- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Yoo, her duygu insana dair..Ya tovbe yarabbim. O kadar cocuk seviyorum. Sinirlerimin gerginliginden ikinciyi yapamiycam. Ya o da uyumazsa diye.
Arkadaslar hakkinizi helal edin valla. Ayni seyleri yazip duruyorum. Size de bayginlik gelmistir beni okumaktan . surekli sikayet ediyorum gibi.
Bir saat gecmeden besigine yatirirsak hemen uyaniyor. Bir saat gectikten sonra alirsak hemen uyanmiyor da bir saat sonra uyaniyor. Evde halamiz var. Sagolsun banyonun kapisini gurultulu acip kapatiyor. Sifon cekiyor. Bebegin odasi da banyonun karsisinda.Gündüz benimki de beşiğinde uyumuyor da gece uykusuna geçince beşiğine alıyorum sabaha kadar uyandıkça emzirip oraya koyuyorum yine..bu şekilde de mi yatmıyor beşiğinde canım
Tabi canim. 3 ayliga kadar kucaktan inmiyordu. Simdi yine 20 dk falan duruyor. Yemek yiyebiliyoruz sukur. Sabrediyorum zaten. Cocuga yansitmiyorum. Hep opuyorum kokluyorum. Sabretmekten ziyade ic huzuruyla karsilamak istiyorum. Tam anlatamadim ama.Ard arda istedim iki kızımı. Birinciden ağlama ve uyku konusunda sıkntım vardı. Dedmki ikinci böyle olmayacak çok inandım ama daha beter ağlak oldu:))) uykusu da daha hafif
Bende bidaa sürekli ağlayan ve uykuda zorlayan istermiyim diye düşünyrm:)))
Ama isterimm kesin. 5—6 sene sonra falan muhtemelen
Gerçktn ağlama sesine tahammülüm kalmadı. Yinede neler duyuyoruz binlerce kez şükür ki sağlıkları yerinde. O yuzden dillendrmek de çok istemyrm isyan ediyomşm gibi olmasın diye..
Sende biraz daha sabret gerçktn bence büyüdkçe daha da kolaylaşıyor yada biz artık oldğu gibi kabul ediyoruz.
en çok rastlanilan alerjik besinler bunlarmis bizim sikayetlerimize gore ve ben dr gitmeden sut diyeti yaptım 3 ay sikayetlerimiz biraz azaldı ama bitmedi sütüm yanina yumurta ve kuruyemiside ekledineye gore sutr alerjisi var dedi? Ben yumurtadan supheleniyorum henuz doktora gitmedik ama alerji suphesi olunca kuruyemis sut ve yumurta hepsine karsı mi diyet uygulanıyor?
Gunaydinlar herkeseesorum su ben 2017 ekimde evlendim hemen hemen neredeyse korunmadan birliktelik yasadik yaklasik dort bes aydir bebis icin ugrasiyoruz.doktora gtmek istiyoruz esimle fakat hangi doktora gidilir neyapilir bilmiyorum acaba bana cevap verebilecek varmii??
Günaydın .. İlk önce kadın doğuma randevu alın sizi muayene edecektir ve gerekli kan tahlilleri yapılacaktır eşinizdende spermiogram testi ister .. Sonra sonuçlarınıza göre tedavilik bir durum varsa uygular .. Allah kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah ..Gunaydinlar herkeseesorum su ben 2017 ekimde evlendim hemen hemen neredeyse korunmadan birliktelik yasadik yaklasik dort bes aydir bebis icin ugrasiyoruz.doktora gtmek istiyoruz esimle fakat hangi doktora gidilir neyapilir bilmiyorum acaba bana cevap verebilecek varmii??
Anladımm çok iyi merak etme:) biz yalandan gülsek bile onlar içimzdeki hisseder. Aslnda gece iyice dinlenlsek ve olumsuz şeylerden uzak olsak ben fazlasyla onları mutlu edeblrz diye düşünyrm:)Tabi canim. 3 ayliga kadar kucaktan inmiyordu. Simdi yine 20 dk falan duruyor. Yemek yiyebiliyoruz sukur. Sabrediyorum zaten. Cocuga yansitmiyorum. Hep opuyorum kokluyorum. Sabretmekten ziyade ic huzuruyla karsilamak istiyorum. Tam anlatamadim ama.
Ben 35 yasindayim canim. Ikinciyi bu kiz 3 yasina gelince yaparim eger yaparsam ve bir kaza olmazsa. Ucuncu icin yasim yetmez zaten.
Banyonun kapısı hep açık Kalsın bence bizim de banyo ve oda kapımız dip dibe sıkı sıkı kapatmıyoruz artık.Benimkinin de kulakları çok hassas.Odada emzirirken salonda oturan eşimin Boğaz'ını temizleme sesine bile memeyi bırakıp şöyle bir dikkat kesiliyor sesin geldiği tarafa doğru.Bizim de üst komşu her gün katur kutur bişeyle çekiyor siliyor o sese de uyanıyoBir saat gecmeden besigine yatirirsak hemen uyaniyor. Bir saat gectikten sonra alirsak hemen uyanmiyor da bir saat sonra uyaniyor. Evde halamiz var. Sagolsun banyonun kapisini gurultulu acip kapatiyor. Sifon cekiyor. Bebegin odasi da banyonun karsisinda.
Neden bilmiyorum arabada uzun uyuyor. Yatakta kisa.
Sizin için kadın doğuma eşiniz için ÜrolojiyeGunaydinlar herkeseesorum su ben 2017 ekimde evlendim hemen hemen neredeyse korunmadan birliktelik yasadik yaklasik dort bes aydir bebis icin ugrasiyoruz.doktora gtmek istiyoruz esimle fakat hangi doktora gidilir neyapilir bilmiyorum acaba bana cevap verebilecek varmii??
A, evet halanız bakıyordu.. bakmaya devam edecek mi ?Bir saat gecmeden besigine yatirirsak hemen uyaniyor. Bir saat gectikten sonra alirsak hemen uyanmiyor da bir saat sonra uyaniyor. Evde halamiz var. Sagolsun banyonun kapisini gurultulu acip kapatiyor. Sifon cekiyor. Bebegin odasi da banyonun karsisinda.
Neden bilmiyorum arabada uzun uyuyor. Yatakta kisa.
sizin ilki 5-6 aylikken tekrar hamile kaldiniz di mi.ikisi de bebek simdi :)Ard arda istedim iki kızımı. Birinciden ağlama ve uyku konusunda sıkntım vardı. Dedmki ikinci böyle olmayacak çok inandım ama daha beter ağlak oldu:))) uykusu da daha hafif
Bende bidaa sürekli ağlayan ve uykuda zorlayan istermiyim diye düşünyrm:)))
Ama isterimm kesin. 5—6 sene sonra falan muhtemelen
Gerçktn ağlama sesine tahammülüm kalmadı. Yinede neler duyuyoruz binlerce kez şükür ki sağlıkları yerinde. O yuzden dillendrmek de çok istemyrm isyan ediyomşm gibi olmasın diye..
Sende biraz daha sabret gerçktn bence büyüdkçe daha da kolaylaşıyor yada biz artık oldğu gibi kabul ediyoruz.
Ya tovbe yarabbim. O kadar cocuk seviyorum. Sinirlerimin gerginliginden ikinciyi yapamiycam. Ya o da uyumazsa diye.
Arkadaslar hakkinizi helal edin valla. Ayni seyleri yazip duruyorum. Size de bayginlik gelmistir beni okumaktan . surekli sikayet ediyorum gibi.
Gece emzirmeye kalktım midem bulanıyor başım dönüyor kalkamıyorum bebeğimi de doyuramadım kusmaktan içim dışıma çıktı 3 saat bayılacaktım nerdeyse neyden zehirlendim acaba yatarihi geçen bişey de yemedim ki korktum o an bebeğimi nasıl doyuracağım diye Allah şifa versin bizlere de bebeğimize bakalım kendime de dUa ediyorum valla canim kızım ne yapar yoksa
Buara cok salgın bu.
Ama gecende yazmistin sen sanki yanlis mi hatirliyorum
Ben aslinda kontrol amacli kadin doguma muayne olmustum hicbir sikinti cikmadi yumurtlama zamanida flo diye bir program var hamile sansi oldugu gunleri gosteriyor ordan yapmaya calisiyorum ama dogrumudur bilmiyorummki insallah Allahim isteyen herkese nasip ederS Seven34 Allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin.Genelde senesini bulur derler sans tabii olabilirde :)
Kadin doguma gidip kontrol olabilir bi.
Hem birsey varsa yönlendirir.
Birde basit seyler var biliyorsunuzdur.
Yumurtlama zamanlarinin sansinin daha fazla oluşu,gunasiri iliski.
Iliski sonrasi biraz yatmak fln
Ben disciyede gitmistim ilkinde :))))))
Hamile kalirsam önüme cikmasin diye bakima girdim
Amin insallahhh isteyen herkese versinnGunaydinn Allah gonlunuze gore versin insallah. Bildigim kadariyla herhangi bir sorun yoksa dr lar ilk 1 yil tedavi gerek gormuyorlar ama kadin doguma gitseniz onlar sizi yonlendirir :)
Ben 6 once gitmistim cok tesekkur ederim 1 aya kadar gidecegim doktora insallah:)Sizin için kadın doğuma eşiniz için Ürolojiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?