Güvenmek istedim sadece ama yanıltmadı beni bekliyordm Bi atak bu kadar erken yapması üzdü. 3 aylık iğneyle süte geçmeyen hapı sorucam birine başlıcam artık. Emzirme 2 saati gece geçiyor gündüzgeçmiyo korur mu ki
neye gore sutr alerjisi var dedi? Ben yumurtadan supheleniyorum henuz doktora gitmedik ama alerji suphesi olunca kuruyemis sut ve yumurta hepsine karsı mi diyet uygulanıyor?alerji doktoru banada dediki sen sut yoğurt yemezsen çocuk nasıl beslenecek öyle diyince bir hafta yedim 5.gün kan gördüm yine huzursuzluk mukus arttı bizi etkiliyor sut ürünü zaten gastrodaki doçent yüzde 99 sut alerjiniz var dedi ben kendi denemelerime bakarak konuşuyorum sut bizi çok etkiliyor
Oluyor olmazmi hele aksama dogru iyice gevsiyor yaylar kucaktada durmuyor ama napayim ben uyutamiyorum dicem annemde flnda uyumuyor zaten kucakta omuzda durma yok artik karsiya donuk durcak e oylede uykumu gelir..aaa yazma oyle seyler sinirlerin bozulur ben bebek nasil uyutulur diye bile yazmistim cikan cvplar pilli bebekler icin bence bizim minik canavarlara gore degil :) suan ztn gecis asamasi bi duzen oturtmak icin yanlis bi zmn. Bence bu uyku duzeni tam anlamiyla ek gidaya gecince olucak 8-9 aylikken hem o ilk dis acemiligi atlatilcak hemde daha cok yorulup daha tok tutan ve bunyelerine gore agirlik yapan gidalar alicaklar ztn ben o uyku egitimiyle ilgili tum takipleri kaldirdim gordukce sinirlerim bozuluyor ve hep gordugum bebeklerde en az 9-10 aylikti hic 4-5 aylik gunduz besiginde uyuyan bebe gormedim. Acaba diyorum anne sutu cabuk sindiriliyor sut yetmiyor doymuyor ondanmi ama oyle olsa gecede uyumazlar
plojovic Buarada ben dr u degistirdim. Hatta hastane değiştirdik. Yakin arkadasimin dr. u da demiri onermemis.. doktordan dr a hersey degisiyor gibi..
Tesekkurler. Kizimi pispisliyodum yazamadm:) benm dr da eksik olmayan bisyin verilmesini onermemisti diye hatrliyorum.
9. Aydamı o :) bana 1 yaşında yapılcak dedi hemşire ama o farklı bişey mi acaba?
Neyse ne zamn olursa olsun bende testten sonra gerekrse vermeyi düşünüyorum
Dogru diyorsun canim. 4 gundur emzirmekten iflahim kesildi. Onun icin destek ariyorum herhalde. Saat basi emzirme. Bir saat boyunca emzirme. 10 dk biberon. Tekrar bir saat emzirme. Gece de 3 saatte bir kalkmaya basladi. Hic dinlenemiyorum. Bu kadar degildi. 19 hafta atagi herhalde. Iyice abartti.
Doktor arabada uyutmayin dedi. Arabada yatarsa 4 5 saat uyuyor. Yatakta yatinca 2 3.
Hayırlısı diyelim olacağı varsa olur zaten tek seferde tutarsa yaşayacak günü varmış demek düşer banadaSütün bi etkisi oldugunu sanmiyorum.
Kısmet senin durum.
Tamam sağol canm bekliyorum mesajınıCuma kontrolüm var sorarım söylerim ben gerek duymamıştım da yazdırmadım bişi yapmadığımız için
Evet ben bugun butun gun ac bu cocuk diye emzirdim. Aksam yatti 5 saat uyudu. Ac olsa uyumazdi. Bi de yine bebek arabasinda. Neyse 35 yasina gelince arabada uyumiycak nasilsa diyorum. Uyku meselesi sinirlerimi harap ediyor.Oluyor olmazmi hele aksama dogru iyice gevsiyor yaylar kucaktada durmuyor ama napayim ben uyutamiyorum dicem annemde flnda uyumuyor zaten kucakta omuzda durma yok artik karsiya donuk durcak e oylede uykumu gelir..aaa yazma oyle seyler sinirlerin bozulur ben bebek nasil uyutulur diye bile yazmistim cikan cvplar pilli bebekler icin bence bizim minik canavarlara gore degil :) suan ztn gecis asamasi bi duzen oturtmak icin yanlis bi zmn. Bence bu uyku duzeni tam anlamiyla ek gidaya gecince olucak 8-9 aylikken hem o ilk dis acemiligi atlatilcak hemde daha cok yorulup daha tok tutan ve bunyelerine gore agirlik yapan gidalar alicaklar ztn ben o uyku egitimiyle ilgili tum takipleri kaldirdim gordukce sinirlerim bozuluyor ve hep gordugum bebeklerde en az 9-10 aylikti hic 4-5 aylik gunduz besiginde uyuyan bebe gormedim. Acaba diyorum anne sutu cabuk sindiriliyor sut yetmiyor doymuyor ondanmi ama oyle olsa gecede uyumazlar
Canim besikte hiiic uyumuyor ki. Besik süs bizde. Onda yatarsa yan yatis yastigi var aslinda. Onden arkadan sariyor. Ama yatarak emziriyorum bizim yatakta uyuyunca memeyi agzindan cikariyorum. Oyle uyursa iyi. Biz cekyatta yatiyoruz. Keske normal yatak alsaymisiz diyorum bazen. Orda uyumazsa da bebek arabasi. Puset evet. Onun da soyle bir artisi var. Oksurugu varsa burnu tikaliysa iyi geliyor. Yedikleri agzina gelmiyor. Daha rahat ki 5 saat uyuyor ne diyim.Arabada dedigin ana kucagi demi hani su iki buklum kalip hic rahat olmadiklari yer :) acaba yataginda cok mu bos kaliyor ayak uclarina poposunun yanlara kucuk yastiklar mi koysan? Biliyorum besikte birsey olmamasi lazim ama daha kucukler ayak ucundaki yastiga yetisemez herhalde
Butun gun topu topu memede bir saat uyudu zaten. Uykusu var. Uykusu varken de uyumuyor.Uykusu gelmiş olabilir mi benim kızım uyandıktan birbuçuk iki saat sonra huzursuzlanmaya başlıyor uyutmaya çalışıyorum uyuyor hemen ama işim olur da biraz vaktini geçirirsem iyice huysuzlanıyor
Masallah canim.Demir damlası konuşulmuş her doktorun farklı düşüncesi oluyor. Bebeğime alerji için testler yapıldığında demirine de bakılmıştı demiri çok yüksek çıkmıştı doktor bu kadar yüksek olması beklenen birşey değil normalde bebeklerde Demir düşük olur 6. ayında kontrol kanlarına bakalım demişti. Aşı yaptırdığımızda sağlık ocağındaki ebe Demir damlası verdi doktorumuza sordum şakın başlama demiri çok yüksek 6. ayda kan tahliline bakalım öyle başlatayım dedi. Bu arada d vitaminimizde çok yüksek 1 ay d vitamini verme dedi
Ya tovbe yarabbim. O kadar cocuk seviyorum. Sinirlerimin gerginliginden ikinciyi yapamiycam. Ya o da uyumazsa diye.Sensizliğe alışamamıştır daha düzelir bi de sen daha fazlasına alışıksın ilk aylar yapışık geziyordun :)
Neyse ki 35 yaşına geldiğinde kendi uyuyacak :))) iç döküyor insan kuzum normaldir :) idare ederiz biz merak etme ❤Ya tovbe yarabbim. O kadar cocuk seviyorum. Sinirlerimin gerginliginden ikinciyi yapamiycam. Ya o da uyumazsa diye.
Arkadaslar hakkinizi helal edin valla. Ayni seyleri yazip duruyorum. Size de bayginlik gelmistir beni okumaktan . surekli sikayet ediyorum gibi.
Gündüz benimki de beşiğinde uyumuyor da gece uykusuna geçince beşiğine alıyorum sabaha kadar uyandıkça emzirip oraya koyuyorum yine..bu şekilde de mi yatmıyor beşiğinde canımCanim besikte hiiic uyumuyor ki. Besik süs bizde. Onda yatarsa yan yatis yastigi var aslinda. Onden arkadan sariyor. Ama yatarak emziriyorum bizim yatakta uyuyunca memeyi agzindan cikariyorum. Oyle uyursa iyi. Biz cekyatta yatiyoruz. Keske normal yatak alsaymisiz diyorum bazen. Orda uyumazsa da bebek arabasi. Puset evet. Onun da soyle bir artisi var. Oksurugu varsa burnu tikaliysa iyi geliyor. Yedikleri agzina gelmiyor. Daha rahat ki 5 saat uyuyor ne diyim.
Sadece cocuk konusunda olsa keşke:) her konuda var bu değişik fikirler:) doktorundan muhendisine.Rutin 9.ayda kan alip degerlerine bakiyorlar.
Ama uygulama sehir olarak farkli midir bilmiyorum.
Bende ilkinde kullanmamistim.
Yillik kontrollerinde hic karsimiza cikmadi kansizlik.
Simdi 2 gunde 1 kullaniyorum.Daha da unuttugumda olabiliyor.
Cocuk konusunda tek dogru yok malesef.
Beslenmede zamanla sekillendirebilir bu konuyu.
Ard arda istedim iki kızımı. Birinciden ağlama ve uyku konusunda sıkntım vardı. Dedmki ikinci böyle olmayacak çok inandım ama daha beter ağlak oldu:))) uykusu da daha hafifYa tovbe yarabbim. O kadar cocuk seviyorum. Sinirlerimin gerginliginden ikinciyi yapamiycam. Ya o da uyumazsa diye.
Arkadaslar hakkinizi helal edin valla. Ayni seyleri yazip duruyorum. Size de bayginlik gelmistir beni okumaktan . surekli sikayet ediyorum gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?