2018 Ekim Anneleri

:)))) hep senin son cumlede gulumsuyorum.Artik merak ediyorum ne geliyor diye :)
Ek gida fikirlerini merak ettim doktorunun.Diger soyledikleride cok hosuma gitti cunku :)
Ben o soylediklerinin faydasini gördüm.

O minnnnnaacıkkk makasla nasıl kesti hem de ayak tırnaklarını? Yuh artık!
Normal makas almistim canim.ama bebegin diye belirtmistik.
Maşallah minnosa.daim olur ins.

Pişik olmasından iyidir kuzum :)
Altini actim sadece gaz cikarirken azcik yapmis.cikardigima değmedi.uyumuyor:)

Keske benimki de oyle deseydi.
Bu arada aklima ne geldi. Herkes bana doymuyordur ondan gunduz uyumuyordur diyor ya. Siz mama veriyorsunuz. Sizin bebek de uyumuyordu degil mi? Hatta gece de gec uyuyordu.

Yalniz cidden demirden degil denedim vermedigimde de devam etti bu hal bizde.
2 gundur daha sakin gecen 2 haftaya gore
Sanirim donmeyede baslayinca rahatlamaya basladi :)))) Gunesli gunlerdeyiz galiba
Artik dilimi mi isirayim bi yerimi mi kasiyayim bilemedim
Siz maşallah deyin yine de 2-3 gun dinlenelim bari

Bu bebegin agzina bisy verme meraki nerden hortluyor bu insanlarda ya :))))
Cok istiyorlarsa ayna alip kendilerine baksinlar agizlarina surup yalansinlar allaaallaa!

Maşallah canim.darısı başımıza.

aktivite masası alan var mi, tavsiyesi olan?

Benim Palbaby gozume takildi ama aktivite masasinin hafif yuksek olusu tutunup durduklari zamanda cok iş gorur.
Bende araba halide kullanilir diye bu dedigimi dusundum :)
Bizde abladan tutunup durabilecegi muzikli tarzda var o yuzden onu da ilk arabam gb kullanir dedim ama daha karar vermedim.
Dusecek ebebekte fiyatlar yine oyuncaklarda

Esim migrosa gitmisti. 6 paket 3 numara minies almis. Biraz cok degil mi? Cocuk hemen buyumese bari. Bi de hic denemedigimiz bir bez. Yorumlar guzel deneyelim diye 6 paket almis.
O kadar indirim takip ettik ama bulamadık gittiğimizde bi daha da gitmeye fırsatımız olmadı. Miniesten memnunum ben ama 4 numara kullanıyoruz biraz küçük diğer bezlere göre kalıbı

Esim migrosa gitmisti. 6 paket 3 numara minies almis. Biraz cok degil mi? Cocuk hemen buyumese bari. Bi de hic denemedigimiz bir bez. Yorumlar guzel deneyelim diye 6 paket almis.

Kizim kullanmazsa anasi kullanir gb olmus
Ama azdı sanki adet onda.Almistik ama suan hatirlamiyorum.Actiklarina bakar misin bide tam beline gelen kisim var ya hani cisi emen yerin bitip bezin ince kaldigi son kisim,orda pütür pütür elini surtunce hissettigin bisyler var mi?

Yaptığımi beğendim mi?
Cocugu uyut yatagina koy.sonra kaka kokusu al.cocugun altini degistir.geri de uyumasin

Bence beğen :) Kakalı uyumasındansauyumaması daha iyi :)

Sicak suyu koyayim ben bari bi koşupmasallah masallah!
Sizij ataklariniz bol uykulu olsuun,amiiiiin

Ben instagram da görmüştüm baktım var çok sert değil ama pütür pütür

Normal makas almistim canim.ama bebegin diye belirtmistik.

Maşallah minnosa.daim olur ins.

Altini actim sadece gaz cikarirken azcik yapmis.cikardigima değmedi.uyumuyor:)
Normal boyut makasla kesmek zor olmuyor mu canım? Ben bebedor minik tırnak makası almıştım oğluma, daha onunla bile kesmedim kızımın tırnağını. Bebek bakım setinin içinde ucu kıvrık makaslar var ya, onunla kesiyorum, daha emniyetli

Son düzenleme:
Bizim cimcime de 15 haftalık atakta.. canıma okuyor iki gündür :) ama bir sohbetler, bir diller sorma :)) roman yazıyor mübarek :)) sonra bir canı sıkılıyor, başlıyor ağlamaya... Ağlamak da değil gerçi, isyan gibi bişey.. bir de sürekli kalkmaya çalışıyor, baktım olmayacak, anne yanı beşiği emekli ettik, abisinin karyolasına geçtik (120*60). Sevdi çok şükür, yatıyor içinde. Bir de dönence alayım kızıma, yakalasın oyuncakları :)

Son düzenleme:
Burun hırıltısı yasayan var mı? Bolca serum sıkıyorum cekiyorum hiçbir şey yok ama cok hırıltı var kafayı yicem.
Benim kızımda geniz hırıltısı oluyor bazen, süt kaçmasına bağlıyorum. Bir de çok kusuyor, bazen burnundan da geliyor. İyice öksürüp temizleyemiyor garibim, uyuyunca hırıltı geliyor. Kusuyor mu bebeğin? Belki böyle bir şeydir

Oyy maşallah ne güzel darısı bize inş iki haftadır farklı bir çocukla karşı karşıyayız resmen uykuları emmeleri oyun oynamaları sorunlu sürekli ağlıyor etraf bakmaktan ve gerinip durmaktan düzgün ememiyor etrafa bakacağım diye uyuyamıyor ne zaman yatırsam kafayı kaldırıp bağırıyor saat 11 den beri 4 kez yatır kaldır yaptım şimdi memede uyuyor çok yoruldum artık ben ben olmaktan çıktım her şeyi bırakıp alıp başımı gidesim geliyor bazen

Canım az önce hepsiburadaya girmiştim anne bebek ürünlerinde oyuncaklarında indirim varmış baktığım kızıma bir oyuncak vardı fiyatı düşmüş diğer şeylerin uygun olup olmadığını bilmiyorum ama bir göz atabilirsin istersen bazen ebebekten uyguna geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…