakın samsunda var ona da her istediğimde gidemem eşim sürekli izin alamıyor senin durumun iyi yine başın sıkıştığında başvurabileceğin alternatiflerin var ne güzel
Çok şükür canım Allah seninde yardımcın olsun umuyorum çok uzun sürmezCanım bak ne güzel istanbuldasın dr olarak alternatifin var bakarsın durumuna dr sana uymazsa değiştirme şansın var bizim burada danışabileceğimiz bir uzman bile yok ilçedeki çocuk dr ları Allahlık başka bir ile dr a götürüyorum zor zamanda alerji uzmanu en yakın samsunda var ona da her istediğimde gidemem eşim sürekli izin alamıyor senin durumun iyi yine başın sıkıştığında başvurabileceğin alternatiflerin var ne güzel
Mukus tek başına gösterge olmayabilir canım sen neden diyet yapacaksın? Dr a git istersen başka şikayetker de varsa. Eğer ki ciddiye alınacak bir durum yoksa normal yaşantına devam edersin boşu boşuna o besinleri kesme canım birçok şey sütün kalitesini artırıyor. Gün olarak tam bilmiyorum canım bazen bir haftada bazen de bir ayda tam arınmayı sağlıyormuş vücut sen diyet yapmadan bir dr a git dediğim gibi belki bir sorun yokturCanim benim bebegimin de kakasi bikac gündür mukuslu.
Bugün yumurtayi kestim.ne zamana kadar yumurta yememeliyim.yani alerjen olup olmadigini anlamak icin.
600 gr kadar olsa yeterli biliyorum da birden dusus olunca merak ettim.Bizim doktorumuz dedi ki ilk 2 ay sonrası yani 3. ve 4. Aylarda 500 gr alması yeterli
Cesit cesit damla var zaten kendiminkilerle fenalik geliyor.Ben demir hapı başlamadım. 6. Aydan sonra başlayacağız doktorumuzun önerisiyle.
Evet benimki preniyotik kullaninca gecti.Mukus tek başına gösterge olmayabilir canım sen neden diyet yapacaksın? Dr a git istersen başka şikayetker de varsa. Eğer ki ciddiye alınacak bir durum yoksa normal yaşantına devam edersin boşu boşuna o besinleri kesme canım birçok şey sütün kalitesini artırıyor. Gün olarak tam bilmiyorum canım bazen bir haftada bazen de bir ayda tam arınmayı sağlıyormuş vücut sen diyet yapmadan bir dr a git dediğim gibi belki bir sorun yoktur
Ceviz ve incir ikiside alerjen dedi dr hiç kiloda almamış ne yapacağık bilmiyorum umarım yaşına girdiğinde geçmiş olur yoğurt mayalamak için ona kavanoz bile almıştım
Alerjinin yaptigini biliyorum. Bi de makatta catlak varsa oluyormus. Bu da butun gece ikindi. Onceden kakada biraz mukus vardi. Prebiyotik damlasi veriyorum gecti o. Nerden cikti bu noktalar. Bi daha kaka da yapmadi. Bu saate kadar 2 kere yapardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?