2018 Ekim Anneleri

Evet bir dahaki ay cesaretlenip hem muayenemi olmam lazım hem değerlere bakılması lazım .. Bir de bu saç dökülmesi ne zaman duracak biliyor musun yani bende açılmalar başladı o derece çok can sıkıcı

Canim bende haddinden fazla sac var oyle ki sac olarak dogsaymisim diyorum hep ama bunu ovmek icin algilama sakin her seyin oldugu gibi sacinda fazlasi zarar ki ztn irsi olarak bembeyaz dokulsede anlamiyorum ama vitamin eksikligi olabilir bak extra

Joie nin mama sandalyesi de çok güzel canım bize ablamızdan kaldı hala çok sağlam

Yani mama sandalyesi ne kdr onemli olucak acaba hani aaa gunun cogunu gecirirmi yada yok yalnizca yemek zmnimi ona bakmak gerek

Bizde mimzy serisinden var o kadar pahalı değildi işimizi de gördü kızımda o modele de bakabilirsiniz mama sandalyesinin ayakları üzerinde sağlam durması mesela bizim önceliğimizdi dengesini kaybetmiyor mama sandalyesi

Yani mama sandalyesi ne kdr onemli olucak acaba hani aaa gunun cogunu gecirirmi yada yok yalnizca yemek zmnimi ona bakmak gerek
Mutfakta bir şeylerle uğraşırken de iyi oluyor aslında yüksek oluşundan kaynaklı. Biz baya kullandık tabi ama herkesin değerlendirmesi farklı olabilir bu konuda

Canim bende haddinden fazla sac var oyle ki sac olarak dogsaymisim diyorum hep ama bunu ovmek icin algilama sakin her seyin oldugu gibi sacinda fazlasi zarar ki ztn irsi olarak bembeyaz dokulsede anlamiyorum ama vitamin eksikligi olabilir bak extra
Günlük dökülen saçımı bağış yapabilirim peruk olur o derece tutam tutam geliyor .. Vitaminede başladım inşallah düzelir saç kalmadı ..

Yapma yahu sampuan vs desteklesen? Umarim tez zmnda duzelir
Şu instagramdaki sayfa vardıya orda tavsiye edilen şampuanı alacaktım fiyatı 75 tl idi sonra güya indirim uyguladılar falan girdim alayım diye baktım fiyatı 100 yapmış indirimi öyle uygulamış hiç sevmediğim hareketler :))) sinir oldum almadım sinirim geçsin alacağım ama :)))))

B Bir mucize E exelanss
Kislar ben o catala cikip ölü dogum yaptim. Benden cok catala cikmak istemeyen yoktur herhalde. Saglik icin lazim ama. Ben de insallah muayene etmez demistim 40im ciktiginda. Bi de ben oyle test gibi tahlil gibi seylerin sonucu gelene kadar depresyona giriyorum.

Bu yaşadığımız uyku gerilemesi mi 4. Ay atağı mı bilmiyorum ama uykusu var uyumamak için direniyor. Her türlü yolu deniyorum uyusun diye ama o hep ağlıyor ve sonunda sakinleşip uyumaya başlıyor. Bugün yine aynı. Çok kötü oluyorum oğlum öyle olunca. Şuan uyuyor ama çok üzgün hissediyorum kendimi. Uyutmasam daha çok huzursuz olacak. Napacağımı bilmiyorum nasıl baş ediyorsunuz

Ay canım ya evet tabiki daha zordur mutlaka Allah bir daha yaşatmasın .. O test herkese yapılmalı mı ?

O zmn iki tane almamiz gerek bizim bi anneme bi bize
Arkadaşımda görmüştüm sandalyeye bağlanan bir model vardı uygundu da ya da bazen marketlere gelen 50-60 tl civarı olan modeller var kullanılmak istenirse annene onlardan da alınabilir tabi almayı düşünürseniz öyle bir durumda

Emzirerek uyutmayı deniyorum ağlarsa direnirse biraz oynayıp sakinleştiriyorum ayağıma koyuyorum baktım olmuyor komple soyuyorum gülüşüyoruz biraz sonra giydirip tekrar memeye alıyorum ilk tutturması zor oluyor evde biraz koşturuyoruz ama tutunca yatağın üstüne oturup hafif hafif zıplar gibi sallıyorum emerken tamamen sakinleşip uyuyor ağlayarak uyuyacak olursa uyutmuyorum çünkü bu sefer ben rahat edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…