2018 Ekim Anneleri

Ahh canım ya gerçekten dolmuşsun baya bu saatten sonra kendi aileni düşün kafana takmamaya çalış benzer durumlar benim de vardı neyseki biraz azaldı
Darısı başıma :)) yani ben eskisi gibi susmuyorumda ama onlarda geri kalmıyor :))) bi ara çok güzel ben onları sinir ediyordum umursamayıp kızım dopduktan sonra sıkıntılarım oldu ilk zaman kadar olmasada hala var kimse ellemesin gibi onu bile bile üstüme üstüme geliyolar çocuğın yüzüne esnemek nedir ya da ağzına kadar eğilmek benim evimde sigara içip geri çocuğu kucaklamak bunları hep bana inat yaptılar en son güzel bir cırladım yaklaşamıyorlar ama ben toplanamadım daha yakın zamanda eski halime dönüp ben onları çıldırtmak istiyorum hahahaha umursamazken çok güzeldi

Maşallah canım .. Arabada uyuyunca yerine koysan olur mu acaba

Bir de doktor iki yil tablet telefon tv yok dedi. Her gittigimizde soyluyor zaten. Bol bol konusun akliniza gelen her seyi anlatin beyin gelisimi icin cok onemli dedi. Gunde 15 dk donencesine baktiriyorum zarari olur mu diye sordum. Yok hatta goz takibi icin oneriyotruz dedi.
Bir ay sonra geldiginizde ek gidayi konusuruz dedi. Ilk 6 ay sadece anne sutu diyordu ama neden oyle dedi bilemedim. Belki bir ay sureniz var yogurt mayalamayi ogrenin diyecek.

Maşallah Nile...
Darisi diger aya.
Cannim biz artik ayakta salliyoruz.sende dene istersen.memede kesinlikle durmuyorlar artik.

Canim hic takma.
Sen sinir et onlari.illla bi yolu vardir.bu sefer kendileri yaklasmak istemez.
Ben simdi sadece bebegimle ilgileniyorum.
Onun en iyi sekilde kilo almasini gelisimini düsünüyorim.arada onlar da aklima geliyor ama düsündükce anladim ki kendime zarar veriyormusum.

Ankarada gittiğimiz doktorlar kan damlasına 6. Ay o da kan tahlili sonrası dediler. Ben vermiyorum.

Evet malesef sırf kendimize zarar .. Bu arada bende ayağımda uyutuyorum bazen memede uyuyamıyor hırslı hırslı emip ağlıyor hemen ayağıma koyuyorum daha sallamadan uyuyor bazen ayaltada çok zor uyuyor ufak ufak sallıyorum birde hala başparmak emiyor uykuda kontrole geliyorum bi bakıyorum parmak yine ağzında

Bebeklerin suyuna gitmek lazim
Ben artik esnemeden uyutmaya calismiyorum.yoksa cok huzursuz oluyor.
Sen simdi sadece kendini ve bebegini dusün.anin tadini çıkarin:)
Boşver o delileri:)

Kızlar dolap uygulamasinda bi bayan otribebe aparatini satiyor. acilmamis kutu.
20 lira yazmis.teklif verin daha uyguna vericem diyor.
Diger-eldivençorap bölümünde.
Belki bi arkadasımız almak ister diye yazdim.
Ben boşyere 40 lira verdim.icime batiyor

Ankarada gittiğimiz doktorlar kan damlasına 6. Ay o da kan tahlili sonrası dediler. Ben vermiyorum.
Ben Hastanedeki doktoruna sağlık Ocağı'nın verdiği Demir damlasının resmini attım sordum olur verebilirsin dedi ama benim de veresim gelmiyor

Primadan Sleepy e geçtik. Bizde sızdırma birkaç kez oldu sadece

Bu arada ben birkac gundur su vermeye basladim şöyle dusundum ben sabah uyanir uyanmaz su icerim e benim kizda uyaninca hemen emmiyor aradan 2-3 saat geciyor o esnada 1-2 cay kasigi su veriyorum hosuna gidiyor gibi
Bizim dr da ver dedi..ben de su veriyorum..

Son düzenleme:
Kanguru denediniz mi

Son düzenleme:
Yatmiyor ki canim. En sevmedigi sey. Keske oyle uyusa. Memede uyuyunca memeyi cikarinca geri uyaniyor. Bugun iki kere oyle uyuttum. Dayanabildigim kadar duruyorum uykusunu alsin diye. Sen de kontrole gitcektin bugun. Kilo almiyor diyordun. Ne dediler?
Bazi doktorlar oyle diyor biliyorum. Onun icin dun vermedim. Bizim doktor tahlil yapmadan basliyoruz cunku anne sutunde demir cok az var dedi. Doktor ne derse onu yapiyorum ben.

Aman ne üzülüyorsunuz.. canınız sağolsun. Hepimiz de oluyo o durum.. geçen yıl trençkot almıştım. 200 e ertesi gün başka birşey için uğradım olmuş %50 indirimle 100.. gitti fazladan 100 lira..bi an tuh dedim. Keşke bugün alsaymışım, 5 sn sonra amannn sağlık olsun dedim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…