Benim oyum aşıdan yana malesef
Uyumuyoruz. Benimki kucakta uyumaya alisti. Ama kucagima aliyorum en fazla 2 dk sakin sonra ciyak ciyak. Yatiriyorum 2 dk sakin sonra yine aglama emzireyim diyorum gogsume degmeden ciyak ciyak. Oyuncak verdim simdi sakin biraz ama derdi ne anlamadim. Karnina masaj yaptim 2 kez osurdu ama bilmiyorum. Demir ilaci cerdim bugun onun da bi etkisi olabilir miBir hafta on gündür farklıydı zaten şimdiyse sürekli emip rahatlamak istiyor aşımızı bugün olduk gece uykusuna da yatıramadım bir türlü yatağa koyar koymaz uyandı kaldırdım yine uyuttum falan derken 4 kez yatır kaldır yapmıştım yarım saat önce tekrar kalkıp emdi kafasında da hafif sıcaklık var bakalım neler bekliyor bizi. Zaman zaman bebekler böyle değişecekler canım standart şeylerden söz etmek mümkün olmuyor söz konusu bebekler olunca düzelecektir sen sakin kalmaya çalış yalnızca unutma senin duyguların ona geçiyor sen stres yaptıkça o da yapıyor
Tesekkur ederim ama agliyo suan. Gece gece oyuncakla oynuyoruz aglamasin diye. Napicam bilmiyorum. Yatiriyorum biraz sakin ama sonra agliyo kucagima aliyorum agliyo yuzustu ceviriyorum biraz oyalaniyi aglamaya basliyo. Gozleri sisti kipkirmizi. Uykusu var ama uyumuyo. Napicagimi sasirdim.. YardimmBiraz uzun suruyor.
Bu ayda atak cok.
Atak dedigimiz sinirsel gelisimler.
Kahkahalar cogaliyor,cigliklar artiyor,dönmeler basliyor.
Yani isleri zor bu kadar zorlanmalari normal :)
Duzelecektie ya da yeni duzenler gelecektir.
Agladiginda boynumu ve yanagimi emme bizimkinde de var bir suredir. Asidan once basladi. Cok uykusu olup aglarken yapiyor. Sadece bana yapiyor bunu. Baskasi alinca yapmiyor. Cok ilginc degil mi? Kokuyu taniyip emmek istiyor diye dusunuyorum.
İlkinde yapmamisti bu 2.cok fena oldu
Tesekkur ederim ama agliyo suan. Gece gece oyuncakla oynuyoruz aglamasin diye. Napicam bilmiyorum. Yatiriyorum biraz sakin ama sonra agliyo kucagima aliyorum agliyo yuzustu ceviriyorum biraz oyalaniyi aglamaya basliyo. Gozleri sisti kipkirmizi. Uykusu var ama uyumuyo. Napicagimi sasirdim.. Yardimm
Cok agliyo ve sakinlestiremiyiruz atesinide cikaricak. Anakucagini denicem simdi allahim sabir ve yardim lütfen. Ses kaydi atsam iciniz giderBi baska sekilde uyuyor.Bi baska sekilde.
Bazen sevdigi sey bazen belki de denemedigimiz :)
Bugun anakucaginda uyudu.Tekrar denedim bi aglamak tutturdu :)
Hala bunlar ne ki demekten alamiyorum kendimi,garip bi kabullenis var :))))))
Oyy cok bebeksin diye severken buluyorum kendimo yogurup yogurup :)))))))
Tesekkur ederim desteginiz icin. Hem diş hem aşı hem 4 aylik olmasi bu gece patlak verdi. Yavrum neler cekti kim bilir.. Yok yani saatlerdir agliyo napicagimi bilemedim. Besigi denedigim icin puset aklima gelmedi.. Ama siz soyleyince bi deniyim dedim. Yorgunluktan gozleri gidiyodu zaten pusete yatirdigim gibi daldı. Davul calsa uyanmaz herhalde.. Cok sagolun..Bi baska sekilde uyuyor.Bi baska sekilde.
Bazen sevdigi sey bazen belki de denemedigimiz :)
Bugun anakucaginda uyudu.Tekrar denedim bi aglamak tutturdu :)
Hala bunlar ne ki demekten alamiyorum kendimi,garip bi kabullenis var :))))))
Oyy cok bebeksin diye severken buluyorum kendimo yogurup yogurup :)))))))
Ya aşılar mahvediyo malesef.. Bide disleri patliyo sanirim tomurcuklaniyo. Onunda etkisi var. Bide 4 aylık oluşu.. Oyy oy bu gece yaşlandim. Damlanin adi ne acaba. Bize saglik ocaginda bi damla yazdilar ama eczanede yoktu. Eczacida ferrum verdi devlet esdeger goruyo gonul rahatligiyla kullan dedi. Onu aldim bende. AcabaKan damlası da etkiliyor olabilir, bence değiştirin kızlar. Sağlık ocağının verdiği damla yerineplojovic başka bir damla önermişti, onu deneyin mesela. Koca insanlarız, demir ilacı sindirim sistemimi zorluyor benim mesela. İlacı değiştirince rahat ettiğimi bilirim. İnşallah en hafif şekilde atlatırsınız hepiniz. Biz daha küçüğüz, gözüm korkuyor siz anlattıkça :/
Bebegine alerji yapan bisey tuketmissindir canimSadece mukuslu kaka. Hatta bi ara yesil olmustu. Bir kac gun surdu.
2. Doz daha cok etkilermis zaten oyke duymuştum benİlkinde yapmamisti bu 2.cok fena oldu
Canim ondandirAksam kan damlasi verdim. Gece kakasinda kucuk kan noktalari vardi. Daha once hic olmamisti. Ondandir degil mi?
Cts doktora gidene kadar bir sey olur mu? Ne yapsam?
Besinlerin cocuga gecmesi 2 gunu buluyor genelde daha geriye bakinGünaydın kızlar dün tam kızımın yüzü geçti bi daha yumurta yemem dedim süt ürünleri zaten tüketmiyorum bu sabah emdikten sonra hemen kızarmaya başladı diğer yanağıda oldu sanırım çoklu besin alerjisi var sabah yediğim zeytin ekmek öğlen kemik suyuna şehriye çrb salata 3 4 kaşık sade makarna bir saat sonra falanda incir ceviz akşam üstüde çay ın yanına bir kaç hurma bir avuç kadar çekirdek yedim ceviz mi alerjen şimdi diğerleri mi
Hatırlayamadım canım, kendisi görünce yazacaktır. Aşılar benim de gözümü korkutur. Allah güç kuvvet versin minik bünyelere ❤ herşey onların sağlığı içinYa aşılar mahvediyo malesef.. Bide disleri patliyo sanirim tomurcuklaniyo. Onunda etkisi var. Bide 4 aylık oluşu.. Oyy oy bu gece yaşlandim. Damlanin adi ne acaba. Bize saglik ocaginda bi damla yazdilar ama eczanede yoktu. Eczacida ferrum verdi devlet esdeger goruyo gonul rahatligiyla kullan dedi. Onu aldim bende. Acabaplojovic in damlasi hangisi
Sut urunu yumurta ve kuruyemis 3 hafta tuketme canim sonra durumuna bak zamanla mukus geciyorsa ve kaka rengi normalse sari olmasi gerekiyor alerjidir dikkat edersin dr bizi boyle kontrol ediyorKızlar benim bebegimin de kakasi mukuslu.
Hatta dün baya vardi.bugün yumurtayi keseyim bakalim düzelecek mi.yavrum son 10 gündür hic kilo almamis.ve huzursuzdu.
Bununla ilgili olabilir mi?
Kizimda bu ay almadi gibi mama yazarlar diye tahmin ediyorum sut yumurta ve kuruyemis dr bize bunlari biraktirdi ki ben xaten yemiyordumBende şimdi geldim kontrolden kızım on günde malesef 20 gr alabilmiş ve canım çok sıkkın tahlil istedi ama kesin sonuç vermez bunlar deneyerek bulursak daha iyi dedi bende tahlili yaptırmadım boşuna çocupumun canını acıtmaya gerek yok o zaman dedim ben diyete devam ederim denerim o sıkıntı değil ama kilo işi beni üzmedi değil
Kesinlikle oyle bende kendim icin arastirdim keci peyniri yaptiracaktim olmaz dedi drCanım yanlış yönlendirmek istemem ama inel sütü olmazsa keçi sütü olur biraz efsaneymiş çünkü birbirlerine yakınmış değerleri ve inek sütüne alerjisi olan bir bebeğin genelde keçi sütüne de alerjisi oluyormuş eklemek istedim yazdığını görünçe. Derinlemesine incelemek lazım bem internetten bir dosya bulup indirmiştim ambalajlı ürünlerde dikkat etmemiz gereken şeylere kadar her şey yazıyordu tabi süt ürünleri alerjisinde diğer ürünlerde ise dikkatli tüketmek ve gün gün vücudumuza nelerin girdiğinin notunu tutmamız faydalı olacaktır böylece neyin sıkınto yaptığını bulabiliyoruz
3 hafta dedi bize drCanim benim bebegimin de kakasi bikac gündür mukuslu.
Bugün yumurtayi kestim.ne zamana kadar yumurta yememeliyim.yani alerjen olup olmadigini anlamak icin.
Canim tamamen yememelisin bir kere bile yesen olmaz diyetini bozma dr gidecekseniz ben arada bir hafta bozdum ne olacak diye dr keske bozmasaydin dedi isimiz daha kolay olurdu dediYok bi ara peynir ve yumurtayi birakmistim. Ac kaldim. Simdi her gun okula peynir ekmek goturuyorum. Yumurtayi sadece cts pzr pzt yiyorum. Diger gunler dersim erken. Haftasonu yumurta yeyince dikkat edeyim tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?