Yumurta mi dokunuyor canim.bende sevmem de esim zorluyor ye diye.
Tasimak zor canim ya.aktarma cok.tsk edeim yine de.
Iste diyet yapmiyorum da 3 gundur yumurta yemedim mukus yok. Ama 3 gunden fazladir yok. Belki ondan belki degil bilemedim.Yumurta mi dokunuyor canim.bende sevmem de esim zorluyor ye diye.
Tasimak zor canim ya.aktarma cok.tsk edeim yine de.
Bakayım teşekkür ederimKuru baklagil sikinti degilse 2 kasik ye canim.Yani ben az az basladim artik o kadar etkilenmiyor.Tamamen kesme gaz olacak diye.Mutlaka alternatif seyler oluyor yiyeceklerde cunku alerji olmasa bile aut ve sut urunleri hic yemeyen insanlar var.
Alerjiyle yasiyorum diye bi hesap var goz gezdir istersen
Aynen canim.arac yok.aktarma otobüs dolmuş sonra taksi olunca esya tasimak cok zor.Aracta yoktu di mi hatirladim bosver :)
Sen onlukleri bile tek kullanimlik ya da yikanan bisy alsan tadindan yenmez :))))
Bence de mukustan canim ya.bende bugün yemedim.bikac gün yemiyim de bakayim.zaten sevmiyorumIste diyet yapmiyorum da 3 gundur yumurta yemedim mukus yok. Ama 3 gunden fazladir yok. Belki ondan belki degil bilemedim.
Yaa ben yumurtayi hem cok seviyorum hem de tok tutuyor.Aynen canim.arac yok.aktarma otobüs dolmuş sonra taksi olunca esya tasimak cok zor.
Kiyafet bez islak mendil bile 1 bavul olur.
Birer bavuk da esimle bana.3 bavul oldu.
Benim çantam ile bebek arabasi da var.bide esimin sirt cantasi ve laptop.
Bide kucagımızda minnoş...
Ay yazarken bile daral geldi.üstüne sicak ve ter
Bence de mukustan canim ya.bende bugün yemedim.bikac gün yemiyim de bakayim.zaten sevmiyorum
Cok zor geciyor bugun. 2 seye bagliyorum; dun olan karma asi yada dun aksam yedigim kuru fasulye(4 kasik yemisimdir totalde) surekli agladi bugun sakinlestirmem cok zor oluyor
Suan ne uyuyone emiyo biraz gazi var sanirimBiraz şu durumlar geçene kadar farklı yolları denemek lazım sanırım hafif karanlık sakin bir odanız varsa orada da deneyebilirsiniz belki uykuluyken çünkü en güzel o zaman emiyorlar ve hiç stres yapmayın olağan şeyler bunlar stresi bebekler algılayıp huzursuz olabiliyorlar. İlk çocuğumda da yaşamıştım gündüz hiç emmek istemediği günler oluyordu zorlamıyordum gece emiyordu 21 aylık olana kadar emdi bu emmek istememe durumunu atlatınca. İstemiyorsa zorlamayın o kadar aç kalması onu hasta etmez merak etmeyin
Tesekkur ederimmm. 4 ekimde geldi yavrum. Ne gece uykusunda sorun yasadik nede gaz sorunu.. Ama suan o kadar tuhaf ki. 2 gundur oda bende mahvolduk21nde doldurmustu bnmde kizim 4.ayini 3.hafta bu ve cok degisti :)
4ay degisik bi donemdir.
Bebeklikten cikis bir gecis donemi
Bir hafta on gündür farklıydı zaten şimdiyse sürekli emip rahatlamak istiyor aşımızı bugün olduk gece uykusuna da yatıramadım bir türlü yatağa koyar koymaz uyandı kaldırdım yine uyuttum falan derken 4 kez yatır kaldır yapmıştım yarım saat önce tekrar kalkıp emdi kafasında da hafif sıcaklık var bakalım neler bekliyor bizi. Zaman zaman bebekler böyle değişecekler canım standart şeylerden söz etmek mümkün olmuyor söz konusu bebekler olunca düzelecektir sen sakin kalmaya çalış yalnızca unutma senin duyguların ona geçiyor sen stres yaptıkça o da yapıyorSuan ne uyuyone emiyo biraz gazi var sanirim
Agliyo masaj yapiyorum. Ama bu asi bizi cok zorladi
Merhaba kızlar bizim 4 aylık aşımızda herhangi bir sorunumuz olmamıştı fakat aşıdan sonraki günden itibaren çocuk çok Huysuzluk ediyor sürekli mızırdama halinde.kucakta da tatmin olmuyor.Kucağa Alınca boynumu Emiyo dişleri mi çıkıyor acaba ? Ebe Yüzünden doktora soramadım ki dişler geliyor muymuş diye..
Gündüz uykuları çok kısaldı,gece uykuları daha sık bölünür oldu.Ağlama Şekli de Değişti kendini sıkarak ağlıyor
5.ayda bir sendrom mu var bana mi öyle geliyor sizde durumlar nedir ?
Tesekkur ederimmm. 4 ekimde geldi yavrum. Ne gece uykusunda sorun yasadik nede gaz sorunu.. Ama suan o kadar tuhaf ki. 2 gundur oda bende mahvolduk
Bizimki de dun asi oldu. oglenden 8e kadar hic uyumadi. 8de guc bela aglayarak uyudu. 11de uyandi cok agladi. Emzirerek uyuttum 12 gibi. 2ye dogru uyandi cok agladi. Emzirdim. Babasi uyutmaya ugrasiyor. Bizimki asidan degil dun basladigimiz kan damlasindan. Gunde 5 kere kaka yapan bebek sabah 10 bucuktan beri yapmadi ve ikinmaktan uyumuyor.Cok zor geciyor bugun. 2 seye bagliyorum; dun olan karma asi yada dun aksam yedigim kuru fasulye(4 kasik yemisimdir totalde) surekli agladi bugun sakinlestirmem cok zor oluyor
Agladiginda boynumu ve yanagimi emme bizimkinde de var bir suredir. Asidan once basladi. Cok uykusu olup aglarken yapiyor. Sadece bana yapiyor bunu. Baskasi alinca yapmiyor. Cok ilginc degil mi? Kokuyu taniyip emmek istiyor diye dusunuyorum.Merhaba kızlar bizim 4 aylık aşımızda herhangi bir sorunumuz olmamıştı fakat aşıdan sonraki günden itibaren çocuk çok Huysuzluk ediyor sürekli mızırdama halinde.kucakta da tatmin olmuyor.Kucağa Alınca boynumu Emiyo dişleri mi çıkıyor acaba ? Ebe Yüzünden doktora soramadım ki dişler geliyor muymuş diye..
Gündüz uykuları çok kısaldı,gece uykuları daha sık bölünür oldu.Ağlama Şekli de Değişti kendini sıkarak ağlıyor
5.ayda bir sendrom mu var bana mi öyle geliyor sizde durumlar nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?