:)))) hep senin son cumlede gulumsuyorum.Artik merak ediyorum ne geliyor diye :)Bir de doktor iki yil tablet telefon tv yok dedi. Her gittigimizde soyluyor zaten. Bol bol konusun akliniza gelen her seyi anlatin beyin gelisimi icin cok onemli dedi. Gunde 15 dk donencesine baktiriyorum zarari olur mu diye sordum. Yok hatta goz takibi icin oneriyotruz dedi.
Bir ay sonra geldiginizde ek gidayi konusuruz dedi. Ilk 6 ay sadece anne sutu diyordu ama neden oyle dedi bilemedim. Belki bir ay sureniz var yogurt mayalamayi ogrenin diyecek.
Normal makas almistim canim.ama bebegin diye belirtmistik.O minnnnnaacıkkk makasla nasıl kesti hem de ayak tırnaklarını? Yuh artık!
Maşallah minnosa.daim olur ins.bugun sabah 10a dogru bebegimin uykusu geldi.kanepede oturuyordum.onu da yatirdim.emzigini taktim.battaniyesini orttum.elimle gogsune hafif hafif vurarak pişşş pişşş dedim yuzune hic bakmadan.5 dk icinde uykuya daldi ve 2 saat uyudu.cok sasirdim.ogleden sonra da uykusunun geldigi vakit saat 15.30a dogruydu.gene aynisini yapayim dedim.yine 5 dk da uyudu bu sefer birbucuk saat uyudu.aksam 8bucukta da kucagima alip emzigi takip 5 dk piss piss yaptim uyudu koydum yatagina yaklasik 3 saat olacak uyuyor.sabah kahvaltida rezene icmistim acaba ondan mi oldu dedim.ya da bugun oyle uyuyasi geldi kimbilir :)
Altini actim sadece gaz cikarirken azcik yapmis.cikardigima değmedi.uyumuyor:)Pişik olmasından iyidir kuzum :)
Keske benimki de oyle deseydi.
Bu arada aklima ne geldi. Herkes bana doymuyordur ondan gunduz uyumuyordur diyor ya. Siz mama veriyorsunuz. Sizin bebek de uyumuyordu degil mi? Hatta gece de gec uyuyordu.
Bu bebegin agzina bisy verme meraki nerden hortluyor bu insanlarda ya :))))bilimsel aciklamayla tatmin olup bi daha agzini acmayacak tipler var.onlar en guzeli.bi de tersleyince bi daha agzini acmayacak tipler var.hadi bunu da kabul ettim.ama ne aciklama ne terslemenin fayda etmedigi ve araya mesafe koymanin mumkun olmadigi tiplere de bi cilginlik yapmak gerekiyo sanirim.
mesela bebegimin 6 aylik olmasini dort gozle bekleyen arsiz tipler var.onlara ne aciklama ne tersleme fayda etmiyor.o yuzden bebege zorla bisey yedirmeye calistiklarini gordugum an sofradan biseyi alip agizlarina tepmeyi dusunuyorumcok dolmusum ben de
Maşallah canim.darısı başımıza.Yalniz cidden demirden degil denedim vermedigimde de devam etti bu hal bizde.
2 gundur daha sakin gecen 2 haftaya gore
Sanirim donmeyede baslayinca rahatlamaya basladi :)))) Gunesli gunlerdeyiz galiba
Artik dilimi mi isirayim bi yerimi mi kasiyayim bilemedim
Siz maşallah deyin yine de 2-3 gun dinlenelim bari
aktivite masası alan var mi, tavsiyesi olan?
O kadar indirim takip ettik ama bulamadık gittiğimizde bi daha da gitmeye fırsatımız olmadı. Miniesten memnunum ben ama 4 numara kullanıyoruz biraz küçük diğer bezlere göre kalıbıEsim migrosa gitmisti. 6 paket 3 numara minies almis. Biraz cok degil mi? Cocuk hemen buyumese bari. Bi de hic denemedigimiz bir bez. Yorumlar guzel deneyelim diye 6 paket almis.
Esim migrosa gitmisti. 6 paket 3 numara minies almis. Biraz cok degil mi? Cocuk hemen buyumese bari. Bi de hic denemedigimiz bir bez. Yorumlar guzel deneyelim diye 6 paket almis.
Yaptığımi beğendim mi?
Cocugu uyut yatagina koy.sonra kaka kokusu al.cocugun altini degistir.geri de uyumasin
bugun sabah 10a dogru bebegimin uykusu geldi.kanepede oturuyordum.onu da yatirdim.emzigini taktim.battaniyesini orttum.elimle gogsune hafif hafif vurarak pişşş pişşş dedim yuzune hic bakmadan.5 dk icinde uykuya daldi ve 2 saat uyudu.cok sasirdim.ogleden sonra da uykusunun geldigi vakit saat 15.30a dogruydu.gene aynisini yapayim dedim.yine 5 dk da uyudu bu sefer birbucuk saat uyudu.aksam 8bucukta da kucagima alip emzigi takip 5 dk piss piss yaptim uyudu koydum yatagina yaklasik 3 saat olacak uyuyor.sabah kahvaltida rezene icmistim acaba ondan mi oldu dedim.ya da bugun oyle uyuyasi geldi kimbilir :)
Ben instagram da görmüştüm baktım var çok sert değil ama pütür pütürKizim kullanmazsa anasi kullanir gb olmus
Ama azdı sanki adet onda.Almistik ama suan hatirlamiyorum.Actiklarina bakar misin bide tam beline gelen kisim var ya hani cisi emen yerin bitip bezin ince kaldigi son kisim,orda pütür pütür elini surtunce hissettigin bisyler var mi?
Kilo başı bir damla mı ne kadar ve nasıl kullanıyoruz ben de purferro kullnmk istiyorum da ondan kullanımını soruyorumSaglikocaginin verdigi ayri bi agir oluyor.
Kusmadi bnm minik Purferro kullaniyoruz ama demir sonucta yine bi garip kokusu var :)
Kalir diyorlar ama bilemiyoruz tabii.
Normal boyut makasla kesmek zor olmuyor mu canım? Ben bebedor minik tırnak makası almıştım oğluma, daha onunla bile kesmedim kızımın tırnağını. Bebek bakım setinin içinde ucu kıvrık makaslar var ya, onunla kesiyorum, daha emniyetliNormal makas almistim canim.ama bebegin diye belirtmistik.
Maşallah minnosa.daim olur ins.
Altini actim sadece gaz cikarirken azcik yapmis.cikardigima değmedi.uyumuyor:)
Bizim cimcime de 15 haftalık atakta.. canıma okuyor iki gündür :) ama bir sohbetler, bir diller sorma :)) roman yazıyor mübarek :)) sonra bir canı sıkılıyor, başlıyor ağlamaya... Ağlamak da değil gerçi, isyan gibi bişey.. bir de sürekli kalkmaya çalışıyor, baktım olmayacak, anne yanı beşiği emekli ettik, abisinin karyolasına geçtik (120*60). Sevdi çok şükür, yatıyor içinde. Bir de dönence alayım kızıma, yakalasın oyuncakları :)Yalniz cidden demirden degil denedim vermedigimde de devam etti bu hal bizde.
Sanirim donmeyede baslayinca rahatlamaya basladi :)))) Gunesli gunlerdeyiz galiba
Kendileri seviyor diye illa bebek de sevecek! İlla o da tadacak..Bu bebegin agzina bisy verme meraki nerden hortluyor bu insanlarda ya :))))
Cok istiyorlarsa ayna alip kendilerine baksinlar agizlarina surup yalansinlar allaaallaa!
Benim kızımda geniz hırıltısı oluyor bazen, süt kaçmasına bağlıyorum. Bir de çok kusuyor, bazen burnundan da geliyor. İyice öksürüp temizleyemiyor garibim, uyuyunca hırıltı geliyor. Kusuyor mu bebeğin? Belki böyle bir şeydirBurun hırıltısı yasayan var mı? Bolca serum sıkıyorum cekiyorum hiçbir şey yok ama cok hırıltı var kafayı yicem.
Oyy maşallah ne güzel darısı bize inş iki haftadır farklı bir çocukla karşı karşıyayız resmen uykuları emmeleri oyun oynamaları sorunlu sürekli ağlıyor etraf bakmaktan ve gerinip durmaktan düzgün ememiyor etrafa bakacağım diye uyuyamıyor ne zaman yatırsam kafayı kaldırıp bağırıyor saat 11 den beri 4 kez yatır kaldır yaptım şimdi memede uyuyor çok yoruldum artık ben ben olmaktan çıktım her şeyi bırakıp alıp başımı gidesim geliyor bazenYalniz cidden demirden degil denedim vermedigimde de devam etti bu hal bizde.
Canım az önce hepsiburadaya girmiştim anne bebek ürünlerinde oyuncaklarında indirim varmış baktığım kızıma bir oyuncak vardı fiyatı düşmüş diğer şeylerin uygun olup olmadığını bilmiyorum ama bir göz atabilirsin istersen bazen ebebekten uyguna geliyorBenim Palbaby gozume takildi ama aktivite masasinin hafif yuksek olusu tutunup durduklari zamanda cok iş gorur.
Bende araba halide kullanilir diye bu dedigimi dusundum :)
Bizde abladan tutunup durabilecegi muzikli tarzda var o yuzden onu da ilk arabam gb kullanir dedim ama daha karar vermedim.
Dusecek ebebekte fiyatlar yine oyuncaklarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?