2018 Ekim Anneleri

Maşallah canim.aylik 800 gramdan fazla almis görünüyor.iyi bence.

Ben de herkesi tersliyorum zaten. Bu gidisle arkadasim kalmayacak.
Benim arkadaşlarim ve komsularim ailemeden ve kv lerden daha makul davraniyor.
Ben gercekten sinirlenilecek seylere sinirlenirim.öyle efe püfe kızmam.
Herseyi tolere edebilirim.ama bazen dengesiz bi söz ve davranis görünce ben benden cıkıyorum.
Mesela babama kızdıģim mevzuyu söyliyim.yüzüne de kızmadim icime attim.
Biz bebege tirnak makasi aldik.dogum yaptim babama eve git dinlen dedim.
Aksam gelirken tlf actim.bebegin tirnaklari uzun.yüzünü cizmis.gelirken tirnak makasini getir dedim.
Getirdi.ben bebekle olgilenirken bi baktim.oturmus bebegin tirnak.makasiyla ayak tirnaklarini el tirnaklarini kesiyor.
İnsanda bi düsünce olur.
Esimde bende icimizden sinir olduk bisey diyemedik.
1.Ya ben onu bebege ayri almisim.
2.tirnak kesecek yer hastane odasi mi?

Tovbe bismillah.

E exelanss
Takip ettigim doktorlarin bazilari her emzirme sonrasi bir iki kasik su verin bebegin agzindan anne sutu gitsin bakteri ureyecek ortam olmasin diyor. Kimi de bebegin agzinin hijyenini anne sutu saglar su verip agiz ici florasini bozmayin diyor. Icimizden geleni yapcaz.

İnşallah bende pztsi alerji dr una randevu aldım gün geçmiyor biran önce gidip sonuca varmak istiyorum alerji mi alerjiyse neye alerjisi var nasıl geçer nasıl kilo alacak vs vs kafam dolu diyete başladım kızım sürekli ıkınıyor sürekli karnı gurulduyor onuda anlamış değilim

Canım ben gittim ama hiçbir sonuç alamadım buradaki devlet hastanesindeki Dr un şüphesi ile alerji mamasina başladım, zaten sadece mama alıyordu bebeğim, alerji uzmanina gittik test yapıldı negatif cikti, kucuk oldugu için yaniltici olabilirmiş, var mı yok mu anlamadım hala bizim asıl sorunlarımiz alerji mamasi ile başladı zaten ben anlamış değilim, karın guruldamasi bizdede var biberon ağzına girer girmez karnindan gurul gurul ses geliyor

Ya ben şaştım kaldım test güvenilir değil ama uzmana görün diyorlar e uzman ne yapacak test isteyecek

Masallah minisine❤
Alternatif bulursun bence kafada bitirince araba olayini :) zaten buara tam degisim donemi icin baska aliskanlik olabilir hem.
Ama ara ara yavas bi gecis yapmani oneririm patt diye birden yapma ikinizede zor olur

O minnnnnaacıkkk makasla nasıl kesti hem de ayak tırnaklarını? Yuh artık!

bugun sabah 10a dogru bebegimin uykusu geldi.kanepede oturuyordum.onu da yatirdim.emzigini taktim.battaniyesini orttum.elimle gogsune hafif hafif vurarak pişşş pişşş dedim yuzune hic bakmadan.5 dk icinde uykuya daldi ve 2 saat uyudu.cok sasirdim.ogleden sonra da uykusunun geldigi vakit saat 15.30a dogruydu.gene aynisini yapayim dedim.yine 5 dk da uyudu bu sefer birbucuk saat uyudu.aksam 8bucukta da kucagima alip emzigi takip 5 dk piss piss yaptim uyudu koydum yatagina yaklasik 3 saat olacak uyuyor.sabah kahvaltida rezene icmistim acaba ondan mi oldu dedim.ya da bugun oyle uyuyasi geldi kimbilir :)

Rezenenin faydasını ben de gördüm canım. Ama uyku saatini yakalamış ve keyfi yerinde ise, öyle uyumak da hoşuna gittiyse, uyur bu kuzular :)

Allah Allah acaba ben mi baglamayi beceremiyorum ki
Arka tarafa uzun mu koyuyorum diyorum ama kakasi oraya kadar bile gidiyor bazen cok kiloluda degil
O biraz o an kakaylada ilgili aslinda :) anakucagindayken yaptiysa öne dogru daha fazla kayiyor mesela bizde de gobek altina yayiliyor kaka.
Yan ic lastigini bacak kenarlarina oturtuyorum bagladiktan sonra.
Bence alip deneyebilirsin.Buyuk nasilsa elinde durur elvet kullanilacak :) biz 3 kullaniyoruz Sleepy
Markalar arasinda da farkediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…