2018 Ekim Anneleri

Bnm kıza gecen aksam serin diye ince tulumunun ustune bide kolsuz tulum giydirdim uyurken.Gece sık sık kalkti susadığı barizdi.Aklima sen geldin gece gulumsedim :)

Bnm kıza gecen aksam serin diye ince tulumunun ustune bide kolsuz tulum giydirdim uyurken.Gece sık sık kalkti susadığı barizdi.Aklima sen geldin gece gulumsedim :)
Susamis annesi.yerim ben onu:)
bende cok giydirmiyorum artik.evimiz belli bi ısıda degildi o zaman.giydiriyordum.
Ben usüyünce o da üsür diye düsünüyordum.ama sunu anladim.bebeklerin metabolizmasi bizden daha hizli.onun icin bize göre daha sicak kalabiliyorlar ve daha cok sicakliyorlar.

Tek meme emzirip digerini sağıyorum Benden de anca o kadar cikiyo suan 150 cc iciyo tek öğünde ilerde daha cok icicek ler hayirlisi bakalim stoğu nasil koruyicaz. Damlayi denemedim gercekten ise yariyomu

Olsun yine kendinden dusunmen en guzeli.
Evet uyuyunca bide vucut iyi dengeliyor

Önceden uyusa da besigine koysam bende uyusam derdim.
Artik uyusa bile kucagimda sıkıca sarılıp yatagina birakmak istemiyorum.
Cok seviyorum ben bu minnoşu ya..
Öyle masum ki...

O ilk uykusuzluklarda gecti di mi :)
Bi sure sonra bebek uyusada anne sessizce oturarak ya da baska seylerle ugrasarak dinlenmeyi kesfediyor :))))
Ah doyulmuyor bebislere❤

Tek meme emzirip digerini sağıyorum Benden de anca o kadar cikiyo suan 150 cc iciyo tek öğünde ilerde daha cok icicek ler hayirlisi bakalim stoğu nasil koruyicaz. Damlayi denemedim gercekten ise yariyomu

Bende cok yaramisti.
Normalde gun icinde sağmayı ihmal etmezseniz daha cok farkeder diyecektim ama eve gelisinde tam saati ve öğün dolu oluyor diye de dusundum.Duzeni bozmamak rutini korumak bile isini kolaylastirir böyle.

Canım geçmiş olsun vazelini kullanan bendim yüzündeki döküntüleri gitti iyi sonuç aldım hala kullanmaya devam ediyorum inşallah sende iyi sonuç alırsın

Önceden uyusa da besigine koysam bende uyusam derdim.
Artik uyusa bile kucagimda sıkıca sarılıp yatagina birakmak istemiyorum.
Cok seviyorum ben bu minnoşu ya..
Öyle masum ki...
Biz de küçük beşiği kaldırdık, karyolasına yatırdık kuzuyu. Az önce emzirdim, altını değiştirdim, pufun üzerinde mayıştı.. emziğini verdim okşadım sevdim.. baktım uyuyacak, yerine yatırmam lazım. Bir türlü ayrılamadım ❤ neyse yatırdım yine, yoksa uykusu bölünüyor uyurken yer değiştirince.. koydum yatağına bekledim başında.. ara ara orda mıyım diye baktı, daldı gitti balım benim ❤
Akıllı kuzum benim ❤ kendi kendine uyku düzeni oluşturuyor, yoksa annesi onu yanına yatırmaya dünden razı :))) neyse ki yerim dar da bahaneyle beşiğe yatırıyorum :)) yoksa büyük yatakta olsam kesin uyur kalırdım yanımda yatardı :))

Ahh canım onun uykusu bölünmese, zorlanmasa canıma minnet şu an. Memede uyuması ayrı bi huzur veriyor bana ama bağımlı olmasından korkuyorum bu şekilde uyumaya.

Gündüzleri ağlayarak uyanıyormuş, gece uyanmazdı mızmızlanırdı sadece şimdi uyanmaya başladı sayısı da arttı birdr uykuya geçiş zorlaştı bunların hepsini memede uyumaya alışmasına bağladım hep ondan sorun ettim. Yoksa memede huzur bulup uyuyacaksa neden mahrum edeyim daha minnacık bende mutlu oluyorum kollarımda kıvrılmış yatarken izliyorum bol bol
Gece onu içip yattığımda o sabahlar direk farkediyorum ben farkı. Bitmek üzere hatta alacağım direk yenisini.

Tek öğünü 150den ne kadar daha çıkabilir ki? O zamana kadar ek gıda da alacak ya pek yükselmez ml miktarı sanki. 200e ihtiyaç duyar mesela, 150 süt 50 gıda gibi olur diye düşündüm.

Ahh hemde nasıl❤
Yaaaaa diye bi ic cekis geliyor hemen foto acilinca :))))
Bide yedekledik hem pcye aktariyoruz hem hariciye :))))))
Masallah ona buyudukce yanaklar gidiyor ama sima oturuyor iyice❤yakisikli bi abi gördüm ben❤
Bizde de harici disk, flash diskler... Yer gök anı ❤ telefona yeni harici bellek taktım sırf resim dolduruyorum :)) küçüklükleri çok tatlı, hiç doyum olmuyor ❤

Iste bebeklerin mizaclarida onemli...
Zaman zaman degisen bu duzenler geride sadece gecmis zamanlar birakiyor...
Eger aliskanliklar hic vazgecilmeyecek seyler olsa hicbiri memeyi bile birakamaz oyle dusunursek...
Senin bu tedirginligini,memedeyken bunu dusunmeni bile hissediyordur emin ol...
Simdi is stresi,yeni duzen vs seni etkiledigi kadar onu da etkiliyordur.Degisen seyler sana yol gosteren yeni seyler ayni zamanda.
Mesela ataklarda memeye duskunluk yine artiyor.Hazir alismisti kendi uyumaya sonra yine memeye döndü gb dusunulur ama bebek gelisimsel olarak bunu yapiyor ki cok ince bi detay aslinda.
Sen kendi evinizin dinamigini,aliskanliklarini dusun.
Sizde yeni giriyorsunuz bu uzun ataklara galiba artik...Zor bi dönem.
Buarada kivrilmis yatarken dedigini okurken bile icim akti :))) az once oyleydi kucagimda❤sicakliklari,miniciklikleri..Ah ne guzeller...

Bizde de harici disk, flash diskler... Yer gök anı ❤ telefona yeni harici bellek taktım sırf resim dolduruyorum :)) küçüklükleri çok tatlı, hiç doyum olmuyor ❤

Seneyede bugunlere bakacaz :)
Hem buyugune hem kucugune...
Ömür geciyor,ne hızlı.

Olsun yine kendinden dusunmen en guzeli.
Evet uyuyunca bide vucut iyi dengeliyor
Aynen canim.ayni kiyafetle uyanikken ve uykudayken farkli oluyor.terleyebiliyor.
O ilk uykusuzluklarda gecti di mi :)
Bi sure sonra bebek uyusada anne sessizce oturarak ya da baska seylerle ugrasarak dinlenmeyi kesfediyor :))))
Ah doyulmuyor bebislere❤
Ben doymuyirum.iyaninca kizmiyorum.
Gece emzirirken ellerini opuyorum.yanagina bi öphcük kondurup yatagina koyuyirum.
Oy ne minnos senin kiz.
Uysal kedi yavrusu gibi.
Masallah prensese ...

Kızım 132 günlük şuan .. 39 haftalık doğdu sebebini anlayamadığım huzursuzluk var 2 gündür uyumakta zorlanıyor emerkende hayli huysuz karnı ağrıyor sandım ama değil sanırım soyunca susuyor atak başlamış olabilir mi

Selam kızlar biz bugünden itibaren demir ilacına başlayacağız demir ilacı D3 vitamini ile aynı anda verilirse olur mu ? Dün hemşireye soramadım siz nasıl veriyorsunuz? Bide kızım hiç sevmedi demir ilacını şimdi verdim ağzından hep çıkardı

Günaydın hanımlar kızımın yüzü geçti bile inşallah kilo alımıda düzelir ve umarım kremi bırakınca geri çıkmaz kortizon olduğu için çok kullanmak istemiyorum
Iyi gunler alerjisi mi var kızınızın... Benim dr şuphem var.. belirtileri neler ?

merabalar ben kusmamasi icin emzirdikten 40 dk sonra mama sandalyesinde egimli yatar pozisyonda cay kasigiyla veriyorum.kisa sure sonra da d vitaminini.bi sure daha orda yatmaya devam ediyo.tam yatar olursa ya da cok tok cok ac olursa kusarak cikariyor.en iyisi boyle oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…