2018 Ekim Anneleri

Ben de bugun altini actim kakada kan. Moralim bozuldu. Resmi doktora attim. Bir sure demir ilacini vermeyin bakalim devam ederse tahlil yapariz dedi.
Bir sure de ne kadar ki.

Insallah sadece damladandir.

Sen yokkem stres yapiyorsa bunu sadece aglayarak bile atiyor olabilir.Naz deriz biz ona halk dilinde ama :)

4 ay 10 gunluk oldu bu ataklar bi bizde yok heralde.her ay bikac gun huzursuz olur sadece o da genelde kalabalik misafir geldigi zamanlar.masallah diyeyim kuzuma :)

Bazilari daha sakin ya da daha fazla uyuyarakta gecirebilir :) Benimkide haftaya 5 aylio olacak saka gb :)

Ataksa sevindim vallahi :) ben başka şeylerde kurdum hemen kafamda karın guruldaması falan var ya bide şimdi korktum bağırsaklarda mı bir şey var diyorum yok karnı ağrıyor yok ishal mi oldu :)

Onlari her turlu dusun tabii.Sonucta en yakinen izleyen sensin canim❤

Insallah sevdiklerin ayrisir listeden :) Allah kolaylik versin.Insallah hic hic yoktue ya da yumusak atlatir❤

Süt herhangi emzirme araliğı 2 saati geciyorsa korumaz demislerdi bize egitimde.
Yine de bi korunma etkinligi degil tabii.
Esin sana sormadan bunu yapabiliyorsa sende ona sormadan 3 aylik igne vurdurabilirsin madem!
Geri cekilme cidden resmen keyif :)
Iyi cesaretlisin.

Sahsi fikrim gittigi yere kadar verirdim oncelikle sütümü

Kullanilabilen ilaclar var.
3 aylik igne var.
Deri alti implant var.
Var da var.
Bence esinle ciddi konusmalisiniz

2 cocuklu olanlarada gecerli mi soru
Saka bi yana cocugunuzun 3 ebeveyni vardir denir 1 anne 2 baba 3 anne baba iliskisi.
Eger iliskinizde guzel bi yerse ki bence bazen oldukca rahatlatabilir sizi de :)
Sonucta duygusal,hormonal bisy.

Gonlun sana en guzel yollari gosterecektir diye dusunuyorum :)
Hicbi kurala takilmamak gerekiyor❤

Bende ilk kizmda kullanmadm. O yuzden dusunmuyrm. Burdaki drm vermedi zaten ama bidahaki gidisimde sormayi dusunuyorum

9.ayda rutin kan sayimi var onun sonucuna gore ilerlenebilir.
Sonucta aşıya gelirken ya da eve gidince ates dusurucu ver diyen doktorlarda var :)

Aynen cnm bence de ilk 2 yaş beyin ve kemik gelişimi için çok önemli kansızlık özellikle çocukları zihinsel ve fiziksel olarak olumsuz etkiliyor . Kendi doktorum da dahil dinlediğim tüm doktorlar normal bile çıksa değerler depoların dolması için muhakkak demir ilacı kullanın diyorlar . Herkes evladı için en iyisini ister tabi ama böyle durumlarda genel olarak doktorlar ne diyorsa uygulanılması gerekiyor

Bende çok üzülüyorum ama bildiğini okuyor maalesef. Çok sevinirim öğrenirsen

Güvenmek istedim sadece ama yanıltmadı beni bekliyordm Bi atak bu kadar erken yapması üzdü. 3 aylık iğneyle süte geçmeyen hapı sorucam birine başlıcam artık. Emzirme 2 saati gece geçiyor gündüzgeçmiyo korur mu ki

Yani tabi bu da bir görüş ben de buna inanıyorum ama her gün tıpta yeni bir şeylerin ortaya çıktığını bugün doğru denilenin yarın yanlış,yanlış denilenin de doğru denilebileceğini aklımda bulunduruyorum. Bebişlerimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz benim için uzman olan güvendiğim dr ların söylemleri önemli o yüzden dinliyorum onları :)

Sağol canm eczaneye danışıcam bu iğneyle süte zararı olmayan hapı birine başlıcam artık
Sağlık ocağındaki dr umuzla konuştum bana o söylemişti üç aylık olan iğneyi. Şunu da unutmamak gerekir hiçbirinin yüzde yüz koruması yok yani ilaçlar konfom vs %97-99 arası koruması tabi geri çekilmeden daha çok koruduğu da bir gerçek:) senin için hangisi rahat olacaksa onu kullan canım ben de iğne düşünüyorum

Oluyor olmazmi hele aksama dogru iyice gevsiyor yaylar kucaktada durmuyor ama napayim ben uyutamiyorum dicem annemde flnda uyumuyor zaten kucakta omuzda durma yok artik karsiya donuk durcak e oylede uykumu gelir..aaa yazma oyle seyler sinirlerin bozulur ben bebek nasil uyutulur diye bile yazmistim cikan cvplar pilli bebekler icin bence bizim minik canavarlara gore degil :) suan ztn gecis asamasi bi duzen oturtmak icin yanlis bi zmn. Bence bu uyku duzeni tam anlamiyla ek gidaya gecince olucak 8-9 aylikken hem o ilk dis acemiligi atlatilcak hemde daha cok yorulup daha tok tutan ve bunyelerine gore agirlik yapan gidalar alicaklar ztn ben o uyku egitimiyle ilgili tum takipleri kaldirdim gordukce sinirlerim bozuluyor ve hep gordugum bebeklerde en az 9-10 aylikti hic 4-5 aylik gunduz besiginde uyuyan bebe gormedim. Acaba diyorum anne sutu cabuk sindiriliyor sut yetmiyor doymuyor ondanmi ama oyle olsa gecede uyumazlar

Arabada dedigin ana kucagi demi hani su iki buklum kalip hic rahat olmadiklari yer :) acaba yataginda cok mu bos kaliyor ayak uclarina poposunun yanlara kucuk yastiklar mi koysan? Biliyorum besikte birsey olmamasi lazim ama daha kucukler ayak ucundaki yastiga yetisemez herhalde

6. ayda, ne oldu bitti size yazarım..
Tesekkurler. Kizimi pispisliyodum yazamadm:) benm dr da eksik olmayan bisyin verilmesini onermemisti diye hatrliyorum.
9. Aydamı o :) bana 1 yaşında yapılcak dedi hemşire ama o farklı bişey mi acaba?
Neyse ne zamn olursa olsun bende testten sonra gerekrse vermeyi düşünüyorum

Bende çok üzülüyorum ama bildiğini okuyor maalesef. Çok sevinirim öğrenirsen
4 aylık bebekle hamilelik sana yazık değil mi kızına da yazık yoğun ilgiye Muhtaç o daha.Allah vicdan versin.Yarın öğrenip söylerim canım şimdi bu saatte sorarsam yanlış anlaşılırım

Demir damlası konuşulmuş her doktorun farklı düşüncesi oluyor. Bebeğime alerji için testler yapıldığında demirine de bakılmıştı demiri çok yüksek çıkmıştı doktor bu kadar yüksek olması beklenen birşey değil normalde bebeklerde Demir düşük olur 6. ayında kontrol kanlarına bakalım demişti. Aşı yaptırdığımızda sağlık ocağındaki ebe Demir damlası verdi doktorumuza sordum şakın başlama demiri çok yüksek 6. ayda kan tahliline bakalım öyle başlatayım dedi. Bu arada d vitaminimizde çok yüksek 1 ay d vitamini verme dedi

Bende Bi danışayım bakalım canm hangisi daha güvenilirse onu başlıcam

4 aylık bebekle hamilelik sana yazık değil mi kızına da yazık yoğun ilgiye Muhtaç o daha.Allah vicdan versin.Yarın öğrenip söylerim canım şimdi bu saatte sorarsam yanlış anlaşılırım
Etrafımdakiler yeterince yoruyor zaten bide 2 çocukla mahvolurm. Tamam canm sağol mesajını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…