Evet bir dahaki ay cesaretlenip hem muayenemi olmam lazım hem değerlere bakılması lazım .. Bir de bu saç dökülmesi ne zaman duracak biliyor musun yani bende açılmalar başladı o derece çok can sıkıcı
Joie nin mama sandalyesi de çok güzel canım bize ablamızdan kaldı hala çok sağlamHenuz almadim ama ikeadan mi alsam diyorum? Joie marka ana kucagina dunyanin parasini verdim isime yariyormu evet hakkini yiyemem onu daha cok kullanirim diye dusunuyorum birde caliscagim icin gunduz bende olmicak aksamda bizimle sofrada ne kdr oturursa...
Ama smear yaptirman gerekmez mi?
Ikeada bi tane ucuz var. 100 kusur lira. Cok kucuk. Bi tane de pahali var. Ne kadardi hatirlamiyorum. 500 muydu 800 muydu. Dedigim iki fiyat arasinda da cok fark var farkindayim. Esim joienin sandalyesini alcam diyor. 600 falanmis. Cok geldi bana.
Geçen hafta beslenme gereçlerinde oldu. Ben mama twrmosu aldım. Ekgıdada dışarı çıktığımızda falan ihtiyaç olur diyeKızlar ebebekte termos indirimi oldumu kaçırdım mı acaba
Bizde mimzy serisinden var o kadar pahalı değildi işimizi de gördü kızımda o modele de bakabilirsiniz mama sandalyesinin ayakları üzerinde sağlam durması mesela bizim önceliğimizdi dengesini kaybetmiyor mama sandalyesiAma smear yaptirman gerekmez mi?
Ikeada bi tane ucuz var. 100 kusur lira. Cok kucuk. Bi tane de pahali var. Ne kadardi hatirlamiyorum. 500 muydu 800 muydu. Dedigim iki fiyat arasinda da cok fark var farkindayim. Esim joienin sandalyesini alcam diyor. 600 falanmis. Cok geldi bana.
Memede ağlayarak çırpınıyo bide...
En çok uykusu geldiğinde yapıyo bunu
Memeden soğudu gibi Ama meme agzında olmadan da uyumuyo pek
Sütüm var bu arada...
Mutfakta bir şeylerle uğraşırken de iyi oluyor aslında yüksek oluşundan kaynaklı. Biz baya kullandık tabi ama herkesin değerlendirmesi farklı olabilir bu konudaYani mama sandalyesi ne kdr onemli olucak acaba hani aaa gunun cogunu gecirirmi yada yok yalnizca yemek zmnimi ona bakmak gerek
Mutfakta bir şeylerle uğraşırken de iyi oluyor aslında yüksek oluşundan kaynaklı. Biz baya kullandık tabi ama herkesin değerlendirmesi farklı olabilir bu konuda
Günlük dökülen saçımı bağış yapabilirim peruk olur o derece tutam tutam geliyor .. Vitaminede başladım inşallah düzelir saç kalmadı ..Canim bende haddinden fazla sac var oyle ki sac olarak dogsaymisim diyorum hep ama bunu ovmek icin algilama sakin her seyin oldugu gibi sacinda fazlasi zarar ki ztn irsi olarak bembeyaz dokulsede anlamiyorum ama vitamin eksikligi olabilir bak extra
Hmm kaçırmışım baby me termosu 5 6 saat ısı koruyormuş neyse normal fiyattan alırım artık :)Geçen hafta beslenme gereçlerinde oldu. Ben mama twrmosu aldım. Ekgıdada dışarı çıktığımızda falan ihtiyaç olur diye
Günlük dökülen saçımı bağış yapabilirim peruk olur o derece tutam tutam geliyor .. Vitaminede başladım inşallah düzelir saç kalmadı ..
Kesinlikle yani psikolojik olarak muayeneye bile gidemedim kü çocuk için yıllardır kaç kere muayene olmuşumdur :)Nilsibel 6.ayda smear icin bekliyoruz dedi dr um ama B Bir mucize de bilir sonuna kdr normali bekleyip ona sartlanip sezeryan olanlar o catala birdaha cikmak istemez :))
Şu instagramdaki sayfa vardıya orda tavsiye edilen şampuanı alacaktım fiyatı 75 tl idi sonra güya indirim uyguladılar falan girdim alayım diye baktım fiyatı 100 yapmış indirimi öyle uygulamış hiç sevmediğim hareketler :))) sinir oldum almadım sinirim geçsin alacağım ama :)))))Yapma yahusampuan vs desteklesen? Umarim tez zmnda duzelir
Ay canım ya evet tabiki daha zordur mutlaka Allah bir daha yaşatmasın .. O test herkese yapılmalı mı ?B Bir mucize E exelanss
Kislar ben o catala cikip ölü dogum yaptim. Benden cok catala cikmak istemeyen yoktur herhalde. Saglik icin lazim ama. Ben de insallah muayene etmez demistim 40im ciktiginda. Bi de ben oyle test gibi tahlil gibi seylerin sonucu gelene kadar depresyona giriyorum.
Arkadaşımda görmüştüm sandalyeye bağlanan bir model vardı uygundu da ya da bazen marketlere gelen 50-60 tl civarı olan modeller var kullanılmak istenirse annene onlardan da alınabilir tabi almayı düşünürseniz öyle bir durumdaO zmn iki tane almamiz gerek bizim bi anneme bi bize
Emzirerek uyutmayı deniyorum ağlarsa direnirse biraz oynayıp sakinleştiriyorum ayağıma koyuyorum baktım olmuyor komple soyuyorum gülüşüyoruz biraz sonra giydirip tekrar memeye alıyorum ilk tutturması zor oluyor evde biraz koşturuyoruz ama tutunca yatağın üstüne oturup hafif hafif zıplar gibi sallıyorum emerken tamamen sakinleşip uyuyor ağlayarak uyuyacak olursa uyutmuyorum çünkü bu sefer ben rahat edemiyorumBu yaşadığımız uyku gerilemesi mi 4. Ay atağı mı bilmiyorum ama uykusu var uyumamak için direniyor. Her türlü yolu deniyorum uyusun diye ama o hep ağlıyor ve sonunda sakinleşip uyumaya başlıyor. Bugün yine aynı. Çok kötü oluyorum oğlum öyle olunca. Şuan uyuyor ama çok üzgün hissediyorum kendimi. Uyutmasam daha çok huzursuz olacak. Napacağımı bilmiyorum nasıl baş ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?