- 30 Ocak 2018
- 476
- 234
- 103
Genizinden geliyor aynen ama kusması pek yok ya hastaydı yeni iyileşti burnu yüzünden tekrar hasta olcak diye ödüm kopuyor nasıl geçerki bu hırıltıBenim kızımda geniz hırıltısı oluyor bazen, süt kaçmasına bağlıyorum. Bir de çok kusuyor, bazen burnundan da geliyor. İyice öksürüp temizleyemiyor garibim, uyuyunca hırıltı geliyor. Kusuyor mu bebeğin? Belki böyle bir şeydir
Ben instagram da görmüştüm baktım var çok sert değil ama pütür pütür
Kilo başı bir damla mı ne kadar ve nasıl kullanıyoruz ben de purferro kullnmk istiyorum da ondan kullanımını soruyorum
Canım az önce hepsiburadaya girmiştim anne bebek ürünlerinde oyuncaklarında indirim varmış baktığım kızıma bir oyuncak vardı fiyatı düşmüş diğer şeylerin uygun olup olmadığını bilmiyorum ama bir göz atabilirsin istersen bazen ebebekten uyguna geliyor
Bizim cimcime de 15 haftalık atakta.. canıma okuyor iki gündür :) ama bir sohbetler, bir diller sorma :)) roman yazıyor mübarek :)) sonra bir canı sıkılıyor, başlıyor ağlamaya... Ağlamak da değil gerçi, isyan gibi bişey.. bir de sürekli kalkmaya çalışıyor, baktım olmayacak, anne yanı beşiği emekli ettik, abisinin karyolasına geçtik (120*60). Sevdi çok şükür, yatıyor içinde. Bir de dönence alayım kızıma, yakalasın oyuncakları :)
Oyy maşallah ne güzel darısı bize inş iki haftadır farklı bir çocukla karşı karşıyayız resmen uykuları emmeleri oyun oynamaları sorunlu sürekli ağlıyor etraf bakmaktan ve gerinip durmaktan düzgün ememiyor etrafa bakacağım diye uyuyamıyor ne zaman yatırsam kafayı kaldırıp bağırıyor saat 11 den beri 4 kez yatır kaldır yaptım şimdi memede uyuyor çok yoruldum artık ben ben olmaktan çıktım her şeyi bırakıp alıp başımı gidesim geliyor bazen
Bugun 12.30-1.30 arasi memede durdu. Emdi uyudu emdi uyudu. Memeyi her cikardigimda vizildadi. 3-4 arasi ayni. 4te bi suru agladi. Biberonla 90 ml verdim. Yetmedi. 4.15-5.15 arasi ayni memede. 7ye kadar uyudu. 8-9 arasi meme ve uyku. 10a dogru esime onu yatagina yatir ben de kendi yatagimda yatmak istiyorum dedim. Uyandi. Esimle takistik. Niye elliyormusuz. 15 dk ugrasti uyuttu yatirdi. 1de uyandim. Oh mis gibi uyumusum. Esim de bebek odasinda cekyatta yatmis. Neden burda yatiyon gel dedim. Ses yapiyo dedi. Keyfin bilir dedim. Daha uyuyor cicegim. 3 gecedir annemin burnundan getirdim bu gece uyusun diyor.
Gecmis olsun kizceye.21nde 4 ay bitmisti iste
2 hafta full ilginc gecti.2 gundur fln ancak iyi.Insallah duzeliyordur :)
Yoksa zaten yeni ay geliyor 10 gun sonra,sil bastan
Bende yoruldum buara buyugude ishal istifra oldu,salgindan payimizi aldik.Dogum gunune katilmistik.Atlatti gecti cok sukur.
Aksam yatmadan bi kahve ismarliyoruz kendimize :) sonra kitap okuyorum bazende oylece sessiz sakin oturuyorum iyi geliyor :) Ozellikle boyle zamanlarda az da olsa iyi gelen bisy yapmak iyi oluyor.
Izlemediysen The Letdown izle :)
Bize ac karnina dediler. Emdikten bir saat sonra veriyorum. 10 dk sonra dogdugundan beri ac kalmis gibi agliyor. Ac tok farketmiyorsa iyi bari. Bosa kabiz olmasin yavrum.Evet kiloya gore verdi.
Saat vb yok suan ac tok farketmez dedi.
Ek gidaya gore soyleyecek sanirim tekrar
Tabi erken, indirimler varken alıp kenara koyayım diye düşündüm.. dediginiz ürüne de bakayim..Benim Palbaby gozume takildi ama aktivite masasinin hafif yuksek olusu tutunup durduklari zamanda cok iş gorur.
Bende araba halide kullanilir diye bu dedigimi dusundum :)
Bizde abladan tutunup durabilecegi muzikli tarzda var o yuzden onu da ilk arabam gb kullanir dedim ama daha karar vermedim.
Dusecek ebebekte fiyatlar yine oyuncaklarda
Çok geçmiş olsun canım ya kuzucuğa bebekle böyle hastalıklar çok zor oluyor ama iyileşmiş Allahtan. Ya kızımın da pek bir düzeni olmadığından hiç öyle kafamı dinleyecek vakit bulamıyorum bulduğumda ise hemen uzanıyorum uyumasam bile vücudumu dinlendiriyorum sadece. Son zamanlarda tek eğlencem çocukları uyuturken izleyebimdiğim yabancı diziler kafamı buradan alıp götürecek başka etkinlik bulamıyorum kitaba hiç adapte olamıyorum21nde 4 ay bitmisti iste
2 hafta full ilginc gecti.2 gundur fln ancak iyi.Insallah duzeliyordur :)
Yoksa zaten yeni ay geliyor 10 gun sonra,sil bastan
Bende yoruldum buara buyugude ishal istifra oldu,salgindan payimizi aldik.Dogum gunune katilmistik.Atlatti gecti cok sukur.
Aksam yatmadan bi kahve ismarliyoruz kendimize :) sonra kitap okuyorum bazende oylece sessiz sakin oturuyorum iyi geliyor :) Ozellikle boyle zamanlarda az da olsa iyi gelen bisy yapmak iyi oluyor.
Izlemediysen The Letdown izle :)
Bahsettiğin ikilemleri ben de yaşıyorum alsam mı gerek var mı falan derken zaman geçiyor bizim ablamızdan birçok oyuncak duruyor emekleme arkadaşı yürüme arkadaşı vs zamanı geldikçe çıkaracağım tek sıkıntımız zamanında zarar vermemiş kızım şimdi kendi oyuncaklarıyla oynamak yerine kardeşine çıkardığım oyuncaklarla oynuyor çok sert oynuyor oğlum oynayamadan atmak zorunda kalacağız gibi:) yazık bu garibime yeni pek bir şey almıyoruz oğluma yani. Bu arada alacağımız zaman bir şeyler huyumuz kurusun bakabileceğimiz her siteye bakarız bazen hayatı zorlaştırmıyor değil hani hatta bakarken vakit geçirdiğimiz ve almaktan vazgeçtiğimiz şeyler bile oluyor. Ebebek e gelince çeşitliliği birarada bulma şansı yüksek olsa da bazen piyasadan yüksek satıyorlar mağazada olduğumuzda biraz kafa karışması biraz yorgunluk derken alıyoruz bir şeyler ama internetten karşılaştırma imkanı olunca uzun süredir bir şey alamadım indirimlerin de bazılarının ciddi bir indirim olmadığını görünce her gün bakmaktan da vazgeçtim belki güzel şeyler vardır:) oh ne çok yazmışım gecenin bu vaktinde çocuklar uyurken uyusam iyi olacak:)Evet yazdiktan sonra baktim tekrar :)
Benzer alternatif urunlerde var.
Kizimda playskool vardi ilk arabam onu vermistik baska bebise.
Simdi hem önü aktiviteler olandan alsam diye dusundum.Gordum cesitte varmis cok :)
Var zaman gerci daha.
Simdilik emekleme arkadasi bakayim ben :) gerci onda da abla var e oyuncaklarda var :) bi kiyamiyorum bi gerek var mi diyorum kendi kendime :)
Buyugunun kelebegi vardi kanat cirpa cirpa giderdi bizimkide pesinden giderdi :)))) vermisim hep bu tür seyleri.Kucuk ilk bikac oyuncagi duruyor.
Gecen yazdiginda da carpmisti gozume buarada.O yuzden tek bi yerden bakmiyorum.
Gerci ebebektende bisy almadim :)
Daha bisy almadim dogrusu :)
Bi dislik aldim Oioi'nin.
2.ler bolluga geliyormus bi yandanda :)))
Geniz akıntısı devam ediyor demek ki.. çok geçmiş olsun. Temizlemeden önce serum fizyolojik damlatıyor musun? Erişemediğimiz tıkanıklığı çözebilirGenizinden geliyor aynen ama kusması pek yok ya hastaydı yeni iyileşti burnu yüzünden tekrar hasta olcak diye ödüm kopuyor nasıl geçerki bu hırıltı
Minik geliyordu beşik, ellerini sallasa yanlara çarpıyordu :) ki epeyce sallıyor :)) inşallah çok zorlanmaz kuzum, dişleri de bastırıyor bir yandan.. atak dediğin gelip geçiyor, unutuluyor be gülüm :) anneler doğum sancılarını bile unutuyor :)Iyi yapmissiniz sere serpe yatsin ohh :)
Ben biara korumaliklari bile cikardim nasil yapiyorsa yuzunu dayiyordu yanasa yanasa kucucuktu.
Simdi direkt tur atiyor :) taktim o yuzden vurmasin kafayi diye :)
Nasil tatlidiirr:) ne cabuk degisiyorlar.
Insallah atak yumusak gecer.
Ama unutmusum bu 4 ay bitimindekini,hic unutulacak gibi degilmis halbuki :)))))
Ben de bu gece uykuya geçene kadar birkaç kez kaldırdım. Memede huzursuz, çırpınarak emiyor. Kaldırıyorum, ağlıyor kucağıma uzanmaya çalışıyor. Öyle böyle derken emdi uyudu, yatırdım gaz sıkıştırdı, kaldırdım. Dik vaziyette uyuyor, tekrar yatırdım yine gaz.. uyku arasında çıkarması da zor. Birkaç kere kaldır yatır derken çıkardı ve nihayet uyudu.. sabır arkadaşım ❤ çok minikler, muhtaçlar, zorlanıyorlar.. geçiyor biliyorsun :) ben de çok sabırlı bir insan sayılmam ama kızım söz konusu olunca işler değişiyor. Minicik yüzüne bakıyorum, yumuşacık sarıyorum sevgiyle.. o da rahatlıyor, ben de.. kızım uyuduktan sonra abisine geliyor sıra. Battaniyesini alıp sokuluyor yanıma.. o da anne kuzusu ❤ bir tatlı söze, güler yüze muhtaç kuzucuklar ❤Oyy maşallah ne güzel darısı bize inş iki haftadır farklı bir çocukla karşı karşıyayız resmen uykuları emmeleri oyun oynamaları sorunlu sürekli ağlıyor etraf bakmaktan ve gerinip durmaktan düzgün ememiyor etrafa bakacağım diye uyuyamıyor ne zaman yatırsam kafayı kaldırıp bağırıyor saat 11 den beri 4 kez yatır kaldır yaptım şimdi memede uyuyor çok yoruldum artık ben ben olmaktan çıktım her şeyi bırakıp alıp başımı gidesim geliyor bazen
İnstagramda görünce bende baktım her bağlamada bakıyorum hatta daha denk gelmedimYa demek hepsinde var?
Ben kaşındırır diye birakmistim bezi.
Evet pütür pütür.
Bebek ne kadar ve ne siklikla isterse. Dun 3 kere birer saat memede hem emdi hem uyudu. Ayni bebekligi gibi. Her cikardigimda agladi. Gece uykumuz da oyle oluyor genelde. Uykusu yoksa 5 dk civari emince birakiyor. Gunduz uyaniksa iki saati gecmez tekrar istemesi. 1,5 2 saat arasi. Gece genelde 3 4 saatte bir uyanir ama 9 saat hic uyanmadigi da oluyor. Duzen falan yok yani.kızlar bebişlerinizi ne sıklıkta kaç dk tek/çift meme emziriyorsunuz?
çalıştığım için evdeyken de 3 saate bir olsun diye uğraşıyorum ama 2 saatten sonra herşey olabiliyor gece gündüz de farketmiyor. gündüz de zoraki 10 dk çift meme , gece daha uzun sürebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?