- 17 Şubat 2018
- 333
- 383
- 33
- 35
Yani gereksiz yapılması muayenede de bir şey yapılmıyor zaten bizle sohbet etti 300 tl verip çıktık hahahaha ay valla güleyim mi ağlayım mıcanım bize baya test yaptılar
Sırtına iğneli testi yaptı 15 dk bekledik ağlaya ağlaya çatladı mı
Sonra yama testi yapıştırdı 48 saat sırtında kaldı çıkardılar ertesi gün yı ne gittik tekrar baktılar
Elinin üstünden kan aldılar
3 kutu kaka verdik:)))
sonuç yok
Canim uyumayinca huzursuz olmuyor mu? Gecen arastirdim. 4 aylik bebek ne kadar uyumali diye. Gece 9-12 saat gunduz 2 kisa uyku her biri 2-3 saat diyor. 2-3 saat kisa uyku mu? Dogdugundan beri gunduz 3 saat uyudugu sayilidir. 1 saat uyursa cok uyudu diyorum. Hemen kalkiyor zaten. Genelde 45 dk.En onemli detayi eklemeyi unuttum; gunduz uykulari maksimum yarim saat ve yalnizca 1 kez :)
Bazen diyorum ek gidaya gecicez ya yogurtla baslayacagiz sanirim acaba yogurt uykularini getirir mi :)
Birde sanirim gun icinde yormak lazim bu minikleri kucakta gezmeyle yorulcaklarini sanmiyorum
malatyadaSiz nerdeydiniz hangi hastane dr gittiniz alerji uzmanı olarak ..
benim kızımda ses çıkarmaya çığlık atarak başladıKızlar bebeğim ara ara çığlık atıyordu bugün sanrım çığlık atmayı öğrendiğini idrak etti sabahtan beri durup durup çığlık atıyor hoşuna gidiyor sanırım
Boyle seylerde anne sutu surun de diyorlar degil mi? Egzama gibi agirina isler mi bilmiyorum.4.5 aylık
Uyudugunda yanağına az yoğurt sürsen canım 10 dk kalsın bakalım kızarıklık olacak mı
Kesinlikle tek bir doktorla ilerlemekte fayda var yoksa çok kafa karısıyorHuzursuzlukta yok bugün biraz bana yapıştı ağlıyor herşeye o da atak haftamız sanırım .. Evet dr ların farklı konuşması yoruyor insanı zaten ne yapacağımızı bilemiyoruz
süt alerjısı varsa annenın bol bol sut ürünü tüketiyor olması gerekır ki sonuç anlasılsınBoyle seylerde anne sutu surun de diyorlar degil mi? Egzama gibi agirina isler mi bilmiyorum.
Ayy caniiimKızlar bebeğim ara ara çığlık atıyordu bugün sanrım çığlık atmayı öğrendiğini idrak etti sabahtan beri durup durup çığlık atıyor hoşuna gidiyor sanırım
Eşim korunuyodu spiral izin vermedi dr umda hapa izin vermedi eşimde korunmayı bırakmış bana sormadanBişey sorcam,neden korunmuyorsun ?
Ama eşim kulaklarını tıkıyor anlamak istemiyorZaten vücudun toparlanmasi icin en az 1 yil yeni hamilelik önerilmiyor
Saygıdızlık ama bu,sana sormadan kafasına göre iş yapması hiç hoş değil çok kızdım şu an.Spiralin eşin için sakıncası neymiş ?Eşim korunuyodu spiral izin vermedi dr umda hapa izin vermedi eşimde korunmayı bırakmış bana sormadan
Üç aylık iğneler var canım sağlık ocağında yaptırabilirsin emzirirken sıkıntı olmuyor üç aylık iğnedeGeçen aylarda eşim korunuyodu bu sefer korunmamış canım. Ben kendimi değişik hissedince şüphelenmiştim ama bu ay korunmasız 1 ilişkimiz oldu ondan korkuyorum. Başka nasıl korunabilirim ki spiral izin vermiyor hap ta emzirdiğim için Dr izin vermedi kondom da güvenilmez patlat çıkabiliyor ne bileyim şaşırdım kaldm
Normalde sever misin bilmiyorum ama insanın pek sevmediği şeyler bile cazip hale gelebiliyor umarım doyasıya yersin yakın zamanda:)Ya doktor bana tüket desin ilk yiyeceğim şey yoğurtlu bol tereyağlı makarna olacak
Gokcen erdogan var. Instagramda takip ediyorum. Kadin dogum doktoru. Bazi erkekler spirali hissettiklerini soyluyorlar o imkansiz diyor.Saygıdızlık ama bu,sana sormadan kafasına göre iş yapması hiç hoş değil çok kızdım şu an.Spiralin eşin için sakıncası neymiş ?
Bu arada eğitimde bir hap göstermişlerdi ismi Aklımda değil sarı kutu,yan etkisi ve süte de zarar-ı yokmuş adını öğrenebilirim istersen
Aslında şu an verdiğimiz ilacın ilerleyen yaşlarda anemi riskini azaltması adına veriyoruz sanırım vermeyenler de oluyor kan sayımında iyi çıktı diye rahatlayanlar ama ben verilmesi gerektiğine inanıyorum her ilaç bizlere de iyi gelmeyebiliyor eğer sıkıntı olursa başka kan ilacı başlanmalı ama muhakkak kullanılmalı diye düşünüyorumÖyle bir seçenek olmamalı herhalde çok önem veriyor doktorlar
Bayılırım hergün yesem sıkılmıyorum :)) yoğurt özellikle kaymak tereyağsız kahvaltı yapamam derdim şimdi koklayamıyorum bile :))))Normalde sever misin bilmiyorum ama insanın pek sevmediği şeyler bile cazip hale gelebiliyor umarım doyasıya yersin yakın zamanda:)
Ben de tereyağlı kurabiyeler çook yapardım bir süre yapıp yiyemedim ya eşim oh dedi bir kiloluk tereyağı iki bilemedin üç hafta idare ediyordu beni:)Bayılırım hergün yesem sıkılmıyorum :)) yoğurt özellikle kaymak tereyağsız kahvaltı yapamam derdim şimdi koklayamıyorum bile :))))
gündüz 2-3 saat uyku bize bir hayal gibi...Canim uyumayinca huzursuz olmuyor mu? Gecen arastirdim. 4 aylik bebek ne kadar uyumali diye. Gece 9-12 saat gunduz 2 kisa uyku her biri 2-3 saat diyor. 2-3 saat kisa uyku mu? Dogdugundan beri gunduz 3 saat uyudugu sayilidir. 1 saat uyursa cok uyudu diyorum. Hemen kalkiyor zaten. Genelde 45 dk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?