- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Ins sorun yoktur canim.Mukus tek başına gösterge olmayabilir canım sen neden diyet yapacaksın? Dr a git istersen başka şikayetker de varsa. Eğer ki ciddiye alınacak bir durum yoksa normal yaşantına devam edersin boşu boşuna o besinleri kesme canım birçok şey sütün kalitesini artırıyor. Gün olarak tam bilmiyorum canım bazen bir haftada bazen de bir ayda tam arınmayı sağlıyormuş vücut sen diyet yapmadan bir dr a git dediğim gibi belki bir sorun yoktur
Diyet yapmadin dimi canim.Evet benimki preniyotik kullaninca gecti.
Yok bi ara peynir ve yumurtayi birakmistim. Ac kaldim. Simdi her gun okula peynir ekmek goturuyorum. Yumurtayi sadece cts pzr pzt yiyorum. Diger gunler dersim erken. Haftasonu yumurta yeyince dikkat edeyim tekrar.Diyet yapmadin dimi canim.
Canim artik gaz ilk gunler gibi problem degil. Hic olmazsa bulgur ye. Sutu cok arttiriyor. Sogan salatasi yap. Sogani hafif karamelize edince gazi da gidiyormus. Plojovic soylemisti. Ben artik karnabahar brokoli bile yiyorum.Anne sütü kalitesini arttıran her şey alerjen kızım on gündür o yüzden mi kilo alamadı acaba yoğurt yok yumurta yok balık yok bi yeşillik yiyorum fındık fıstık ceviz yok kuru baklagil gaz olur diye yemiyorum ne yiyeceğiZ sütün kalitesi için acaba bilen varsa yardımcı olsun lütfen alerji doktoru eminim bir liste verecektir ama randevuyu 10 gün sonraya oluşturduk o süre içinde ne yiyebileceğimi bilmiyorum
En azından onlara başlayım bari çocuğum kilo alamayacak yine yoksaCanim artik gaz ilk gunler gibi problem degil. Hic olmazsa bulgur ye. Sutu cok arttiriyor. Sogan salatasi yap. Sogani hafif karamelize edince gazi da gidiyormus. Plojovic soylemisti. Ben artik karnabahar brokoli bile yiyorum.
benim bebegimin kakasi her zaman mukusli ve susamli gibi.hic oyle tamamen sivi kaka gormedim.diyet filan yapmiyorum.Mukus tek başına gösterge olmayabilir canım sen neden diyet yapacaksın? Dr a git istersen başka şikayetker de varsa. Eğer ki ciddiye alınacak bir durum yoksa normal yaşantına devam edersin boşu boşuna o besinleri kesme canım birçok şey sütün kalitesini artırıyor. Gün olarak tam bilmiyorum canım bazen bir haftada bazen de bir ayda tam arınmayı sağlıyormuş vücut sen diyet yapmadan bir dr a git dediğim gibi belki bir sorun yoktur
Amin inşallah hepimiz yavrusu sağlıkla sıhhatle büyüsün .. Bu bölümden sonuç alırsınz umarım belirsizlik çok kötü zor insan ne yapacağını şaşırıyor .. Test için bile bir doktor test istiyor diğeri güvenli değil 2 yaş 3 yaş olması lazım diyor .. Bahsettiğiniz mamayıda araştırırken gördüm allerjik bebeklere verilmiş hep bir şeyler yanlış ilerliyor olabilir inşallah önce sıkıntı neyse onu bulursunuz sonrada çaresini ..Ahhh her burayi okuduğumda aklıma her geldiğinde Rabbim tum cocuklara şifa versin diyorum, yavrum hic anne
sutu almadi zaten emzirme duygusunu yaşayamadımzaten onun üzüntüsü varken mamayı reddetmesi dr dr gezmemiz kilo alımı normal demeleri derken alerji suphesi ile neocate mamaya başladık, mamayla birlikte kollarda hafif egzama yüzde bir kaybolup bir cikan döküntü, boynunun altında ve popoda geçmeyen pişik ve kakanin inanılmaz mukuslu olması emzirsem siz gibi kacak var diyecegim sadece alerji mamasi kullanıyoruz, boğazımda birşeyler düğümleniyor resmen üzülmek istemiyorum gözyaşlarım akıyor her seferinde, herşey bu mamayla basladi anlam veremiyorum alerji uzmanina
göründuk deri testinde birşey çıkmadı, gecmezse gastro ya gitmemizi söyledi kakasi tamamen mukustan ibaret, sonunda çocuk gastroenteroloji ya randevu alabildim haftaya gideceğiz inşallah, okula başladım ikinci dönem aklim evde olsada kafam dağıldı biraz, yapi olarak pimpirikli biriyim akisina bırakamadığımdan psikolojik olarak çok yıprandım su dört ayda, annelik duygumu bile doya doya yaşayamadım, Rabbim daha beterinden korusun elbet, dermansız hastalik vermesin, çocuklar hiç üzülmesin
Allah kolaylik versin. Okurken cok uzuldum. Zaten biliyorum cektiklerini de ekstra uzuldum. Yavrun icin sifalar diliyorum. insallah sebebi ve caresi bulunur artik.Ahhh her burayi okuduğumda aklıma her geldiğinde Rabbim tum cocuklara şifa versin diyorum, yavrum hic anne
sutu almadi zaten emzirme duygusunu yaşayamadımzaten onun üzüntüsü varken mamayı reddetmesi dr dr gezmemiz kilo alımı normal demeleri derken alerji suphesi ile neocate mamaya başladık, mamayla birlikte kollarda hafif egzama yüzde bir kaybolup bir cikan döküntü, boynunun altında ve popoda geçmeyen pişik ve kakanin inanılmaz mukuslu olması emzirsem siz gibi kacak var diyecegim sadece alerji mamasi kullanıyoruz, boğazımda birşeyler düğümleniyor resmen üzülmek istemiyorum gözyaşlarım akıyor her seferinde, herşey bu mamayla basladi anlam veremiyorum alerji uzmanina
göründuk deri testinde birşey çıkmadı, gecmezse gastro ya gitmemizi söyledi kakasi tamamen mukustan ibaret, sonunda çocuk gastroenteroloji ya randevu alabildim haftaya gideceğiz inşallah, okula başladım ikinci dönem aklim evde olsada kafam dağıldı biraz, yapi olarak pimpirikli biriyim akisina bırakamadığımdan psikolojik olarak çok yıprandım su dört ayda, annelik duygumu bile doya doya yaşayamadım, Rabbim daha beterinden korusun elbet, dermansız hastalik vermesin, çocuklar hiç üzülmesin
Bana da bu ay daha çok uzadı gibi gelmişti :) şu an 65 cm kızımİlk iki ay dediğin gibi 5 cm di 3. Ay dört cm bu ay 3 cm oldu 67 cm şu an oğlum canım
Sanırım bizim komşunun torununda farklı bir durum söz konusu. Belki direk inek sütüne alerjisi vardır, keçi sütü içebildiğine göre. İnşallah kalıcı olmaz bu alerji illeti, yazık minicik kuzularaCanım yanlış yönlendirmek istemem ama inel sütü olmazsa keçi sütü olur biraz efsaneymiş çünkü birbirlerine yakınmış değerleri ve inek sütüne alerjisi olan bir bebeğin genelde keçi sütüne de alerjisi oluyormuş eklemek istedim yazdığını görünçe. Derinlemesine incelemek lazım bem internetten bir dosya bulup indirmiştim ambalajlı ürünlerde dikkat etmemiz gereken şeylere kadar her şey yazıyordu tabi süt ürünleri alerjisinde diğer ürünlerde ise dikkatli tüketmek ve gün gün vücudumuza nelerin girdiğinin notunu tutmamız faydalı olacaktır böylece neyin sıkınto yaptığını bulabiliyoruz
Baklagil ye bence canım, gaz bir şekilde çıkar nasılsa. Bebişler büyüdü artıkAnne sütü kalitesini arttıran her şey alerjen kızım on gündür o yüzden mi kilo alamadı acaba yoğurt yok yumurta yok balık yok bi yeşillik yiyorum fındık fıstık ceviz yok kuru baklagil gaz olur diye yemiyorum ne yiyeceğiZ sütün kalitesi için acaba bilen varsa yardımcı olsun lütfen alerji doktoru eminim bir liste verecektir ama randevuyu 10 gün sonraya oluşturduk o süre içinde ne yiyebileceğimi bilmiyorum
Biz yer sofrasinda yiyoruz canim.
Alsam bile 8.ayda haziranda kv lere gidecez.3 ay eve gelmicez.onu da yanimizda götüremeyiz arabamiz yok.
Hem onlar da yerde yiyor.
Aynen canim.bi cocugun nelere ihtiyaci yok ki.o farkla baska bi ihtiyac karsilanir.
Tamam.çok tsk ederim.
Tsk ederim canim.
Canim.evimizde degiliz o dönemler onun icin.
Üç gündür delircem.Bebeğim uyku zamanlarında zorluk çıkarmazdı Ayağımda 4 o yana 4 bu yana yapınca uyurdu.Üç gündür inadım inat uyumicam işte der gibi bas bas bağıruyo ve beni itekliyor .Elinde olsa Kalkıp gidecek yastıktan.Bütün ihtiyaçlarını yoklayıp öyle uyutmaya başlıyorum her zamanki gibi.Uykusu yok deyip kenara koyayım diyorum ağlıyo kucağa alıyorum orda da bir sure sonra ağlıyo.Üzerini soyup gıdıklıyorum sanki az önce kendini yırtan o değilmiş gibi Gülüyor.Ayakta uyumaya direnince hiç kullanmak istemediğim beyaz Gürültü açtığımda anında sesi kesip uykuya geçiyor.İyi de ben istemiyorum ki o şekilde uyutmayı.Huy mu Değişti nedir.Atak haftası da değil.
Yumurta mi dokunuyor canim.bende sevmem de esim zorluyor ye diye.Yok bi ara peynir ve yumurtayi birakmistim. Ac kaldim. Simdi her gun okula peynir ekmek goturuyorum. Yumurtayi sadece cts pzr pzt yiyorum. Diger gunler dersim erken. Haftasonu yumurta yeyince dikkat edeyim tekrar.
Tasimak zor canim ya.aktarma cok.tsk edeim yine de.Yaza kadar bayaa oturmus ilk zamanlarin karmasasini atlatmis olursun aslinda yazin yanina alabilecegin tarzda da urunler var.Ayri ya da sandalyede bile kullanilan yani.
Tabii hep kisisel secimler bunlar.Evdede olup alinmak istenmeyedebilir yaniii :)
Sadece fikir olarak soyledim
Meraba hanimlaaar ben yazmayi unuttum. Ekim 4te oglum geldiii. Simdi 4 ayligiz. 4 aylik asimiz vardi dün. Aşıdan sonra beni reddetmeye basladi. Dun 2 kez emdi gunduz. Gece emdi uyurken ama bu sabahta emmedi dogru duzgun. Gezerek emzirince emiyo ama kollarim kopuyo artik yaklasik 8 kilo ve 15 - 20 dk emzirme pozisyonunda gezmek zorunda kaliyorum. Saglik ocagini aradim dis patlatiyo olabilir dediler ama aşıdan sonra oldu yani.. Ben napicam basina gelen var mi?
Anne sütü kalitesini arttıran her şey alerjen kızım on gündür o yüzden mi kilo alamadı acaba yoğurt yok yumurta yok balık yok bi yeşillik yiyorum fındık fıstık ceviz yok kuru baklagil gaz olur diye yemiyorum ne yiyeceğiZ sütün kalitesi için acaba bilen varsa yardımcı olsun lütfen alerji doktoru eminim bir liste verecektir ama randevuyu 10 gün sonraya oluşturduk o süre içinde ne yiyebileceğimi bilmiyorum
Ahhh her burayi okuduğumda aklıma her geldiğinde Rabbim tum cocuklara şifa versin diyorum, yavrum hic anne
Canim artik gaz ilk gunler gibi problem degil. Hic olmazsa bulgur ye. Sutu cok arttiriyor. Sogan salatasi yap. Sogani hafif karamelize edince gazi da gidiyormus. Plojovic soylemisti. Ben artik karnabahar brokoli bile yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?