2018 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun daha iyi misn

Geçmiş olsun canım ❤ daha iyi misin?

Büyük cesaret gerçekten. Hem vücut yeni hamilelikten çıkmış, hem emziriyorsun.. küçük bebekle gebelik zor olmuştur.. yardım eden var mıydı?
Yok tektim yurtdisndaydm. O yuzden kimse gelemedi. Ama isteyerk oldugu icin mecbur katlandk bazi seylere:) ikiz olsaydi ugrasmazdim:))) ikisini bir buyutmek istedm falan derken esimle boyle karar vermstik. Emzriyodum devam da edecektim aslnda ama hamilelign ilerleye zamanlarinda sutum kesildi maalesf. Herkes emziriyo memeden kesmicem diye dusunmustum ama herkesin bunyesi farkli demekki.
Valla acikcasi her cocuktan sonra vuctla ugrasmktansa ikisini bi yapam sonraa vucuduma bakarm diye dusundm:)) yaza kadar gitsin kilolar hemde en onemli 6 ay gecsin sonrada kendime doncem artik:)))) uzun bi sure cocuk falan Allah bilir tabide yok ins

Merhaba hanımlar
Yazamadım okuyamadım uzun süre
Bebeği benim gibi saga sola bakıp, elleriyle oynamaktan dolayı memeyi eskisi gibi doğru dürüst emmeyenler varmı...?
Memeye bi yapışıyo bi ayrılıyo, bi yapışıyo bi ayrılıyo..
Bu arada doğduktan sonra cok düzenli 2-3 saate bir emen bebek, bi 1-2aydır 1 saat içinde 3 kere emdiği bile oluyodu, şimdi böyle ememesine canım sıkılıyor
Bu arada şimdiye kadar kilo alımı gayet iyiydi
Bundan sonrası için şüpheliyim ama çünkü dediğim gibi doğru düzgün emmiyor etrafı ellerini incelemekten bide yatmak istemiyor sürekli oturur pozisyona gelmek istiyo aramızda bi çatışma var bu aralar
Pofff

Arkadaşlar kızımın dudağının kenarına çok az yoğurt sürdüm 5 dakikadır kızarma kabarma Bir şey olmadı acaba süte karşı alerjisi yok mu

5 dakikayla anlasilir mi bilmem ama ben bugun oylesine cay kasiginin ucuyla yogurt yedirdim.yedi bi guzel :) yogurda bi hevesliyim niyeyse :)
Sorma hele ben nasıl hevesliyim sütçüm vardı kızıma başka sütçü buldum kavanozlarını aldım inşallah yoktur şimdi yeni sildim hala kızarma kabarma yok versem mi bir çay kaşığı acaba ya :)

E elaelif123 sizin mama sandalyesi chicco polly miydi oyle aklimda kalmis.bizim de kuzenimin kizindan kalma vardi pembis pembis ogluma onu getirdik eve.2-3 haftadir mutfakta yemek yaparken cok iyi oluyor hafif yatar pozisyonda sohbet muhabbet :)

Bir çay kaşığı ev yoğurdundan ağzına sürerek verdim yedi bakalım bir şey yok şuan dr uda verme zarar verebilir yazmış :)

Gecmis olsun canim.
Benim de bu aralar midem bulaniyor.
Özellikle gece.
Cok mu yiyorum ne

Bugün kontrol ve asimiz vardi...
4 ay 4 günlük olduk.
Doktora emmek istemiyor dedim.agzina bakti pamukcuk var biraz dedi.damla verdi.
Kilo alamiyor dedim.kakasini gosterdim.ishal olmus dedi.cinko verdi.
Demir icin damla verdi.
Endiselerimde haksiz degilmisim.
Az emmesi ve ishal olmasi kilo alimina engel olmus.

Geçmiş olsun canım düzelir inşallah

Gecmis olsun canim. Pamukcuk varsa memene de dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…