2018 Ekim Anneleri

Ben olsam ikisinide yaptirir teyit ederdim.
Sonucta herkesi ki bir degil.
Saglik konusunda her birey daha da özel diye dusunuyorum.

Bu aylarda meme reddi cok olagan bi durum.
Deneye yanila canim.
Pozisyon,durus,yatarak,ayakta birsuru deneme yanilma...Saatlerinide uzatmis olabilir.Daha ac oldugunu dusundugun zamanlarda teklif et.Buyudukce az bile emseler iyi bosaltabiliyorlar

Arkadaşlar muayeneden çıktık 1 hafta sonra kontrol ve deri testi istedi diyete devam edecekmişim evi boşalt fazla eşya ve toz yapan halı kilim olmasın kızının eşyalarını sıvı detarjanla yıka durulama 2 olsun dedi 3 tane krem karışımı verdi biri tabiki advantan biri vazelin diğeri neydi anlamadım :) kortizonlu krem ama karışımla tolerize edicez dedi 3 gün 5 günde geçer sonra sürekli nemlendireksin mustela kullanmaya devam et güzel dedi .. Bebeklerde test doğru sonuç vermez diye bir şey yok toza karşı olan solunum testini yapmıyoruz o doğru sonuç vermiyor dedi dedi de dedi :) ileri boyutta bir şey yok korkmayın haftaya görüşelim dedi bakalım bir haftada 100 gram alsa bari kuzucum

gecmis olsun cok. iciniz biraz rahatlamistir

Ben kavanozlarda beceremdm hic ama tencerede hep tuttu cok sukur. Bekarken bilmezdm bile nasil oldugunu.
Insan deneye deneye ogreniyor. Bebislerimiz cok sever de yerler insaAllah
Ben hic denemedim ama umarim hep tutar yogurtlar da ugrastirmaz beni:)) insaallahh yerler. Her seyi yesinler

Umarim gecer canim.
Yalniz benimki emmek istemiyor.3 saat oluyor talep etmiyor.alip emzireyim.diyorum.tepiniyor.

18.haftadayiz canim.benimki uyku sersemi de emmiyor.
Ac kaliyor ya çok üzülüyorum.tartima gidecez carsamba günü.zayiflamis olacak kesin.

Gelmiş geçmiş olsun canım İnşallah kuzucuğunu çok yormadan teşhis koyulur gerisi daha kolay olur sizin için.

Bu aylarda meme reddi cok olagan bi durum.
Deneye yanila canim.
Pozisyon,durus,yatarak,ayakta birsuru deneme yanilma...Saatlerinide uzatmis olabilir.Daha ac oldugunu dusundugun zamanlarda teklif et.Buyudukce az bile emseler iyi bosaltabiliyorlar
Canim cocuk meme vericem diye yatay pozisyona gecmek istemiyor.dün sessizce yatak odasina getirdim.yatarak emzirim.dedim.kafayi ceviriyor.babasi da yardim ediyor ama emmiyor.
En sonunda sagip biberonla verecektim.esim verme yoksa alisir dedi.
Yatti aç aç.sonra uyanir gibi oldu aldim emzirdim.ama tam emmedi.
Memeemi boşaltmiyor.
Son günlerde kakasi yesil.öndeki sütten az bisey emip birakiyor.
Ins gecer canim.

Günden güne oğlumun gelişimine tanık oldukça şükür sebeplerime biri daha ekleniyor dün akşam ilk defa tam dönüşler yaptı hem sırt üstüysen hemde yüzüstü yatarken döndüğünde yüzündeki şaşkınlık “ben ne yaptım acaba“ bakışları çok tatlıydı :)
Ama gece uykusuna geçemedi çok ağladı gazıda pek yoktu anlamadık nedenini akşam misafirimiz vardı neden bulamayınca en son aklıma gelen şey nazar değmiş olabilir dedik okuduk birde sakinleşsin diye lavanta yağı damlattım yakadına en sonunda yorgun düştü öyle uyuya kaldı memede ve ilk defa beni kesintisiz 5 saat uyuttu bugün mutlu bir annesi var çünkü uzun zamandır böyle uyku görmedi bu beden :)
Birde sizin bebişler oturma isteği konusunda nasıl davranıyorsunuz oğluşum yatmayı çok sevmiyor bazen kucakta sohbetli şarkılı evi geziyoruz bazen yoruluyorum oturuyorum oda kucağımda hafif oturur pozisyonunda duruyor şimdiden sıkıntı olurmu çokmu erken acaba ?

İnşallah Geçici bir dönemdir canım çok ilginç acıkmıyormu acaba, bence bir kere de olsa biberondan denesen Bir kerede hemen biberon alışır mı ki en azından memeyimi İstemiyor yoksa süt içmek istemiyor anlayabilirsin

Gelmiş geçmiş olsun canım İnşallah kuzucuğunu çok yormadan teşhis koyulur gerisi daha kolay olur sizin için.
İnşallah canım çok sağ ol testide aynı yerde yaptıracağım istersen devlette yaptır getir dedi ama yavruma kıyamadım herşey orda olsun bitsin temizce canı acımadan kendime olan testleri devlette yaptırmıştım hep tabiki devlet hastanelerini kötülemek için değil ama ne bileyim böyle daha rahat edecek içim

Önceki gün sagıp biberonla vermistim.
35 lm civariydi.zorla 30 ml icti.5 milimi birakti.
Istahi mi yok hasta mi memeyi mi birakiyor anlamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…