Günaydın bugün alerji uzmanına randevumuz vardı akşam bir arladaşla görüştüm çocuğu alerji uzmanına götürmüş hiş sonuç alamamış zaten kan tahlili deri testi doğru sonuç vermiyor boşa sağa sola gidip para dökme çocuğunda canını yakma yakın yerinde kendi dr undan kaka tahlili iste dedi kafam karıştı zaten huzursuzum bana bi yardımcı olabilir misiniz ne yapacağıma karar veremiyorum para hiç önemli değil çocuğumun canı gereksiz yanmasın sadece hangisi mantıklı kaka tahilili mi alerji uzmanına gitmek mi
Bu aylarda meme reddi cok olagan bi durum.Günaydin kizlar.
Metehan artik doğru düzgün emmiyor.2 gündür böyle.
Kucagima alip memeye koyacagim zaman basini ceviriyor.yay gibi geriliyor.
3 saat dursa bile acliktan hickiiyor yine de meme istemiyor.göğüslerim hep dolu.
Önceden yetmezdi simdi hic emmiyor.
Uyku sersemi kucagima aliyorum basliyor ittirmeye.
Sadece gece 2 kere kalkip emiyor.
O da azcik.
Bu gecici mi yoksa memeyi mi birakiyor.
Biz de oyle. Insaallah yogurt yaparsam guzel olur bari:))
gecmis olsun cok. iciniz biraz rahatlamistirArkadaşlar muayeneden çıktık 1 hafta sonra kontrol ve deri testi istedi diyete devam edecekmişim evi boşalt fazla eşya ve toz yapan halı kilim olmasın kızının eşyalarını sıvı detarjanla yıka durulama 2 olsun dedi 3 tane krem karışımı verdi biri tabiki advantan biri vazelin diğeri neydi anlamadım :) kortizonlu krem ama karışımla tolerize edicez dedi 3 gün 5 günde geçer sonra sürekli nemlendireksin mustela kullanmaya devam et güzel dedi .. Bebeklerde test doğru sonuç vermez diye bir şey yok toza karşı olan solunum testini yapmıyoruz o doğru sonuç vermiyor dedi dedi de dedi :) ileri boyutta bir şey yok korkmayın haftaya görüşelim dedi bakalım bir haftada 100 gram alsa bari kuzucum
Evet artik baslicam yapmaya. Korkumu yenerek:)Makinelerde bayaa iş goruyor tuttu tutmadi yapmak istemezsen :)
Ama simdiden deneyerek baslayabilirsin :)
O zaman ben de oyle yaparim. Cok tesekkur ederim:)Bebeğin ateş ölçeri ile ölçüp 45 derece olunca mayaladım. Hazır yoğurt maya olursa tutmuyo.. ya hazır maya toz şeklinde olandan ya da ev yogurdundan maya olunca tutuyor
Aynen ben de cok heyecanliyim kitaplar filan alicam. Insaallah yerler de buyurlerrbebeklerimize saglikli seyler yedirmek icin bir suru tarifler ogrenicez daha.simdiden heyecanliyim ek gida konusunda :) agiz tadiyla yapmak yedirmek nasip olsun ins :)
Ben hic denemedim ama umarim hep tutar yogurtlar da ugrastirmaz beni:)) insaallahh yerler. Her seyi yesinlerBen kavanozlarda beceremdm hic ama tencerede hep tuttu cok sukur. Bekarken bilmezdm bile nasil oldugunu.
Insan deneye deneye ogreniyor. Bebislerimiz cok sever de yerler insaAllah
Umarim gecer canim.Neredeyse iki haftadır yaşadığımız durum bu maaleaef deli gibi emmek istiyor ama ememiyor gaz sorunu da değil tuhaf bir şey sürekli memede ama şışşşşt sesi ve popişe vurarak az emerse emiyor kalkıyor iki saat olmadan hadi bir daha acıkıyor atak dönemi diye düşünüyorum geçecek inş bunlar da
18.haftadayiz canim.benimki uyku sersemi de emmiyor.Canım kaç haftalık olsunuz bilmiyorum ama 15-16. haftamızda bizde de oldu aynısı, dikkat ettim uykusuzluk ve açlık birleşince daha cok yapıyordu.. uyanır uyanmaz o mahmurlukta emzirerek atlattım,gece yatırmadan önce cığlık cığlığa hem meme istiyor hem de agzına değdiği an kafasını arkaya atıyordu, ayağa kalkınca hem emdi hem de uyudu, birkaç gece böyle sürdü..alışacak diye cok korktum o yüzden ayakta emzirmeyi gündüz yapmadım.. sakin oldugu bir anı yakalayıp emzirdim.. sonra eski haline döndü zaten..
Gelmiş geçmiş olsun canım İnşallah kuzucuğunu çok yormadan teşhis koyulur gerisi daha kolay olur sizin için.Arkadaşlar muayeneden çıktık 1 hafta sonra kontrol ve deri testi istedi diyete devam edecekmişim evi boşalt fazla eşya ve toz yapan halı kilim olmasın kızının eşyalarını sıvı detarjanla yıka durulama 2 olsun dedi 3 tane krem karışımı verdi biri tabiki advantan biri vazelin diğeri neydi anlamadım :) kortizonlu krem ama karışımla tolerize edicez dedi 3 gün 5 günde geçer sonra sürekli nemlendireksin mustela kullanmaya devam et güzel dedi .. Bebeklerde test doğru sonuç vermez diye bir şey yok toza karşı olan solunum testini yapmıyoruz o doğru sonuç vermiyor dedi dedi de dedi :) ileri boyutta bir şey yok korkmayın haftaya görüşelim dedi bakalım bir haftada 100 gram alsa bari kuzucum
Tek sorun koku olsun da sıkıntı değil Kabızlık falan yapmaz inşallah buzdolabında mı saklanıyorEvet canim.Damlalikli zaten bide kipras kipras verirken kayip gidiyor :)
Kaka fena kokuyor yalniz
Çok şükür tekrar vururlar diye korkmuştum. Çok teşekkür ederimHemen kabuk tutmuyor ama tutmasada bu aşı tutmadi anlaminada gelmiyor.
Tekrar vurulmuyor.
Canim cocuk meme vericem diye yatay pozisyona gecmek istemiyor.dün sessizce yatak odasina getirdim.yatarak emzirim.dedim.kafayi ceviriyor.babasi da yardim ediyor ama emmiyor.Bu aylarda meme reddi cok olagan bi durum.
Deneye yanila canim.
Pozisyon,durus,yatarak,ayakta birsuru deneme yanilma...Saatlerinide uzatmis olabilir.Daha ac oldugunu dusundugun zamanlarda teklif et.Buyudukce az bile emseler iyi bosaltabiliyorlar
İnşallah Geçici bir dönemdir canım çok ilginç acıkmıyormu acaba, bence bir kere de olsa biberondan denesen Bir kerede hemen biberon alışır mı ki en azından memeyimi İstemiyor yoksa süt içmek istemiyor anlayabilirsinCanim cocuk meme vericem diye yatay pozisyona gecmek istemiyor.dün sessizce yatak odasina getirdim.yatarak emzirim.dedim.kafayi ceviriyor.babasi da yardim ediyor ama emmiyor.
En sonunda sagip biberonla verecektim.esim verme yoksa alisir dedi.
Yatti aç aç.sonra uyanir gibi oldu aldim emzirdim.ama tam emmedi.
Memeemi boşaltmiyor.
Son günlerde kakasi yesil.öndeki sütten az bisey emip birakiyor.
Ins gecer canim.
Evet çok şükür şuan daha iyiyim 1 hafta sonra daha netleşecek testle inşallahgecmis olsun cok. iciniz biraz rahatlamistir
İnşallah canım çok sağ ol testide aynı yerde yaptıracağım istersen devlette yaptır getir dedi ama yavruma kıyamadım herşey orda olsun bitsin temizce canı acımadan kendime olan testleri devlette yaptırmıştım hep tabiki devlet hastanelerini kötülemek için değil ama ne bileyim böyle daha rahat edecek içimGelmiş geçmiş olsun canım İnşallah kuzucuğunu çok yormadan teşhis koyulur gerisi daha kolay olur sizin için.
Önceki gün sagıp biberonla vermistim.İnşallah Geçici bir dönemdir canım çok ilginç acıkmıyormu acaba, bence bir kere de olsa biberondan denesen Bir kerede hemen biberon alışır mı ki en azından memeyimi İstemiyor yoksa süt içmek istemiyor anlayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?