Masallah. Bizim uykular hep kavga dovus.Konuşunca falan dinliyor mu ben şimdi masal anlatarak uyuttum benim kızı ilk oldu bu da :)
sizin gecen aylarda da boyle bir supheniz olmustu.madem istemiyorsunuz neden korunmuyorsunuz siz ya da esiniz.geri cekilme bi korunma yontemi degil.eger bu kadar istemiyorsaniz daha ciddiye almalisiniz.sanki bana istiyorsunuz gibi geldi :)Aslında eşim çok dikkat ederdi bilmiyorum bu ay nasıl geçecek kızım daha 4. Ayını doldurmadı çok erken şuan benim içinsenin şüphen yoksa ihtimal düşükte ben risk altındaym
Kızıma konuşmaktan bende yoruluyorum bazen eşim diyor oh bana enerji kalmamış yormuş yine yaniki çok konuşuyor muşum :))))Masallah. Bizim uykular hep kavga dovus.
Konusunca dinliyor seviniyor ama konusmaya da mecalim kalmadi. Babasi geldi de ilgileniyor sagolsun.
Hanimlar dolaptaki sutler azaliyor ya bir iki aya biter. Sagdigim sutu de o gun veya yarin tuketiyorlar dondurucuya atamiyorum. Eninde sonunda bir ogun de olsa mama alacak. Sizce simdiden mama vereyim mi yoksa sutler bitince mi vereyim. Tok tutunca uyur da kadin rahat eder belki.
Geçen aylarda eşim korunuyodu bu sefer korunmamış canım. Ben kendimi değişik hissedince şüphelenmiştim ama bu ay korunmasız 1 ilişkimiz oldu ondan korkuyorum. Başka nasıl korunabilirim ki spiral izin vermiyor hap ta emzirdiğim için Dr izin vermedi kondom da güvenilmez patlat çıkabiliyor ne bileyim şaşırdım kaldm
Konuşunca falan dinliyor mu ben şimdi masal anlatarak uyuttum benim kızı ilk oldu bu da :)
Ben istemiyorum eşim doğumdan beri dile getiriyor ona güvenemediğimden şüpheye düşünüyorum bu sefer açık açık korunmadığını söyledi sözde yanlışlıklaymş ama inanamadım bilerek yaptığını düşünüyorum. Geçen seferde ben psikolojik olarak belirti yaşadım eşim korunduğunu söylediği halde inanmadım değilmişim neyseki. 2 tane düşük yaşadım 3 kere kürtaj oldum parça kaldığı için 1 hamileliğimde 2 kere kürtaj edildim doğan kızımda da kan sulandorıcı iğne ve hapla birlikte fitiller ve haplar kullandım 8 10 çeşit ilacım vardı günlük kullandığım erken doğum şüphesiyle her hafta hastanedeydim hiç kolay Bi süreç değildi benim için doğuma girdiğimde de 8 saat sancı çekip acil sezeryana alındım kızım 7 gün doğum bakımda kaldı ve doğum yapalı daha 4 ay oldu herşey çok taze korkuyorum tekrar düşük yapar mıyım diye ve tekrar yoğun tempolu Bi hamilelik ve yanımda ufacık yavrumla birlikte oda benle mahvolucak sizce bunu ister miyim evlat tabiki istenir kazara kalırım amenna ama şuan bu tempoyu kaldıracak gücüm yok. Buraya yazmamın sebebide içimi rahatlatmak kimseye anlatamadığım şeyleri sizlerle paylaşıyorum. Ysizin gecen aylarda da boyle bir supheniz olmustu.madem istemiyorsunuz neden korunmuyorsunuz siz ya da esiniz.geri cekilme bi korunma yontemi degil.eger bu kadar istemiyorsaniz daha ciddiye almalisiniz.sanki bana istiyorsunuz gibi geldi :)
Yaa ismini yazarsanız çok sevinirim eşime güvenemediğimden en iyisi kendim korunmamBenim doktorum süte geçmeyen mi etkilemeyen mi ne hap çıkmış onu önerdi kullanmak isterseniz
Bi tane masal kitabı aldım bir de niloya serisinden arı olanı onlara bir göz gezdirince masal anlatma yeteneği gelişti bende :))) bugün ilk defa denedim uydura uydura anlattım niloya ile kızımı arkadaş yaptım ordan ilerledim uyuyana kadar uzattımda uzattım :)Maşallah Masalı nereden anlatıyorsunuz kitaptan mı ezbere mi ben hiç masal bilmem
bizim dertler ayniHanimlar dolaptaki sutler azaliyor ya bir iki aya biter. Sagdigim sutu de o gun veya yarin tuketiyorlar dondurucuya atamiyorum. Eninde sonunda bir ogun de olsa mama alacak. Sizce simdiden mama vereyim mi yoksa sutler bitince mi vereyim. Tok tutunca uyur da kadin rahat eder belki.
Bizimde durum aynı da ayda 1 2 kere oluyo ama adam korunmayınca korku sarıyo ister istemezKizlar bu alerji cok yaygin bir durum sanirim yazdiklarinizi okuyorum (genelde emzirirken cunku kizimin masallah kucak gezme sevdasi hortladi :) ) alerjiyle ugrasan tum arkadaslara sabirlar ve sifalar diliyorum umarim tez zamanda kolayca bir cozume ulasir..
2.cocuk icin korkan arkadaslarada bi sorum olucak; hangi ara :)))
Bizim her aksam rituel ayni, ben yemek yemek icin esimi bekleyemiyorum zaten nobetlese yiyoruz bari vakit kaybetmeyelim hemde cok gec yememis olayim diye onceden yiyorum esim geliyor az biraz kizla oynuyor ozlem gideriyor sonra yemegini yiyip kizi yikiyoruz ve ben yatak odasina gecip karanlik sessiz ortamda emziriyorum. Bizim kiz cok keyifci banyodan sonra tam 1 saat emiyor iki gogsumude keyif yapa yapa dura dura koklaya koklaya ama goz kapali:)
Zaten 1 saat emzirdikten sonra ruhum cekilmis icim gecmis oluyor kucagimda dik tutuyorum birazda sonra hemen yatis onunla beraber bende yatiyorum saat oluyor 10-11
Bu donem atak donemi diye cok sorgulamiyorum saate bakmiyorum her istediginde emziriyorum biraz oyun halisina birakip donmesini bekliyorum ama tum gun ilgim onda. Kucakta. Ana kucaginda hep konusma ve ilgi istiyor
Bizimde durum aynı da ayda 1 2 kere oluyo ama adam korunmayınca korku sarıyo ister istemez
söylediklerim çok mantıklıAslında benim bir şikayetim yoktu dr yüzü için egzama dedi kortizonlu krem verince başka dr a göstereyim dedim o da süt alerjisi diyet yap dedi yani kaç tane dr gezdim yaf belkide hiçbir şey yok konu büyüdü :))) diyete girincede kilo alamadı diyetten öncede 530 gr almış aslında normalmiş dr beni korkuttu işte bu süt alerjisi gelişim geriliği olur zaten kilosuda az vs dedi bende dr dr geziyorum
Şimdi pztsi günü test yapacak ne yapayım peki sizcesöylediklerim çok mantıklı
Cocugu eger ki kadin istiyorsa gercekten denenmeli bu fikrinizi esinize her firsatta soylemeyi deneyin. Yasadiklarinizi, kadin olarak ne kadar yoruldugunuzu (gecmisteki yasadiklarinizj yazmissjniz buna istinaden) artik tum ilgiyi bebeginize kendinize ve kendisine verdiginiz icin suan farkli bir sorumluluga hazir olmadiginizi soyleyin ha eger tum bunlara ragmen halen israrciysa -ki bu da olabilir cocuk seviyordur kardesi olsun istiyordur ama erkekler biz kadar hassas degil- 2. Cocuk icin bir bakici istediginizi soyleyin :))
Her defasında dile getiriyorum korktuğum için tamam diyo ama ne kadar tamam bilmiyorum. Çocuğunu seviyor ama yardım etmiyor hiç destek olduğu yok 2. De olursa kafayı yerim diye düşünüyorum bişey olmaz diyo 5 sene sonunda yavrumla kavuştum ve o istemedi ben istediğim için tek denemede kaldım rabbim nasip etti şimdi de o istiyo ve kadın istemesede erkek istedi mi oluyo maalesef o sebepten arkadaşın biri hap önerdi süte geçmiyormş o kullanmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?