Otizm genetik bir rahatsızlık amaSüpürge sesi gerçekten işe yarıyor ancak ben bir iki defa yAptım zararının olacağını bildiğim için alternatif buldum yerine dualı ninniler 2 var onu denememizi tavsiye ederim huysuzlanınca açıyorum dinliyor uykusu geliyor karnı aç memeyi almıyo hop açıyorum iyi geliyor. Geçen gün misafirim vardı bu süpürge olayına geldi konu dediki benim komşum çocuk o sesle duruyo diye açmış meğer çocuk korkudan susuyormuş şimdi konuşamıyor otistik oldu demiş
Aynen bir de bizde şöyle oluyo.Eşimdeyken bazen durduk yere var gücüyle ağlıyor kolunun üzerine ters yatırıp kulağına şşşşş diye fısılda diyorum o fısıldayınca susmuyor ben Alıp fısıldayınca susuyo garip :) bizde bizden başka kimse olmadığı için 3.4. Kişilerde durum nasıl olur bilemiyorumAgladiginda boynumu ve yanagimi emme bizimkinde de var bir suredir. Asidan once basladi. Cok uykusu olup aglarken yapiyor. Sadece bana yapiyor bunu. Baskasi alinca yapmiyor. Cok ilginc degil mi? Kokuyu taniyip emmek istiyor diye dusunuyorum.
Sen Türkiye ye mi geldin canımBugun asi olmaya gitmistik ne guzel. Ama takvim olarak yurtdisiyla farkliymis. Duzenleme yapacaklarmis. Pstesi gidicem artik mecbur. Ayy ne guzel bitecekti. Canim sikildi baya. Bide butun islemlee icinde biri gicikti. Yok dr bile kabul etmez hepsi birbirne girmis diye laf etti. Sanki bi dogruyu sen biliyon ya. Ee napiyim diyorum. Gecen sene sikinti cikarip yapmamislardi. Ama artik kaliciyim. Neyseki bi suru iyiler icinde onu gormezden gelecegm artik
Tesekkur ederim vermiyorum o zaman ben damlayı. Doktora sorarımDoktorunuz kan damlasi baslayin demediyse birakin bence. Bazi doktorlar 5. Ay bitince baslatiyormus. Kimi tahlil yapmadan baslatmiyormus.
bizde bazen kp, eşi (kv öldü bu 2. eşi) gorumce, kocasi ve 2 cocuklari geliyorlar .2 de biz 8 kisi arti bebek oluyoruz.once bi bakiyor herkese.5-10 dk sonra aglamaya basliyor kimsenin kucaginda susmuyor.ben alip yatak odasina goturuyorum.biraz sakinlesince cikiyoruz.iki seviyorlar.sonra zaten saat 9a geliyo.uykusu geldi diyip yatak odasina geciyoruz. :) ben bile sevmem ki kalabaligi cocugum nasil sevsin :)Aynen bir de bizde şöyle oluyo.Eşimdeyken bazen durduk yere var gücüyle ağlıyor kolunun üzerine ters yatırıp kulağına şşşşş diye fısılda diyorum o fısıldayınca susmuyor ben Alıp fısıldayınca susuyo garip :) bizde bizden başka kimse olmadığı için 3.4. Kişilerde durum nasıl olur bilemiyorum
gecmis olsun ins. bizim de kan damlasina basladigimizdan beri gunde 4 kere filan kaka yapan cocuk 5-6 kere yapar oldu.anlamadim herkesin kakalar azaliyo bizde artiyo.Merhaba kızlar bizde dün gece 4 aylık olduk ve bunu gayet gürültülü ve patırtılı bir şekilde kutladık oğlum ilk defa dün gece bu kadar çaresiz bir şekilde ağladı,dün de kontrolümüz vardı gelişimi şu ana kadar olanın en iyi ayı oldu oğlum 1 kg almış deyip dr bize teşekkür etti güzel bakmışsınız diye:) kan damlası sidefer verdi de n akşam ilk defa verdim ve çok kötü birkaç saat yaşadık çaresizce ağladı yavrum bende onunla ağladım gece ağlamaktan yoruldu 2 buçukta pes etti uyudu kucağımda ve hala kakasını yapmadı bende damlaya bağlıyorum bu olanları ve ne yapacağımı bilmiyorum bu gece aynı şeyleri mi yaşayacağız
Evet 2 ay oldu. Yazmistim ama gormedn demekki:)Sen Türkiye ye mi geldin canım
Imkanin varsa git canim.Kızlar bu mukus bu kadar ciddi bir şey mi ya benim cocugumda da var nerdeyse hep vardı iki üç doktora sordum olur normal dediler her seferinde ben anlamadım bu durumubaşka birine daha gideyim mi ki?
Teşekkür ederim canım inşallah
Evet kaçırmışım hoşgeldin o zaman :)Evet 2 ay oldu. Yazmistim ama gormedn demekki:)
sizin bebek zaten 8 kilo civari degil miydi belki biraz duraklayip ortalamayi yakalayacaktir.Imkanin varsa git canim.
Benimki kilo almamaya basladi.bunun icin endise ediyorum.
8 kiloydu.100 gram da vermis.daha da vermesinden korkuyorum.ayda 500 gram almasi beklenirken 100 gram vermesi bana tuhaf geliyor.sizin bebek zaten 8 kilo civari degil miydi belki biraz duraklayip ortalamayi yakalayacaktir.
Damlanin cok etkisi var. Bana damlayi verirken saglik ocaginda kabiz gibi kaka yapmayabilir ama kivami kabiz gibi olmicak rengi degisir demislerdi ama ben bebegi bu kadar zorlicagini dusunmemistimMerhaba kızlar bizde dün gece 4 aylık olduk ve bunu gayet gürültülü ve patırtılı bir şekilde kutladık oğlum ilk defa dün gece bu kadar çaresiz bir şekilde ağladı,dün de kontrolümüz vardı gelişimi şu ana kadar olanın en iyi ayı oldu oğlum 1 kg almış deyip dr bize teşekkür etti güzel bakmışsınız diye:) kan damlası sidefer verdi de n akşam ilk defa verdim ve çok kötü birkaç saat yaşadık çaresizce ağladı yavrum bende onunla ağladım gece ağlamaktan yoruldu 2 buçukta pes etti uyudu kucağımda ve hala kakasını yapmadı bende damlaya bağlıyorum bu olanları ve ne yapacağımı bilmiyorum bu gece aynı şeyleri mi yaşayacağız
Aşı biz de dün yaptırdık ateşimiz yoktu sadece gece yatarken hafif sıcaklık vardı sabaha kalmamıştı gün içinde çok huzursuzluğu olmasa da gece çok uyanıp emmek istedi 45 dk-1 saat arasında kaldırdı beni de onun dışında bugün daha iyi görünüyor umarım sorunsuz atlarmışızdır ben de çok korkarak gittim ama buna şükür. Siz de çok gerilmeyin bence bebeklere duygularımız yansıyor sonuçta bu aşılar iyi yine 1 yaştan sonrakiler biraz daha sıkıntılı oluyor ateş vs konusunda. 4. Ay olmalarıyla birlikte de davranışları alışkanlıkları değişmeye başladı her zamankinden farklı davranmaya başlayabilir bebeğiniz bunun geçici bir süreç olduğunu zamanla elbette ki değişimlerin normal olduğunu kabullenirseniz üstesinden gelmeniz daha kolay olabilir. Daha diş çıkarmalarımız iki yaş sendromlarımız bizleri bekliyor:)Pazartesi aşımız var. Bugün tam 4 aylık olduk. Yazılanları okudukça korkmaya başladım. Kolay atlatırız inşallah. Bi de kehribar kolye kullanan var mı? Nette okuduğum yorumlar gerçek yorum mu bilemedim çok güzel yorumlar var ama emin olamadığım için size sormak istedim
Kontrole mi gittin? Ne dediler?8 kiloydu.100 gram da vermis.daha da vermesinden korkuyorum.ayda 500 gram almasi beklenirken 100 gram vermesi bana tuhaf geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?