- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Aynı diyeti yapıyorum şuan canım herkes bir şey diyor doktorlar bile farklı konuşuyor ne yapacağımı şaşırdım bende .. iki soru sordu bi krem yazdı yolladı testi bekliyordum bende ondan sonra iyice rahatlarım demiştim sanırım ilk dr un dediğine geleceğim hiçbir şey yapma yüzünede bir şey sürme sütünü yoğurdunu tüket çocuk nerden beslenecek demişti ooffÇok doğru demiş arkadasin banada dediler ben dinlemedim alerji doktorundan sonuç alamadık kan aldilar deri testlerini yaptılar boşa negatif çıktı
Gastroentolojiye götür canım su an bana diyet verdi sut yumurta kuruyemiş yeme günlük kakasinin resmini çek 3 hafta sonra gelin dedi 22 sine gideceğiz bakalım mama yazabilir
Bir de gastroentoloji neye bakıyor bilmiyorum ben neye göre diyet verdi o da mı deneme yapıyor kontrole gidince neye bakacakÇok doğru demiş arkadasin banada dediler ben dinlemedim alerji doktorundan sonuç alamadık kan aldilar deri testlerini yaptılar boşa negatif çıktı
Gastroentolojiye götür canım su an bana diyet verdi sut yumurta kuruyemiş yeme günlük kakasinin resmini çek 3 hafta sonra gelin dedi 22 sine gideceğiz bakalım mama yazabilir
Ben şu an aynen dr unun dediği gibi besleniyorum canım oğlum tombik bir bebek ama kilo alımı durmuştu yemediğim dikkat ettiğim dönem kakada kanı da daha fazla görüyordum dr bırak dedikten sonra toplam üç kez gördüm maşallah bir haftadır da hiç görmedim ha yine görebilirim kan ama olsun bu gönül rahatlığım bile yeter bebek tolere etmeye çalışıyor süt ve ürünlerini demişti. Umarım sizin de öyle olur sorununuz devam etmezAynı diyeti yapıyorum şuan canım herkes bir şey diyor doktorlar bile farklı konuşuyor ne yapacağımı şaşırdım bende .. iki soru sordu bi krem yazdı yolladı testi bekliyordum bende ondan sonra iyice rahatlarım demiştim sanırım ilk dr un dediğine geleceğim hiçbir şey yapma yüzünede bir şey sürme sütünü yoğurdunu tüket çocuk nerden beslenecek demişti ooff
İnşallah .. Yani şuan süt ve süt ürünleri yumurta vs tüketiyor musunBen şu an aynen dr unun dediği gibi besleniyorum canım oğlum tombik bir bebek ama kilo alımı durmuştu yemediğim dikkat ettiğim dönem kakada kanı da daha fazla görüyordum dr bırak dedikten sonra toplam üç kez gördüm maşallah bir haftadır da hiç görmedim ha yine görebilirim kan ama olsun bu gönül rahatlığım bile yeter bebek tolere etmeye çalışıyor süt ve ürünlerini demişti. Umarım sizin de öyle olur sorununuz devam etmez
çocuk gastroentoloji yanlış olmasın beslenmeye bakıyor şikâyetlerimize gore ve en çok alerji yapan besinler sut yumurta kuruyemiş dedi kakamizda kan vardı o geçti ben zaten diyet yapiyordum mukus var kakada huzursuzluk var kilo alamama var kaka resimlerini istedi bu yüzden bu ayda hic kilo almadı 5700 civarı kilomuz geçen gittigimizde mama yazıp yazmamakta kararsiz kaldı busefer yazar umarim biraz kilo almasını istiyorum ek gıdayı da görüşeceğimBir de gastroentoloji neye bakıyor bilmiyorum ben neye göre diyet verdi o da mı deneme yapıyor kontrole gidince neye bakacak
Birini sabah birini aksam ver demisti hemsire canimSelam kızlar biz bugünden itibaren demir ilacına başlayacağız demir ilacı D3 vitamini ile aynı anda verilirse olur mu ? Dün hemşireye soramadım siz nasıl veriyorsunuz? Bide kızım hiç sevmedi demir ilacını şimdi verdim ağzından hep çıkardı
alerji doktoru banada dediki sen sut yoğurt yemezsen çocuk nasıl beslenecek öyle diyince bir hafta yedim 5.gün kan gördüm yine huzursuzluk mukus arttı bizi etkiliyor sut ürünü zaten gastrodaki doçent yüzde 99 sut alerjiniz var dedi ben kendi denemelerime bakarak konuşuyorum sut bizi çok etkiliyorAynı diyeti yapıyorum şuan canım herkes bir şey diyor doktorlar bile farklı konuşuyor ne yapacağımı şaşırdım bende .. iki soru sordu bi krem yazdı yolladı testi bekliyordum bende ondan sonra iyice rahatlarım demiştim sanırım ilk dr un dediğine geleceğim hiçbir şey yapma yüzünede bir şey sürme sütünü yoğurdunu tüket çocuk nerden beslenecek demişti ooff
Oysaki ilk 6 ayda olunmalı. Benim amacım ilk 6 ayda yaptırmak mesela.
Anladım teşekkür ederim benim kızımda huzursusluk yok kakada kanda yok diyetten sonra mukus arttı sadece onu bende anlayamadım inşallah sende bende sonuç alırız yavrularımızda kilosunu alsın sağlıkla mamada yazsa razıyım artık yani yapacak bir şey yokçocuk gastroentoloji yanlış olmasın beslenmeye bakıyor şikâyetlerimize gore ve en çok alerji yapan besinler sut yumurta kuruyemiş dedi kakamizda kan vardı o geçti ben zaten diyet yapiyordum mukus var kakada huzursuzluk var kilo alamama var kaka resimlerini istedi bu yüzden bu ayda hic kilo almadı 5700 civarı kilomuz geçen gittigimizde mama yazıp yazmamakta kararsiz kaldı busefer yazar umarim biraz kilo almasını istiyorum ek gıdayı da görüşeceğim
canım bizdede mukus azaldı ama bitmediAnladım teşekkür ederim benim kızımda huzursusluk yok kakada kanda yok diyetten sonra mukus arttı sadece onu bende anlayamadım inşallah sende bende sonuç alırız yavrularımızda kilosunu alsın sağlıkla mamada yazsa razıyım artık yani yapacak bir şey yok
Ben varımKan ilacini kullanmayan kullanmayacak olan var mi acaba?
Yani yediğim yeşillik herşeyi kestim birde sabahları zeytinden bıktığım için patates kızartıyorum biberle .. Testte birşey çıkmaz yoğurt sürsem ağzının kenarına denesem nolur kicanım bizdede mukus azaldı ama bitmedi
Sizde arttı ise farklı besinlere alerjisi var demek ki yediklerini düşün bulmaya çalış birde bugün yedin hemen yarin etki etmeyebiliyor kızımın huzursuzlugu mesela 5 gün sonra başladı sut ürünlerinde
Canim yumurtlamissan kalabilirsin. Yani adet gormemis olabilirsin ama on bes gun sonra goreceksen eger, ki bunu bilemeyiz kalinabiliyor.Dün aşımız vardı bende kan tahlili yaptırdım çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi gücüm yetmiyordu hiçbir işe. Dr gebelik içinde tahlil istemiş negatif çıktı. Bugün eşim kazara bişey ler olmuş olabilir Bi daha ki ay inşallah bi sürprizle karşılaşmayız dedi. Adet daha görmedim hamile kalır mıyım sizce sütüm korur inşallah
Canim yumurtlamissan kalabilirsin. Yani adet gormemis olabilirsin ama on bes gun sonra goreceksen eger, ki bunu bilemeyiz kalinabiliyor.
Ben de surekli tatli seyler istiyorum ve midem bulaniyor ama bir sey yapmadik zaten.
Evet canım tüketiyorum bolcaİnşallah .. Yani şuan süt ve süt ürünleri yumurta vs tüketiyor musun
Canim sen her ay bunu dusunuyorsun. Geri cekilmeden daha guvenilir bir yontem mi kullansaniz?Aslında eşim çok dikkat ederdi bilmiyorum bu ay nasıl geçecek kızım daha 4. Ayını doldurmadı çok erken şuan benim içinsenin şüphen yoksa ihtimal düşükte ben risk altındaym
Aynı durum bizde de vardı kaka da kanBen de bugun altini actim kakada kan. Moralim bozuldu. Resmi doktora attim. Bir sure demir ilacini vermeyin bakalim devam ederse tahlil yapariz dedi.
Bir sure de ne kadar ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?