2018 Ekim Anneleri

Anladim canim.her bebegin huyu farkli iste.uyumuyorsa ne yapsan nafile.
Bizim bugün tam 4 aylik oldu ama ebe asi gününe 13 subat yazmis.o gün hem kilosuna bakarlar hemde asisini yaparlar.2 kere gitmiyim dedim.
Kar yağiyor 2 gündür.hava buz.

Uzülmüyorimki canim.
Ama çarpıldığımı hissediyorum:)
Gecen kendime bi tunik siparis ettim.sonra bi baktim fiyatı düsmüs.tüh dedim.
Geldi.bu sefer büyük oldu geei gönderdim.
Bi daha da almadim.

Tabiki.. Benimki mama da aldığından mamada demir olduğundan gerek görmedi doktor. Geçen başka bir çocuk dr unada danıştık. O da gerek yok 6. Ay da kan tahlili sonrası verirsiniz dedi..

Tabiki.. Benimki mama da aldığından mamada demir olduğundan gerek görmedi doktor. Geçen başka bir çocuk dr unada danıştık. O da gerek yok 6. Ay da kan tahlili sonrası verirsiniz dedi..
Keske benimki de oyle deseydi.
Bu arada aklima ne geldi. Herkes bana doymuyordur ondan gunduz uyumuyordur diyor ya. Siz mama veriyorsunuz. Sizin bebek de uyumuyordu degil mi? Hatta gece de gec uyuyordu.

Keske benimki de oyle deseydi.
Bu arada aklima ne geldi. Herkes bana doymuyordur ondan gunduz uyumuyordur diyor ya. Siz mama veriyorsunuz. Sizin bebek de uyumuyordu degil mi? Hatta gece de gec uyuyordu.
Evet çoğunluk mama biz de.. ve gündüz hiç uyumuyor en çok uyuduğu 45 dk..
Ayrıca kimseyi gerçekten konusturtmayin. Mesela benimki mama çoğunlukla, kimse bana emzir vs demedi, diyemedi.. diyemez de..aklı başında her anne anne sütü vermek ister. Ama süt yoksa ne olacak.. kimsenin haddine değil benim çocuğum ve benim hakkımda yorum yapmak. Herkes kendi hayatına baksın...

Son düzenleme:
Ben de herkesi tersliyorum zaten. Bu gidisle arkadasim kalmayacak.

Canim nasil sağlıyorsun karıştirmamayi.yada biseyler söylenmesini nasil engelliyorsun?
Mesela güzelce söylüyorsun anlamiyorlar.karismaya devaam.
Kızarak söylüyorsun yine ayni.
Birazda karsidakiler önemli.
Arsız tiplere ne desen nafile...

Allah Allah acaba ben mi baglamayi beceremiyorum ki
Arka tarafa uzun mu koyuyorum diyorum ama kakasi oraya kadar bile gidiyor bazen cok kiloluda degil
Valla bilmyrm anneme kalsa ben büyük bile takıyomuşum. Hani küçüğe 4 denemedm evde var. Büyüğe denedm olmas diyorum olur modunda:)))

bilimsel aciklamayla tatmin olup bi daha agzini acmayacak tipler var.onlar en guzeli.bi de tersleyince bi daha agzini acmayacak tipler var.hadi bunu da kabul ettim.ama ne aciklama ne terslemenin fayda etmedigi ve araya mesafe koymanin mumkun olmadigi tiplere de bi cilginlik yapmak gerekiyo sanirim.
mesela bebegimin 6 aylik olmasini dort gozle bekleyen arsiz tipler var.onlara ne aciklama ne tersleme fayda etmiyor.o yuzden bebege zorla bisey yedirmeye calistiklarini gordugum an sofradan biseyi alip agizlarina tepmeyi dusunuyorum cok dolmusum ben de

Onlara hem tokat hem ucan tekme.
Kapiyi acmamak lazim mumkunse.

Ben de her bezde olmasa da yaşadım aynı sorunu bağlama şeklinden diye düşünüyodum ama bir aydır başka beze geçtim sızdırma 1 yada 2 kez olmuştur. Sorun bende değilmiş yani

Esim migrosa gitmisti. 6 paket 3 numara minies almis. Biraz cok degil mi? Cocuk hemen buyumese bari. Bi de hic denemedigimiz bir bez. Yorumlar guzel deneyelim diye 6 paket almis.

Esim migrosa gitmisti. 6 paket 3 numara minies almis. Biraz cok degil mi? Cocuk hemen buyumese bari. Bi de hic denemedigimiz bir bez. Yorumlar guzel deneyelim diye 6 paket almis.
Denemek için 6 paket iyiymiş :))) ben memnun kaldım inşallah sende memnun kalırsın fişi dursun belki değişim iade olur beğenmezsen ya da beden küçük gelir

Çok iyi olur.gel canım tokatla:)
Hahahah kendi hallerine bıraktım tamam :)
Aynen canim.sen delirt.istediklerini yapma.
O 3.örnek benim kv.
Sürekli diyorki büyüseydi ...büyüseydi....
Bi dur yani.çocuk bebekliginin keyfini cikarsin.
Onlara hem tokat hem ucan tekme.
Kapiyi acmamak lazim mumkunse.
Aynen.bazen cildiruyorum.boğasim geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…