Bilmiyorum kafam cok karisti benim eczaneye gittikte ordaki eczaci aşı huzursuzlugu pazartesiye kadar surebilir dedi. Oyy oyy nesi var yuzde yuz emin olabilsem sevinicem. Bide bagirsak enfeksiyonu salgini var dedi karni gurul gurul deyince. Yani sürekli agliyoruz. Sakin oldugumuz anlar cok az.
benzerini yaşadım biraz önce normalde gece uykusuna emerken uyuyarak gecerdi eller kollar ite kaka emdi uyumadi yatagina biraktim 1 sn de gitti bisey mi oldu acaba diye durttum esimde diyo niye uyandiriyosun.
Yok temelli geldm eşim mayısta gelck inş. Yani yeni bi yurtdışı olmazsa yaza burdan kayseri :))
Anne sütü iciyosa gerek yok bence ama bi sor istersen doktoruna
Masallah daim olsun inşallah dün akşam benim oğlanda beni şaşırtı 10:30 uyudu 11:30 gibi yatağına koydum koyarken uyandı iki salladım uyudu 4 te uyandı sonrA 5 te 6da 7 de de günaydın olduk tamamen ilk defa o kadar uzun uyudu
Bence de her bebek uykuyu sevmeyebilit biz büyüklerde de aynı durum yok mu
Ben 3 numara kullanıyorum 6200 kg kızım .. Boy kilo farkedebilirKizlar bez kac beden kullaniyosunuz? Sleepy 4+ ya gectik sizdirmiyor ama kucuk sanki ya 5 icin erken degilmi
Evet aslnda güzel ama çocuklarla düzen daha güzel:))Ne hızlı bi degisiklik :) Allah yardimciniz olsun.
Ya benm büyük kız 5 kullanıyor:))) sizinkiler büyükse tabi bilemicem benm küçüğüm çok minik:))) 3 kullanıyrz 3+da oluyo ama her zmn bulamyrm. Molfix de bulamayncs sleepyden almştöKizlar bez kac beden kullaniyosunuz? Sleepy 4+ ya gectik sizdirmiyor ama kucuk sanki ya 5 icin erken degilmi
bebek 7 kilo civari sleepy 3 kullaniyoruz.4e biraz daha var gibi bizim.Kizlar bez kac beden kullaniyosunuz? Sleepy 4+ ya gectik sizdirmiyor ama kucuk sanki ya 5 icin erken degilmi
Sakinlesmiyo isteBizde buyugu atlatti gectigimiz hafta kucugune gecmedi cok sukur.
Panik yapmadan tek bisy uzerinden dusunmeden tavirlarini iyi anlamaya calis.
Bazen sadece sakinlesmek istiyorlar...
Sen bilirsin tabi ama bi doktoruna sor istersen :) neye ihtiyaclari oldugunu bilemeyince her yolu deniyoruz :)Evet yalnizca anne sutu ama ne bileyim icgudusel olarak verme ihtiyaci duydum
Uzun uykuları olan bi dönemse atak olur böyle atağa bayılırım ama o içgüdü bitirdi bizi ha uyandı ha uyanacak diye uykuya dalamıyoruz sürekli uyanıyoruz hep nöbet haliİnsallah canim esimede diyorum keske bende uyusaydim 4 e kdr ama annelik iste 2 saatte bir kurulu saat gibi alismisizatak doneminde olmalarinin bi isaretimi acaba
Bizim kizlar ayni. Ama 3+ kullansak daha iyi olacak gibi hissediyorum.Ben 3 numara kullanıyorum 6200 kg kızım .. Boy kilo farkedebilir
Ben 3 numara kullanıyorum 6200 kg kızım .. Boy kilo farkedebilir
Ya benm büyük kız 5 kullanıyor:))) sizinkiler büyükse tabi bilemicem benm küçüğüm çok minik:))) 3 kullanıyrz 3+da oluyo ama her zmn bulamyrm. Molfix de bulamayncs sleepyden almştö
Sleepy kullanan arkadaşlar bu bez aşırı sıZdırıyor ya her bezde yazık çocuğum tamamen soyunuyorhuggies kullandık primada yaşamadım ama bunda her bez aynı sorun sizler yaşadınızmı yaşadıysanı nasıl çözdünüz?
Ahh canım ya gerçekten dolmuşsun baya bu saatten sonra kendi aileni düşün kafana takmamaya çalış benzer durumlar benim de vardı neyseki biraz azaldıYa ben çocuğumu 6 yıl sonra zorla bulmuşum bırakmadılar ki kucağıma alayım aman alışır aman alışır görümce başımda diliyor çocuk emiyor daha meme ağzından çıkar çıkmaz ver ben alayım kaynana göğsümden çocuğu çeker alır ver kucağına alma diye sinirlerim çok yıprandı aklıma geldikçe çıldırıyorum bir türlü toparlanamıyorum .. Çocuğın yüzü kızardı onu bile ben yapmışım neymiş efendim çocuğu onu kullanma bunu kullan diye diye hassaslaştırmışım bi de bunlar eğitimci okulda müdür cahil insan gibi herşeyi yaptılar saçma sapan yok sütüm var deme kesilir yok güle güle deme sakın onu yapma bunu yapma amaaannn doldurdular beni bu akşam yine 2 dkkada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?