2018 Ekim Anneleri

Birde iki ay önce kan vermiştik değerlerinde d vitamini ve Demir deposu yüksek çıkmıştı doktor Demir’i 6 ayda başlayalım dedi d vitamini de fazla olursa zehirlenme yapıyormuş ama bizim bıngıldağımız biraz geniş olduğu için kullanmakta zorundayız ikilemde kaldım

Kaka da kan bizde de görüldü kan aldılar dört tüp kaka testi yapıldı.. Kanlar iyi sıkıntı çıkmadı kaka da gizli kan çıktı doktor demir den dedi ama benim içime sinmedi. Uarın başka bir doktora daha götürcem

Besin alerjisi olsa başka bir belirti yok demirden diyor doktor değiştirmedi de demiri bakalım yarın ne diyecek diğer doktor

Çok geçmiş olsun benim oğluşumda da egzama vardı kafasında da konak locoderm ve zalain krem vermişti ikisini karıştır sür dedi Konak da egzamanın bir çeşidiymiş nette öle yazıyodu bende bir iki defa konaklarına sürdüm fayda etti yok gibi şimdi

Ben aldim, ilk birkac gun taktim gece yatarken cikardim unuttum sonra tak cikar dun cok huysuzdu o yuzden aklima geldi bugun taktim ama hemen 1 gunden birsey diyemem suan

Doktor bize egzama zaten besin alerjisi demek dedi diyet uygulamk gerekirse mamaya başlamak zorundayız takviye amaçlı dedi peki siz egzamayı sadece kremle nasıl atlattınız merak ettim belki bizede yarar diye soruyorum

Ayy kuzum nasıl yolmuş çok rahatsız ediyordur benim kızımda yüzünü yırtıyor resmen elini tutarsam ağlıyor linola krem yazmıştı dr nemlendirici şimdilik onu sürüyorum iki gündür kaşınmasını aldı sanırım

Canım bugün bizede linola krem önerdi alıp almamakta tereddütte kalmıştım fayda sağladıysa bende deneyeyim olmazda benimki de yüzünü başını hep yoluyor saçları kalmadı artık çok üzülüyorum ben diyeti açmıştım bir haftadır da diyeti tamamen bıraktım belki de ondan oldu valla çok yoruldum biri bitiyor biri başlıyor yavrum doğduğu günden beri acı çekiyor

Sağol canım benim doktora bir sorayım deneyeyim inşallah fayda sağlar

Ben durumu netleştirmek için alerji dr una randevu aldım istersen sende alerji uzmanına göster boş yere diyet yapıyor olabilirz ya da gerçekten diyet yapmamız gerekiyorsa uzman görüşü almış oluruz bize bir liste hazırlar yiyemediklerimize alternatif sunar gibi gibi .. Bir de kızaran yer kuruyup kabul oluyor o zaman çok kaşınıyor ben kremi almıştım ama kullanmıyordum dr da biliyorum en doğal yoldan halletmeye çalışıyorsun ama şuan kızına eziyet ediyorsun çok rahtsız eder onu lütfen nemlendir dedi 2 gündür sürüyorum kaşınması ve kabuklanma pul pul dökülme geçti hemen kendi yüzümede sürüyorum baya büyük zaten ..

Canım ben alerjisi olduğunu doğduğunda 9. günde anladım poposunda çok derin çatlak oluşmuştu ama doktorumuzu ikna edemedim 1. ayımızda başka doktora gittik kan tahlili yaptılar kanda alerji değeri yüksek dedi sonra bizi alerji doktoruna yönlendirdi tabi bu arada ben kendimce diyet yapıyordum alerji doktoru da bir sürü kan ve cilt testi yaptırdı sonuçlarda kanda alerji görünüyor ama cilt testinde yok dedi diyete devam ettim tam 3 ay diyet yaptım ama hiç düzelmedi 3 haftadır diyeti açtık bu haftada bıraktık bu arada gastroenterolojoye gittik böbrek mide usg yapıldı bişey çıkmadı ama bebeğim çok kötü huzursuz ıkınıyor ağlıyor uyumuyor kaşınıyor kızarıyor kaka yapamıyor valla çok yoruldum doktorlar bebek çok küçük alerji testi doğru cevap vermez diyor ama dünyanın tahlilini yaptılar omlarda bilmiyor birbirine atıyorlar

Evet testler doğru sonuç vermiyormuş o yüzden iyi bir doktor bulmamız lazım çocuğu yalandan delik deşik etmelerine gerek yok tahlil tahlil şuan bende süt ürünleri ve yumurtayı kestim ama hala kızarıklık kabarıklık kakada mukus var kiloda alamamış başka bir şeyede alerjisi var onu bulamıyorum ya da başka bir şeyi var alerji sanıyorum Allah yardımcımız olsun çok yorucu gerçekten

İnşallah allerji değildir canım ya da kötü bir şey yoktur
Ins canim kötü bisey degildir.
Ya en kötüsu de ne biliyormusun ben emzirmekte ısrar ettim.kv mama ver diye söylendi.
Simdi kilo alamadigini ve verdigini de duyarlarsa baslarlar dırdıra.bi yandan kv bi yandan onun sözünden cikmayan kp diger yandan herseye burnunu sokan kayinbirader.Bide her aradiginda çocugun karnini ac komayın ha diyor ya sinir oluyorum.
Sanki ben aç birakiyorum.

Biz anne değiliz zaten bilmiyoruz .. Hey Allahım ya uyuz oluyorum şöyle insanlara yok yere strese sokuyorlar insanı ya takma canım boşver mama gerekirse vereceğiz milletin demesiyle değil senin dediğin zaman ihtiyacı yoktu şimdi şu sebepten dolayı veriyorum dersin öyle bir şey olursa tabi

Kızlar bebegimin kakasinin resmini cektim.anlayaniniz varsa resim gönderim de bakin.
Buraya yüklemiyim.belki birinizin midesi bulanir
Sabah bende attım ama cvp gelmedi :) önceden midem bulanırdı başka çocuğun kusması ağzının salyası bile çok iğrenirdim zaten normaldede herşeye midem bulanır nasıl birşeysem artık :) ama şimdi bulanmıyor çocukla alakalı yani :)))

Ins gerek olmaz canim ya.cok uğrastim ben.ins gecer.tabi bütun bebeklerinki.
Insan alisiyor ama yine de her zaman her anımız uymaz.o an tiksinebiliriz.
Bende bakayim seninkine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…