- 27 Haziran 2017
- 1.624
- 1.800
- 133
Benim oglum da emzik almiyor ne yaptiysam olmadi. 4 aylik olacak 5 gun sonra. Emzigi ben de yogurda batirsam olur mu ki? Yani erken deildir deil mi:)ben denedim yogurda batirmayi.emzigi oyle bir emdi ki dedim kopacak bogazina kacacak heralde
Benimki de oyleydi. Ben yokken 2 kere 45 dk uyuyormus. Ben uyutamiyorum.Ben aslında hiç isyemiyprum istesem bugüne kadar çok denemeler yapardım ama 40 çıkar düzelir 3 ay bitsin düzelir dediler 5.aya girdik.Her gün iki defa 1 er saat kendi takılsa yeter bana hep tepesinde bana Bağımlı oluyo ne yapacak ben gidince.
Bugünlerde benimki de uyumamakta inat ediyor ama ben de inat ediyorum uyuyo bir şekilde.Uyku vakti gelmiş Mızmızlık ediyor ama uyumak istemiyor nedense.Ne yapıp edip uyutuyorum ama ninni söyleyince direkt susuyoBenimki de oyleydi. Ben yokken 2 kere 45 dk uyuyormus. Ben uyutamiyorum.
bugune dek bi alerjik durumu olmadiysa bi sorun olucagini sanmam.zaten kastettigim komple bandirmak degil.ucuna minnacik yogurt surmek gibi :) ins alir sizinki de.Benim oglum da emzik almiyor ne yaptiysam olmadi. 4 aylik olacak 5 gun sonra. Emzigi ben de yogurda batirsam olur mu ki? Yani erken deildir deil mi:)
Merhaba. Ben de hamileyken aldım. Neyse hastanede vermedik. Eve çıktık bebek ağlıyor. Anneler ver kızım emziği istersen. Yok dedim..vermeyecem emziği yok diş yapısı bozulur vs.. sana verdik bi şey oldu mu dedi annem.. o anda bebek nasıl ağlıyor. Verdik emzik.. o gün bugündür memnunum.Bebeği emzik alanlar size özeniyorum.İlk gün keşke annemi dinleyip taksaydım ağzına.İlk gün meme emmesi çok kuvvetliydi zarar-ı olmayabilirdi.Geç mi kaldım nasıl alıştırayım.Aslında emmeye Çalışıyor ama ağzından düşüyor.Tek bakıyorum birazcık kolaylık sağlardı gün içinde.Uyutmada kullanmak için değil,bazen yanından uzaklaşmam gerektiğinde emzik emsin ağlamasın istiyorum.odadan çıkartmıyor beni hiç yalnız kalmayacak.İşi gücü bırakıp oturuyorum onunla eve benden bir tane daha Lazım.
Kızlar bir el atın bana nasıl alıştırayım.Avent Philips sothie yararsa yarar işe diğerlerini direkt itiyo
Eşim de alacak bugün onu..Pamuk kullanan arkadaşlar ebebekte şuan indirimde kolisi 47 tl içinde 15 adet var normalde 65 tl ye alıyordum ben
D vitaminini emzige damlatıp verin ağzına kuşun :))Ekşi olunca çekici gelmez gibime geliyo bilmem ki denemek Lazım yine de.Ya ben eğitime gitmiştim orda vermeyin dediler diye inat ettim de vermedim şimdi pişmanım.Bikaç hafta önce annem burdaydı şrkerlş suya batıralım iki batırmaya Alişir dedi asla batırmicam almazsa da almasın demiştim ama açıkçası batıracağım gibime geliyo bu gidişle
Artık uzman biziz :)))Uzmanlara gore emzik 6 aydan sonra birakilmali. Bizimki de cok nadir tutuyor.
Aynen bi defa evde bulamadık. Eşimle bi arayisimiz var, sanki evde altın arıyoruz :))Ben daha hastanede verdim ama istemedi kızım. Yine de ısrarla o attı ben verdim, nihayet 3 hafta önce falan tuttu da rahat ettim. Hâlâ tam alışmış değil ama dar ânımda işe yarıyor :) 4 aylık bebeğe sevdirmek için de misal elma rendeleyip çok hafif suyuna değdirmek artık sorun olmasa gerek bence de... Emzik tam bir kurtarıcı, alışması iyi bence
Aynısını düşündüm az önce :)D vitaminini emzige damlatıp verin ağzına kuşun :))
D vitaminini emziğe damlatıp vermeyi deneyin..Benim oglum da emzik almiyor ne yaptiysam olmadi. 4 aylik olacak 5 gun sonra. Emzigi ben de yogurda batirsam olur mu ki? Yani erken deildir deil mi:)
Bizimki p avent ama o kauçuk olan değil.. doğal akiş 0-6 ayAynısını düşündüm az önce :)
Bizimkinin bazen tuttugu 10 liralik bi emzik vardi. Iki gun aradik bulamadik. Esime yenisini al dedim. Emzik camasir makinesinden cikti. 60 derecede yikanmis.Aynen bi defa evde bulamadık. Eşimle bi arayisimiz var, sanki evde altın arıyoruz :))
Aynen dediginiz gibi bandirdim sadece tadini aldi geri birakti. Ben bu cocuga emzik veremicem galiba. Ne kadar da hevesliydim:)bugune dek bi alerjik durumu olmadiysa bi sorun olucagini sanmam.zaten kastettigim komple bandirmak degil.ucuna minnacik yogurt surmek gibi :) ins alir sizinki de.
Bir de oyle denicem insaallah alir artik:) cok tesekkurlerD vitaminini emziğe damlatıp vermeyi deneyin..
plojovic
Paketten 4 tane bez cikardim. 2 tanesinde dedigin gibi birer tane kabarcik vardi. Icine dogru kivirip takarim artik. Sleepyye gore kalibi kucuk ama kizin vucuduna daha bi uydu sanki.
Çok geçmiş olsun canım ya kuzucuğa bebekle böyle hastalıklar çok zor oluyor ama iyileşmiş Allahtan. Ya kızımın da pek bir düzeni olmadığından hiç öyle kafamı dinleyecek vakit bulamıyorum bulduğumda ise hemen uzanıyorum uyumasam bile vücudumu dinlendiriyorum sadece. Son zamanlarda tek eğlencem çocukları uyuturken izleyebimdiğim yabancı diziler kafamı buradan alıp götürecek başka etkinlik bulamıyorum kitaba hiç adapte olamıyorumgeçecek değil mi bugünler de bazen kendimi buna inandırmakta zorlanıyorum hele ki çok yorulduğum zamanlarda.bir bakayım söylediğin şeye neymiş:)
Bahsettiğin ikilemleri ben de yaşıyorum alsam mı gerek var mı falan derken zaman geçiyor bizim ablamızdan birçok oyuncak duruyor emekleme arkadaşı yürüme arkadaşı vs zamanı geldikçe çıkaracağım tek sıkıntımız zamanında zarar vermemiş kızım şimdi kendi oyuncaklarıyla oynamak yerine kardeşine çıkardığım oyuncaklarla oynuyor çok sert oynuyor oğlum oynayamadan atmak zorunda kalacağız gibi:) yazık bu garibime yeni pek bir şey almıyoruz oğluma yani. Bu arada alacağımız zaman bir şeyler huyumuz kurusun bakabileceğimiz her siteye bakarız bazen hayatı zorlaştırmıyor değil hani hatta bakarken vakit geçirdiğimiz ve almaktan vazgeçtiğimiz şeyler bile oluyor. Ebebek e gelince çeşitliliği birarada bulma şansı yüksek olsa da bazen piyasadan yüksek satıyorlar mağazada olduğumuzda biraz kafa karışması biraz yorgunluk derken alıyoruz bir şeyler ama internetten karşılaştırma imkanı olunca uzun süredir bir şey alamadım indirimlerin de bazılarının ciddi bir indirim olmadığını görünce her gün bakmaktan da vazgeçtim belki güzel şeyler vardır:) oh ne çok yazmışım gecenin bu vaktinde çocuklar uyurken uyusam iyi olacak:)
Gayet temiz :))) gayet hijyenik :))Bizimkinin bazen tuttugu 10 liralik bi emzik vardi. Iki gun aradik bulamadik. Esime yenisini al dedim. Emzik camasir makinesinden cikti. 60 derecede yikanmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?