2018 Ekim Anneleri

O yeni doğan halleri bambaşka yaa ❤ dünyadan bihaber, masum.. yeryüzüne inmiş bir melek.. o halini görünce annelere doğa üstü güçler geliyor :))
İçine sokmak istercesine de bir tatlışıklsrı oluyor bebek senin olsun ya da Olmasın :) melek gibiler aynen :)

Iyi gunler alerjisi mi var kızınızın... Benim dr şuphem var.. belirtileri neler ?
Bende şüpheyle gittim daha netleşmedi sadece yanağında kızarıklık var kakada mukus diyete başlattı dr diyetten sonra kilo alımı durdu o yüzden alerji uzmanına gittik pztesi günü deri testi yapılacak

Iyi gunler alerjisi mi var kızınızın... Benim dr şuphem var.. belirtileri neler ?
Şöyleki bir dr kesin süt alerjisi dedi bir dr olabilir normal akışına bırak dedi biri krem verdi sadece diyete gerek yok dedi son gittiğim alerji dr u da diyete devam et testten sonra program yapalım netleşsin dedi

Bende şüpheyle gittim daha netleşmedi sadece yanağında kızarıklık var kakada mukus diyete başlattı dr diyetten sonra kilo alımı durdu o yüzden alerji uzmanına gittik pztesi günü deri testi yapılacak

Şöyleki bir dr kesin süt alerjisi dedi bir dr olabilir normal akışına bırak dedi biri krem verdi sadece diyete gerek yok dedi son gittiğim alerji dr u da diyete devam et testten sonra program yapalım netleşsin dedi
Bizimde yüzde kızarıklık var mukus var kakada baska sikayetimiz yok ben yumurtadan şüpheleniyorum.arkalıklı iki kez yedim o zaman sonmek uzere olan kızarıklık tekrar nüksediyor.. biraz yemeyeceğim sonra deneyip doktora gitmek istiyprum...diyetten ne kadar sonra söndü kızarıklıklar sizde

Kızarıklık geçmedi bizde bi ara kayboluyor sonra çıkıyor diyetle alakası olduğunu düşünmüyorum o yüzden .. krem verdi dr dün sürdüm hemen söndürdü bugün yıkayıp tekrar sürdüm bir şeye alerjisi var ama neye işte o sıkıntı toza olabilir diye düşünmeye başladım şu sıra yünlü kıyafetlerde daha çok oluyor mesela .. Süt yumurta süt ürünleri dana eti tavuk eti balık kuruyemişler kivi domates yani ne yicemi şaşırdım hiç bişe yemeyince de kızım kilo alamadı tabi

Geriye bisey kalmamis cidden banada diyet verirse naparım bilmem zaten ufak bebeğim hic kill alamqazsa kötü olur..... ben ufak bebeklere deri testi yaplmiyorlar diye kan testi yaptırdınız mi onda çıkıyor mu?

Geriye bisey kalmamis cidden banada diyet verirse naparım bilmem zaten ufak bebeğim hic kill alamqazsa kötü olur..... ben ufak bebeklere deri testi yaplmiyorlar diye kan testi yaptırdınız mi onda çıkıyor mu?
Valla ben bu konuyuda anlamadım doktorlar farklı farklı konuşuyor az önceki konuda olduğu gibi test içinde alerji doktoru deri testi doğru sonuç veriyor diyor diğer doktor kan tahlili yazdı ama sonuç doğru çıkmayabilir diyor bir diğerine kalırsa ikiside dopru sonuç vermiyor ben sırf kilosuna takıldım o yüzden yaptırcam testten sonra yavaş yavaş açıcam diyeti bu şekilde kızım hem kilo alamıyor hem vitamin eksikliği olur mamada demiyorlar şuan gerek yokmuş testten sonra tekrar yazarım zaten

Damlalikli oldugu icin yavas yavas veriyorum,birden cikarmiyor.
Ayni anda versenizde olur dedi doktor ama midesi bulanmasin diye vermiyorum sadece ben.
Cay kasigiyla fln döküyorsan daha direkt yutmazlar agzinda geveler,yan dönse cikar akar biraz

Allah kolaylık versin insallah hic biseye cıkmaz alerjisi kizariklikta gecicidir ... sonucu merak ediyorum bende haber bekliyorun

Iste haftalardir yazdigim sey :) malesef bu ay atak uzun bide.
4-5 gundur duzeldi sayilir yine de degisik ama buna sukur :) Ama cok sey degisti miniktede :)

Bu yiyecekleri doktorun mu soyledi?

Bide toz vs deyince acaba bahara dogru ilerliyor olusumuzda etkiliyor mu diye de dusundum cikiyorsaniz?
Ya da deterjan ne kullaniyorsan.
Sizinkileri yikadiginda olabilir.Uzerimize degdikleri icin.
Insan ne bulacagini sasiriyor.

Çok doğru demiş arkadasin banada dediler ben dinlemedim alerji doktorundan sonuç alamadık kan aldilar deri testlerini yaptılar boşa negatif çıktı
Gastroentolojiye götür canım su an bana diyet verdi sut yumurta kuruyemiş yeme günlük kakasinin resmini çek 3 hafta sonra gelin dedi 22 sine gideceğiz bakalım mama yazabilir

Ben de bugun altini actim kakada kan. Moralim bozuldu. Resmi doktora attim. Bir sure demir ilacini vermeyin bakalim devam ederse tahlil yapariz dedi.
Bir sure de ne kadar ki.

Merhaba ben emzik. Naber?
Bugun kizim ben yokken cok az uyumus. Ben eve gelince de normal duran cocuk beni gorunce aglamaya basliyor. Emzirdim ciktim. Iki ders sonra geldim. Emzirdim geri gittim. Iki ders sonra yine geldim. Uyusun diye memede yatiyoruz su an. Sadece yarim sandvic yedim. Acliktan basim agriyor.
Bi de canim sıkıldı. Siz napiyonuz?

4-5 gundur duzeldi sayilir yine de degisik ama buna sukur :) Ama cok sey degisti miniktede :)
4 ay 10 gunluk oldu bu ataklar bi bizde yok heralde.her ay bikac gun huzursuz olur sadece o da genelde kalabalik misafir geldigi zamanlar.masallah diyeyim kuzuma :)

K
Komsuya geldik metehanla.
Diger odada uyuyor.bende kızlarla takılıyorum.

Ataksa sevindim vallahi :) ben başka şeylerde kurdum hemen kafamda karın guruldaması falan var ya bide şimdi korktum bağırsaklarda mı bir şey var diyorum yok karnı ağrıyor yok ishal mi oldu :)

Evet canım doktor söyledi liste yolladı bana whatsap üzerinden bir sürü şey var ben ne yiyeceğim dedim bol bol sebze ye dedi :)) yani bunlar şimdi varsayımlar deniyoruz bakalım inşallah testte net bir şey çıkar yani alerji yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…