2018 Ekim Anneleri

Canim konusmanizi bölüyorum ama bildigimi söyliyim dedim.emzirdikten sonra hemen gazini cikarmiyorum ben.yoksa kusuyor.hemen kaldirmamak lazim.
Saglik ocagindaki doktor söylemisti.
Benim oglumun cigeri sıkışıyo cikarmazsam. Cok zor seyler atlattik hastanede yattik doktor gazini cikar her emmeden sonra dedi ama hemen kelimesini kullanmadı. Bende doktora sorarim tesekkur ederim.

Biz bronsitten yattik neler cektik 5 gun anlatamam. Saturasyonu dustu 36 saat oksijen maskesiyleydik. Ama burun akintimiz yoktu. Ama her bebek farklidir yanlis yonlendirmek istemem
Bronşit değil zaten canım bronşiolit oluştukları yerler ve belirtiler farklıdır daha iki ay önce yaşadık bir hafta nebulizatörle ilaç verdik.

Ah bu kayinvalidelerin mama aşkı yok mu? Bence istiyorlar ki çocuk bize muhtaç olmasın

Kilo alımı normal miydi peki yani ben diyete başladım çocuğun kilo alımı durdu sadece yüzünde kızarıklık var kakada mukuslu bazen sarı bazen yeşil onun dışında huzursuzluk uykusuzluk falan yok kan da yok ooff ya valla bu mesele çok canımı sıkıyor aşırı kafama takıyorum durup durup ağlıyorum çocuğumu severken bile ağlıyorum bi ara burda konuşup rahatlıyorum sonra yine deli gibi bir şeyler arıyorum nette ne yapabilirim neden kilo almadı ya hiç almazsa öyle mi böyle mi

Kızlar bugün 09:00-20:00 arası 7 bez değiştirdim, hepsi de kakalı. Kızım 3 ay 1 haftalık. Bebeği küçük olanlar, sizde kaka düzeni ne durumda? @Gulcan23 senin bebiş de böyle mi?

Aşı oldu mu bu ay?
Bizim o zamanlarda degisiyordu gun gun bazen 2 gunde 1 di.Ama artik 2.3.kaka bile nadir :)

Ah bu kayinvalidelerin mama aşkı yok mu? Bence istiyorlar ki çocuk bize muhtaç olmasın
Ya ben çocuğumu 6 yıl sonra zorla bulmuşum bırakmadılar ki kucağıma alayım aman alışır aman alışır görümce başımda diliyor çocuk emiyor daha meme ağzından çıkar çıkmaz ver ben alayım kaynana göğsümden çocuğu çeker alır ver kucağına alma diye sinirlerim çok yıprandı aklıma geldikçe çıldırıyorum bir türlü toparlanamıyorum .. Çocuğın yüzü kızardı onu bile ben yapmışım neymiş efendim çocuğu onu kullanma bunu kullan diye diye hassaslaştırmışım bi de bunlar eğitimci okulda müdür cahil insan gibi herşeyi yaptılar saçma sapan yok sütüm var deme kesilir yok güle güle deme sakın onu yapma bunu yapma amaaannn doldurdular beni bu akşam yine 2 dkkada

Aşı oldu mu bu ay?
Bizim o zamanlarda degisiyordu gun gun bazen 2 gunde 1 di.Ama artik 2.3.kaka bile nadir :)
Benim oglum mu cok kaka yapiyo ya benimki hep her bezi kakaliydi. Hatta bi sure yapmasa huzursuzlanir masaj yaparim karnina yapar rahatlar surekli 5-6 bez degistiririm ben kakalı

İnşallah gaz için bir çözüm bulursun canım. Probiyotik vermez mi Dr acaba? Yazık kıyamıyorum ben kuzular kıvranırken içim parçalanıyor :/ evet kaka normal şu aralar. Rengi de kıvamı da nizami şükür, sadece çok sık yapıyor. Saat 22:00'de 8.kakayı da yaptı. Aşırı huysuz bugün. Gündüz uykuya dalmakta zorlandı, salyası çok akıyor. Dişler zorluyor sanırım şimdiden. Parmağımı ısırıyor yakalayınca. Bir haftadır emerken de ısırıyor. Saatlerdir gezindikten sonra uykuya yatırdım nihayet. Bakalım ne kadar uyuyacak

seni çok iyi anlıyorum aynı olayı yaşadım bebeğim ikinci ay hiç kilo almamıştı ebe dedi belki sütün azdır sağdık süt var çocuk belki ememiyordur memeye taktık güzel emiyor ebe de şaşırdı dedi 15gün sonra gel bakalım kv ordaydı dedi mama verelim ebede dr da olmaz o zaman anneyi almaz dedi tersledi o 15gün 15 yıl gibi bitmedi kv her gün geliyo bu çocuk aç ondan uyumuyo bu çocuk aç sen ne dersen de bu çocuk aç sen sütüm var de deyip durdu bişe demedim yA sabır dedim normalde de her gün gelir bebek olduktan sonrA ben uyurdum o bebeği uyuturdu neyse o 15 gün bitti kontrole gittik ve 500 gr almış o gün bugündür daha çocuk aç demiyor benim göğüsler tıkanmıştı onara antibiyotik tedavisi görüyordum ben ona bağladım kilo alamamasını senindd sürekli tıkanıyor yA göğsün belki ondan olmuş olabilir bir de ayına göre normal de de kilosu iyiydi yanlış hatırlamıyorsam söylenenlere he de geç kendi bildiğine devam et

İşte birini duymasam birini duyuyorum bi kendime gelebilsem çok iyi olacak

Dün fındık kremalı bisküvi yedim, ondan mı acaba... Kakanın kıvamı normal, hatta koyu eskiye göre. İshal değil gibi. Uyutmadan önce 8.kakayı da yaptı. Gece de çıkarırım, muhtemelen yine kaka olur

Canim Allah yardimcin olsun.ins cok uzak bi yere tasinirsiniz onlardan.zor isin.ama sabretmek lazim.yoksa onlar sana gıcık verir durur.onlara bisey olmaz.sakin ol..

Benim oglumun cigeri sıkışıyo cikarmazsam. Cok zor seyler atlattik hastanede yattik doktor gazini cikar her emmeden sonra dedi ama hemen kelimesini kullanmadı. Bende doktora sorarim tesekkur ederim.
Rica ederim canim.cok gecmis olsun.
Ins bütü sıkıntılariniz gecer bian evvel.

Canim benim de bu konuda sıkıntım var ama ağlamiyorum.ağlanacak bisey değil.
Bi sakin ol.bebekler kilo alir da verir de.
Biz elimizden geleni yapiyoruz.vicdanim rahat.
Ben 2.ay 1700 grami nasil aldirdigimi söyliyim.
Bebek kucagimda emerken uyusa bile yatagina koymadim.yanaklrina dokunup uyandirarak emzirdim.sütün son kısmını alsin diye.ama kv bebek kucagimda gözünü kapatinca koy yatagina dedi.git bana yemek yap diyor.
Benim vicdanim rahat etmedi.
Güya çocugu düsünüyormus.ac kaliyormus mama vermeliymisim.
Kusura bakmasin kimse benden daha iyi bebegimi düsünemez.kimse de benden iyi bakamaz.
Sende öyle canim.bebegine en iyi sen bakarsin.
Bi toparlan kendine gel.bebegin duygularini hissediyor.ona hep gül...

Dün götürdüm hemen işte ama dinledi göğsünü bisey yok dedi reflü dedi.. daha doğrusu biz 2 gün önce yeni mamaya başladik.. mideye fazla geliyor alişama kadar olur dedi.. devam ederse tekrar göturücem .. takipteyim..

Benimkide bu çocuk aç diye basimi yiyince bi patladim ki görecektin.
Ins yine kilo almaya devam eder.
Bebegime sakince bakmak istiyorum.

Olabilir canim.
Bende azönce anladim.
Bimde satilan peripella varya 1 haftadir onu yiyorum kahvaltida.benimkide mukuslu kaka yapmaya basladi.ondan bence.arkasini okudum.
Alerjen olarak gluten yumurta susam ye fistigi filan varmis.
Yemicem bi daha.
Yarin düzelir seninki ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…