- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
ne kadarlik bebekŞimdi pztsi günü test yapacak ne yapayım peki sizce
132 günlükne kadarlik bebek
en iyisi rahat olmakBu ara ek gida icin cok hevesliyim. Eylulun 1. Oturmasi 2. Kasikla bir seyler yedigini gormek benim icin aaa buyudu dememe yeterli olucak :) ben artik duzen oturtmayi ama gunduz uyusun vs gectim cunku bunlari yapmayi denedikce ve olmayinca ben yoruluyorum ve bu kizada yansiyor..elbet buyuyecek uyusada uyumasada napalim gunduz uyumayi sevmiyor demek ki. Uyku egitimi vermeyi dusunuyodum ama 4 ay sonra ise baslayacagim anneme anne tum gun bakiyosun yoruluyosun uyurkende git sirtina sst pat yap diyemem desemde kadincagiz 1-2 yapar o da yorulur o yuzden ondan da vazcaydim :) cok salmis gordum kendimi :))
4.5 aylık132 günlük
Ben anlamana çok sevindimCok iyi anliyorum o zmn her yolu dene kuzum ne diyeyim ki
Bende ilk kizmda kullanmadm. O yuzden dusunmuyrm. Burdaki drm vermedi zaten ama bidahaki gidisimde sormayi dusunuyorumBen varım
Bişey sorcam,neden korunmuyorsun ?Dün aşımız vardı bende kan tahlili yaptırdım çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi gücüm yetmiyordu hiçbir işe. Dr gebelik içinde tahlil istemiş negatif çıktı. Bugün eşim kazara bişey ler olmuş olabilir Bi daha ki ay inşallah bi sürprizle karşılaşmayız dedi. Adet daha görmedim hamile kalır mıyım sizce sütüm korur inşallah
yoo, bizim dr 6. ay dedi. hatta baska bi cocuk dr u ile de görüştüm o da 6,ayda kan tahlili sonrası dedi. vermiyoruz biz.Öyle bir seçenek olmamalı herhalde çok önem veriyor doktorlar
ben 6. ayda kan tahlili sonrası verecem. 2 cocuk prof. danistim bu konuyu..Bende ilk kizmda kullanmadm. O yuzden dusunmuyrm. Burdaki drm vermedi zaten ama bidahaki gidisimde sormayi dusunuyorum
Heh aynn bnm drda eksik olan bisy yoksa gerk yok kafasnda. D vitamini haric tabiben 6. ayda kan tahlili sonrası verecem. 2 cocuk prof. danistim bu konuyu..
Zaten vücudun toparlanmasi icin en az 1 yil yeni hamilelik önerilmiyorBen istemiyorum eşim doğumdan beri dile getiriyor ona güvenemediğimden şüpheye düşünüyorum bu sefer açık açık korunmadığını söyledi sözde yanlışlıklaymş ama inanamadım bilerek yaptığını düşünüyorum. Geçen seferde ben psikolojik olarak belirti yaşadım eşim korunduğunu söylediği halde inanmadım değilmişim neyseki. 2 tane düşük yaşadım 3 kere kürtaj oldum parça kaldığı için 1 hamileliğimde 2 kere kürtaj edildim doğan kızımda da kan sulandorıcı iğne ve hapla birlikte fitiller ve haplar kullandım 8 10 çeşit ilacım vardı günlük kullandığım erken doğum şüphesiyle her hafta hastanedeydim hiç kolay Bi süreç değildi benim için doğuma girdiğimde de 8 saat sancı çekip acil sezeryana alındım kızım 7 gün doğum bakımda kaldı ve doğum yapalı daha 4 ay oldu herşey çok taze korkuyorum tekrar düşük yapar mıyım diye ve tekrar yoğun tempolu Bi hamilelik ve yanımda ufacık yavrumla birlikte oda benle mahvolucak sizce bunu ister miyim evlat tabiki istenir kazara kalırım amenna ama şuan bu tempoyu kaldıracak gücüm yok. Buraya yazmamın sebebide içimi rahatlatmak kimseye anlatamadığım şeyleri sizlerle paylaşıyorum. Y
Paylaşmazsam kafama çok takıyorum
Ama bnm dr bu testi 1 yasnda yapmisti. Bakalim simdiki drum nasil yapcak ki iki drmada cok guvenirim. Kafalari ayni :)))ben 6. ayda kan tahlili sonrası verecem. 2 cocuk prof. danistim bu konuyu..
6. ayda, ne oldu bitti size yazarım..Ama bnm dr bu testi 1 yasnda yapmisti. Bakalim simdiki drum nasil yapcak ki iki drmada cok guvenirim. Kafalari ayni :)))
Esim mi? O da kim?Kızıma konuşmaktan bende yoruluyorum bazen eşim diyor oh bana enerji kalmamış yormuş yine yaniki çok konuşuyor muşum :))))
Aslında onuda düşündüm ama testten sonra yapmayı düşünmüştüm4.5 aylık
Uyudugunda yanağına az yoğurt sürsen canım 10 dk kalsın bakalım kızarıklık olacak mı
:)))) ay canım ya inşallah düzene girer bizimkide kıza bakmaktn beni görmüyor bir şekilde hepimiz aynıyız sanırım :)))Esim mi? O da kim?cocugun babasi iste. Hic gorusmuyoruz ki.
canım bize baya test yaptılarAslında onuda düşündüm ama testten sonra yapmayı düşünmüştüm
Dogru diyorsun canim. 4 gundur emzirmekten iflahim kesildi. Onun icin destek ariyorum herhalde. Saat basi emzirme. Bir saat boyunca emzirme. 10 dk biberon. Tekrar bir saat emzirme. Gece de 3 saatte bir kalkmaya basladi. Hic dinlenemiyorum. Bu kadar degildi. 19 hafta atagi herhalde. Iyice abartti.Bence mama ne kadar geç verilse o kadar iyi olur diye düşünüyorum
Siz nerdeydiniz hangi hastane dr gittiniz alerji uzmanı olarak ..Alerji için gittigimizde kızımın kanına da bakıldı hgb 10 küsürdü 12 olmalı dr kakasına kırmızılık verip bizi yanıltır bır ay sonra baslayalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?