Iki hala var. Birer ay donusumlu gelecekler. Memlekette kendi liseye giden cocuklari var cunku. Allah razi olsun. Cok iyi bakiyorlar.A, evet halanız bakıyordu.. bakmaya devam edecek mi ?
Evet 6 aylikken kalmistimsizin ilki 5-6 aylikken tekrar hamile kaldiniz di mi.ikisi de bebek simdi :)
Geçmiş olsun daha iyi misnGece emzirmeye kalktım midem bulanıyor başım dönüyor kalkamıyorum bebeğimi de doyuramadım kusmaktan içim dışıma çıktı 3 saat bayılacaktım nerdeyse neyden zehirlendim acaba yatarihi geçen bişey de yemedim ki korktum o an bebeğimi nasıl doyuracağım diye Allah şifa versin bizlere de bebeğimize bakalım kendime de dUa ediyorum valla canim kızım ne yapar yoksa
Geçmiş olsun canım ❤ daha iyi misin?Gece emzirmeye kalktım midem bulanıyor başım dönüyor kalkamıyorum bebeğimi de doyuramadım kusmaktan içim dışıma çıktı 3 saat bayılacaktım nerdeyse neyden zehirlendim acaba yatarihi geçen bişey de yemedim ki korktum o an bebeğimi nasıl doyuracağım diye Allah şifa versin bizlere de bebeğimize bakalım kendime de dUa ediyorum valla canim kızım ne yapar yoksa
Büyük cesaret gerçekten. Hem vücut yeni hamilelikten çıkmış, hem emziriyorsun.. küçük bebekle gebelik zor olmuştur.. yardım eden var mıydı?Evet 6 aylikken kalmistim
Yok tektim yurtdisndaydm. O yuzden kimse gelemedi. Ama isteyerk oldugu icin mecbur katlandk bazi seylere:) ikiz olsaydi ugrasmazdim:))) ikisini bir buyutmek istedm falan derken esimle boyle karar vermstik. Emzriyodum devam da edecektim aslnda ama hamilelign ilerleye zamanlarinda sutum kesildi maalesf. Herkes emziriyo memeden kesmicem diye dusunmustum ama herkesin bunyesi farkli demekki.Büyük cesaret gerçekten. Hem vücut yeni hamilelikten çıkmış, hem emziriyorsun.. küçük bebekle gebelik zor olmuştur.. yardım eden var mıydı?
15 adet..büyük epey. El büyüklüğündeKizlar bu e bebekteki zeka kartlarindan alanlar söyleyebilirmi kaç adet kart var ve boyutlari nasil?
5 dakikayla anlasilir mi bilmem ama ben bugun oylesine cay kasiginin ucuyla yogurt yedirdim.yedi bi guzel :) yogurda bi hevesliyim niyeyse :)Arkadaşlar kızımın dudağının kenarına çok az yoğurt sürdüm 5 dakikadır kızarma kabarma Bir şey olmadı acaba süte karşı alerjisi yok mu
Sorma hele ben nasıl hevesliyim sütçüm vardı kızıma başka sütçü buldum kavanozlarını aldım inşallah yoktur şimdi yeni sildim hala kızarma kabarma yok versem mi bir çay kaşığı acaba ya :)5 dakikayla anlasilir mi bilmem ama ben bugun oylesine cay kasiginin ucuyla yogurt yedirdim.yedi bi guzel :) yogurda bi hevesliyim niyeyse :)
15 adet..büyük epey. El büyüklüğünde
Gecmis olsun canim.Gece emzirmeye kalktım midem bulanıyor başım dönüyor kalkamıyorum bebeğimi de doyuramadım kusmaktan içim dışıma çıktı 3 saat bayılacaktım nerdeyse neyden zehirlendim acaba yatarihi geçen bişey de yemedim ki korktum o an bebeğimi nasıl doyuracağım diye Allah şifa versin bizlere de bebeğimize bakalım kendime de dUa ediyorum valla canim kızım ne yapar yoksa
Geçmiş olsun canım düzelir inşallahBugün kontrol ve asimiz vardi...
4 ay 4 günlük olduk.
Doktora emmek istemiyor dedim.agzina bakti pamukcuk var biraz dedi.damla verdi.
Kilo alamiyor dedim.kakasini gosterdim.ishal olmus dedi.cinko verdi.
Demir icin damla verdi.
Endiselerimde haksiz degilmisim.
Az emmesi ve ishal olmasi kilo alimina engel olmus.
Geçmiş olsun daha iyi misn
Gecmis olsun canim.
Benim de bu aralar midem bulaniyor.
Özellikle gece.
Cok mu yiyorum ne
Gecmis olsun canim. Pamukcuk varsa memene de dikkat et.Bugün kontrol ve asimiz vardi...
4 ay 4 günlük olduk.
Doktora emmek istemiyor dedim.agzina bakti pamukcuk var biraz dedi.damla verdi.
Kilo alamiyor dedim.kakasini gosterdim.ishal olmus dedi.cinko verdi.
Demir icin damla verdi.
Endiselerimde haksiz degilmisim.
Az emmesi ve ishal olmasi kilo alimina engel olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?