4 ay 1 haftalik oldu.gunduz evdeysek 2-3 saatte bir tek meme 10 dk emiyor.disardaysak 4 saate kadar oyalanabiliyor aklina gelmiyor heralde bakinmaktan.gece genelde 4-5 saate bir cift meme 10+10 emiyor.ama bu su an boyle gecen ay farkliydi.eminim ki onumuzdeki ay da farkli olacak.kızlar bebişlerinizi ne sıklıkta kaç dk tek/çift meme emziriyorsunuz?
çalıştığım için evdeyken de 3 saate bir olsun diye uğraşıyorum ama 2 saatten sonra herşey olabiliyor gece gündüz de farketmiyor. gündüz de zoraki 10 dk çift meme , gece daha uzun sürebiliyor.
ben bu meme reddiyle ilgili hicbir bilgim yokken hamileyken hevesle almistim wee baby nin damakli emzigini.hastaneden eve geldigimizde hemen verdim agzina 2 gunluktu.sonra da ara ara agladikca verdim alisti.bazen cok bilmemek iyi oluyor sanirim :) saglik ocagina gittigimse hemsire aclik aglamalari olursa yogurt ve meyvelerin suyuyla basliyoruz demisti.ona dayanarak emzigin ucunu ev yogurduna minnacik batirip denemek nasil olur acaba.bandirmak gibi degil de ucuna bi damla gelecek sekilde :)Bebeği emzik alanlar size özeniyorum.İlk gün keşke annemi dinleyip taksaydım ağzına.İlk gün meme emmesi çok kuvvetliydi zarar-ı olmayabilirdi.Geç mi kaldım nasıl alıştırayım.Aslında emmeye Çalışıyor ama ağzından düşüyor.Tek bakıyorum birazcık kolaylık sağlardı gün içinde.Uyutmada kullanmak için değil,bazen yanından uzaklaşmam gerektiğinde emzik emsin ağlamasın istiyorum.odadan çıkartmıyor beni hiç yalnız kalmayacak.İşi gücü bırakıp oturuyorum onunla eve benden bir tane daha Lazım.
Kızlar bir el atın bana nasıl alıştırayım.Avent Philips sothie yararsa yarar işe diğerlerini direkt itiyo
Ekşi olunca çekici gelmez gibime geliyo bilmem ki denemek Lazım yine de.Ya ben eğitime gitmiştim orda vermeyin dediler diye inat ettim de vermedim şimdi pişmanım.Bikaç hafta önce annem burdaydı şrkerlş suya batıralım iki batırmaya Alişir dedi asla batırmicam almazsa da almasın demiştim ama açıkçası batıracağım gibime geliyo bu gidişleben bu meme reddiyle ilgili hicbir bilgim yokken hamileyken hevesle almistim wee baby nin damakli emzigini.hastaneden eve geldigimizde hemen verdim agzina 2 gunluktu.sonra da ara ara agladikca verdim alisti.bazen cok bilmemek iyi oluyor sanirim :) saglik ocagina gittigimse hemsire aclik aglamalari olursa yogurt ve meyvelerin suyuyla basliyoruz demisti.ona dayanarak emzigin ucunu ev yogurduna minnacik batirip denemek nasil olur acaba.bandirmak gibi degil de ucuna bi damla gelecek sekilde :)
aventin o emzigi cok agir emmek isteselerde ememiyolar aynı ucu olan dr brown un emzigi var onu dene daha hafif bide meme emer gibi dolduruyor agzini benimkide anca uyku sersemi emiyo benimde annemle kocam verdirmedi emzik ilk zamanlar keske dinlemeseymisim diyorumBebeği emzik alanlar size özeniyorum.İlk gün keşke annemi dinleyip taksaydım ağzına.İlk gün meme emmesi çok kuvvetliydi zarar-ı olmayabilirdi.Geç mi kaldım nasıl alıştırayım.Aslında emmeye Çalışıyor ama ağzından düşüyor.Tek bakıyorum birazcık kolaylık sağlardı gün içinde.Uyutmada kullanmak için değil,bazen yanından uzaklaşmam gerektiğinde emzik emsin ağlamasın istiyorum.odadan çıkartmıyor beni hiç yalnız kalmayacak.İşi gücü bırakıp oturuyorum onunla eve benden bir tane daha Lazım.
Kızlar bir el atın bana nasıl alıştırayım.Avent Philips sothie yararsa yarar işe diğerlerini direkt itiyo
Evet canım çok kaba duruyor ağzında emzikten kaynaklanıyor gibi geliyor bana da alacak gibi yoksa.İlk fırsatta alacağım Yazdığın emziği teşekkürler.Nuk Kauçuk da diyorlar belki onu da alırım gerek olursaaventin o emzigi cok agir emmek isteselerde ememiyolar aynı ucu olan dr brown un emzigi var onu dene daha hafif bide meme emer gibi dolduruyor agzini benimkide anca uyku sersemi emiyo benimde annemle kocam verdirmedi emzik ilk zamanlar keske dinlemeseymisim diyorum
ben denedim yogurda batirmayi.emzigi oyle bir emdi ki dedim kopacak bogazina kacacak heraldeEkşi olunca çekici gelmez gibime geliyo bilmem ki denemek Lazım yine de.Ya ben eğitime gitmiştim orda vermeyin dediler diye inat ettim de vermedim şimdi pişmanım.Bikaç hafta önce annem burdaydı şrkerlş suya batıralım iki batırmaya Alişir dedi asla batırmicam almazsa da almasın demiştim ama açıkçası batıracağım gibime geliyo bu gidişle
:))))) ben de deneyeyim bakayım zaten ek gıdaya geçişe hazırlık dönemiben denedim yogurda batirmayi.emzigi oyle bir emdi ki dedim kopacak bogazina kacacak heralde
Haha ben tiktim o kadar almadi. Hatta kusunca biraktim. Ara ara deniyorum bence eskiye gore yine iyi. 4 aydan sonra alisanlar olaniliyomus. Ben oyle yapmyi dusunuyrm. Su ara deniyorum ynai. En azindan kusmuyor:))) uyku isini kolylastrmk icin istyrm benBebeği emzik alanlar size özeniyorum.İlk gün keşke annemi dinleyip taksaydım ağzına.İlk gün meme emmesi çok kuvvetliydi zarar-ı olmayabilirdi.Geç mi kaldım nasıl alıştırayım.Aslında emmeye Çalışıyor ama ağzından düşüyor.Tek bakıyorum birazcık kolaylık sağlardı gün içinde.Uyutmada kullanmak için değil,bazen yanından uzaklaşmam gerektiğinde emzik emsin ağlamasın istiyorum.odadan çıkartmıyor beni hiç yalnız kalmayacak.İşi gücü bırakıp oturuyorum onunla eve benden bir tane daha Lazım.
o emzigi alanlar genelde damakli almiyolar nuk damakli sanirim ben damaklida denedim almadiEvet canım çok kaba duruyor ağzında emzikten kaynaklanıyor gibi geliyor bana da alacak gibi yoksa.İlk fırsatta alacağım Yazdığın emziği teşekkürler.Nuk Kauçuk da diyorlar belki onu da alırım gerek olursa
Damlatmak ne ki her deliği sıkıyorum 1-2ccGeniz akıntısı devam ediyor demek ki.. çok geçmiş olsun. Temizlemeden önce serum fizyolojik damlatıyor musun? Erişemediğimiz tıkanıklığı çözebilir
Kilo başı bir damla ve tek kerede mi. Yani yedi kg yedi damla bir seferdeEvet kiloya gore verdi.
Saat vb yok suan ac tok farketmez dedi.
Ek gidaya gore soyleyecek sanirim tekrar
Ben de 2 yaştan sonra bırakılmalı diye okumuştum.Uzmanlara gore emzik 6 aydan sonra birakilmali. Bizimki de cok nadir tutuyor.
Ben daha hastanede verdim ama istemedi kızım. Yine de ısrarla o attı ben verdim, nihayet 3 hafta önce falan tuttu da rahat ettim. Hâlâ tam alışmış değil ama dar ânımda işe yarıyor :) 4 aylık bebeğe sevdirmek için de misal elma rendeleyip çok hafif suyuna değdirmek artık sorun olmasa gerek bence de... Emzik tam bir kurtarıcı, alışması iyi benceben bu meme reddiyle ilgili hicbir bilgim yokken hamileyken hevesle almistim wee baby nin damakli emzigini.hastaneden eve geldigimizde hemen verdim agzina 2 gunluktu.sonra da ara ara agladikca verdim alisti.bazen cok bilmemek iyi oluyor sanirim :) saglik ocagina gittigimse hemsire aclik aglamalari olursa yogurt ve meyvelerin suyuyla basliyoruz demisti.ona dayanarak emzigin ucunu ev yogurduna minnacik batirip denemek nasil olur acaba.bandirmak gibi degil de ucuna bi damla gelecek sekilde :)
2 yasindan sonra cirkin oluyor zaten.Ben de 2 yaştan sonra bırakılmalı diye okumuştum.
Evet bende bu yüzden uğraşmayı bıraktım sonrada dedim bıraktırcam diye uğraşacağım:)2 yasindan sonra cirkin oluyor zaten.
Gerci kimi uzmana gore hic almamali.
Ben aslında hiç isyemiyprum istesem bugüne kadar çok denemeler yapardım ama 40 çıkar düzelir 3 ay bitsin düzelir dediler 5.aya girdik.Her gün iki defa 1 er saat kendi takılsa yeter bana hep tepesinde bana Bağımlı oluyo ne yapacak ben gidince.2 yasindan sonra cirkin oluyor zaten.
Gerci kimi uzmana gore hic almamali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?