2018 Ekim Anneleri

Benimki de bugun ayni. Ben demir ilacina bagliyorum.

Bugun vermiycem yarin da doktora gidince sorcam canim.
Bu arada ben kendim de kabiz gibi olmusum bugun. Kabiz yapacak bir sey de yemedim. Belki de benden gecti cocuga.

Canim ondandir
Cunku biz alerji icin gittigimde dr damlaya baslayayim mi diye sordum 3 hafta bekle dedi kakasina kirmizilik gecer bizi yaniltir dedi
Bugun vermiycem canim. Gece uyku uyumadim. Simdi de 1 saat vaktim olmasina ragmen uyuyamiyorum. Sut sagayim bari. Yarin doktora gitcez. Ona sorcam. Kabiz oldu yavrum. Ikina ikina agladi hep.

Canim tamamen yememelisin bir kere bile yesen olmaz diyetini bozma dr gidecekseniz ben arada bir hafta bozdum ne olacak diye dr keske bozmasaydin dedi isimiz daha kolay olurdu dedi
Yok canim zaten mukus gecti artik. Diyeti bozdugum halde gecti. Zaten doktor da prebiyotik verip hemen alerji demiyoruz dedi. Ben kendi kafamdan yemiyordum. Sadece bu aralar yumurta yiyemedim. Ama 3 hafta degil. 3 gun. Yumurtanin etkisinden degildir o zaman.

Ahh kuzucuk :)inan bizimkide ayni.
Bide ipin ucunu kacirinca uyuyamayinca bu seferde yorgunluk biniyor daha sarpasariyor.
Ama cidden bu ay daha da bi bambaska guzel❤

Beni bile cok etkiliyor cidden.
Bide kansizlikla cok ugrastim hep hayatim boyunca bi ilac digerleri gb eksi etki yapmadi.
Kan ilaci genelde degistiriliyor iyi gelmezse dedigin gb

Ama bu 4 ay bitince olanlar cok standart.Zaten hepimiz ayni seyden bahsediyoruz.Cok hizli bi gelisim var bu ay.Gececek :) Guzellesecek :)

Şimdi ben alerjen bir şey yemedim ama kaka yine böyle oldu mukus daha fazla kaka tahlili mi yaptırsam bu illa allerji var demek ki alerji var o belli yüzünden de başka bir şey daha mı var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…