- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
SagolunnAhh kuzucuk :)inan bizimkide ayni.
Bide ipin ucunu kacirinca uyuyamayinca bu seferde yorgunluk biniyor daha sarpasariyor.
Ama cidden bu ay daha da bi bambaska guzel❤
Öyle de düşündüm aslında.öğrenecekkeri arttıkça düzenler bozuluyor sağlıklı büyüsünler inşallah.Kahkahalar arttı gerçekten de :) üzerini değişirken gıdıklanıyor basıyor kahkahayı :) dönme değil de yastıktan yan yan gidip inme var bizde.sırt üstüyken dönmüyor da yüz üstüyken Dönüyor ilk aydan beriCok normal desem :)
Bebeklikten cikis.
Iste simdi asıl ciktilar meydana :)
Duzelecektir.
Yeni duzenler gelecektir.
Bu ayda cok atak var ve cok sey birden geliyor.Yani kahkahalar cigliklar dönme vb buyuk gelisimler
Sadece buyuyorlar❤
Dis vs bizde de ayni.Elini agzina sokmaktan ziyade saga sola kasiyor hirsla.Dis donemi hepsinde degisebilir ama cikmadan once tomurcuklanma damakta kasinti yaparmis zaman olsada.
Kızlar bu mukus bu kadar ciddi bir şey mi ya benim cocugumda da var nerdeyse hep vardı iki üç doktora sordum olur normal dediler her seferinde ben anlamadım bu durumuAynen canim.arac yok.aktarma otobüs dolmuş sonra taksi olunca esya tasimak cok zor.
Kiyafet bez islak mendil bile 1 bavul olur.
Birer bavuk da esimle bana.3 bavul oldu.
Benim çantam ile bebek arabasi da var.bide esimin sirt cantasi ve laptop.
Bide kucagımızda minnoş...
Ay yazarken bile daral geldi.üstüne sicak ve ter
Bence de mukustan canim ya.bende bugün yemedim.bikac gün yemiyim de bakayim.zaten sevmiyorum
Bizim kakafa donem donem degisti bazen yesil bazen mukus 2 kere kanlı.. Hep normal dediler. Kanliyada tahlil yaptilar temiz dedilerKızlar bu mukus bu kadar ciddi bir şey mi ya benim cocugumda da var nerdeyse hep vardı iki üç doktora sordum olur normal dediler her seferinde ben anlamadım bu durumubaşka birine daha gideyim mi ki?
Benim oglum dogdugundan beri tutuyo emzik. Ama atiyo bazen. Gecede emziksiz uyumaz uyuyunca atiyo emzigi. Biz gece 10da emer uyurduk. 1de emmek icini kalkar sabah 6-7ye kadar uyurduk. Sonnra 9-10 gibi tamamen uyanirdik. Gece uykumuz cok guzeldi. Aşı ve 4 aylık olmasi bozmaz insallah bu duzeniGecemiz yine 2 saatte bir ucan tekmelerle şendi :) ben her hareketlendiginde alip emziriyordum ve sanirim bu da gaz yapiyordu dun gece 10 da koyduk besigine 12 gibi yine baktim ayaklar inip kalkiyo ama goz kapali aldim yanima yuzustu yatirdim baya sakinledi acikcasi hem korktum hemde hic degilse biraz sakinlesin dedim ama yuzustu artik kafalar kalkiyor kendilerini kurtarabilirler diye dusundum gunduz cok yapiyorum cunku oyun halisina yuzustu yatiriyorum hosunada gidiyor oynuyor o sekilde nolcak boyle bilmiyorum geceler saftimiz kayik geciyor kehribar almistik bugun taktim bakalim ha bide benim kiz gece emzik verince aliyo gunduz almiyo dun kiprasirken dur dedim deneyelim bi verdim aldi dalinca atti
Benim oglum dogdugundan beri tutuyo emzik. Ama atiyo bazen. Gecede emziksiz uyumaz uyuyunca atiyo emzigi. Biz gece 10da emer uyurduk. 1de emmek icini kalkar sabah 6-7ye kadar uyurduk. Sonnra 9-10 gibi tamamen uyanirdik. Gece uykumuz cok guzeldi. Aşı ve 4 aylık olmasi bozmaz insallah bu duzeni
Yani cok umutlanma senin duzende bozulcak diyosunAhh ahh masallah canim bizim rutinde her aksam banyo sakin los ortamda muzikli oyun arkadasi esliginde emme ve uyku. Gece 3 te tekrar emme, sabah 6 da emme ve 9 da kalkisti. Ne zaman 4 aylik olduk dengemiz sasti gece 2 saatte bir kalmiyor ama aciktigindan degil dun mesela gece 1 kez emzirdim onun haricinde kalkmalarinda sakinlestirip tekrar yatirdim
Beni bile cok etkiliyor cidden.
Bide kansizlikla cok ugrastim hep hayatim boyunca bi ilac digerleri gb eksi etki yapmadi.
Kan ilaci genelde degistiriliyor iyi gelmezse dedigin gb
Ama bu 4 ay bitince olanlar cok standart.Zaten hepimiz ayni seyden bahsediyoruz.Cok hizli bi gelisim var bu ay.Gececek :) Guzellesecek :)
Yani cok umutlanma senin duzende bozulcak diyosunbende sukrediyodum o uykuya :) bakalim su hircinligi atsin bizi ne bekliyo
Bizde 4 aylık olduk iste dun gece 3 bucuga kadar ayaktaydık. Ama aşı da oldu onunda etkisi var. Dislerde başladı bide kan damlası. Hepsi bi gecede patlak verdi. Cok agladi uykusu var gozler kapaniyo ama o kadar ağladı ki atesi cikicak diye korktum. Iste pusette bayildi kaldı en son. Umarim boyle devam etmezİnsallah sizi ve 4. Ayi bekleyen herkesi teget gecer diyeyim kuzum :)
Evet evet bende merak ediyorum. Gecince guzellesince ödül neeHarika haftalar uygulamasini indirdim ay sonuna kadar ataklar bu sekil. Peki ne olacak bu ay bitince bi duzen bi sakinlik bi bisey olucak mi ödül ne:)))
Süpürge sesi gerçekten işe yarıyor ancak ben bir iki defa yAptım zararının olacağını bildiğim için alternatif buldum yerine dualı ninniler 2 var onu denememizi tavsiye ederim huysuzlanınca açıyorum dinliyor uykusu geliyor karnı aç memeyi almıyo hop açıyorum iyi geliyor. Geçen gün misafirim vardı bu süpürge olayına geldi konu dediki benim komşum çocuk o sesle duruyo diye açmış meğer çocuk korkudan susuyormuş şimdi konuşamıyor otistik oldu demişDunden beri o sakinlestiremedigim anlarda da uygulamadan supurge sesi aciyorum biraz ise yariyor biliyorum artik yararindan cok zarari var ama su bikac gun hic degilse kullansam bir sey olmaz umarim cunku cok hircin oluyor kucaktada ayni sekilde
Kimine bir ay sonra baslayin demisler. Ne zaman doktora gideceksiniz?Bende vermesem mi? Bu sabah sictik sukur
Aslinda bu ay gittik. Aşı olmaya gittigimizde saglik ocaginda basladilar kan damlasini. 5 aylikken normalde kontrolümüzKimine bir ay sonra baslayin demisler. Ne zaman doktora gideceksiniz?
Ben hem kendi doktorumuza hem onstagramda takip ettigim bi doktora sordum yok oyle bir sey kullanin dediler. Dalinca kapatiyorum zaten.Dunden beri o sakinlestiremedigim anlarda da uygulamadan supurge sesi aciyorum biraz ise yariyor biliyorum artik yararindan cok zarari var ama su bikac gun hic degilse kullansam bir sey olmaz umarim cunku cok hircin oluyor kucaktada ayni sekilde
Doktorunuz kan damlasi baslayin demediyse birakin bence. Bazi doktorlar 5. Ay bitince baslatiyormus. Kimi tahlil yapmadan baslatmiyormus.Aslinda bu ay gittik. Aşı olmaya gittigimizde saglik ocaginda basladilar kan damlasini. 5 aylikken normalde kontrolümüz
Aynen ben de bugünlerde fön sesi açar oldum netten.Açtığım an sakinleşip dalıyor kurtarıcım oluyor keşke zarar-ı olmasaDunden beri o sakinlestiremedigim anlarda da uygulamadan supurge sesi aciyorum biraz ise yariyor biliyorum artik yararindan cok zarari var ama su bikac gun hic degilse kullansam bir sey olmaz umarim cunku cok hircin oluyor kucaktada ayni sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?