Benimki de bugun ayni. Ben demir ilacina bagliyorum.Uyumuyoruz. Benimki kucakta uyumaya alisti. Ama kucagima aliyorum en fazla 2 dk sakin sonra ciyak ciyak. Yatiriyorum 2 dk sakin sonra yine aglama emzireyim diyorum gogsume degmeden ciyak ciyak. Oyuncak verdim simdi sakin biraz ama derdi ne anlamadim. Karnina masaj yaptim 2 kez osurdu ama bilmiyorum. Demir ilaci cerdim bugun onun da bi etkisi olabilir mi
Bugun vermiycem yarin da doktora gidince sorcam canim.Kan damlası da etkiliyor olabilir, bence değiştirin kızlar. Sağlık ocağının verdiği damla yerineplojovic başka bir damla önermişti, onu deneyin mesela. Koca insanlarız, demir ilacı sindirim sistemimi zorluyor benim mesela. İlacı değiştirince rahat ettiğimi bilirim. İnşallah en hafif şekilde atlatırsınız hepiniz. Biz daha küçüğüz, gözüm korkuyor siz anlattıkça :/
Bugun vermiycem canim. Gece uyku uyumadim. Simdi de 1 saat vaktim olmasina ragmen uyuyamiyorum. Sut sagayim bari. Yarin doktora gitcez. Ona sorcam. Kabiz oldu yavrum. Ikina ikina agladi hep.Canim ondandir
Cunku biz alerji icin gittigimde dr damlaya baslayayim mi diye sordum 3 hafta bekle dedi kakasina kirmizilik gecer bizi yaniltir dedi
Yok canim zaten mukus gecti artik. Diyeti bozdugum halde gecti. Zaten doktor da prebiyotik verip hemen alerji demiyoruz dedi. Ben kendi kafamdan yemiyordum. Sadece bu aralar yumurta yiyemedim. Ama 3 hafta degil. 3 gun. Yumurtanin etkisinden degildir o zaman.Canim tamamen yememelisin bir kere bile yesen olmaz diyetini bozma dr gidecekseniz ben arada bir hafta bozdum ne olacak diye dr keske bozmasaydin dedi isimiz daha kolay olurdu dedi
Eveet hersey onlar icinnnn. Bekliyyorum o zaman yazar insallahHatırlayamadım canım, kendisi görünce yazacaktır. Aşılar benim de gözümü korkutur. Allah güç kuvvet versin minik bünyelere ❤ herşey onların sağlığı için
Oda olabilir ama apicaz vermicez mi :/Benimki de bugun ayni. Ben demir ilacina bagliyorum.
Bugun vermiycem. Yarin doktora sorcam. Nihayet az once kaka yapti. Kokudan bayilcam nerdeyse.Oda olabilir ama apicaz vermicez mi :/
4 ay degil mi sizinde?
O zaman sadece haftadan olabilir.
Gercekten hizli bi degisim bu ay.
purferro olmasi lazimEveet hersey onlar icinnnn. Bekliyyorum o zaman yazar insallah
Tesekkur ederim desteginiz icin. Hem diş hem aşı hem 4 aylik olmasi bu gece patlak verdi. Yavrum neler cekti kim bilir.. Yok yani saatlerdir agliyo napicagimi bilemedim. Besigi denedigim icin puset aklima gelmedi.. Ama siz soyleyince bi deniyim dedim. Yorgunluktan gozleri gidiyodu zaten pusete yatirdigim gibi daldı. Davul calsa uyanmaz herhalde.. Cok sagolun..Eki Görüntüle 2233685
Kan damlası da etkiliyor olabilir, bence değiştirin kızlar. Sağlık ocağının verdiği damla yerineplojovic başka bir damla önermişti, onu deneyin mesela. Koca insanlarız, demir ilacı sindirim sistemimi zorluyor benim mesela. İlacı değiştirince rahat ettiğimi bilirim. İnşallah en hafif şekilde atlatırsınız hepiniz. Biz daha küçüğüz, gözüm korkuyor siz anlattıkça :/
Eveet hersey onlar icinnnn. Bekliyyorum o zaman yazar insallah
Evet canim 4 ay 5 gun oldu ve hakikaten yeni guncellemeler geldi gun icinde farkediyorum :))
Bugun vermiycem. Yarin doktora sorcam. Nihayet az once kaka yapti. Kokudan bayilcam nerdeyse.
Ogure ogure degistirdim cocugun altini.Cidden demir ilaciyla kaka fena
Bende vermesem mi? Bu sabah sictik sukurBugun vermiycem. Yarin doktora sorcam. Nihayet az once kaka yapti. Kokudan bayilcam nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?