- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
sizin şikayet nedirYani yediğim yeşillik herşeyi kestim birde sabahları zeytinden bıktığım için patates kızartıyorum biberle .. Testte birşey çıkmaz yoğurt sürsem ağzının kenarına denesem nolur ki
Kaka da kan olunca bende götürdüm gastroenteroloji ye dört tüp kan aldı kaka testi yaptı hiç bişey çıkmadı demir damlasından dedi göndrrdi demiri kestim üç dört gün oldu şuan için yok bakalım .Bir de gastroentoloji neye bakıyor bilmiyorum ben neye göre diyet verdi o da mı deneme yapıyor kontrole gidince neye bakacak
Bence ihtiyac olursa ver şuan idare ediyorsa başlamaHanimlar dolaptaki sutler azaliyor ya bir iki aya biter. Sagdigim sutu de o gun veya yarin tuketiyorlar dondurucuya atamiyorum. Eninde sonunda bir ogun de olsa mama alacak. Sizce simdiden mama vereyim mi yoksa sutler bitince mi vereyim. Tok tutunca uyur da kadin rahat eder belki.
Geçen aylarda eşim korunuyodu bu sefer korunmamış canım. Ben kendimi değişik hissedince şüphelenmiştim ama bu ay korunmasız 1 ilişkimiz oldu ondan korkuyorum. Başka nasıl korunabilirim ki spiral izin vermiyor hap ta emzirdiğim için Dr izin vermedi kondom da güvenilmez patlat çıkabiliyor ne bileyim şaşırdım kaldmCanim sen her ay bunu dusunuyorsun. Geri cekilmeden daha guvenilir bir yontem mi kullansaniz?
Ya doktor bana tüket desin ilk yiyeceğim şey yoğurtlu bol tereyağlı makarna olacakEvet canım tüketiyorum bolca
Aslında benim bir şikayetim yoktu dr yüzü için egzama dedi kortizonlu krem verince başka dr a göstereyim dedim o da süt alerjisi diyet yap dedi yani kaç tane dr gezdim yaf belkide hiçbir şey yok konu büyüdü :))) diyete girincede kilo alamadı diyetten öncede 530 gr almış aslında normalmiş dr beni korkuttu işte bu süt alerjisi gelişim geriliği olur zaten kilosuda az vs dedi bende dr dr geziyorumsizin şikayet nedir
Çok şükür sizin bir şey çıkmamış inşallah bende bu sorunsaldan kurtulurum dr larda abartıyor gibime geldi kan yok aşırı bir döküntü yok tek yanak bilemedim ya yordu beni ciddi anlamda ağrımayan başım ağrıyor Allah beterinden korusunKaka da kan olunca bende götürdüm gastroenteroloji ye dört tüp kan aldı kaka testi yaptı hiç bişey çıkmadı demir damlasından dedi göndrrdi demiri kestim üç dört gün oldu şuan için yok bakalım .
İnsallah alerji değildir yoksa ne yiyeceğiz cidden
Sagol canim. Ben de oyle yapayim. 15 gun.Aynı durum bizde de vardı kaka da kan
Demiri kes dedi doktor 15gün verme dedi . Devam ederse besin alerjisi deriz etmezse Demiri değiştiririz dedi
Üç gündür vermiyorum şimdilik sıkıntı yok bakalım
Olur mu canim. Ben senelerdir kondom kullaniyorum. Hic hamile kalmadim. Kondom+geri cekilme kullanirsaniz daha guvenli olur.Geçen aylarda eşim korunuyodu bu sefer korunmamış canım. Ben kendimi değişik hissedince şüphelenmiştim ama bu ay korunmasız 1 ilişkimiz oldu ondan korkuyorum. Başka nasıl korunabilirim ki spiral izin vermiyor hap ta emzirdiğim için Dr izin vermedi kondom da güvenilmez patlat çıkabiliyor ne bileyim şaşırdım kaldm
Kac ay oldu ben bu cocugun derdini anlamiyorum. karni sis. Meme istiyor. Yuzumu yaliyor. Memeyi tutup tutup birakiyor. Hem emzirdim hem biberon verdim. Bugun ne uyudu ne emdi ne durdu. Hafta sonundan beri kendime bir saat ayirabildim sadece. Onda da banyo yapip uzandim. Karni mi doymuyor? Karni sis butun gun memedeyiz. Yorgun dustum artik. Su an sut kalmadi zaten memede eminim.Bence ihtiyac olursa ver şuan idare ediyorsa başlama
Bide öyle yapalım bakalım eşim korunsa güvenilirde 1 haftadır kızıma sen ablamı olucan kardeş mi istiyorsun deyip duruyo bilinçli korunmadı gibime geliyoOlur mu canim. Ben senelerdir kondom kullaniyorum. Hic hamile kalmadim. Kondom+geri cekilme kullanirsaniz daha guvenli olur.
İki farklı doktora götürdüm birde prof a danıştım hepsi farklı konusuyor ihtimaller üzerine yorum yapıyorlar net bişey yok Huzursuzluk var mı bebeğinizdeÇok şükür sizin bir şey çıkmamış inşallah bende bu sorunsaldan kurtulurum dr larda abartıyor gibime geldi kan yok aşırı bir döküntü yok tek yanak bilemedim ya yordu beni ciddi anlamda ağrımayan başım ağrıyor Allah beterinden korusun
Kes bi bakalım gecerse kan kestikten sonra ondan olduğunu anlarsınSagol canim. Ben de oyle yapayim. 15 gun.
Anladım canım çok sağol ben kaşıkla verdim direk ağzından çıkardım damlalıkla az az vermek daha mantıklıDamlalikli oldugu icin yavas yavas veriyorum,birden cikarmiyor.
Ayni anda versenizde olur dedi doktor ama midesi bulanmasin diye vermiyorum sadece ben.
Cay kasigiyla fln döküyorsan daha direkt yutmazlar agzinda geveler,yan dönse cikar akar biraz
Öyle bir seçenek olmamalı herhalde çok önem veriyor doktorlarKan ilacini kullanmayan kullanmayacak olan var mi acaba?
Karnı doyuyordur doymazsa ağlar diyorlar ya çok doğru ben diğer göğsümü veriyordum zorla damla damla süt geldiği için yıkıyordu ortalığı huZursuzluk yapmıyordu katıla katıla ağlıyordu öteki memeyi veriyordum süt gelince sakinleşiyordu hemen başka bir huzursuzluğu vardırKac ay oldu ben bu cocugun derdini anlamiyorum. karni sis. Meme istiyor. Yuzumu yaliyor. Memeyi tutup tutup birakiyor. Hem emzirdim hem biberon verdim. Bugun ne uyudu ne emdi ne durdu. Hafta sonundan beri kendime bir saat ayirabildim sadece. Onda da banyo yapip uzandim. Karni mi doymuyor? Karni sis butun gun memedeyiz. Yorgun dustum artik. Su an sut kalmadi zaten memede eminim.
Huzursuzlukta yok bugün biraz bana yapıştı ağlıyor herşeye o da atak haftamız sanırım .. Evet dr ların farklı konuşması yoruyor insanı zaten ne yapacağımızı bilemiyoruzİki farklı doktora götürdüm birde prof a danıştım hepsi farklı konusuyor ihtimaller üzerine yorum yapıyorlar net bişey yok Huzursuzluk var mı bebeğinizde
Ortaligi yikmiyor. Eh eh eh yapiyor. Cani sıkılıyor demek ki. Yine kucakta gezme donemimiz basladi.Karnı doyuyordur doymazsa ağlar diyorlar ya çok doğru ben diğer göğsümü veriyordum zorla damla damla süt geldiği için yıkıyordu ortalığı huZursuzluk yapmıyordu katıla katıla ağlıyordu öteki memeyi veriyordum süt gelince sakinleşiyordu hemen başka bir huzursuzluğu vardır
Konuşunca falan dinliyor mu ben şimdi masal anlatarak uyuttum benim kızı ilk oldu bu da :)Ortaligi yikmiyor. Eh eh eh yapiyor. Cani sıkılıyor demek ki. Yine kucakta gezme donemimiz basladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?