2018 Ekim Anneleri

Ins sorun yoktur canim.
Özel hastanedeki doktor cok ilgisiz ya.
Ne desem normal diyor.bide üstüne 100 milyon verip cikiyorum.
Cocuk 10 gündür ayni kiloda.sence de normalmi.ben bundan sonrasi icin korkuyorum.kilo alamaz da zayiflar diye korkuyorum.
Ben simdilik yumurta yemicem.
Cunku bu yeni gelisen bi olay.
Son günlerde hergun tavada yumurta yedik.önceden cok az mukus vardi önemsemiyordum.
Bide son günlerde cok sütlü tatli yedim.
Bu ikisi diye düsünüyorum.

Anne sütü kalitesini arttıran her şey alerjen kızım on gündür o yüzden mi kilo alamadı acaba yoğurt yok yumurta yok balık yok bi yeşillik yiyorum fındık fıstık ceviz yok kuru baklagil gaz olur diye yemiyorum ne yiyeceğiZ sütün kalitesi için acaba bilen varsa yardımcı olsun lütfen alerji doktoru eminim bir liste verecektir ama randevuyu 10 gün sonraya oluşturduk o süre içinde ne yiyebileceğimi bilmiyorum

Canim artik gaz ilk gunler gibi problem degil. Hic olmazsa bulgur ye. Sutu cok arttiriyor. Sogan salatasi yap. Sogani hafif karamelize edince gazi da gidiyormus. Plojovic soylemisti. Ben artik karnabahar brokoli bile yiyorum.

Ahhh her burayi okuduğumda aklıma her geldiğinde Rabbim tum cocuklara şifa versin diyorum, yavrum hic anne
sutu almadi zaten emzirme duygusunu yaşayamadım zaten onun üzüntüsü varken mamayı reddetmesi dr dr gezmemiz kilo alımı normal demeleri derken alerji suphesi ile neocate mamaya başladık, mamayla birlikte kollarda hafif egzama yüzde bir kaybolup bir cikan döküntü, boynunun altında ve popoda geçmeyen pişik ve kakanin inanılmaz mukuslu olması emzirsem siz gibi kacak var diyecegim sadece alerji mamasi kullanıyoruz, boğazımda birşeyler düğümleniyor resmen üzülmek istemiyorum gözyaşlarım akıyor her seferinde, herşey bu mamayla basladi anlam veremiyorum alerji uzmanina
göründuk deri testinde birşey çıkmadı, gecmezse gastro ya gitmemizi söyledi kakasi tamamen mukustan ibaret, sonunda çocuk gastroenteroloji ya randevu alabildim haftaya gideceğiz inşallah, okula başladım ikinci dönem aklim evde olsada kafam dağıldı biraz, yapi olarak pimpirikli biriyim akisina bırakamadığımdan psikolojik olarak çok yıprandım su dört ayda, annelik duygumu bile doya doya yaşayamadım, Rabbim daha beterinden korusun elbet, dermansız hastalik vermesin, çocuklar hiç üzülmesin

Canim artik gaz ilk gunler gibi problem degil. Hic olmazsa bulgur ye. Sutu cok arttiriyor. Sogan salatasi yap. Sogani hafif karamelize edince gazi da gidiyormus. Plojovic soylemisti. Ben artik karnabahar brokoli bile yiyorum.
En azından onlara başlayım bari çocuğum kilo alamayacak yine yoksa

benim bebegimin kakasi her zaman mukusli ve susamli gibi.hic oyle tamamen sivi kaka gormedim.diyet filan yapmiyorum.

Amin inşallah hepimiz yavrusu sağlıkla sıhhatle büyüsün .. Bu bölümden sonuç alırsınz umarım belirsizlik çok kötü zor insan ne yapacağını şaşırıyor .. Test için bile bir doktor test istiyor diğeri güvenli değil 2 yaş 3 yaş olması lazım diyor .. Bahsettiğiniz mamayıda araştırırken gördüm allerjik bebeklere verilmiş hep bir şeyler yanlış ilerliyor olabilir inşallah önce sıkıntı neyse onu bulursunuz sonrada çaresini ..

Allah kolaylik versin. Okurken cok uzuldum. Zaten biliyorum cektiklerini de ekstra uzuldum. Yavrun icin sifalar diliyorum. insallah sebebi ve caresi bulunur artik.

Sanırım bizim komşunun torununda farklı bir durum söz konusu. Belki direk inek sütüne alerjisi vardır, keçi sütü içebildiğine göre. İnşallah kalıcı olmaz bu alerji illeti, yazık minicik kuzulara

Baklagil ye bence canım, gaz bir şekilde çıkar nasılsa. Bebişler büyüdü artık

Son düzenleme:

Yaza kadar bayaa oturmus ilk zamanlarin karmasasini atlatmis olursun aslinda yazin yanina alabilecegin tarzda da urunler var.Ayri ya da sandalyede bile kullanilan yani.
Tabii hep kisisel secimler bunlar.Evdede olup alinmak istenmeyedebilir yaniii :)
Sadece fikir olarak soyledim

4 aylik mi?
Bizde 4. ay doldu yerine baska bebek geldi kızın :)))))) 3.hafta ve ayni hala

Yok bi ara peynir ve yumurtayi birakmistim. Ac kaldim. Simdi her gun okula peynir ekmek goturuyorum. Yumurtayi sadece cts pzr pzt yiyorum. Diger gunler dersim erken. Haftasonu yumurta yeyince dikkat edeyim tekrar.
Yumurta mi dokunuyor canim.bende sevmem de esim zorluyor ye diye.
Tasimak zor canim ya.aktarma cok.tsk edeim yine de.

21nde doldurmustu bnmde kizim 4.ayini 3.hafta bu ve cok degisti :)
4ay degisik bi donemdir.
Bebeklikten cikis bir gecis donemi

Kuru baklagil sikinti degilse 2 kasik ye canim.Yani ben az az basladim artik o kadar etkilenmiyor.Tamamen kesme gaz olacak diye.Mutlaka alternatif seyler oluyor yiyeceklerde cunku alerji olmasa bile aut ve sut urunleri hic yemeyen insanlar var.
Alerjiyle yasiyorum diye bi hesap var goz gezdir istersen

Anlattiklarin hic basit degil.
Uzulmemek elde degil.
Dilerim kisa zamanda sifa verir Allah..
Allah beterinden korusun tabii her zaman

Evet canim pisince herseyde azda olsa gider.
Bana normalde ayran yogurt fln gaz yapar mesela.Yogurdu corba yapa yapa tukettim baslarda.Simdi basladim sade olarak.
Ben et olunca soganida yaparim cok severim karamelize ayri bi tadi oluyor etlede yakisiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…