2018 Ekim Anneleri

Yoo, her duygu insana dair..

Gündüz benimki de beşiğinde uyumuyor da gece uykusuna geçince beşiğine alıyorum sabaha kadar uyandıkça emzirip oraya koyuyorum yine..bu şekilde de mi yatmıyor beşiğinde canım
Bir saat gecmeden besigine yatirirsak hemen uyaniyor. Bir saat gectikten sonra alirsak hemen uyanmiyor da bir saat sonra uyaniyor. Evde halamiz var. Sagolsun banyonun kapisini gurultulu acip kapatiyor. Sifon cekiyor. Bebegin odasi da banyonun karsisinda.
Neden bilmiyorum arabada uzun uyuyor. Yatakta kisa.

Tabi canim. 3 ayliga kadar kucaktan inmiyordu. Simdi yine 20 dk falan duruyor. Yemek yiyebiliyoruz sukur. Sabrediyorum zaten. Cocuga yansitmiyorum. Hep opuyorum kokluyorum. Sabretmekten ziyade ic huzuruyla karsilamak istiyorum. Tam anlatamadim ama.
Ben 35 yasindayim canim. Ikinciyi bu kiz 3 yasina gelince yaparim eger yaparsam ve bir kaza olmazsa. Ucuncu icin yasim yetmez zaten.

neye gore sutr alerjisi var dedi? Ben yumurtadan supheleniyorum henuz doktora gitmedik ama alerji suphesi olunca kuruyemis sut ve yumurta hepsine karsı mi diyet uygulanıyor?
en çok rastlanilan alerjik besinler bunlarmis bizim sikayetlerimize gore ve ben dr gitmeden sut diyeti yaptım 3 ay sikayetlerimiz biraz azaldı ama bitmedi sütüm yanina yumurta ve kuruyemiside ekledi

Gunaydinn Allah gonlunuze gore versin insallah. Bildigim kadariyla herhangi bir sorun yoksa dr lar ilk 1 yil tedavi gerek gormuyorlar ama kadin doguma gitseniz onlar sizi yonlendirir :)

Günaydın .. İlk önce kadın doğuma randevu alın sizi muayene edecektir ve gerekli kan tahlilleri yapılacaktır eşinizdende spermiogram testi ister .. Sonra sonuçlarınıza göre tedavilik bir durum varsa uygular .. Allah kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah ..

Anladımm çok iyi merak etme:) biz yalandan gülsek bile onlar içimzdeki hisseder. Aslnda gece iyice dinlenlsek ve olumsuz şeylerden uzak olsak ben fazlasyla onları mutlu edeblrz diye düşünyrm:)
Yani beni etkileyen o oluyo gece dinlenememek ve olumsuz şeylere maruz kalınca hemen modum düşüyor. Sonra kendime sen annesin artık sadece sen yoksun diyorum. Ama kendimizede haksızlık yapmamak lazım.
Çok değişik bişey ya:)))) her sefernde bin şükür halimize diyorum

Banyonun kapısı hep açık Kalsın bence bizim de banyo ve oda kapımız dip dibe sıkı sıkı kapatmıyoruz artık.Benimkinin de kulakları çok hassas.Odada emzirirken salonda oturan eşimin Boğaz'ını temizleme sesine bile memeyi bırakıp şöyle bir dikkat kesiliyor sesin geldiği tarafa doğru.Bizim de üst komşu her gün katur kutur bişeyle çekiyor siliyor o sese de uyanıyo

Son düzenleme:
Sizin için kadın doğuma eşiniz için Ürolojiye

Son düzenleme:
A, evet halanız bakıyordu.. bakmaya devam edecek mi ?

sizin ilki 5-6 aylikken tekrar hamile kaldiniz di mi.ikisi de bebek simdi :)

Ask olsun yaz yaz rahatla :)
Ama uyuyor ve unutuluyor :)
Yoksa hep 1 cocuk kalirmisiz :))))

Gece emzirmeye kalktım midem bulanıyor başım dönüyor kalkamıyorum bebeğimi de doyuramadım kusmaktan içim dışıma çıktı 3 saat bayılacaktım nerdeyse neyden zehirlendim acaba ya tarihi geçen bişey de yemedim ki korktum o an bebeğimi nasıl doyuracağım diye Allah şifa versin bizlere de bebeğimize bakalım kendime de dUa ediyorum valla canim kızım ne yapar yoksa

Buara cok salgın bu.
Ama gecende yazmistin sen sanki yanlis mi hatirliyorum

S Seven34 Allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin.Genelde senesini bulur derler sans tabii olabilirde :)
Kadin doguma gidip kontrol olabilir bi.
Hem birsey varsa yönlendirir.

Birde basit seyler var biliyorsunuzdur.
Yumurtlama zamanlarinin sansinin daha fazla oluşu,gunasiri iliski.
Iliski sonrasi biraz yatmak fln

Ben disciyede gitmistim ilkinde :))))))
Hamile kalirsam önüme cikmasin diye bakima girdim

Kizlar bu e bebekteki zeka kartlarindan alanlar söyleyebilirmi kaç adet kart var ve boyutlari nasil?

Ben aslinda kontrol amacli kadin doguma muayne olmustum hicbir sikinti cikmadi yumurtlama zamanida flo diye bir program var hamile sansi oldugu gunleri gosteriyor ordan yapmaya calisiyorum ama dogrumudur bilmiyorummki insallah Allahim isteyen herkese nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…