2018 Ekim Anneleri

Bebekler kac aydan sonra anne sutunu ogun olarak almayi birakiyor. Calisan bi anne olarak merak ediyorum açıkçası.

Benimki de oyleydi. Ben yokken 2 kere 45 dk uyuyormus. Ben uyutamiyorum.

Benimki de oyleydi. Ben yokken 2 kere 45 dk uyuyormus. Ben uyutamiyorum.
Bugünlerde benimki de uyumamakta inat ediyor ama ben de inat ediyorum uyuyo bir şekilde.Uyku vakti gelmiş Mızmızlık ediyor ama uyumak istemiyor nedense.Ne yapıp edip uyutuyorum ama ninni söyleyince direkt susuyo

Benim oglum da emzik almiyor ne yaptiysam olmadi. 4 aylik olacak 5 gun sonra. Emzigi ben de yogurda batirsam olur mu ki? Yani erken deildir deil mi:)
bugune dek bi alerjik durumu olmadiysa bi sorun olucagini sanmam.zaten kastettigim komple bandirmak degil.ucuna minnacik yogurt surmek gibi :) ins alir sizinki de.

Merhaba. Ben de hamileyken aldım. Neyse hastanede vermedik. Eve çıktık bebek ağlıyor. Anneler ver kızım emziği istersen. Yok dedim..vermeyecem emziği yok diş yapısı bozulur vs.. sana verdik bi şey oldu mu dedi annem.. o anda bebek nasıl ağlıyor. Verdik emzik.. o gün bugündür memnunum.

D vitaminini emzige damlatıp verin ağzına kuşun :))

Aynen bi defa evde bulamadık. Eşimle bi arayisimiz var, sanki evde altın arıyoruz :))

Aynen bi defa evde bulamadık. Eşimle bi arayisimiz var, sanki evde altın arıyoruz :))
Bizimkinin bazen tuttugu 10 liralik bi emzik vardi. Iki gun aradik bulamadik. Esime yenisini al dedim. Emzik camasir makinesinden cikti. 60 derecede yikanmis.

bugune dek bi alerjik durumu olmadiysa bi sorun olucagini sanmam.zaten kastettigim komple bandirmak degil.ucuna minnacik yogurt surmek gibi :) ins alir sizinki de.
Aynen dediginiz gibi bandirdim sadece tadini aldi geri birakti. Ben bu cocuga emzik veremicem galiba. Ne kadar da hevesliydim:)

plojovic
Paketten 4 tane bez cikardim. 2 tanesinde dedigin gibi birer tane kabarcik vardi. Icine dogru kivirip takarim artik. Sleepyye gore kalibi kucuk ama kizin vucuduna daha bi uydu sanki.

Demek hepsinde var.Bende oyle cikti diye degistirmistim.Evet kalip daha kucuk ama bende begenmistim

Ilk gun yarim saatte bir istifra etti,sonra serum icin damar sisti hep damar yolu acilirken 3.de koldan ancak oldu,sonra ishale döndü hem alttan hem ustten fln.Hep yatti zaten uyudu ama zorlugundan ziyade onu oyle gormek daha zor.
4.gün biraz kalkip eline bisy alip oyun oynamaya baslayinca dunyalar bizim oldu :)

Dizi bnm dedigimde.Bi bak bakalim bolumler kisa :))))

Evet bende oyle boyle derken vazgeciyorum.
Almam gerekenleride bazen indirim kollayamadan almis oluyorum cikmisken halledeyim derken.Gorerek almayi seviyorum bide.
Evet ciddi zaman gidiyor bakmaya calisincada.Bide bisy bakarken baska seye goz takiliyor aa bu da var fln diye.Bu kez onun ikilemi fln,bakmamak daha iyi bazen :)
Bende cikardim önden o alsin hevesini tekrar diye :) normalde de oyuncaklari ayiklayip kaldirip cikariyorum iyi oluyor yeni oyunlara vesile oluyor.Cok abartili bi sekilde yok gerci.
Bide minikler ayaklaninca nasil olaca merak ediyorum.Simdi kizimin oyuncaklar minik minik fln.Biliyor kucuklerin onlarla oynamayi bilmedigini ama yaz biraz disarda kolayda kışa heralde oda oda kacacak abla :)))))))

Insallah dinlenebilmissindir biraz :)
Bende uyumaktan ziyade genelde sessizlikte biraz durmak cok dinlendiriyor.Ilkinde de o ilk uykusuzluklardan sonra sessizce bisylerle ugrastim :)
Quilling yapiyordum o dönem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…