2018 Ekim Anneleri

benzerini yaşadım biraz önce normalde gece uykusuna emerken uyuyarak gecerdi eller kollar ite kaka emdi uyumadi yatagina biraktim 1 sn de gitti bisey mi oldu acaba diye durttum esimde diyo niye uyandiriyosun.

Allah islah etsin.
Cocugu istedikleri kadar kalin giydirmiyoruz diye sarilik olunca usumekten olur diyeni gordu bu gozler.

Ben hem sızdırma hem pişik yaşadım malesef miniese geçtim memnunum şimdilik

Bu hafta çok hızlı bi hafta oldu benim için v3 bundan sonra ayni hizla devam edicek sanirim. Gece yatmam 1 i geçiyor 5 te kalkip emzirip sut sagip 6 da geri yatıyorum 8 de kalkip emzirip hazırlanip ise gidiyorun. 12 bucukta tekrar eve gelip biseyler yiyip emzirip uyutup sut sagip 1.5 da tekrar ise gidiyorum 4 bucukta cikip eve geliyorum cok yorucu oluyo. Atlas da biberona eskisi kadar direnmiyo. Eve geldigimde annemin kucagindaydi beni gorunce gulmeye kollarini cirpmaya basladi buyuyolar gerçekten eline zorla tutturdugum şeyi uzattigimda kendi tutuyor. Daha henüz dönemiyor ama oyuncagina doğru kendini kaydira kaydira gidiyor hem çok komik hem cok tatlilar

Bana da okulda bebegin uykusu nasil diye soruyorlar. Gunduz hic uyumuyordu cok zorlandim vs diyorum. Ac demek ki diyorlar. Ne alaka ya ac olsa gece uyur mu. Yok diyorum o zaman gazi var diyorlar. Bir bebegin hic bir sorunu yoksa uyumayacagina inandiramadim. Sevmiyor iste ya hu. Bakinip gezinmeyi seviyor...

benim kayinpeder namaz kilmamama takti.rusvetle namaza baslatmak istiyor.telefon alayim namaza basla diyor.telefonu alayim da onunla bir araya geldigimiz zamanlarda mi kilsam napsam hey allahm akil fikir ver sen bu kp kv gorumce eltilere
Aman sen de ben bi namaz kilayim de git odana biraz otur kafani dinle.

Sleepyye ilk gectigimizde her sabah islak kalkiyorduk. Cozumu gece prima gunduz sleepy kullanarak cozdum. Ama dun sabah primadan da cikti. Bence sizdirmayan bez yok.

Canim neden 1de yatiyorsun?
Ben cocugun arkasindan hemen yatiyorum. Butun uykum o ilk uyku cunku. Bugun 8.30da uyudu. 9.15te yattim. Bi de guzel uyumusum. 11de esim kaldirdi cocuk agliyor emzir diye.

soğuk almistir dikkat et bizimki de öyle başladı 2 günde bronşite çevirdi buhar ver makinan varsa yada dr götür

Ben de şok'ta satılandan yedim bak şimdi düştü jeton.. mukus yok ama sadece çok sık kaka yaptı ve huzursuzdu

Ben prima'yı değiştirmek için Paddlers aldım. Bazen çok yapınca sızdı ama genelde iyi. Ben sevdim, fiyatı da makuldu. 4 numara 144 adet 89 TL. Bu fiyata göre gayet başarılı..

Bence de her bebek uykuyu sevmeyebilit biz büyüklerde de aynı durum yok mu

Gunaydinnnn, dun gece kizi uyutup 9 bucukta besigine koyduk. 11 bucukta uyancak nasilsa dedim kalktim baktim ses seda yok neyse birazdan hareketlenir derken uyumusum 2 de gozumu actim baktim hala ses seda yok saga sola donmus ustunu full acmis falan dedim hala acikmadi demek aciksa uyanir uyudum saat 4 te kalktim baktim hala ayni aldim emzirdim iki gogsude emdi bidaha uyudu hayret ettik dogumdan beri ilk defa bu kdr kesintisiz uyudu hayir bilsem bende 4 e kadar uyanmazdim ama bunye alismis 2 saatte bir uyandim :)

Bu arada ben birkac gundur su vermeye basladim şöyle dusundum ben sabah uyanir uyanmaz su icerim e benim kizda uyaninca hemen emmiyor aradan 2-3 saat geciyor o esnada 1-2 cay kasigi su veriyorum hosuna gidiyor gibi

Bu arada ben birkac gundur su vermeye basladim şöyle dusundum ben sabah uyanir uyanmaz su icerim e benim kizda uyaninca hemen emmiyor aradan 2-3 saat geciyor o esnada 1-2 cay kasigi su veriyorum hosuna gidiyor gibi
Anne sütü iciyosa gerek yok bence ama bi sor istersen doktoruna

Masallah daim olsun inşallah dün akşam benim oğlanda beni şaşırtı 10:30 uyudu 11:30 gibi yatağına koydum koyarken uyandı iki salladım uyudu 4 te uyandı sonrA 5 te 6da 7 de de günaydın olduk tamamen ilk defa o kadar uzun uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…