2018 Ekim Anneleri

Uyumuyoruz. Benimki kucakta uyumaya alisti. Ama kucagima aliyorum en fazla 2 dk sakin sonra ciyak ciyak. Yatiriyorum 2 dk sakin sonra yine aglama emzireyim diyorum gogsume degmeden ciyak ciyak. Oyuncak verdim simdi sakin biraz ama derdi ne anlamadim. Karnina masaj yaptim 2 kez osurdu ama bilmiyorum. Demir ilaci cerdim bugun onun da bi etkisi olabilir mi

Biraz uzun suruyor.
Bu ayda atak cok.
Atak dedigimiz sinirsel gelisimler.
Kahkahalar cogaliyor,cigliklar artiyor,dönmeler basliyor.
Yani isleri zor bu kadar zorlanmalari normal :)
Duzelecektie ya da yeni duzenler gelecektir.
Tesekkur ederim ama agliyo suan. Gece gece oyuncakla oynuyoruz aglamasin diye. Napicam bilmiyorum. Yatiriyorum biraz sakin ama sonra agliyo kucagima aliyorum agliyo yuzustu ceviriyorum biraz oyalaniyi aglamaya basliyo. Gozleri sisti kipkirmizi. Uykusu var ama uyumuyo. Napicagimi sasirdim.. Yardimm

Agladiginda boynumu ve yanagimi emme bizimkinde de var bir suredir. Asidan once basladi. Cok uykusu olup aglarken yapiyor. Sadece bana yapiyor bunu. Baskasi alinca yapmiyor. Cok ilginc degil mi? Kokuyu taniyip emmek istiyor diye dusunuyorum.

Evet yaa :) baska kucaktaysada öne dogru egilip bagiriyor beni gordukce.Alinca tam dedigin gb :)
Cok tatlilar ya❤

Bi baska sekilde uyuyor.Bi baska sekilde.
Bazen sevdigi sey bazen belki de denemedigimiz :)
Bugun anakucaginda uyudu.Tekrar denedim bi aglamak tutturdu :)
Hala bunlar ne ki demekten alamiyorum kendimi,garip bi kabullenis var :))))))
Oyy cok bebeksin diye severken buluyorum kendimo yogurup yogurup :)))))))

Cok agliyo ve sakinlestiremiyiruz atesinide cikaricak. Anakucagini denicem simdi allahim sabir ve yardim lütfen. Ses kaydi atsam iciniz gider

Tesekkur ederim desteginiz icin. Hem diş hem aşı hem 4 aylik olmasi bu gece patlak verdi. Yavrum neler cekti kim bilir.. Yok yani saatlerdir agliyo napicagimi bilemedim. Besigi denedigim icin puset aklima gelmedi.. Ama siz soyleyince bi deniyim dedim. Yorgunluktan gozleri gidiyodu zaten pusete yatirdigim gibi daldı. Davul calsa uyanmaz herhalde.. Cok sagolun..

Son düzenleme:
Kan damlası da etkiliyor olabilir, bence değiştirin kızlar. Sağlık ocağının verdiği damla yerine plojovic başka bir damla önermişti, onu deneyin mesela. Koca insanlarız, demir ilacı sindirim sistemimi zorluyor benim mesela. İlacı değiştirince rahat ettiğimi bilirim. İnşallah en hafif şekilde atlatırsınız hepiniz. Biz daha küçüğüz, gözüm korkuyor siz anlattıkça :/

Ya aşılar mahvediyo malesef.. Bide disleri patliyo sanirim tomurcuklaniyo. Onunda etkisi var. Bide 4 aylık oluşu.. Oyy oy bu gece yaşlandim. Damlanin adi ne acaba. Bize saglik ocaginda bi damla yazdilar ama eczanede yoktu. Eczacida ferrum verdi devlet esdeger goruyo gonul rahatligiyla kullan dedi. Onu aldim bende. Acaba plojovic in damlasi hangisi

Aksam kan damlasi verdim. Gece kakasinda kucuk kan noktalari vardi. Daha once hic olmamisti. Ondandir degil mi?
Cts doktora gidene kadar bir sey olur mu? Ne yapsam?
Canim ondandir
Cunku biz alerji icin gittigimde dr damlaya baslayayim mi diye sordum 3 hafta bekle dedi kakasina kirmizilik gecer bizi yaniltir dedi

Besinlerin cocuga gecmesi 2 gunu buluyor genelde daha geriye bakin

Hatırlayamadım canım, kendisi görünce yazacaktır. Aşılar benim de gözümü korkutur. Allah güç kuvvet versin minik bünyelere ❤ herşey onların sağlığı için

Kızlar benim bebegimin de kakasi mukuslu.
Hatta dün baya vardi.bugün yumurtayi keseyim bakalim düzelecek mi.yavrum son 10 gündür hic kilo almamis.ve huzursuzdu.
Bununla ilgili olabilir mi?
Sut urunu yumurta ve kuruyemis 3 hafta tuketme canim sonra durumuna bak zamanla mukus geciyorsa ve kaka rengi normalse sari olmasi gerekiyor alerjidir dikkat edersin dr bizi boyle kontrol ediyor

Kizimda bu ay almadi gibi mama yazarlar diye tahmin ediyorum sut yumurta ve kuruyemis dr bize bunlari biraktirdi ki ben xaten yemiyordum

Kesinlikle oyle bende kendim icin arastirdim keci peyniri yaptiracaktim olmaz dedi dr

Yok bi ara peynir ve yumurtayi birakmistim. Ac kaldim. Simdi her gun okula peynir ekmek goturuyorum. Yumurtayi sadece cts pzr pzt yiyorum. Diger gunler dersim erken. Haftasonu yumurta yeyince dikkat edeyim tekrar.
Canim tamamen yememelisin bir kere bile yesen olmaz diyetini bozma dr gidecekseniz ben arada bir hafta bozdum ne olacak diye dr keske bozmasaydin dedi isimiz daha kolay olurdu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…