- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Feda olsun kv dem sana.Kendi malın gibi tokatla
fisi kaybetmeyin.ust bedene geçer elinizde kalırsa iade eder, parasını alirsiniz .Esim migrosa gitmisti. 6 paket 3 numara minies almis. Biraz cok degil mi? Cocuk hemen buyumese bari. Bi de hic denemedigimiz bir bez. Yorumlar guzel deneyelim diye 6 paket almis.
ya sizin yorumlar gercekten beni cok güldürüyor :)))))Feda olsun kv dem sana.Kendi malın gibi tokatla
Saol canim.ya sizin yorumlar gercekten beni cok güldürüyor :)))))
1000 yil düşünsem boyle bir cümle kuramam gibi :)))
Maşallah canim.aylik 800 gramdan fazla almis görünüyor.iyi bence.İyi aksamlar kizlar gecen gün ki iyi dilekleriniz icin hepinize teşekkür ederim, salı günü gastroenteroloji ye randevu aldik insallah bir sonuc alarak döneriz, kilo alımı olarak iyi mi sizce şuan doğum kilomuz 2810 du boy 50, 4 aylık asisinda 6200 çıktık boyda 66
İyiniyetli olmayıp insanlarin hayatı hakkında söz söyleme hakkına sahip olduğunu düşünenlerle zaten arkadaş olunmaz..Ben de herkesi tersliyorum zaten. Bu gidisle arkadasim kalmayacak.
Benim arkadaşlarim ve komsularim ailemeden ve kv lerden daha makul davraniyor.Ben de herkesi tersliyorum zaten. Bu gidisle arkadasim kalmayacak.
Tovbe bismillah.Benim arkadaşlarim ve komsularim ailemeden ve kv lerden daha makul davraniyor.
Ben gercekten sinirlenilecek seylere sinirlenirim.öyle efe püfe kızmam.
Herseyi tolere edebilirim.ama bazen dengesiz bi söz ve davranis görünce ben benden cıkıyorum.
Mesela babama kızdıģim mevzuyu söyliyim.yüzüne de kızmadim icime attim.
Biz bebege tirnak makasi aldik.dogum yaptim babama eve git dinlen dedim.
Aksam gelirken tlf actim.bebegin tirnaklari uzun.yüzünü cizmis.gelirken tirnak makasini getir dedim.
Getirdi.ben bebekle olgilenirken bi baktim.oturmus bebegin tirnak.makasiyla ayak tirnaklarini el tirnaklarini kesiyor.
İnsanda bi düsünce olur.
Esimde bende icimizden sinir olduk bisey diyemedik.
1.Ya ben onu bebege ayri almisim.
2.tirnak kesecek yer hastane odasi mi?
İnşallah bende pztsi alerji dr una randevu aldım gün geçmiyor biran önce gidip sonuca varmak istiyorum alerji mi alerjiyse neye alerjisi var nasıl geçer nasıl kilo alacak vs vs kafam dolu diyete başladım kızım sürekli ıkınıyor sürekli karnı gurulduyor onuda anlamış değilimİyi aksamlar kizlar gecen gün ki iyi dilekleriniz icin hepinize teşekkür ederim, salı günü gastroenteroloji ye randevu aldik insallah bir sonuc alarak döneriz, kilo alımı olarak iyi mi sizce şuan doğum kilomuz 2810 du boy 50, 4 aylık asisinda 6200 çıktık boyda 66
Canım ben gittim ama hiçbir sonuç alamadım buradaki devlet hastanesindeki Dr un şüphesi ile alerji mamasina başladım, zaten sadece mama alıyordu bebeğim, alerji uzmanina gittik test yapıldı negatif cikti, kucuk oldugu için yaniltici olabilirmiş, var mı yok mu anlamadım hala bizim asıl sorunlarımiz alerji mamasi ile başladı zaten ben anlamış değilim, karın guruldamasi bizdede var biberon ağzına girer girmez karnindan gurul gurul ses geliyorİnşallah bende pztsi alerji dr una randevu aldım gün geçmiyor biran önce gidip sonuca varmak istiyorum alerji mi alerjiyse neye alerjisi var nasıl geçer nasıl kilo alacak vs vs kafam dolu diyete başladım kızım sürekli ıkınıyor sürekli karnı gurulduyor onuda anlamış değilim
Ya ben şaştım kaldım test güvenilir değil ama uzmana görün diyorlar e uzman ne yapacak test isteyecekCanım ben gittim ama hiçbir sonuç alamadım buradaki devlet hastanesindeki Dr un şüphesi ile alerji mamasina başladım, zaten sadece mama alıyordu bebeğim, alerji uzmanina gittik test yapıldı negatif cikti, kucuk oldugu için yaniltici olabilirmiş, var mı yok mu anlamadım hala bizim asıl sorunlarımiz alerji mamasi ile başladı zaten ben anlamış değilim, karın guruldamasi bizdede var biberon ağzına girer girmez karnindan gurul gurul ses geliyor
Bugun kontrole gittik. 700 gr bu ayda cok iyi dedi. 63 cm olctu. 1 cm uzamis dedim. Gecen sefer cok cekmisim bu sefer izin vermemis demek dedi. Gelisimi cok iyi dedi.
Demir ilaci kakayi boyar ishal veya kabiz yapar ama alisir dedi. Cok sikinti oluyorsa gun asiri verin. Cok onemli dedi.
Bi de malesef bebek arabasinda uyutmayin dedi. Napicaz bilmiyorum. Ben kucagimda gezdiremiyorum artik. Memede de uyumuyor.
O minnnnnaacıkkk makasla nasıl kesti hem de ayak tırnaklarını? Yuh artık!Benim arkadaşlarim ve komsularim ailemeden ve kv lerden daha makul davraniyor.
Ben gercekten sinirlenilecek seylere sinirlenirim.öyle efe püfe kızmam.
Herseyi tolere edebilirim.ama bazen dengesiz bi söz ve davranis görünce ben benden cıkıyorum.
Mesela babama kızdıģim mevzuyu söyliyim.yüzüne de kızmadim icime attim.
Biz bebege tirnak makasi aldik.dogum yaptim babama eve git dinlen dedim.
Aksam gelirken tlf actim.bebegin tirnaklari uzun.yüzünü cizmis.gelirken tirnak makasini getir dedim.
Getirdi.ben bebekle olgilenirken bi baktim.oturmus bebegin tirnak.makasiyla ayak tirnaklarini el tirnaklarini kesiyor.
İnsanda bi düsünce olur.
Esimde bende icimizden sinir olduk bisey diyemedik.
1.Ya ben onu bebege ayri almisim.
2.tirnak kesecek yer hastane odasi mi?
Pişik olmasından iyidir kuzum :)Yaptığımi beğendim mi?
Cocugu uyut yatagina koy.sonra kaka kokusu al.cocugun altini degistir.geri de uyumasin
Rezenenin faydasını ben de gördüm canım. Ama uyku saatini yakalamış ve keyfi yerinde ise, öyle uyumak da hoşuna gittiyse, uyur bu kuzular :)bugun sabah 10a dogru bebegimin uykusu geldi.kanepede oturuyordum.onu da yatirdim.emzigini taktim.battaniyesini orttum.elimle gogsune hafif hafif vurarak pişşş pişşş dedim yuzune hic bakmadan.5 dk icinde uykuya daldi ve 2 saat uyudu.cok sasirdim.ogleden sonra da uykusunun geldigi vakit saat 15.30a dogruydu.gene aynisini yapayim dedim.yine 5 dk da uyudu bu sefer birbucuk saat uyudu.aksam 8bucukta da kucagima alip emzigi takip 5 dk piss piss yaptim uyudu koydum yatagina yaklasik 3 saat olacak uyuyor.sabah kahvaltida rezene icmistim acaba ondan mi oldu dedim.ya da bugun oyle uyuyasi geldi kimbilir :)
O biraz o an kakaylada ilgili aslinda :) anakucagindayken yaptiysa öne dogru daha fazla kayiyor mesela bizde de gobek altina yayiliyor kaka.Allah Allah acaba ben mi baglamayi beceremiyorum ki
Arka tarafa uzun mu koyuyorum diyorum ama kakasi oraya kadar bile gidiyor bazen cok kiloluda degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?