- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Ben surat asiyorum artik.tersliyorum.yok kadin yüzsüz...sınırsız..resmiyetsiz...keske bi hareketimize gicik olup küsüp bi daha gelmeseler arayip sormasalar di mi
Evet haklısın bir de tek meme emziriyorum çocuk onu almıyor artık sütte gelmiyor zaten ama yetiyor şükür öyle olduğunu bile bile e sen hep aynı memeyi veriyosun çocuk öyle tek meme aç kalır ötekini zorla ver bi meme olmaz ya yanlarında veriyorum şekilden şekile giriyorum almıyor çocuk almadığı gibi katıla katıla ağlıyor yok laftan anlamıyorlar .. Bir de dediğin gbi beni nasıl sinir edeceklerini buldular işte iyice upraşıp duruyorlar ben he he diyip geçmem lazım artık cvp verdikçe daha çok yapıyorlarCanim Allah yardimcin olsun.ins cok uzak bi yere tasinirsiniz onlardan.zor isin.ama sabretmek lazim.yoksa onlar sana gıcık verir durur.onlara bisey olmaz.sakin ol..
Rica ederim canim.cok gecmis olsun.
Ins bütü sıkıntılariniz gecer bian evvel.
Canim benim de bu konuda sıkıntım var ama ağlamiyorum.ağlanacak bisey değil.
Bi sakin ol.bebekler kilo alir da verir de.
Biz elimizden geleni yapiyoruz.vicdanim rahat.
Ben 2.ay 1700 grami nasil aldirdigimi söyliyim.
Bebek kucagimda emerken uyusa bile yatagina koymadim.yanaklrina dokunup uyandirarak emzirdim.sütün son kısmını alsin diye.ama kv bebek kucagimda gözünü kapatinca koy yatagina dedi.git bana yemek yap diyor.
Benim vicdanim rahat etmedi.
Güya çocugu düsünüyormus.ac kaliyormus mama vermeliymisim.
Kusura bakmasin kimse benden daha iyi bebegimi düsünemez.kimse de benden iyi bakamaz.
Sende öyle canim.bebegine en iyi sen bakarsin.
Bi toparlan kendine gel.bebegin duygularini hissediyor.ona hep gül...
benim kayinpeder namaz kilmamama takti.rusvetle namaza baslatmak istiyor.telefon alayim namaza basla diyor.telefonu alayim da onunla bir araya geldigimiz zamanlarda mi kilsam napsamBen surat asiyorum artik.tersliyorum.yok kadin yüzsüz...sınırsız..resmiyetsiz...
kilo alımı çok yüksek seviyelerde değil ancak alıyor geçen ay 800 gr almıştı mesela o yeşil olmasınki olayını da sordum senin yediklerinden dedi yeşil olabilir çok düşünme bence sen takıldıkça sorun gözünde daha çok büyür bak eskilere emzir koy beşiğe salla salla dur çok şükür hepimiz sağlıklıyız bu kakada mukus u da tam çözemedim açıkçası belki de kakaların öyle olması gerekiyorKilo alımı normal miydi peki yani ben diyete başladım çocuğun kilo alımı durdu sadece yüzünde kızarıklık var kakada mukuslu bazen sarı bazen yeşil onun dışında huzursuzluk uykusuzluk falan yok kan da yok ooff ya valla bu mesele çok canımı sıkıyor aşırı kafama takıyorum durup durup ağlıyorum çocuğumu severken bile ağlıyorum bi ara burda konuşup rahatlıyorum sonra yine deli gibi bir şeyler arıyorum nette ne yapabilirim neden kilo almadı ya hiç almazsa öyle mi böyle mi
Herkeste mutlaka aynı olmaz bizim burun akıntısından sonra öksürük başlamıştı balgamlı gibi ses geldi perşembe götürdüm ciğer temizdi öksürük balgamlı ses arttı pazartesi gittiğimizde ciğere inmişti maalesef. Burnu akıyor dediğin için söylemiştim canım umarım başka bir şeyi olmaz tabi insanın içi gidiyor onlar hasta oluncaDün götürdüm hemen işte ama dinledi göğsünü bisey yok dedi reflü dedi.. daha doğrusu biz 2 gün önce yeni mamaya başladik.. mideye fazla geliyor alişama kadar olur dedi.. devam ederse tekrar göturücem .. takipteyim..
Bi derdi var gibi agliyo ya.. Hem gunduz hem gece.. Sanki cidden bi derdi var sadece 4 aylik oldugu icin mi bu tavirlari acaba
Karin gurultusu icin gaz mi dediler. Reflumuz var. Onu ogrendigimizden beri karnı gurul gurul. Bide bu siralar kakasini yapsada sakinlestiremiyoruz. Yakinlarda aşı oldu. Kan damlasini verdim ama bi derdi var ve cozemiyorum. Napicam bilmiyorumm. Yarin sabah ozele gidicez sanirim hastaneye
O atak dediklerin aglama krizleri mi acaba ya aglamaya basladi mi durduramiyorum bunlar ataklar miAtak dedigimiz sinirsel gelisim canim.
Yani bu kadar zorlanmalari normal.
Kaslar,sinirler saat gb tikir tikir isliyor.
Bize basit gorunuyor ama yapabildikleri seyler zor aslinda dusunsene.
Ve bu ayda bicok sey birarada o yuzden atakta uzun suruyor
Hani boyle gulmemek somurtmak memnuniyetsizlik falan degil surekli aglama seklinde mi
Biz 4 ayligiz atak haftamiz sanirimHenüz doktora gitmedim ben öyle biliyorum reflü belirtisi yok başka bizim de 5 gündür ağlama krizine giriyor çok zor emziriyor ve uyutuyorum öyle olunca yıprandım iyice atak haftası ama bizim ondan olabilir sizin durumunuzu yaşayan çok kişi var sanırım yarin öğrenirsiniz inşallah
Banada cani yaniyo gibi geliyo ya demekki ataklar bunlar doktorada sorucamEvet ozellikle uyku bastirdikca ve normalde uyudugu sekilde uyumuyor mesela sanki cani yaniyor gb agliyor 2 dk sonra mesela anakucaginda uyumazdi normalde,patt diye uyuyor sanki aglayan o degildi cilginlar gb.
Ayaklarina basip belini kaldirip bide kollariyla ittiriyor kendini
Aynen canim.sende umursama onlari.Evet haklısın bir de tek meme emziriyorum çocuk onu almıyor artık sütte gelmiyor zaten ama yetiyor şükür öyle olduğunu bile bile e sen hep aynı memeyi veriyosun çocuk öyle tek meme aç kalır ötekini zorla ver bi meme olmaz ya yanlarında veriyorum şekilden şekile giriyorum almıyor çocuk almadığı gibi katıla katıla ağlıyor yok laftan anlamıyorlar .. Bir de dediğin gbi beni nasıl sinir edeceklerini buldular işte iyice upraşıp duruyorlar ben he he diyip geçmem lazım artık cvp verdikçe daha çok yapıyorlar
Baslayip başlamamak senin elinde.niyetini bilemem ama güzellikle sana sevdirmeye calisiyor bu da iyidir.benim kayinpeder namaz kilmamama takti.rusvetle namaza baslatmak istiyor.telefon alayim namaza basla diyor.telefonu alayim da onunla bir araya geldigimiz zamanlarda mi kilsam napsamhey allahm akil fikir ver sen bu kp kv gorumce eltilere
O atak dediklerin aglama krizleri mi acaba ya aglamaya basladi mi durduramiyorum bunlar ataklar mi
Aynen öyle.. birde insan anlayamiyorki tam olarak ne olduğunu.. nezaman doktora göstermesi gerektiğini..Herkeste mutlaka aynı olmaz bizim burun akıntısından sonra öksürük başlamıştı balgamlı gibi ses geldi perşembe götürdüm ciğer temizdi öksürük balgamlı ses arttı pazartesi gittiğimizde ciğere inmişti maalesef. Burnu akıyor dediğin için söylemiştim canım umarım başka bir şeyi olmaz tabi insanın içi gidiyor onlar hasta olunca
Bilmiyorum kafam cok karisti benim eczaneye gittikte ordaki eczaci aşı huzursuzlugu pazartesiye kadar surebilir dedi. Oyy oyy nesi var yuzde yuz emin olabilsem sevinicem. Bide bagirsak enfeksiyonu salgini var dedi karni gurul gurul deyince. Yani sürekli agliyoruz. Sakin oldugumuz anlar cok az.Atak buyume sıçrayışı aslinda.
Mesela parmaklarini daha iyi kullanmaya baslar ama oncesinde sinirsel bi gelisim bu kaslar vs vucut degisiyor yani.
Bunu genelde daha sık emme,anneye yapısma,sızlanma,huzursuzluk olarak nadirende daha fazla uyuyarak atlatabiliyor bazi bebekler.
Yani tek bu aglama atak denmez.
Iste bu ayda parmaklarini daha iyi kullanma,kahkahalar daha fazla,ismine döner,yan dönme ya da tam dönme başlar.Bunun gibi durumlar buyumek aslinda iste.Ama birden olmadigi icin 2-3 gune genelde dogum tarihinin haftasina denk duser.
Bu ay hizli bi gelisim gosteriyorlar genel olarak.Her gelisimle atak uzuyor yani.
İkinci çocuk olmasına rağmen ben de bilmiyorum canım ne zaman götürülür vs. Allah hepimize kolaylıklar versin inşAynen öyle.. birde insan anlayamiyorki tam olarak ne olduğunu.. nezaman doktora göstermesi gerektiğini..
Hahaha aynen öyle ama malesef çocuktan sonra iyice yapıştılarkeske bi hareketimize gicik olup küsüp bi daha gelmeseler arayip sormasalar di mi
NamaZ içinizdeki kötülükleri temizlemiyorsa ne olacak peki hayret bir şey .. Tabiki gönül ister herkes namazını dosdoğru kılsın ama zorlamak ne yanibenim kayinpeder namaz kilmamama takti.rusvetle namaza baslatmak istiyor.telefon alayim namaza basla diyor.telefonu alayim da onunla bir araya geldigimiz zamanlarda mi kilsam napsamhey allahm akil fikir ver sen bu kp kv gorumce eltilere
Ayneenkeske bi hareketimize gicik olup küsüp bi daha gelmeseler arayip sormasalar di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?