2018 Ekim Anneleri

Hadi geçmiş olsun canım ❤ doktor çözmüş meseleyi

Aynı durumdayız canım, uykulu halde düzgün emiyor, uyanıkken bakına bakına... Oyuncak etti memeyi tut-bırak derken.. çevreye ilgi artınca normal bunlar. O yüzden bu aylarda kilo alımı yavaşlıyor. Beslenme geri planda kaldı, şimdi oyun peşinde bıdıklar. Kızım sürekli abisini takip ediyor, gülüyor onu görünce ❤ oyuncaklar telefonlar, her şey dikkatini çekiyor, nasıl emsin :))

Kizlar dogumdan sonra hic kan degerlenirinize baktirdiniz mi? Vitamin kullanma ihtiyaci seziyorum acaba degerlerimmi dustu emzirme uykusuzluk yorgunluk derken

Kizlar dogumdan sonra hic kan degerlenirinize baktirdiniz mi? Vitamin kullanma ihtiyaci seziyorum acaba degerlerimmi dustu emzirme uykusuzluk yorgunluk derken
Ben baktırmadım doktor muayenesine bile gitmedim hiç alttan muayene olasım yok evde imom vardı onu içmeye başladım bir de demir ilacına bende aşırı halsizlik yorgunluk başlamıştı

Ben baktırmadım doktor muayenesine bile gitmedim hiç alttan muayene olasım yok evde imom vardı onu içmeye başladım bir de demir ilacına bende aşırı halsizlik yorgunluk başlamıştı

Ben kadin doguma 40 im ciktiginda gitmistim alttan bakmak istedi sezeryan oldugum icin kabul etmedim bahanem oldu aslinda :))
Kizimin cocuk dr na sordum emzirirken ne icebilirim diye elevit pronatal ic dedi
Aslinda kan degerlerimize baktirmamiz lazim
Sende kendinde hissedip baslamissin bak

Mama sandalyesi alanlar fiyat yazabilir mi?

Henuz almadim ama ikeadan mi alsam diyorum? Joie marka ana kucagina dunyanin parasini verdim isime yariyormu evet hakkini yiyemem onu daha cok kullanirim diye dusunuyorum birde caliscagim icin gunduz bende olmicak aksamda bizimle sofrada ne kdr oturursa...

Ama smear yaptirman gerekmez mi?
Ikeada bi tane ucuz var. 100 kusur lira. Cok kucuk. Bi tane de pahali var. Ne kadardi hatirlamiyorum. 500 muydu 800 muydu. Dedigim iki fiyat arasinda da cok fark var farkindayim. Esim joienin sandalyesini alcam diyor. 600 falanmis. Cok geldi bana.

Evet bir dahaki ay cesaretlenip hem muayenemi olmam lazım hem değerlere bakılması lazım .. Bir de bu saç dökülmesi ne zaman duracak biliyor musun yani bende açılmalar başladı o derece çok can sıkıcı

Memede ağlayarak çırpınıyo bide...
En çok uykusu geldiğinde yapıyo bunu
Memeden soğudu gibi Ama meme agzında olmadan da uyumuyo pek
Sütüm var bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…