2018 Ekim Anneleri

Sütün bi etkisi oldugunu sanmiyorum.
Kısmet senin durum.

neye gore sutr alerjisi var dedi? Ben yumurtadan supheleniyorum henuz doktora gitmedik ama alerji suphesi olunca kuruyemis sut ve yumurta hepsine karsı mi diyet uygulanıyor?

Yalniz ilk dis degil sonrakiler daha zor olabiliyor :)
Bide o donemlerde hastaliklar olabiliyor.
Ya şunu söyleyim uyku işi ağırlıklı olarak mizaç.
Yazın guzel etkisi olabilir cunku hem oksijen daha fazla alacaklar hem algilar degisecek.Banyo sonrasi rutin olabilir serin serin :)
Ama yine de şu zaman bu zaman diye belirlemek yine o baktigin hesaplar gb baski yaratmasin :))))
'Yataginda yalniz uyumasi gerektigi' genellemesinide aslinda ne kadar cok duyar olduk...

plojovic Buarada ben dr u degistirdim. Hatta hastane değiştirdik. Yakin arkadasimin dr. u da demiri onermemis.. doktordan dr a hersey degisiyor gibi..

Gibi degil hatta öyle :)
Cocuk konusunda tek dogru yok malesef.
Doktorlarin deneyimleride galiba cok etkilidir.

Bebisin pipi sinin ucu kızarmış her bez değiştirme de temizliyorum da niye oldu anlamadım sünnet oldugunda terramicyn suruyodum yine ondan surdum ama basina gelen var mı ne iyi gelir

Rutin 9.ayda kan alip degerlerine bakiyorlar.
Ama uygulama sehir olarak farkli midir bilmiyorum.
Bende ilkinde kullanmamistim.
Yillik kontrollerinde hic karsimiza cikmadi kansizlik.
Simdi 2 gunde 1 kullaniyorum.Daha da unuttugumda olabiliyor.

Cocuk konusunda tek dogru yok malesef.
Beslenmede zamanla sekillendirebilir bu konuyu.

Sensizliğe alışamamıştır daha düzelir bi de sen daha fazlasına alışıksın ilk aylar yapışık geziyordun :)

Evet ben bugun butun gun ac bu cocuk diye emzirdim. Aksam yatti 5 saat uyudu. Ac olsa uyumazdi. Bi de yine bebek arabasinda. Neyse 35 yasina gelince arabada uyumiycak nasilsa diyorum. Uyku meselesi sinirlerimi harap ediyor.
Dedigin gibi baskasi da uyutamiyor. Ya esim ya ben. Kimsenin faydasi olmuyor bize.

Canim besikte hiiic uyumuyor ki. Besik süs bizde. Onda yatarsa yan yatis yastigi var aslinda. Onden arkadan sariyor. Ama yatarak emziriyorum bizim yatakta uyuyunca memeyi agzindan cikariyorum. Oyle uyursa iyi. Biz cekyatta yatiyoruz. Keske normal yatak alsaymisiz diyorum bazen. Orda uyumazsa da bebek arabasi. Puset evet. Onun da soyle bir artisi var. Oksurugu varsa burnu tikaliysa iyi geliyor. Yedikleri agzina gelmiyor. Daha rahat ki 5 saat uyuyor ne diyim.

Uykusu gelmiş olabilir mi benim kızım uyandıktan birbuçuk iki saat sonra huzursuzlanmaya başlıyor uyutmaya çalışıyorum uyuyor hemen ama işim olur da biraz vaktini geçirirsem iyice huysuzlanıyor
Butun gun topu topu memede bir saat uyudu zaten. Uykusu var. Uykusu varken de uyumuyor.

Masallah canim.

Sensizliğe alışamamıştır daha düzelir bi de sen daha fazlasına alışıksın ilk aylar yapışık geziyordun :)
Ya tovbe yarabbim. O kadar cocuk seviyorum. Sinirlerimin gerginliginden ikinciyi yapamiycam. Ya o da uyumazsa diye.
Arkadaslar hakkinizi helal edin valla. Ayni seyleri yazip duruyorum. Size de bayginlik gelmistir beni okumaktan . surekli sikayet ediyorum gibi.

Neyse ki 35 yaşına geldiğinde kendi uyuyacak :))) iç döküyor insan kuzum normaldir :) idare ederiz biz merak etme ❤

Gündüz benimki de beşiğinde uyumuyor da gece uykusuna geçince beşiğine alıyorum sabaha kadar uyandıkça emzirip oraya koyuyorum yine..bu şekilde de mi yatmıyor beşiğinde canım

Gunaydinlar herkesee sorum su ben 2017 ekimde evlendim hemen hemen neredeyse korunmadan birliktelik yasadik yaklasik dort bes aydir bebis icin ugrasiyoruz.doktora gtmek istiyoruz esimle fakat hangi doktora gidilir neyapilir bilmiyorum acaba bana cevap verebilecek varmii??

Sadece cocuk konusunda olsa keşke:) her konuda var bu değişik fikirler:) doktorundan muhendisine.
Ama farklılıklar da iyidir. Bu sayede bizler de araştırp fikir sahibi oluyoruz:)
Bende tahlilsiz saçma buldum o yüzden bekleyelm bakalım artık ne zaman yaparlarsa...
Teşekkürler yorumun için canım. Aydınlatıyosun valla her zaman

Ard arda istedim iki kızımı. Birinciden ağlama ve uyku konusunda sıkntım vardı. Dedmki ikinci böyle olmayacak çok inandım ama daha beter ağlak oldu:))) uykusu da daha hafif
Bende bidaa sürekli ağlayan ve uykuda zorlayan istermiyim diye düşünyrm:)))
Ama isterimm kesin. 5—6 sene sonra falan muhtemelen
Gerçktn ağlama sesine tahammülüm kalmadı. Yinede neler duyuyoruz binlerce kez şükür ki sağlıkları yerinde. O yuzden dillendrmek de çok istemyrm isyan ediyomşm gibi olmasın diye..
Sende biraz daha sabret gerçktn bence büyüdkçe daha da kolaylaşıyor yada biz artık oldğu gibi kabul ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…