- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Bu artı olanları yeni duyuyorum desem :)) bugün bez alacaktım bende + olan varsa ona bakayım hafif iz yapıyor migrostada bir alana ikinci %40 indirimliymiş haberiniz olsunBizim kizlar ayni. Ama 3+ kullansak daha iyi olacak gibi hissediyorum.
Darısı başıma :)) yani ben eskisi gibi susmuyorumda ama onlarda geri kalmıyor :))) bi ara çok güzel ben onları sinir ediyordum umursamayıp kızım dopduktan sonra sıkıntılarım oldu ilk zaman kadar olmasada hala var kimse ellemesin gibi onu bile bile üstüme üstüme geliyolar çocuğın yüzüne esnemek nedir ya da ağzına kadar eğilmek benim evimde sigara içip geri çocuğu kucaklamak bunları hep bana inat yaptılar en son güzel bir cırladım yaklaşamıyorlar ama ben toplanamadım daha yakın zamanda eski halime dönüp ben onları çıldırtmak istiyorum hahahaha umursamazken çok güzeldiAhh canım ya gerçekten dolmuşsun baya bu saatten sonra kendi aileni düşün kafana takmamaya çalış benzer durumlar benim de vardı neyseki biraz azaldı
Maşallah canım .. Arabada uyuyunca yerine koysan olur mu acabaBugun kontrole gittik. 700 gr bu ayda cok iyi dedi. 63 cm olctu. 1 cm uzamis dedim. Gecen sefer cok cekmisim bu sefer izin vermemis demek dedi. Gelisimi cok iyi dedi.
Demir ilaci kakayi boyar ishal veya kabiz yapar ama alisir dedi. Cok sikinti oluyorsa gun asiri verin. Cok onemli dedi.
Bi de malesef bebek arabasinda uyutmayin dedi. Napicaz bilmiyorum. Ben kucagimda gezdiremiyorum artik. Memede de uyumuyor.
Doktor da oyle dedi ama uyaniyor ve yine ugrasiyoruz. Bu cocugun uykusu beni cok strese sokuyor.Maşallah canım .. Arabada uyuyunca yerine koysan olur mu acaba
Bugunevimenealdım sayfasından görüyorum ben indirimleri iyi oluyorDoktor da oyle dedi ama uyaniyor ve yine ugrasiyoruz. Bu cocugun uykusu beni cok strese sokuyor.
Bu arada esimi migrosa yolladim bez alsin diye. Sabah bi paket almistik ama neyse artik.
sen hep bize soyle.Bugunevimenealdım sayfasından görüyorum ben indirimleri iyi oluyor
Maşallah Nile...Bugun kontrole gittik. 700 gr bu ayda cok iyi dedi. 63 cm olctu. 1 cm uzamis dedim. Gecen sefer cok cekmisim bu sefer izin vermemis demek dedi. Gelisimi cok iyi dedi.
Demir ilaci kakayi boyar ishal veya kabiz yapar ama alisir dedi. Cok sikinti oluyorsa gun asiri verin. Cok onemli dedi.
Bi de malesef bebek arabasinda uyutmayin dedi. Napicaz bilmiyorum. Ben kucagimda gezdiremiyorum artik. Memede de uyumuyor.
Canim hic takma.Darısı başıma :)) yani ben eskisi gibi susmuyorumda ama onlarda geri kalmıyor :))) bi ara çok güzel ben onları sinir ediyordum umursamayıp kızım dopduktan sonra sıkıntılarım oldu ilk zaman kadar olmasada hala var kimse ellemesin gibi onu bile bile üstüme üstüme geliyolar çocuğın yüzüne esnemek nedir ya da ağzına kadar eğilmek benim evimde sigara içip geri çocuğu kucaklamak bunları hep bana inat yaptılar en son güzel bir cırladım yaklaşamıyorlar ama ben toplanamadım daha yakın zamanda eski halime dönüp ben onları çıldırtmak istiyorum hahahaha umursamazken çok güzeldi
Ankarada gittiğimiz doktorlar kan damlasına 6. Ay o da kan tahlili sonrası dediler. Ben vermiyorum.Bizim sadece o gece bir kere fazla uyandi bi de ertesi gun uyku zamanlari ve gece her kalktiginda agladi. Onda da kan damlasindan supheleniyorum ya. Asidan mi bilmiyorum. Bugun damlayi vermedim. Hem gunduz guzel uyudu hem aksam uykusuna cok az aglayip yatti. Memede uyumazsa aksam uykusu illa aglamali oluyor.
Evet malesef sırf kendimize zarar .. Bu arada bende ayağımda uyutuyorum bazen memede uyuyamıyor hırslı hırslı emip ağlıyor hemen ayağıma koyuyorum daha sallamadan uyuyor bazen ayaltada çok zor uyuyor ufak ufak sallıyorum birde hala başparmak emiyor uykuda kontrole geliyorum bi bakıyorum parmak yine ağzındaMaşallah Nile...
Darisi diger aya.
Cannim biz artik ayakta salliyoruz.sende dene istersen.memede kesinlikle durmuyorlar artik.
Canim hic takma.
Sen sinir et onlari.illla bi yolu vardir.bu sefer kendileri yaklasmak istemez.
Ben simdi sadece bebegimle ilgileniyorum.
Onun en iyi sekilde kilo almasini gelisimini düsünüyorim.arada onlar da aklima geliyor ama düsündükce anladim ki kendime zarar veriyormusum.
Bebeklerin suyuna gitmek lazimEvet malesef sırf kendimize zarar .. Bu arada bende ayağımda uyutuyorum bazen memede uyuyamıyor hırslı hırslı emip ağlıyor hemen ayağıma koyuyorum daha sallamadan uyuyor bazen ayaltada çok zor uyuyor ufak ufak sallıyorum birde hala başparmak emiyor uykuda kontrole geliyorum bi bakıyorum parmak yine ağzında
Ben Hastanedeki doktoruna sağlık Ocağı'nın verdiği Demir damlasının resmini attım sordum olur verebilirsin dedi ama benim de veresim gelmiyorAnkarada gittiğimiz doktorlar kan damlasına 6. Ay o da kan tahlili sonrası dediler. Ben vermiyorum.
Primadan Sleepy e geçtik. Bizde sızdırma birkaç kez oldu sadeceSleepy kullanan arkadaşlar bu bez aşırı sıZdırıyor ya her bezde yazık çocuğum tamamen soyunuyorhuggies kullandık primada yaşamadım ama bunda her bez aynı sorun sizler yaşadınızmı yaşadıysanı nasıl çözdünüz?
Bizim dr da ver dedi..ben de su veriyorum..Bu arada ben birkac gundur su vermeye basladim şöyle dusundum ben sabah uyanir uyanmaz su icerim e benim kizda uyaninca hemen emmiyor aradan 2-3 saat geciyor o esnada 1-2 cay kasigi su veriyorum hosuna gidiyor gibi
Kanguru denediniz miBugun kontrole gittik. 700 gr bu ayda cok iyi dedi. 63 cm olctu. 1 cm uzamis dedim. Gecen sefer cok cekmisim bu sefer izin vermemis demek dedi. Gelisimi cok iyi dedi.
Yatmiyor ki canim. En sevmedigi sey. Keske oyle uyusa. Memede uyuyunca memeyi cikarinca geri uyaniyor. Bugun iki kere oyle uyuttum. Dayanabildigim kadar duruyorum uykusunu alsin diye. Sen de kontrole gitcektin bugun. Kilo almiyor diyordun. Ne dediler?Maşallah Nile...
Darisi diger aya.
Cannim biz artik ayakta salliyoruz.sende dene istersen.memede kesinlikle durmuyorlar artik.
Canim hic takma.
Sen sinir et onlari.illla bi yolu vardir.bu sefer kendileri yaklasmak istemez.
Ben simdi sadece bebegimle ilgileniyorum.
Onun en iyi sekilde kilo almasini gelisimini düsünüyorim.arada onlar da aklima geliyor ama düsündükce anladim ki kendime zarar veriyormusum.
Bazi doktorlar oyle diyor biliyorum. Onun icin dun vermedim. Bizim doktor tahlil yapmadan basliyoruz cunku anne sutunde demir cok az var dedi. Doktor ne derse onu yapiyorum ben.Ankarada gittiğimiz doktorlar kan damlasına 6. Ay o da kan tahlili sonrası dediler. Ben vermiyorum.
Kangurudan cikarinca yine uyaniyor. Eskiden disarda kanguruda uyurdu artik onda da uyumuyor. Bakiniyor.Kanguru denediniz ki
Aman ne üzülüyorsunuz.. canınız sağolsun. Hepimiz de oluyo o durum.. geçen yıl trençkot almıştım. 200 e ertesi gün başka birşey için uğradım olmuş %50 indirimle 100.. gitti fazladan 100 lira..bi an tuh dedim. Keşke bugün alsaymışım, 5 sn sonra amannn sağlık olsun dedim :)))Kızlar dolap uygulamasinda bi bayan otribebe aparatini satiyor. acilmamis kutu.
20 lira yazmis.teklif verin daha uyguna vericem diyor.
Diger-eldivençorap bölümünde.
Belki bi arkadasımız almak ister diye yazdim.
Ben boşyere 40 lira verdim.icime batiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?