benzerini yaşadım biraz önce normalde gece uykusuna emerken uyuyarak gecerdi eller kollar ite kaka emdi uyumadi yatagina biraktim 1 sn de gitti bisey mi oldu acaba diye durttum esimde diyo niye uyandiriyosun.Evet ozellikle uyku bastirdikca ve normalde uyudugu sekilde uyumuyor mesela sanki cani yaniyor gb agliyor 2 dk sonra mesela anakucaginda uyumazdi normalde,patt diye uyuyor sanki aglayan o degildi cilginlar gb.
Ayaklarina basip belini kaldirip bide kollariyla ittiriyor kendini
Allah islah etsin.@Umudumbitmedi_ sana diyorum kendim kafama takıyorum beni sinir hastası yapacak bunlar ya ilk zaman sütüm ayağıma akıyordu uzun zamanda öyle aka aka gezdim bunu görerek kayınvalide kalktı çocuk doymuyor dedi git sen emzir o zaman dedim şimdide alerjiyi bile bile çocuk kilo almamış diye kalkmış diyo sütün yaramamış işte mama ver emzirme sen Ya sabır Allahım bunlar ne dese batıyor bana artık
Ben hem sızdırma hem pişik yaşadım malesef miniese geçtim memnunum şimdilikSleepy kullanan arkadaşlar bu bez aşırı sıZdırıyor ya her bezde yazık çocuğum tamamen soyunuyorhuggies kullandık primada yaşamadım ama bunda her bez aynı sorun sizler yaşadınızmı yaşadıysanı nasıl çözdünüz?
Nasıl muafelet olacaklarını şaşırmış durumdalar artık .. Allah bizede sabır versin ..Allah islah etsin.
Cocugu istedikleri kadar kalin giydirmiyoruz diye sarilik olunca usumekten olur diyeni gordu bu gozler.
Bana da okulda bebegin uykusu nasil diye soruyorlar. Gunduz hic uyumuyordu cok zorlandim vs diyorum. Ac demek ki diyorlar. Ne alaka ya ac olsa gece uyur mu. Yok diyorum o zaman gazi var diyorlar. Bir bebegin hic bir sorunu yoksa uyumayacagina inandiramadim. Sevmiyor iste ya hu. Bakinip gezinmeyi seviyor...seni çok iyi anlıyorum aynı olayı yaşadım bebeğim ikinci ay hiç kilo almamıştı ebe dedi belki sütün azdır sağdık süt var çocuk belki ememiyordur memeye taktık güzel emiyor ebe de şaşırdı dedi 15gün sonra gel bakalım kv ordaydı dedi mama verelim ebede dr da olmaz o zaman anneyi almaz dedi tersledi o 15gün 15 yıl gibi bitmedi kv her gün geliyo bu çocuk aç ondan uyumuyo bu çocuk aç sen ne dersen de bu çocuk aç sen sütüm var de deyip durdu bişe demedim yA sabır dedim normalde de her gün gelir bebek olduktan sonrA ben uyurdum o bebeği uyuturdu neyse o 15 gün bitti kontrole gittik ve 500 gr almış o gün bugündür daha çocuk aç demiyor benim göğüsler tıkanmıştı onara antibiyotik tedavisi görüyordum ben ona bağladım kilo alamamasını senindd sürekli tıkanıyor yA göğsün belki ondan olmuş olabilir bir de ayına göre normal de de kilosu iyiydi yanlış hatırlamıyorsam söylenenlere he de geç kendi bildiğine devam et
Aman sen de ben bi namaz kilayim de git odana biraz otur kafani dinle.benim kayinpeder namaz kilmamama takti.rusvetle namaza baslatmak istiyor.telefon alayim namaza basla diyor.telefonu alayim da onunla bir araya geldigimiz zamanlarda mi kilsam napsamhey allahm akil fikir ver sen bu kp kv gorumce eltilere
Sleepyye ilk gectigimizde her sabah islak kalkiyorduk. Cozumu gece prima gunduz sleepy kullanarak cozdum. Ama dun sabah primadan da cikti. Bence sizdirmayan bez yok.Sleepy kullanan arkadaşlar bu bez aşırı sıZdırıyor ya her bezde yazık çocuğum tamamen soyunuyorhuggies kullandık primada yaşamadım ama bunda her bez aynı sorun sizler yaşadınızmı yaşadıysanı nasıl çözdünüz?
Canim neden 1de yatiyorsun?Bu hafta çok hızlı bi hafta oldu benim için v3 bundan sonra ayni hizla devam edicek sanirim. Gece yatmam 1 i geçiyor 5 te kalkip emzirip sut sagip 6 da geri yatıyorum 8 de kalkip emzirip hazırlanip ise gidiyorun. 12 bucukta tekrar eve gelip biseyler yiyip emzirip uyutup sut sagip 1.5 da tekrar ise gidiyorum 4 bucukta cikip eve geliyorum cok yorucu oluyo. Atlas da biberona eskisi kadar direnmiyo. Eve geldigimde annemin kucagindaydi beni gorunce gulmeye kollarini cirpmaya basladi buyuyolar gerçekten eline zorla tutturdugum şeyi uzattigimda kendi tutuyor. Daha henüz dönemiyor ama oyuncagina doğru kendini kaydira kaydira gidiyor hem çok komik hem cok tatlilar
1 den once uyumuyoki 8 buçuk u gectim 11 de uyusa raziyimCanim neden 1de yatiyorsun?
Ben cocugun arkasindan hemen yatiyorum. Butun uykum o ilk uyku cunku. Bugun 8.30da uyudu. 9.15te yattim. Bi de guzel uyumusum. 11de esim kaldirdi cocuk agliyor emzir diye.
soğuk almistir dikkat et bizimki de öyle başladı 2 günde bronşite çevirdi buhar ver makinan varsa yada dr götürBu refluden dolayi bebekte öksürük varmi acaba? Benim kizim 2 gündür öksürüyor.. dün doktora götürdüm birseyi yok reflüden dolayi dedi.. hiç içime sinmedi.. sanki balgam varmis gibi bi öksürük.. bugünde burnu akmaya başladi zaten..
Ben de şok'ta satılandan yedim bak şimdi düştü jeton.. mukus yok ama sadece çok sık kaka yaptı ve huzursuzduOlabilir canim.
Bende azönce anladim.
Bimde satilan peripella varya 1 haftadir onu yiyorum kahvaltida.benimkide mukuslu kaka yapmaya basladi.ondan bence.arkasini okudum.
Alerjen olarak gluten yumurta susam ye fistigi filan varmis.
Yemicem bi daha.
Yarin düzelir seninki ins.
Ben prima'yı değiştirmek için Paddlers aldım. Bazen çok yapınca sızdı ama genelde iyi. Ben sevdim, fiyatı da makuldu. 4 numara 144 adet 89 TL. Bu fiyata göre gayet başarılı..Sleepy kullanan arkadaşlar bu bez aşırı sıZdırıyor ya her bezde yazık çocuğum tamamen soyunuyorhuggies kullandık primada yaşamadım ama bunda her bez aynı sorun sizler yaşadınızmı yaşadıysanı nasıl çözdünüz?
Bence de her bebek uykuyu sevmeyebilit biz büyüklerde de aynı durum yok muBana da okulda bebegin uykusu nasil diye soruyorlar. Gunduz hic uyumuyordu cok zorlandim vs diyorum. Ac demek ki diyorlar. Ne alaka ya ac olsa gece uyur mu. Yok diyorum o zaman gazi var diyorlar. Bir bebegin hic bir sorunu yoksa uyumayacagina inandiramadim. Sevmiyor iste ya hu. Bakinip gezinmeyi seviyor...
Allah kolaylik versin o zaman.1 den once uyumuyoki 8 buçuk u gectim 11 de uyusa raziyim
Yok temelli geldm eşim mayısta gelck inş. Yani yeni bi yurtdışı olmazsa yaza burdan kayseri :))Bende geldin diye biliyordum ama temelli diye hatirlayamadim :)
Ahh Marmariiis❤
Anne sütü iciyosa gerek yok bence ama bi sor istersen doktorunaBu arada ben birkac gundur su vermeye basladim şöyle dusundum ben sabah uyanir uyanmaz su icerim e benim kizda uyaninca hemen emmiyor aradan 2-3 saat geciyor o esnada 1-2 cay kasigi su veriyorum hosuna gidiyor gibi
Masallah daim olsun inşallah dün akşam benim oğlanda beni şaşırtı 10:30 uyudu 11:30 gibi yatağına koydum koyarken uyandı iki salladım uyudu 4 te uyandı sonrA 5 te 6da 7 de de günaydın olduk tamamen ilk defa o kadar uzun uyuduGunaydinnnn, dun gece kizi uyutup 9 bucukta besigine koyduk. 11 bucukta uyancak nasilsa dedim kalktim baktim ses seda yok neyse birazdan hareketlenir derken uyumusum 2 de gozumu actim baktim hala ses seda yok saga sola donmus ustunu full acmis falan dedim hala acikmadi demek aciksa uyanir uyudum saat 4 te kalktim baktim hala ayni aldim emzirdim iki gogsude emdi bidaha uyudu hayret ettik dogumdan beri ilk defa bu kdr kesintisiz uyudu hayir bilsem bende 4 e kadar uyanmazdim ama bunye alismis 2 saatte bir uyandim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?