2018 Ekim Anneleri

Ay canim ben anlamiyorum artik mukus ne kan ne kaka nasil olmali hic fikrim yok. Bizimkinin kakasi normal mi onu da bilmiyorum. Ondan cevap vermedim. Kusura bakma.

Takma şakın onları kafana anlamıyorlar çocuğumuz için biz de en iyisini istiyoruz bir şey olduğunda en çok üzülen zaten biziz şimdi psikolojini de bozarsın orada kalacağız napacağım diye sen doğru bildiğini yap yıpratma sakın

Ben aldim, ilk birkac gun taktim gece yatarken cikardim unuttum sonra tak cikar dun cok huysuzdu o yuzden aklima geldi bugun taktim ama hemen 1 gunden birsey diyemem suan
Amerikan pediyatri dernegi ve takip ettigim butun doktorlar takilmamasindan yana.

Kızlar bugün 09:00-20:00 arası 7 bez değiştirdim, hepsi de kakalı. Kızım 3 ay 1 haftalık. Bebeği küçük olanlar, sizde kaka düzeni ne durumda? G Gulcan23 senin bebiş de böyle mi?

Ay canim ben anlamiyorum artik mukus ne kan ne kaka nasil olmali hic fikrim yok. Bizimkinin kakasi normal mi onu da bilmiyorum. Ondan cevap vermedim. Kusura bakma.
Yok canım olur mu bilmiyorlar anlamında demiştim valla bende karmakarışık oldum inşallah bu doktorla netleşir herşeyde stresim sıkıntım biter ..

Faydasina yonelik hic bir bilimsel kanit olmadigini ve yutulma tehlikesi oldugunu soyluyorlar. Ozellikle 1 yas altina hic bir taki takilmamasini eger takilacaksa bebegin yanindan hic ayrilmamak gerektigini soylemisler. Illa takmak istiyorsaniz kisa sureli yalniz biraktiginizda bile cikarin diyor.

Bizim sadece o gece bir kere fazla uyandi bi de ertesi gun uyku zamanlari ve gece her kalktiginda agladi. Onda da kan damlasindan supheleniyorum ya. Asidan mi bilmiyorum. Bugun damlayi vermedim. Hem gunduz guzel uyudu hem aksam uykusuna cok az aglayip yatti. Memede uyumazsa aksam uykusu illa aglamali oluyor.

Kızlar bugün 09:00-20:00 arası 7 bez değiştirdim, hepsi de kakalı. Kızım 3 ay 1 haftalık. Bebeği küçük olanlar, sizde kaka düzeni ne durumda? G Gulcan23 senin bebiş de böyle mi?

Benimki 3 ay 1 günlük gün aşırı yapıyor canim bizim de gaz sorunumuz çıktı yeniden tüm ğün karnı ğurulduyor sabaha kadar kıvranıyor belki Gazi olduğundan geç yapıyordur çünkü bi yapıyor her yer batıyor birikmiş oluyor ama az yapması da sık yapması da normal diye biliyorum anne sütü alan bebeklerde kakası normalse sorun yoktur bence

Bugun bizimki normaldi canim ama kehribardan mi yoksa asi huysuzlugumu gecti anlmadim.
Nilsibel esasinda haklilar yutma bogulma Allah korusun ama dogumdan beri takanlari bile goruyorum surekli degil ara ara takayim olmadi cunku inaniyorum kehribara acikcasi canli orneklerinide gordum cunku Allah hepimizin evlatlarini korusun

Canim elimizde olmadan takiyoruz iste.
Konu cocuk olunca ortak bisey gibi herkes burnunu sokuyor.

Canim soruna ben cvp verim.ayni seyi yasadik.1 gün boyunca 8 kere yapmisti.her emzirdigimde yapti.besbelli ishal olmustu.
O ara soya yağli bi hap iciyordum..ertesi gün icmeyince düzeldi.
Degisik bisey yediysen yada bi hap filan ictiysen o dokunmustur.bende cok korkmustum.
Ins seninki de gecer.

Carsamba asi olduk dun kan damlasi verdim. Bugun vermedim ama cok agliyo napicam bilmiyorum

Carsamba asi olduk kan damlasini 1 kere verdim. Bugun vermedim napcam bilmiyorum cok agliyo

Karin gurultusu icin gaz mi dediler. Reflumuz var. Onu ogrendigimizden beri karnı gurul gurul. Bide bu siralar kakasini yapsada sakinlestiremiyoruz. Yakinlarda aşı oldu. Kan damlasini verdim ama bi derdi var ve cozemiyorum. Napicam bilmiyorumm. Yarin sabah ozele gidicez sanirim hastaneye

Bu refluden dolayi bebekte öksürük varmi acaba? Benim kizim 2 gündür öksürüyor.. dün doktora götürdüm birseyi yok reflüden dolayi dedi.. hiç içime sinmedi.. sanki balgam varmis gibi bi öksürük.. bugünde burnu akmaya başladi zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…