2018 Ekim Anneleri

Bizde buyugu atlatti gectigimiz hafta kucugune gecmedi cok sukur.
Panik yapmadan tek bisy uzerinden dusunmeden tavirlarini iyi anlamaya calis.
Bazen sadece sakinlesmek istiyorlar...

benzerini yaşadım biraz önce normalde gece uykusuna emerken uyuyarak gecerdi eller kollar ite kaka emdi uyumadi yatagina biraktim 1 sn de gitti bisey mi oldu acaba diye durttum esimde diyo niye uyandiriyosun.

Insan ne yapacaginida sasiriyor :)))))

İnsallah canim esimede diyorum keske bende uyusaydim 4 e kdr ama annelik iste 2 saatte bir kurulu saat gibi alismisiz atak doneminde olmalarinin bi isaretimi acaba

Kizlar bez kac beden kullaniyosunuz? Sleepy 4+ ya gectik sizdirmiyor ama kucuk sanki ya 5 icin erken degilmi

Kizlar bez kac beden kullaniyosunuz? Sleepy 4+ ya gectik sizdirmiyor ama kucuk sanki ya 5 icin erken degilmi
Ya benm büyük kız 5 kullanıyor:))) sizinkiler büyükse tabi bilemicem benm küçüğüm çok minik:))) 3 kullanıyrz 3+da oluyo ama her zmn bulamyrm. Molfix de bulamayncs sleepyden almştö

İnsallah canim esimede diyorum keske bende uyusaydim 4 e kdr ama annelik iste 2 saatte bir kurulu saat gibi alismisiz atak doneminde olmalarinin bi isaretimi acaba
Uzun uykuları olan bi dönemse atak olur böyle atağa bayılırım ama o içgüdü bitirdi bizi ha uyandı ha uyanacak diye uykuya dalamıyoruz sürekli uyanıyoruz hep nöbet hali

Bugun kontrole gittik. 700 gr bu ayda cok iyi dedi. 63 cm olctu. 1 cm uzamis dedim. Gecen sefer cok cekmisim bu sefer izin vermemis demek dedi. Gelisimi cok iyi dedi.
Demir ilaci kakayi boyar ishal veya kabiz yapar ama alisir dedi. Cok sikinti oluyorsa gun asiri verin. Cok onemli dedi.
Bi de malesef bebek arabasinda uyutmayin dedi. Napicaz bilmiyorum. Ben kucagimda gezdiremiyorum artik. Memede de uyumuyor.

Ya benm büyük kız 5 kullanıyor:))) sizinkiler büyükse tabi bilemicem benm küçüğüm çok minik:))) 3 kullanıyrz 3+da oluyo ama her zmn bulamyrm. Molfix de bulamayncs sleepyden almştö

Allah Allah acaba ben mi baglamayi beceremiyorum ki
Arka tarafa uzun mu koyuyorum diyorum ama kakasi oraya kadar bile gidiyor bazen cok kiloluda degil

Ben de sleepy e geçince sızdırdı sonra bi şans daha vereyim dedim daha sıkı bağladım bol geliyomuş sanırım ondan sızdırmış 1 haftadır kullanıyorum şimdilik iyi

Ahh canım ya gerçekten dolmuşsun baya bu saatten sonra kendi aileni düşün kafana takmamaya çalış benzer durumlar benim de vardı neyseki biraz azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…