2018 Ekim Anneleri

Yani gereksiz yapılması muayenede de bir şey yapılmıyor zaten bizle sohbet etti 300 tl verip çıktık hahahaha ay valla güleyim mi ağlayım mı

Canim uyumayinca huzursuz olmuyor mu? Gecen arastirdim. 4 aylik bebek ne kadar uyumali diye. Gece 9-12 saat gunduz 2 kisa uyku her biri 2-3 saat diyor. 2-3 saat kisa uyku mu? Dogdugundan beri gunduz 3 saat uyudugu sayilidir. 1 saat uyursa cok uyudu diyorum. Hemen kalkiyor zaten. Genelde 45 dk.

Bizde egzama yok tertemiz yüzü vücudu bizim sindirimimizi etkiliyor kılo almıyor

Eşim korunuyodu spiral izin vermedi dr umda hapa izin vermedi eşimde korunmayı bırakmış bana sormadan
Saygıdızlık ama bu,sana sormadan kafasına göre iş yapması hiç hoş değil çok kızdım şu an.Spiralin eşin için sakıncası neymiş ?
Bu arada eğitimde bir hap göstermişlerdi ismi Aklımda değil sarı kutu,yan etkisi ve süte de zarar-ı yokmuş adını öğrenebilirim istersen

Üç aylık iğneler var canım sağlık ocağında yaptırabilirsin emzirirken sıkıntı olmuyor üç aylık iğnede

Gokcen erdogan var. Instagramda takip ediyorum. Kadin dogum doktoru. Bazi erkekler spirali hissettiklerini soyluyorlar o imkansiz diyor.

Öyle bir seçenek olmamalı herhalde çok önem veriyor doktorlar
Aslında şu an verdiğimiz ilacın ilerleyen yaşlarda anemi riskini azaltması adına veriyoruz sanırım vermeyenler de oluyor kan sayımında iyi çıktı diye rahatlayanlar ama ben verilmesi gerektiğine inanıyorum her ilaç bizlere de iyi gelmeyebiliyor eğer sıkıntı olursa başka kan ilacı başlanmalı ama muhakkak kullanılmalı diye düşünüyorum

Normalde sever misin bilmiyorum ama insanın pek sevmediği şeyler bile cazip hale gelebiliyor umarım doyasıya yersin yakın zamanda:)
Bayılırım hergün yesem sıkılmıyorum :)) yoğurt özellikle kaymak tereyağsız kahvaltı yapamam derdim şimdi koklayamıyorum bile :))))

Bayılırım hergün yesem sıkılmıyorum :)) yoğurt özellikle kaymak tereyağsız kahvaltı yapamam derdim şimdi koklayamıyorum bile :))))
Ben de tereyağlı kurabiyeler çook yapardım bir süre yapıp yiyemedim ya eşim oh dedi bir kiloluk tereyağı iki bilemedin üç hafta idare ediyordu beni:)

gündüz 2-3 saat uyku bize bir hayal gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…